Gość: mieczyk
IP: *.range81-152.btcentralplus.com
31.07.09, 20:37
Witam
Od dwóch tygodni mam dziwny ból głowy, nie miałem nigdy do czynienia z migreną, czy też jakimkolwiek bólem z strony głowy, stąd trochę się zmartwiłem i proszę o poradę, może ktokolwiek miał podobne objawy.
Ból zlokalizowany wewnątrz górnej części czaszki nad czołem, nad prawym okiem, nie jest to silny ból, ale za to regularny, dokładnie co 1,5 minuty przechodzący puls, taki ugniatający nacisk,ukłucie, trwa około kilku sekund i jak wspomniałem nie boli bardzo mocno ale jest na tyle uciążliwy że przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu, doskwiera każdego dnia i nocy co 1.5minuty od dwóch tygodni, żadne tabletki nie pomagają, wziąłem ze trzy paracetamole naraz, niejaki ketonal i bez żadnych efektów, nie mam innych objawów migrenowych w chwili obecnej, poza piskiem w uszach ;) słysze okropny ciągły pisk w uszach od jakiś dwóch lat, ale przyzwyczaiłem się powoli do niego, byłem u lekarza tydzień temu z tym bólem głowy i mówił by poczekać jeszcze jakiś czas, ale wybieram sie za parę dni ponownie, jak nie przejdzie napewno pójdę i zrobię sobie tomograf bądź rezonans, ale może ktoś wśród Was miał podobne objawy?
co to może być?
dziękuję za uwagę