martaewa0 27.02.09, 19:38 Czy ktoś z was brała go na migrene?Jak działa? funia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anthonka Re: Flunarizinum 28.02.09, 19:59 Temat był wielokrotnie poruszany na forum i dosyć szczegółowo omówiony. Skorzystaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Flunarizinum 01.03.09, 00:24 tak, jest juz dlugachny watek, akurat chcialo mi sie go poszukac :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12154&w=38422562&v=2&s=0 szukajac czegolwiek starajcie sie brac pod uwage rozne nazwy, polskie, zagraniczne, nazwy firmowe ( np flun. jest znana jako Sybelium, paracetaamol to Tylenol itp) itd. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
marze-na080 Re: Flunarizinum 16.12.14, 07:39 Lekarz też przepisałam mi Flunarizinum, ale po przeczytaniu opinii chyba go nie wykupię. Miałam częste i mocne napady migreny, takie z wymiotami, i przez przypadek odkryłam, że ćwiczenie z Ewą Chodakowską (systematycznie!) wyeliminowało migreny. Nie dość że poprawiłam figurę, to pozbyłam migren i prawie w ogóle bólów głowy. Myślałam, że to przypadek ale lekarz potwierdził, że mogły mi pomóc ćwiczenia. Dwa miesiące temu miałam problem ze stawami i przestałam ćwiczyć, migreny wróciły ze zdwojoną siłą. Więc mam gdzieś moje stawy, od dziś zaczynam ćwiczyć z Chodakowską, wolę się pomęczyć i przy okazji zadbać o figurę niż faszerować się chemią. I Wam też naprawdę to polecam, bo to działa! Odpowiedz Link Zgłoś
babyjaga10 Re: Flunarizinum 16.12.14, 18:24 Komu działa, temu działa. Mi tam nic nie działa. Trenowałam lekkoatletykę (biegi) , regularnie ćwiczyłam na każdym WF-ie, do tego tańczyłam w zespole, więc ruchu i ćwiczeń miałam od chol...ry, migrena pojawiała się zupełnie niezależnie. Intensywny ruch jedynie przyspieszał cały cykl, godzinę lub dwie wcześniej występowało apogeum, po czym ból mijał. nie ma złotego środka, każdemu pomaga coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś