lolyta 17.02.04, 14:43 wlasnie sie gapi na mnie z ekranu jakby chcial cos powiedziec. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Piekny Guru dziękuje!!!!! 17.02.04, 15:00 lolyta napisała: > wlasnie sie gapi na mnie z ekranu jakby chcial cos powiedziec. > Dzieki w jego imieniu za komplimenta. On sam by podziekował - bo juz zaczyna jakieś dźwieki artykułowane wydawać, które ludzką mowę przypominają duzo bardziej, niż pijaka- sąsiada z blokczyska..... ale.... mikrofon przy kompie jest wprawdzie, lecz jedyne, co mogę z nim zdziałac - to odczytać, że .." obie strony są za firewall..." itd. Odpowiedz Link
owca Re: Piekny Guru dziękuje!!!!! 17.02.04, 15:51 ale on jeszcze malutki jest :-) ale słodki w rekompensacie przesyłam moje koty pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a dziś sie czepiam...... 17.02.04, 15:54 owca napisała: > w rekompensacie przesyłam moje koty > > pozdrawiam > owca cheba...,,, - w rewanżu - ...bo za rekompensatę to my bynajmniej, dziekujemy.;)) Odpowiedz Link
owca Re: dziś sie czepiam...... 17.02.04, 15:57 no tak.. i na dodatek przesłałam Ci nie to co trzeba... hi hi pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
owca Re: dziś sie czepiam...... 17.02.04, 16:00 mogłabym też użyć słowa 'ekwiwalent', ale to następnym razem ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a ja tez mogę? 17.02.04, 16:11 summa napisała: > te koty znaczy się.... widze, ze jeszcze Ci kotów mało .....;)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a ja tez mogę? 17.02.04, 19:26 summa napisała: > najlepszy kot - to kot na zdjęciu!!! ;) Oj to..- to...święte słowa ! Ciekawe, co na to Aankaa by powiedziała, hehehe :)) Odpowiedz Link
owca Re: a ja tez mogę? 17.02.04, 16:18 już biegną :-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: dziś sie czepiam...... 17.02.04, 16:20 owca napisała: > > mogłabym też użyć słowa 'ekwiwalent', ale to następnym razem ;-) > > pozdrawiam > owca :)))) masz słusznego ! PS - zaraz tam zajrzę,do kotów... choć kot dla mnie - gorzeje tatarzyna. Fuj ! Odpowiedz Link
pieskuba no to przepadłam w oczach Padalca. 18.02.04, 20:12 kot dla mnie - gorzeje tatarzyna. Pieskuba po prababce Tatarka, oj! I co to będzie, Padalcu? pieskuba Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: no to przepadłam w oczach Padalca. 18.02.04, 20:30 pieskuba napisała: > kot dla mnie - gorzeje tatarzyna. > > Pieskuba po prababce Tatarka, oj! > I co to będzie, Padalcu? > > pieskuba " złapał tatar tatarzyna a tatarzyn za łeb trzyma ". A u mnie w drzewie jest też coś takiego, po mieczu, w A.D. 1748 :)))) Odpowiedz Link
pieskuba Re: no to przepadłam w oczach Padalca. 18.02.04, 20:34 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > A u mnie w drzewie jest też coś takiego, To pilnuj Guru, bo on Ci to drzewo obtenteges :o))) pieskuba Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a wrrrrrr...@ gazeta @@@@@@ 17.02.04, 16:36 nic mi sie nie otwiera...gada, że odswież a jak odswieże, to gada, ze strona wygasła. Wrrrrrrrrrrrr....jest zapełnina w 58 %. Wrrrrrrrrrrr. to znaczy : była...bo juz jej nie ma. :((( Odpowiedz Link
owca @@@ 17.02.04, 16:39 nigdy nie miałam problemów z pocztą gazetową, może dlatego, że wszystko ściągam mozillą na kompa... pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: @@@ 17.02.04, 16:47 owca napisała: > > nigdy nie miałam problemów z pocztą gazetową, może dlatego, że wszystko ściągam > mozillą na kompa... > > pozdrawiam a moze z Avant Browser takze mozna sciagnac? - jak uważasz ??? > owca > > _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Udało sie !!! 17.02.04, 16:53 nie,... no te dwa bydlątka to moga żyć ! są piekne i widać, że madre i na kompie sie znają. Takie to nawet padalec mógłby pogłaskać ! Dzieki !! Odpowiedz Link
magda.no Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 19:05 Na mnie też się gapi!! Muszę powiedzieć, że ma bardzo inteligentną buzię ;) Odpowiedz Link
summa Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 19:22 bo on w ogóle cały inteligentny jest ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 19:24 magda.no napisała: > Na mnie też się gapi!! Muszę powiedzieć, że ma bardzo inteligentną buzię ;) bo ON jest BIES intelektu..., niestety....taka jest prawda. ;)) Odpowiedz Link
