dziubasekk Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.01.06, 15:06 ja juz wcale nie jestem nowa,ale razem zawsze razniej:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.01.06, 19:36 Witam! mam nadzieje, że bede mogła pisac na tym forum a nie szukac jakiegoś z SM ;( Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.01.06, 09:47 Witam serdecznie Dziubasek i Nulka :) tez mam taka nadzieje.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
herliza Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.01.06, 10:30 Witam :) I ja jestem nowa w gronie, ale nie jest dla mnie żadną nowością migrena.. mam 25 lat a migrena towarzyszy mi od co najmniej 10 lat... Właśnie zaczęłam walkę z nią. Zobaczymy jaki będzie skutek... Odpowiedz Link Zgłoś
bezstress Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 13.01.06, 14:35 Witam, mam 25 lat i migrenę od 10. Cieszę się ,ze nie jestem sama.. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtito Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 05.02.06, 21:17 Witam Wojtito lat 25 rrrr dobra 26 Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaa4 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 07.02.06, 21:34 witam wszystkich serdecznie:) od dlugiego czasu jestem obserwatorem forum migrena. Czytam Wasze wypowiedzi z radoscia, bo odnajduje w nich siebie i wszystko to, co tłumię w sobie przez lata, lata spedzone w bólu. Pomyslalam, ze w koncu sie do Was odezwe, moze poczuje ulge i uwierze w lepsze jutro. Tak sobie myslę, ze migrena jest jednym z głownych czynników ktore ukształtowały moja psychike, osobowosc. Rezultatem jest wryty chyba na stałe w moja twarz smutek, depresyjna natura, brak wiary w siebie itp.Nie potrafie sie usmiechac prawdziwie, a marze o tym. Migrena jest moim nieodłącznym towarzyszem, odbiera mi czesc mojego zycia, radosc zycia.Zabija mnie myslenie mojego taty, ktoremu boje sie mówic ze boli mnie głowa, bo to co słysze w odpowiedzi doprowadza mnie do rozpaczy, to jest ze we mnie nie ma zycia, ze Jezu znowu, ze tą to wiecznie boli głowa i inne.Nienawidze mowic ze boli mnie głowa w pracy czy znajomym, nienawidze im tego tłumaczyc. Tym bardziej ciesze sie ze istnieje to forum. Mam bole trzydniowe, bez chwili przerwy, nigdy nie krotsze.W tych dniach jestem mało przytomna, błagam o chwile bez bólu, płaczę.Godzina wydaje sie wiecznościa.Po ataku dochodze do siebie fizycznie przez dwa, trzy dni, psychicznie dużo dłużej.Nie lecze sie juz, ktoregos dnia straciłam motywacje i tak juz zostało. To tyle narazie, chciałam tylko dac lekki upust mojemu rozżaleniu.Taki kiepski dzien mam dzisiaj..:) Cieplutko pozdrawiam wszystkich i zycze miłego wieczorku! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 07.02.06, 22:16 Herliza, Bezstres, Wojtito, Patrycjaa- witam cieplo w naszym gronie. Oby glowka nie bolala. Patrycjo skopiuj swoj post jako nowy watek- bedziemy mogli ci poodpowiadac :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
zubinio Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.02.06, 13:25 Ciężkie jest życie gdy ma sie migrene! Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.02.06, 21:47 ja też,niestety,dołaczam..:( Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.03.06, 03:33 Czy TU się wpisują Ci co miewają migreny??? To ja mogie :-( Miewam :-( Ale nie teraz :-))))) Hi hi hi Przecież bym nie siedziała przed kompem ;-))) Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.03.06, 21:07 Witamy, Am111, Zubinio i Niunka24, Witamy Zyrafko! kazdo kto ma i kto chcialby sie dowiedziec czegos o migrenach zanjduje sie na wlasciwym forum :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
156cm Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.03.06, 21:33 Witam. Pierwsza migrene dostalam 20 lat temu. Potem bylo coraz czesciej az doszlo do kilku razy w miesiacu. Od jakiegos czasu jest DUZO lepiej (odpukac!). Jesli juz dostaje migrene, biore imitrax i w ciagu 20 minut czuje sie jak nowo narodzona (prawie). Przelomem w mojej chorobie bylo przejscie na diete zgodna z grupa krwi. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.03.06, 20:58 Witamy serdecznie, 156cm i Mcbeal :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
