bubster 15.03.04, 19:10 w środę idę pod skalpel aaaaaaa!!!! krzyczę sobie ostatni raz bo potem już nie będę mówić dłuższy czas ( w niepamięć idą wszystkie ósemki) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubster Re: kroją mnie 15.03.04, 19:14 klle napisał: > to co Ci pokroją? dziąsła ósemek się nie wyrywa w gabinecie dentystycznym tylko na chirurgii szczękowo - twarzowej Odpowiedz Link
bubster Re: kroją mnie 15.03.04, 19:25 mam zapalenie boli jak ch... nie da sie nic pogryźć porządnie więc od nie przeżutego jedzenia boli brzuch ja naprawde chcę by te ......&^^%^&* ósemki wycię to w %^&*((*&^$ Odpowiedz Link
daffne Re: kroją mnie 15.03.04, 20:14 Ojej wspolczuje...to rzeczywiscie nieciekawie.."Pocieszajace" , ze sroda juz nie dlugo i nie bedzie Cie w koncu bolec .. Ale bierzesz teraz cos od bolu ? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a jest taki kraj...... 15.03.04, 20:23 ....gdzie 8-mki a właściwie jeszcze ich rudymetry usuwają. Nacinają dziąsło i wyłuskują w zalążku. I mają susznego. Odpowiedz Link
bubster Re: jest taki kraj...... 16.03.04, 08:09 ojej, fajnie mają.... moja ósemka jedna zdążyła mi zobić z policzka jedną wielką ranę... jest krzywa i harata mi skórę... Odpowiedz Link
bubster Re: kroją mnie 16.03.04, 08:09 mam jakieś środki które działają na tej zasadzie, że chyba paraliżują mi nerwy (to sądze po bólu po ich użyciu) i antybiotyk - żeby zbić trochę zapalenie Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: kroją mnie 15.03.04, 22:49 Przezylam to!!! Nie chce Cie straszyc ale to tragedia. Odpowiedz Link
bubster Re: kroją mnie 16.03.04, 08:08 ojejej... ale nie wiadomo co gorsze - teraz ból czy potem trochę i po krzyku... Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: kroją mnie 16.03.04, 21:21 Gdy znieczulenie przestało działać to okropnie bolało. W buzi pełno szwów. A rano jak wstałam byłam pięknie spuchnięta, chodziłam na laseroterapię i w miarę szybko mordka wróciła do normy. Ale i tak najgorsze było jedzenie... Odpowiedz Link
bubster Re: kroją mnie 17.03.04, 14:56 ojejejejeujej... ale może się przynajmniej chudnie? ;-) Odpowiedz Link
malen_a Re: kroją mnie 16.03.04, 09:06 ja tez przezylam, ale bardzo dawno temu i wtedy to byla tragedia... ale moja kumpelka rok temu usunela wszystki 4 osemki i teraz to podobno rutynowo robia, bez zadnego problemu :) wiec napewno nic nie bedziesz czula :) Odpowiedz Link
bubster Re: kroją mnie 16.03.04, 09:11 pod narkozą się raczej nic nie czuje :-) tylko po co ósemki usuwają? Odpowiedz Link
ulalka Re: kroją mnie 16.03.04, 19:44 bubster napisała: > pod narkozą się raczej nic nie czuje :-) > tylko po co ósemki usuwają? heh... myslalam o tym... nie rania mnie jeszcze..ale jakos dlugo rosna.. i to po kawaleczku, co mnie doprowadza do furii, bo boli :( chyba troszke Ci zazdroszcze i trzymam kciuki, zebys jak najmniej czula... trzymaj sie cieplutko Bubsterko :) Odpowiedz Link
lolyta Re: kroją mnie 16.03.04, 22:40 Czym sie i zakup sobie sloiczki z jedzeniem dla niemowlat. Odpowiedz Link
bubster Re: kroją mnie 17.03.04, 14:55 dzieki :-) słoiczki z papka dla niemowlaków, powiadasz? hmmm, przyda się -) Odpowiedz Link
bubster Re: kroją mnie 17.03.04, 14:51 dzieki :-) kciuki prosze trzymac w poniedziałek i w piątek właściwie też - żeby anastezjolog zgodził sie na narkozę pozdrawiam Odpowiedz Link
malen_a Re: kroją mnie 17.03.04, 08:47 eee, jak pod narkoza ... :-) osemki czasem nie maja miejsc gdzie moga wyrosnac, wiec inne zeby przesuwaja cwaniary :) trzymaj sie i daj znac jak sie wybudzisz :))) Odpowiedz Link
bubster Re: kroją mnie 17.03.04, 14:54 wychodzi na to, ze wybudze się dopiero w poniedziałek :-) niestety na pytanie "a ogólnie Pani jest zdrowa?" nie mogłam odpowiedzieć twierdząco, i masz babo placek - nie wiadomo, czy moge mieć narkozę... Odpowiedz Link
bubster Re: Jak Twoja operacja, Bubster...? n/txt 25.03.04, 10:47 była w poniedziałek i to był najlepszy dzień bo cały przespałam a teraz jeszcze długa droga przez meke przede mną Odpowiedz Link