utah75 24.11.03, 15:02 Polecam wszystkim choc niestety nie wszystkim pomaga. ALe cena jest zachecajaca. W kazdym razie mojej ukochanej np. pomaga a mnie nie za barzdo. Zawsze jednak jakas alternatywa dla Zomigu czy innych tryptanow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurzofrytka Re: Kto probowal MigPriv? 25.11.03, 16:33 Jako lekarstwo na ból głowy jest w porządku. Niestety u mnie występują skutki uboczne- ból żołądka. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Kto probowal MigPriv? 25.11.03, 18:29 Tutaj informacje na temat tego leku - ja go chyba nie probowalam.. www.neurologiapolska.pl/streszczenia/aaa78.htm Venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Kto probowal MigPriv? 26.11.03, 12:48 Ja czasem biore,nie zawsze pomaga.Plusem jest dodany tam srodek antywymiotny.. Kiedys mial nazwe Migraffin i z poczatku sie nie zorientowalam o czym mowicie!!! Tara Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Kto probowal MigPriv? 06.12.03, 05:15 Czasem to biore, ale raczej nie pomaga. Pomaga mi natomiast Profenid (inna nazwa Ketonal) A jako przeciwwymiotny - Torecan. Odpowiedz Link Zgłoś