anthonka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.03.06, 20:36 Witam i ja - dobrze wiedzieć, że nie jestem sama. Oby główki zbyt często nie bolały! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.03.06, 22:32 Syn-Slonca, Anthonka- witamy :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
mamaga283 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 20.03.06, 14:17 cześć, dołączę do Was, będzie mi raźniej w tych mękach aga Odpowiedz Link Zgłoś
karinka100 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 20.03.06, 20:49 ja mam migrenę od 5 latek:((( ale teraz już jest dużo lepiej:))) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 20.03.06, 22:06 Mamaga i Karinka, milo witamy :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
bacha.ska Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 28.10.06, 16:41 Pozdrawiam :) chyba tu zostanę na dłużej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakluska Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 28.10.06, 18:29 oj dziewczynki tak prędko to nas chyba nie opuścicie, o nie, pomijając wszystko obecność tutaj UZALEŻNIA ale jakie to miłe pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
teresa995 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 28.10.06, 19:04 Wita wszystkich Teresa z MG od ok. 20 lat (dziś na szczęście bez MG). Rzeczywiście obecność tutaj uzależnia. pozdrawiam wszystkich ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 28.10.06, 22:15 Witamy serdecznie, i zyczymy aby wstretna Migrenica poszla sobie precz! Venus Odpowiedz Link Zgłoś
chochlikj9 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.10.06, 10:47 Witam i ja zmagam sie z okropna MG od 27 lat i mam tez jej dosc,lacze sie z wszystkimi cierpiacymi,oby jak naj mniej bolu i bez mroczkow. Pozdrawiam,na razie dzis bez bolowo ale pogoda wskazuje ze nie bedzie latwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek001 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.10.06, 09:35 Czytam wiadomosci w forum od dwoch tygodni a zalogowalam sie tu trzy dni temu. Jestem z Wami fiolek Odpowiedz Link Zgłoś
zolka24 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.10.06, 14:20 Trafiłam na to forum kilka dni temu. Ale jak cierpi migrenik wiem od kilkunastu lat. Czekając na cudowny lek przeciwmigrenowy będę sobie tutaj zagladała. Pozdrawiam wszystkich. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
tetate Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.10.06, 14:33 forum czytam od ponad roku,zalogowalem sie niedawno.Jestem tu w mniejszości tzn.facetem. Neurolog powiedział mi ze M. to "babska choroba" Ponoć 25% chorujaceych to faceci pozdrawiam wszystkich tadeusz(tetate) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadamianka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.10.06, 17:33 Witam i ja - Kasia. JEstem tutaj od niedawna, ale z migrenami zmagam się od 15 lat :( Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.10.06, 21:53 Witam serdecznie nowych forumowiczow, wspolczuje bardzo cierpienia, i zapraszam do wypowiadania sie i brania udzialu w dyskusjach :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
1971q Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.10.06, 22:47 witam i ja - Kasia, migrenik z piętnastoletnim stażem. Dopiero w maju tego roku trafiłam na to forum i od tamtej pory nie rozstaję się z nim nawet na jeden dzień. Bardzo dziękuję za możliwość wirtualnego spotkania innych cierpiących:) Odpowiedz Link Zgłoś
betis11 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.10.06, 23:13 Jest nas o 2 więcej. Ja i moja córka cierpimy z powodu migreny poszukując kogoś, kto mógłby nam pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 30.10.06, 01:58 Witamy Kasiu i Betis, i mam nadzieje ze znajdziecie to potrzebne informacje i duchowe wsparcie. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
olka.l Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 30.10.06, 13:16 z opóżnieniem, bo od kilku tygodni pilnie uczestniczę . Migreny od ponad 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kamio1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 30.10.06, 18:41 pozdrawiam!! od tygodna spokój!! jutro ide pierwszy raz do neurologa, brrrr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
