kohol 18.01.06, 16:38 Coś się kończy, coś się zaczyna. Kupiłam sobie Feminatam N. Ciekawe, jak szybko i dokąd zawędruje ta informacja :) I kiedy okaże się, po co mi to wszystko :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klle Re: Żyjemy? 22.01.06, 21:25 Jest coraz lepiej! kocham taką ZIMĘ! śnieg i mrozik kohol napisała: Kupiłam sobie Feminatam N. > Ciekawe, jak szybko i dokąd zawędruje ta informacja :) > I kiedy okaże się, po co mi to wszystko :) i na co to? Odpowiedz Link
aankaa Re: Żyjemy? 22.01.06, 23:01 kohol napisała: Kupiłam sobie Feminatam N. === pewnie coś damskiego na mrozy ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Żyjemy? 29.01.06, 20:33 może to jakies hormony ??? fj, odradzam - nio....chyba, że koniecznośc jest. Odpowiedz Link
kohol Re: Żyjemy? 30.01.06, 12:50 Mieszanka witamin dla kobiet przed, kobiet w ciąży i kobiet karmiących :D FeminatalN, sorry :) Odpowiedz Link
kohol Re: Właśnie zajrzałam sprawdzić... 02.02.06, 13:55 Spoko spoko :) Jeszcze badania i szczepienia :) Odpowiedz Link
lolyta Re: Właśnie zajrzałam sprawdzić... 02.02.06, 18:12 Ooooo. dawno sie na Dekameronie zaden dzidzius nie pojawil, to fakt. Nie daj z siebie wyssac kasy, zamiast sztucznych mieszanek zawsze se lepiej rzerzuche posiac i pare takich rzeczy! Odpowiedz Link
kohol Re: Właśnie zajrzałam sprawdzić... 08.02.06, 10:31 To niedrogie jest, no i sama się zdecydowałam. Niedowitaminizowana jestem :) Odpowiedz Link
mha1 Re: Właśnie zajrzałam sprawdzić... 27.04.06, 23:56 a ja byłam w ciąży przez chwilę, ale jakoś nie wyszło... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Właśnie zajrzałam sprawdzić... 05.06.06, 00:15 a poza tym, co słychować ? :-)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Właśnie zajrzałam sprawdzić... 08.06.06, 17:29 raszefka napisała: > :( tyż mi smutno, ale kiedys bylo fajn..szkoda, że zapał byl słomiany. Odpowiedz Link
raszefka Re: Żyjemy? 28.08.06, 11:25 Niechże Cię uściskam, Koaa!!!! Oto spotkało Cię wielkie szczęście, zaszczyt i błogosławieństwo :D Bawcie sie dobrze czasem oczekiwania, a potem jeszcze lepiej. Znaczy, że żyjemy i coraz nas więcej Odpowiedz Link
koaa Re: Żyjemy? 28.08.06, 23:17 dzieki :) a wiesz jest szansa ze nasze dzieci kiedys sie spotkaja bo rodzice mojej dziewczyny mieszkaja w tym samym miescie co Ty :) Odpowiedz Link