muchawka 21.02.05, 18:14 Siedlecki rynek paliwowy jest zmonopolizowany. Oprócz jednej stacji Shella i kilku małych prywatnych, całość należy do Orlenu i stacji patronackich. Jakie są szanse na nowe stacje markowych sieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Stacje paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:59 jest stacja Lotosu. Stacje patronackie Orlenu znacza tyle, ze biora licenjonowane paliwa z Orlenu, bo skad maja brac? Shell w Siedlcach- buractwo, prostactwo, chamstwo... pisze o obsludze. Nie chce nikogo obrazac, bo niektorzy pracownicy sa na pewno sympatyczni, ale dwa razy sie tam ostro starlem i na pewno juz tam nie zatankuje. Natomiast zauwazcie, ze Orlen (mimo ze mam kiepskie podejscie do samej firmy) zrobil bardzo, bardzo duzo jesli chodzi o szkolenia w zakresie obslugi klienta. Tankuje duzo, kiedys tylko BP, teraz rowniez Orlen, bo jest tego duzo. I zawsze- czy tankuje za 50 czy za 180zl jestem traktowany tak samo, podmiotowo, sympatycznie i jak po prosru wazny klient. Nikt laski nie robi, ze daje im zarabiac. Wiec co sie dziwic, ze Orlen mimo nadszarpnietej reputacji kojarzy sie dobrze tym, co duzo jezdza i tankuja w roznych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Stacje paliwowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:34 > Shell w Siedlcach- buractwo, prostactwo, chamstwo... hmmmm tankuje tam bez mala od momentu gdy powstal shell. Jezdze sporo i spalam ok 300 litrow paliwa miesiecznie i nie spotkalem sie z tym co piszesz. Moze jestes jednym z klientow co traktuja pracownikow jak poddanych ? (ostatnio widzialem takiego) - oni tez sa ludzmi (pracownicy). Co do Orlenu to wole do Shella niz na Iganie .. A moze moze miales poprostu pecha i nie dogadales sie z pracownikami?. Ja mam takie same odczucia jak jestem w Championie ale w sumie bylem tam z 5 razy i 4 razy mnie cos takiego spotkalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Stacje paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:51 nie sadzie, zebym traktowal ich jak poddanych, skoro na BP czy orlenach sie dogaduje. Jest w Siedlcach na Shellu taki koles kolo 40 chyba z czarna broda, choc byl to dawno. nie bede na razie opisywal sytuacje, ale nie cofne slow o tej stacji... A ze pracownik buduje image firmy, to on, w moich oczach, zniszczyl go kompletnie Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Stacje paliwowe 21.02.05, 21:25 Ja lubię SHELLa, chociaż bardzo mnie zmartwiło zlikwidowanie fajnego barku kawowego. Był taki, pamiętacie? Marzy mi się w mieście stacja BP. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Stacje paliwowe 21.02.05, 22:27 A jaka stacja miała powstać na rogu Sokołowskiej i Jagiełły (gdzie parking i od czasu do czasu wesołe miasteczko)? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Stacje paliwowe 21.02.05, 23:18 Ma powstać stacja paliwowa na placu PKS obok planowanego na ten rok ronda Kraszewskiego- Partyzantów. Nieśmiało proponuję nazwać je imieniem naszego przyszłego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Stacje paliwowe 21.02.05, 23:43 oj dziękuję, dziękuję łzy same cisną mi się na oczy. może jeszcze jakiś pomniczek za życia? byłoby miło, a jak babcia byłaby ze mnie dumna! Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Stacje paliwowe 22.02.05, 11:47 > Ma powstać stacja paliwowa na placu PKS obok planowanego na ten rok ronda > Kraszewskiego- Partyzantów. ORLEN? LOTOS? BP? SHELL II?, STATOIL?, LUKOIL? ....? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Stacje paliwowe 22.02.05, 13:56 > Co do Orlenu to wole do Shella niz na Iganie .. Orlen na Floriańskiej,tam się zawsze tankuję,bez zastrzeżeń Lotos na Sokołowskiej-stanowczo nie,tam pewnie nawet olej opałowy potrafią "ochrzcić",zresztą inne Lotosy też nie lepsze, Ostrołęka przy wyjeździe na Olsztyn-też nie tankujcie. Jeszcze co do Shella,kolega zaczynał tankownie na Brzeskiej zakończył w izbie przyjęć Szpitala Wojewódzkiego. Został pobity przez obsługę,ciekawe że taśmy z monitoringu z tego dnia im zginęły. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Stacje paliwowe 22.02.05, 13:51 > Nikt laski nie robi Bez pliterek jakoś dwuznacznie to brzmi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lestermen Re: Stacje paliwowe 22.02.05, 15:25 Zawsze tankuje na Floriańskiej , może trochę za dużo namawiania na zakup towaru ,ale w sumie nie zawiodłem sie ,miła obsługa , ładne i sympatyczne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Stacje paliwowe 22.02.05, 16:05 Nie tankuję na Floriańskiej od kiedy chcieli mnie orżnąć na fajkach. Na paczce stało 5.10, a chcieli 5.40. Na uwagę o cenie obowiązujęcej zareagowali protekcjonalnym uśmiechem i stwierdzeniem, że ich to nie dotyczy... W sumie to tylko 30 groszy więcej, ale zasady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Stacje paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:35 > Nie tankuję na Floriańskiej od kiedy chcieli mnie orżnąć na fajkach. Rzuć palenie!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Stacje paliwowe 22.02.05, 19:51 Stacja przy PKS? Przecież mają już jedną "na bazie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Stacje paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:54 Gość portalu: n_l napisał(a): > > Nie tankuję na Floriańskiej od kiedy chcieli mnie orżnąć na fajkach. > Rzuć palenie!!1 I ta, jak ona się nazywała... VICE VERSA! :) Odpowiedz Link Zgłoś