putapu Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 05.11.06, 22:22 Ania Putapu. Z migrena od 8 lat i ciagle sie ludze ze to jakos minie... Pozdrawiam wszystkich w bólu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1311 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.11.06, 15:53 Witam Wszystkich :) Ze zwykłym bólem głowy już dawno się zaprzyjaźniłam , z migreną próbuje żyć od lipca ... wiem , że to krótko , ale ... napady bólu są częste, długie i gdyby nie leki eliminowałyby mnie z życia na kilka ładnych dni... Mam nadzieje , że uda mi się wykorzystać Wasze doświadczenia ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bezsilna5 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.11.06, 16:14 witam, jakiś czas tylko czytałam co się dzieje na tym forum i doszłam do wniosku ze wypowiada się tu masa obolałych wprawdzie ale bardzo mądrych głów:):) Już kilka razy skorzystałam z waszych porad i kilka z nich naprawdę podziałało.Z MG męczę się już kilka ładnych lat więc dokładnie wiem co czujecie pozdrawiam i życzę wytrwałości-Ela Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.c3 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.11.06, 19:51 Tworzę wpis w imieniu mojego męża , który zmaga się z bólami głowy od dzieciństwa , czyli prawie 40 lat. Niestety ratuje się głównie Saridonem , a ja boje się o jego wątrobę. Jak znajde więcej czasu przejrzę forum by znaleźć cos innego. Tylko ,że on na nic innego się nie zgadza. Faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.11.06, 23:44 Witamy cieplutko :) moze i na meza znajdzie sie sposob :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 22.01.07, 08:04 Kasia-od 3 lat zyje z migrena:( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
plum25 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 19.11.06, 13:21 Cześć dołaczam się do Was. Z moimi kumpelami - migraną i aurą - znamy się już od 16 lat i nic nie wskazuje na to żeby nasza "przyjaźń" miała się w najbliższym czasie zakończyć :( Pozdrawiam cieplutko Plum Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 20.11.06, 10:27 Serdecznie WiTaMy :) razem weselej :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
dororka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 20.11.06, 21:05 Matka, żona i pracownik. Jako migrenik walczę od około 20 lat, od dwóch lat na stałe pod opieką neurologa. Migrena skojarzona z aurą. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
leksa18 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 20.11.06, 22:08 ja mam migreny od kiedy tylko sięgnę pamięcią, a mam dopiero 21 lat. U mnie niestety migreny są rodzinne :( Łączę się z wami :) i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z4 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 23.11.06, 16:33 No to jeszcze ja. Z migreną od dobrych;) kilkunastu lat... Rany, jak nas dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 24.11.06, 00:28 Wiatmy, witamy, witamy nowych uczestnikow!! zapraszamy do dyskusji powaznych i niepowaznych :) razem jakos lepiej sie cierpi :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 24.11.06, 00:35 Jeszcze raz serdecznie dziekuje sp. Marii Ludwice ['] za zalozenie tego watku. Fajnie jest wiedziec ze tworzymy wspolna grupe, rodzine jakby, polaczona tym samym nieszczesciem, i dzieki tje grupie mozemy sie jak nikt zrozumiec. Maria Ludwika, ktora zmarla w lipcu 2005 r. na inne choroby byla z nami tu od poczatku, codziennie sie wpisywala i zawsze miala dobry humor i cieple slowo nawet jak sama bardzo cierpiala. Bardzo mi jej brakuje. Mam nadzieje ze duchem jest tu z nami, usmiechnieta i wolna od bolu. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
lilusto Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.12.06, 11:45 Cóż... ja chyba też się zaliczam! :( Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ela.ma Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.12.06, 13:52 Zmagam się z migreną od ponad 30 lat, ela.ma Odpowiedz Link Zgłoś