reniatoja 14.01.04, 08:50 JEst wsrod watkow , w ktorych ostatnio pisano 10. stycznia, a osobiscie wyslalam przeciez wczoraj post, ktory w tym watku widnieje z data 13. 01. Dziwne doprawy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klle Re: Dlaczego watek o Owsiaku spadl tak nisko? 14.01.04, 09:45 Już podniesiony. Coś tam odpowiedziałem częściowo na Twoje pytanie. Odpowiedz Link
betty-bt do reni 14.01.04, 13:38 zakladajac, iz jest to watek do zadawania pytan, na ktore odpowiedz ciezko jest znalezc- ponownie poprosze o odp. na moje pytanie zadane tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=10115407&a=10116304 :-) ps. zapytam roniez czy renia dostala maila ode mnie? Odpowiedz Link
betty-bt i jeszcze... 14.01.04, 13:47 podejrzewam, ze to dosyc ciezki temat, co uczynilo ten watek ciezkim i najzwyczajniej zrobil uzytek z tego prawa: "Grawitacja to oddziaływanie ciał wynikające wyłącznie z posiadanej przez nie masy. Zgodnie z ogólną teorią względności grawitację można interpretować jako efekt zakrzywienia czasoprzestrzeni przez rozmaite formy energii, a w szczególności przez masy ciał znajdujących się wewnątrz rozpatrywanego obszaru (ale nie tylko masy, np. ciśnienie, z którym można związać pewną energię potencjalną, także daje wkłady do zakrzywienia czasoprzestrzeni)." :))) Odpowiedz Link
betty-bt jeszcze raz skorzystam z tego watku 14.01.04, 14:57 co to jest oral reczny? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10057920&a=10057920 Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: jeszcze raz skorzystam z tego watku 14.01.04, 15:06 Za czasow komuny potrafili przesunac czlonka z ramienia na czolo - przy nieustajacym postepie medycyny cos za problem, zeby otwor gebowy wkomponowac w dlon? :))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: jeszcze raz skorzystam z tego watku 14.01.04, 22:28 sherlock_holmes napisał: > Za czasow komuny potrafili przesunac czlonka z ramienia na czolo - przy > nieustajacym postepie medycyny cos za problem, zeby otwor gebowy wkomponowac w > dlon? :))) ROTLF ROTLF ROTLF !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a no to ja moge zapytać........ 14.01.04, 20:03 .......a dlaczego temat o końcu Niemena nie znalazł żadnego zainteresowania i spadł jeszcze niżej ?????? --------- sic transit gloria mundi? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: bo pokolenie nie to ... 14.01.04, 21:50 Nie ja jedna uważam, że ON jest ponadpokolenowy (w muzyce środka) PS. na forum KRAJ wszystkie pokolenia się dopisywały a szczególnie ludzie ewidentnie młodzi - tak jak TY a nawet jeszcze duuuużo młodsi. Widocznie akurat u nas, na Dekameronie, nie trafiło w pokolenie. Odpowiedz Link
betty-bt Re: bo pokolenie nie to ... 14.01.04, 22:32 znam go i choc nie jestem jego fanka- szanuje jego tworczosc. ale coz tam napisac? - przykro mi? :((( Odpowiedz Link
aankaa albo nie trafiło, albo ... 14.01.04, 22:32 czy myślisz, że jak dopiszę się do wątku "ogólnej rozpaczy" będzie mi/jemu lepiej ? każdy przeżywa to "po swojemu" Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: albo nie trafiło, albo ... 14.01.04, 23:06 aankaa napisała: > czy myślisz, że jak dopiszę się do wątku "ogólnej rozpaczy" będzie mi/jemu > lepiej ? > każdy przeżywa to "po swojemu" > Raczej sie spodziewałam nie tyle >>krzyków rozpaczy<<, co poszerzonej dyskusji. NP.: -> na temat różnic podejścia mediów do choroby kolegi z branży - np.Jacka Kaczmarskiego, który miał dużą "reklamę" swej choroby i koncerty charytatywne z przekazywaniem funduszy na leczenie.. a nad "trumną" Niemena jakoś dziwnie cicho. Spodziewać się mogłam, że założony przeze mnie wątek - z odesłaniem do linku- wzbudzi właśnie refleksje o złudności sławy i o niepamięci. Odpowiedz Link
klle Re: albo nie trafiło, albo ... 15.01.04, 22:39 płonne nadzieje ludziska tera nie są skłonne do zadumy Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: albo nie trafiło, albo ... 16.01.04, 16:34 klle napisał: > ludziska tera nie są skłonne do zadumy niektóre som. Odpowiedz Link