klle Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 19:58 lolyta napisała: > wlasnie sie gapi na mnie z ekranu jakby chcial cos powiedziec. a co ekran polizałaś?! hi hi hi ! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 20:08 klle napisał: > a co ekran polizałaś?! > hi hi hi ! zaraz i ty polżesz :))) bo właśnie Guru skrobie łapą do twych drzwi..:((( Odpowiedz Link
klle Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 20:30 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > klle napisał: > > > a co ekran polizałaś?! > > hi hi hi ! > zaraz i ty polżesz :))) bo właśnie Guru skrobie łapą do twych drzwi..:((( jak poszło na gazetę to amen ! poproszę tu: klle@op.pl lub Klle@poczta.fm Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 20:33 klle napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > klle napisał: > > > > > a co ekran polizałaś?! > > > hi hi hi ! > > zaraz i ty polżesz :))) bo właśnie Guru skrobie łapą do twych drzwi..:((( > jak poszło na gazetę to amen ! > poproszę tu: klle@op.pl lub Klle@poczta.fm Tam takze poszło:)))..a co masz z ta @@@@@gazetą za kłopoty ? Odpowiedz Link
virus69 Re: no fakt wielki Guru 17.02.04, 21:05 klle napisał: > ale te oczka... co oczka...!!! co oczka ??? bo jak zraz złapię za widły... no !!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: no fakt wielki Guru 17.02.04, 20:58 klle napisał: > i co on to chce powiedzieć? on mówitak : - "jestem Guru". ( przewodnik..- taki co prowadzi....np. ślepca ) PS. ty nie pytaj, co on chce powiedzieć..ty mu daj komplement, bo on łaknie komplementów jak kania dżdżu. Nie był on pieszczony przez los od swych niefortunnych narodzin - aż do października'2003. Wiele on przeżył a ma dopiero 8 miesięcy.Bidulek jest...miał zdechnąć, ale go Summa wyratowała. Odpowiedz Link
ulalka Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 20:06 swieta prawda :) jak moj kot zyska swoja fizjonomie zeskanowana, obiecuje rewanz :D Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 21:14 Doszło tu do psa z brązowymi oczami,toz to dziw nad dziwy.Moj mial niebieskie,ale to bylo jak mu krople zapuszczalem.Cale moje zycie leglo w gruzach,bo myslalem do tej pory,ze jedyne sluszne oczy u psa to czarne. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcze, alez On slodki 17.02.04, 21:26 dwiesciepompka napisał: > Doszło tu do psa z brązowymi oczami,toz to dziw nad dziwy.Moj mial > niebieskie,ale to bylo jak mu krople zapuszczalem.Cale moje zycie leglo w > gruzach,bo myslalem do tej pory,ze jedyne sluszne oczy u psa to czarne. Mój psiak Guru ma rude oczy, rude pazurki, rude poduszeczki łapkowe, rude " usta" i rudo ma w pysku - jak pysk rozdziawia. No i sierść ma rudą, ale to bywa w najlepszej rodzinie. Prawdopodobnie jest synem pekińczyka i rudej lisicy. ;))))) Cudny on jest !! - no nie ? A jaki mądry !!! Moze jednak będzie ta majówka wiosenna - to go poznacie osobiście. Będe go szczuć po kolei na wszystkich. :))) Odpowiedz Link
klle Re: Padalcze, alez On slodki 18.02.04, 20:04 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: Będe go szczuć po kolei na wszystkich. :)) To na mnie proszę ! do tej pory to jeszcze nie spotkałem takiego psa co by miał odwagę najwyżej cicho skomlą! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcze, alez On slodki 18.02.04, 20:27 klle napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > Będe go szczuć po kolei na wszystkich. :)) > > To na mnie proszę ! > do tej pory to jeszcze nie spotkałem takiego psa co by miał odwagę > najwyżej cicho skomlą! Już TEN KONKRETNY, brązowonosy osobnik, poszrpie ci nogawice ...tyle, że do wysokości 0.5 m. Ale poduczę go skocznosci - to i wyżej chapsnie. A kły ma - jak KROKODYL. Kończę ostrzeżeniem szachowym : GARDE' !!!!! how, how, how. Odpowiedz Link
klle Re: Padalcze, alez On slodki 18.02.04, 20:52 hi hi hi oby tylko nie uciekł z podkulonym ogonem! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Guru 18.02.04, 21:06 klle napisał: > ale ładne z niego psisko i osobliwe OSOBISTY mój pies jest OSOBLIWY PS głupie ludzie śmieją sie z niego na spacerach :((( mówią: " hehehe, ale obronnego psa masz paniusiu ". Chyba zazdroszczą, czy cuś. Odpowiedz Link
klle Re: Guru 18.02.04, 21:09 > PS głupie ludzie śmieją sie z niego na spacerach :((( > mówią: " hehehe, ale obronnego psa masz paniusiu ". Chyba zazdroszczą, czy cuś. na pewno tak jest! tylko mnie psy strasznie się boją! Odpowiedz Link