Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 30.04.08, 19:50 Długo się nie odzywałam bo miałam komputer w naprawie. Jak nastroje dzisiaj? Pozdro meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margarita76 Re: Jak zdrówko ? 30.04.08, 20:23 Znowu migrena. Wzlasnie wzielam Cinie 100 i modle sie, by pomoglo.I doszlam do wniosku, ze mam bardzo depresyjny nastroj, kiedy zbliza sie migrena. Mam nadzieje, ze inni miewaja sie duzo lepiej! Tez pozdrawiam, Malgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha3000 Re: Jak zdrówko ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 30.04.08, 21:45 stojąc rano w łazience myślałam, że mnie rozsadzi. I rozsadziło...na cały dobry dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: Jak zdrówko ? IP: *.smrw.lodz.pl 30.04.08, 22:24 Trzymajcie się jakoś...Oby szybko przeszło! Buziaczki meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Jak zdrówko ? 30.04.08, 22:51 Dzisiaj odpukac jeszcze sie nic nie dzieje zlego. rano lekka migrena ktora chwilowo zalatwil tryptan. Oby tak zostalo. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: Jak zdrówko ? IP: *.smrw.lodz.pl 30.04.08, 23:30 Serdecznie Ci tego życzę Minnie Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Jak zdrówko ? 02.05.08, 23:11 Dzieki :) nie bylo zle. Ale dzisiaj katastrofa, poszly trzy Zomigi i garsc painkilerow (zabijaczy bolu) i po 5/godz jakos sie zwloklam z lozka ale jestem do niczego... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: Jak zdrówko ? IP: *.smrw.lodz.pl 02.05.08, 23:42 Trzymaj się jakoś minnie... Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
urselka Re: Jak zdrówko ? 12.05.08, 12:01 :) bardzo dawno tu nie zagladalam. Ale tak sobie pomyslalam ze napisze. Nie mialam migreny od ponad miesiaca! prawie 2. To poki co rekord. No tak, oczywiscie ze migreny sa zwiazane z zaburzeniami zywienia o ktorych kiedys pisalam. Leczenie idzie coraz lepiej. Odzywiam sie zdrowo, duzo pije i lykam Bodymax - uzupelniam pierwiastki. Migrena poki co sie nie pojawia. mam nadzieje ze tak zostanie jak najdluzej. dzis kolejny dzien bez migreny (choc glowa co jakis czas boli-z nerwow i zmeczenia, ale to juz nie MIGRENY, takie co to zwalaja z nog na 3 dni i wraca przez cale tygodnie...) :) zycze Wam wszystkim coraz mniej bolu. nejlepiej niech opusci zupelnie! :) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Jak zdrówko ? 12.05.08, 22:42 Urselko kochana, to wspaniale !!! ogromnie sie z toba ciesze. jednak dieta ma wielki zwiazek a migrena, to fakt. Niedobory, nieregularne zywienie, na pewno z tym zwiazane w jakims stopniu zaburzenia zoladkowo -jelitowe - to wszystko ma wplyw. Trzymam kciuki aby juz tak dobrze bylo zawsze, A do nas zgladaj czesciej zdawac raporty jak sie dobrze masz :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
urselka Re: Jak zdrówko ? 14.05.08, 15:01 oki, zagladam calkiem czesto, tylko pisac nie mialam co. :) Ale fakt, bardzo milo pisze sie dobre wiesci. :) U mnie dzis wszystko dobrze - zadnych migren na horyzoncie. :) Bardzo Ci dziekuje Minnie za te cieplutkie slowa. :) Ostatnio wszyscy (ja, moj chlopak i moi przyjaciele) bardzo sie cieszymy. Mam coraz wiecej sil i nawet zaczynam sobie pomalutku biegac. :) Od pazdziernika zapiszemy sie na kurs tanca-oj, to bedzie juz spelnianie wilkich marzen... ;) Zrezygnowalm z choru, ktorego nieznosze (wbrew rodzicom) bedzie ciekawie, ale mam juz dosc sily by wytrzymac. :) Planujemy z Marcinem slub i oby sie wszystko pieknie poukladalo. Nareszcie zyje jak kocham. :) a migrena? pojawi sie pewnie za jakis czas, ale poradzimy sobie. Z czym ja sobie nie poradze gdy radze sobie z ED? :D pozdrawiam Urselka Odpowiedz Link Zgłoś