super-historynka 05.10.08, 19:32 Słyszałam, że na migrenę i bóle napięciowe głowy pomagają zioła ojców Bonifatrów. Czy ktoś wie coś może na ten tamt lub sam próbował tej metody? Pozdrawiam wszystkich Migrenowców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Zioła Bonifratrów IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.08, 22:45 stosowałam te zioła, ale nic z tego moja migrena bardzo mnie kocha już od 30-tu lat.Po kilkunastu dniach zioła zaczęłam zwracać, a proszki w opłatkach przy mdłościach są nie do połknięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Zioła Bonifratrów 05.10.08, 23:17 Witam. Na temat tych ziol juz mamy wiele wyczerpujacych watkow, lacznie ze skladem ziol. Uzywajac wyszukiwarki koniecznie nalezy posprawdzac od poczatku forum jako ze temat przewija sie na przestrzeni kilku lat. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożena Re: Zioła Bonifratrów IP: *.gprs.plus.pl 30.11.08, 11:18 proszki się wyjmuje z płatków i rozpuszcza w szklance z wodą, smak gorzko kwaśny, więc pij szybciutko - mi życie ratuje, nie ma nic lepszego. pozdrawiam i życzę powodzenia - ten sposób oczywiście dostałam w aptece u Bonifratów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zioła Bonifratrów IP: *.speed-transfer.mm.pl 12.03.14, 21:08 Witam, Ja stosowałam taką mieszankę ziołową i od kilku tygodni mimo przepisanych leków nie musiałam ich nawet stosować. Podam skład może komuś też pomoże: Liść melisy 50g, Kwiat pierwiosnka 50 g Ziele dziurawca 50 g Korzeń waleriany 20 g Kwiat lawendy 20 g Szyszki chmielu 20 g Zioła wymieszać ze sobą. Wsypać łyżeczke jednej lub drugiej mieszanki na szklankę wrzącej wody i naparzać pod przykryciem 20 minut. Przecedzić i lekko podgrzać. Ja stosuję rano i wieczorem i powiem szczerze minęło już 5 tygodni i ból nie wrócił jeszcze a tak prawie w każdy weekend się męczyłam. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bubu_11 Re: Zioła Bonifratrów 09.09.16, 10:37 Jednej lub drugiej mieszanki?Nie widze skladu tej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
niwa12 Re: Zioła Bonifratrów 12.09.16, 14:57 Codziennie zaparzałam i piłam przez prawie rok. Nic nie pomogło. Na kolejnej wizycie powiedziano, że po jakimś czasie działa. Na mnie nie działa. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś