Dodaj do ulubionych

Do Ignoranta

05.07.04, 18:13
Czy mogę Cie prosić o usuniecie postów osoby, która uzywa nicka aleks.4?
Powód dosyć oczywisty. Mam dosyć osób, które uzywają prawie identycznych
nickó jak mój. Zaczynam się bać, go to musi być osoba, która ma obsesje na
moim punkciesmile))))
[ tam gdzie piszę pojawiają się osoby zalogowane pod nickami alex_4, alex.4,
aleks.4, alex.5, a1ex.4, czy osoby które uzywają mojego nicku nielogujac się -
w otwartych forach]
pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • ignorant11 Re: Do Ignoranta 06.07.04, 02:50
      alex.4 napisał:

> Czy mogę Cie prosić o usuniecie postów osoby, która uzywa nicka aleks.4?
      > Powód dosyć oczywisty. Mam dosyć osób, które uzywają prawie identycznych
      > nickó jak mój. Zaczynam się bać, go to musi być osoba, która ma obsesje na
      > moim punkciesmile))))
      > [ tam gdzie piszę pojawiają się osoby zalogowane pod nickami alex_4, alex.4,
      > aleks.4, alex.5, a1ex.4, czy osoby które uzywają mojego nicku nielogujac się -
      > w otwartych forach]
      > pozdrowienia

Sława!

No jasne!

ja usuwałem niektóre z nich o obraźliwym charakterze, notomiast te rozs ądne
      zmyliły mnie i nie wiedziałem co z nimi zrobić. Ciebie znam juz pare lat, ale
      czasem wydawalo mi sie że używasz kilku nickow, co samo w sobie nie jest
      zdrożne.

Ponieważ jednak forum jest dosć obszerne i wykazuje znaczną dynamike nie zwsze
      jestem w stanie wychwycic to, zatem prosże abys skatalowal i zlinkowałem je na
      tym watku.

aleks4 ma ostateczne ostrzeżenie, jesli nie przestanie to go zabanuję

Pozdrawiam i zapraszam na:
      Forum Słowiańskie
      Nad Łaby brzeg wracamy znów po wiekach!
      Ignorant
      +++
      • alex.4 Re: Do Ignoranta 06.07.04, 13:52
        ja zawsze uzywam tylko jednego nicka. Do tego muszę zawsze się logować, gdyż
        jakieś psychole potrafią wchodzić bez logowania na otwarte fora. Nie wiem czy
        jest to jeden czy więcej osób, ale ma olbrzymia obsesję. Potrafiło mnie kilka
        dni nie byc w necie, a kiedy wszedłem z powrotem okazało się, że na jednym z
        forów co drugi wątek jest zakładany przez tego debila/debilów
        Dzięki pozdrowienia
        • ignorant11 Re: Do Ignoranta 06.07.04, 21:05
          alex.4 napisał:

> ja zawsze uzywam tylko jednego nicka. Do tego muszę zawsze się logować, gdyż
          > jakieś psychole potrafią wchodzić bez logowania na otwarte fora. Nie wiem czy
          > jest to jeden czy więcej osób, ale ma olbrzymia obsesję. Potrafiło mnie kilka
          > dni nie byc w necie, a kiedy wszedłem z powrotem okazało się, że na jednym z
          > forów co drugi wątek jest zakładany przez tego debila/debilów
          > Dzięki pozdrowienia

Sława!

Na forach prywatnych chyba zawsze trzeba się logować?

Tak jest oficjalnie, a ja niezauważyłem aby ktos na forum otwartym pisał bez
          logowania...

Jak już napisałem wpisz w tym watku kolejne przypadki, wysle do watku
          pełniącego obowiazki oslej lawki, zaś jego samego zabanuję, gdy się powtórzy...

Pozdrawiam i zapraszam na:
          Forum Słowiańskie
          Nad Łaby brzeg wracamy znów po wiekach!
          Ignorant
          +++
          • utrat Rychu znow szaleje 07.07.04, 17:53
            zajrzyj na Czechosłowację, Rycho ma do Ciebie kilka pytan z tego co
            zauwazylem...
    • alex.stela Pozdrawiam współimmienNICKA :-) 08.07.04, 11:27
      Od razu mówię, że ja używam "alex" tylko w połączeniu ze ".stela". I to od dawna.

Cieszę się, że trafiłem na to forum.

Pozdrawiam!
      • alex.4 Re: Pozdrawiam współimmienNICKA :-) 08.07.04, 11:52
        mój problem z nickiem zaczął się od czasu, gdy na jednym z forów na których
        piszę pojawił się facet, który uzywa nicku oszolom z rm. Facet ten pisuje na
        wielu forach, przynajmniej na tamtym forum wraz z jego pojawieniem zaczeło się
        podszywanie pod inne osoby. Dotyczy to osób, które polemizują z tamtym
        wariatem. Dlatego jest on głównym podejrzanym o podszywanie sie pod inne osoby.
        W moim wypadku używano kilkanaście nickó, bardzo podobnych do mojego, aby
        zasugerować, że prezentowane przez nich poglądy (najczęściej są to bardzo
        głupie wypowiedzi) są moimi.
        pozdrawiam
        • alex.stela Re: Pozdrawiam współimmienNICKA :-) 08.07.04, 11:57
          Na forum Cieszyn też to kiedyś przerabialiśmy.

Zamiast kolegi cieszyniaka1 na forum zaczęli pojawiać się: cieszyniak.1, cieszyniak_1, cieszyniakI itd. Człowiek nie nadążał z wpisywaniem nicków w rubrykę "nieprzyjaciele"!

Niestety z wariatami trzeba żyć... Między innymi dzięki takim "podszywaczom" forum Cieszyn umarło, a my musieliśmy przenieść się na forum zamknięte.

Rozumiem więc Twój problem i współczuję...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka