Dodaj do ulubionych

WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warszawa

• curry1 Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warsza 13.10.03, 08:09
      curry1 - Wrocław -tu zastałam się po studiach, ale pochodzę z Pogórza
      Izerskiego - z Leśnej, a teraz milsza mej duszy Szklarska Poręba - i tam mam
      zamiar osiąść na stałe...ach te góry...
      a! i na FK i innych występowałam też jako niezalogowana curry ;)- żeby nie
      było, że taka całkiem obca jestem!
      • hdp Re: WHO IS WHO & from where: Sk& aring;ne (Sverige) 13.10.03, 09:23
        .. God Dag`ens alle sammans .
        • hdp Re: WHO IS WHO & from where: Skane (Sverige) 13.10.03, 09:23
          hdp napisał:

> .. God Dag`ens alle sammans .
    • a-ndrzej Andrzej - Świdnik (piekne miasteczko obok Lublina) 13.10.03, 17:42
    • mariusz_d1 mariusz_d1, w pracy Kielce. 14.10.03, 07:51
      W pracy Kielce, a w domu Sędziszów - jak ktoś jeździł dawno temu pociągiem z
      Warszawy do Krakowa to jechał przez Sędziszów. Niestety to jest nasza
      rzeczywistość, że wiekszość użytkowników Inetu to duże miasta. Mnie sie
      zachciało wyjechac ze średniego ;)) miasta (Kielce) do małęgo i tak zostało :((
      • anahella Re: mariusz_d1, w pracy Kielce. 14.10.03, 11:54
        mariusz_d1 napisał:

> Mnie sie
        > zachciało wyjechac ze średniego ;)) miasta (Kielce) do małęgo i tak zostało :((

ja tam marze zeby zwiac z duzego (Warszawa) na wies, ale to dopiero jak bede na
        emerturyrze to bede mogla sobie pozolic na zostanie artysta ludowym:)
        • mariusz_d1 Re: mariusz_d1, w pracy Kielce. 30.10.03, 08:09
          anahella napisała:

> mariusz_d1 napisał:
          >
          > > Mnie sie
          > > zachciało wyjechac ze średniego ;)) miasta (Kielce) do małęgo i tak został
          > o :((
          >
          > ja tam marze zeby zwiac z duzego (Warszawa) na wies, ale to dopiero jak bede
          na
          >
          > emerturyrze to bede mogla sobie pozolic na zostanie artysta ludowym:)
          >
          Mieszkanie w mniejszym miescie ma pewne zalety (nawet sporo), ale nie wtedy
          kiedy codziennie gonię 60 km do pracy. Na emeryturze też pomyśle o zostaniu
          artystą ale chyba małomiasteczkowym ( nie ludowym - ludowy artysta w
          mieście ?!?!?!?) ;))))
    • kurczak1976 Kurczak1976- obecnie Szwajcaria :o) 21.10.03, 19:16

• p.a.d.a.l.c.o.w.a curry1 - Wrocław 21.10.03, 20:07
      p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> Piszcie w temacie: --> NICK + Miasto.
      > Bo nie można dojść - kto jest skąd.
      > Będzie łatwiej wtedy planować i organizować ewentualne zloty gwiaździste.
    • kicia7 kicia7-obecnie Łódź 25.10.03, 16:55

• snow.white ooo Łodz!!! :) pozdrawiam rowniez Lodzi :) nt 25.10.03, 20:40

• mayutka Re: Mayutka - okolice rzeszowa :))) 26.10.03, 17:25

• ellenai teraz Kolorado ,poprzednio malopolska kolo Gorlic 29.10.03, 17:32
      jak powyzej,teraz urzeduje w Colorado na prowincji,miejsce da sie opisac
      jako "Dust and the Wind" z utworu Kansas.Przed "krowskim i kowbojskim" obecnym
      etapem mojego zycia byl rownie uroczy etap spedzony na polskiej prownicji w
      malej miejscowosci kolo Gorlic i uzdrowiska Wysowa,znakiem tego, wies mam we
      krwi i w miescie sie urzadzic nie potrafie:))))taka ze mnie prowincjonalna
      baba:))))))))
    • guruszuruburu Guruszuruburu - Djajpur( Indie) dawniej wieś mazow 03.11.03, 21:19
      iecka.
      • sherlock_holmes Re: Guruszuruburu - Djajpur( Indie) dawniej wieś 10.11.03, 21:28
        Nieprawda -mieszkalem kiedys w Djajpurze. tam wcale nie bylu Guruszuruburu,
        tam guru byla Ramajamasama. Do tej pory utrzymuje z nia kontakty, stad mam info
        z pierwszej reki. Slyszalem od niej, ze z ciebie guru jak z koziej dupy traba i
        dlatego cie wywalili - wcale nie z Djajpury, tylko z Kukusratytatydupa -
        obecnie teren niezalezny, przedtem Hong-Kong. I nawet wiem za co - nie
        potrafiles przemienic zlapanej redaktorki Cosmopolitan w czlowieka - chociaz
        obserwujac poczynania czytelnikow, smiem twierdzic, ze porwales sie na rzecz
        niemozliwa - juz predzej moznaby krasnoludka zamienic w Michaela Jordana
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Guruszuruburu - Djajpur( Indie) dawniej wieś 11.11.03, 09:10
          sherlock_holmes napisał:

> Nieprawda -mieszkalem kiedys w Djajpurze. tam wcale nie bylu Guruszuruburu,
          > tam guru byla Ramajamasama. Do tej pory utrzymuje z nia kontakty, stad mam
          info
          >
          > z pierwszej reki. Slyszalem od niej, ze z ciebie guru jak z koziej dupy traba
          i
          >
          > dlatego cie wywalili - wcale nie z Djajpury, tylko z Kukusratytatydupa -
          > obecnie teren niezalezny, przedtem Hong-Kong. I nawet wiem za co - nie
          > potrafiles przemienic zlapanej redaktorki Cosmopolitan w czlowieka - chociaz
          > obserwujac poczynania czytelnikow, smiem twierdzic, ze porwales sie na rzecz
          > niemozliwa - juz predzej moznaby krasnoludka zamienic w Michaela Jordana
          >
          Ja ciebie błagam Szerlok nie czepiaj się guru z Dj. bo on ostatnio jak
          zauważyłam popadł we frustracje, zamienia wszystkich we wszystko a ze mu to
          chyba mizernie idzie, to Betty np. teraz snuje się jako ni to babochłop ni to
          kotopies. Jakiś potwór, nie wiadomo właściwie co. Mi zagroził, że w człowieka -
          i to płci żeńskiej mnie zmieni. Więc jeszcze raz proszę, zaniechaj rywalizacji
          z Szuruburu.
          • sherlock_holmes Re: Guruszuruburu - Djajpur( Indie) dawniej wieś 12.11.03, 10:03
            p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> Ja ciebie błagam Szerlok nie czepiaj się guru z Dj. bo on ostatnio jak
            > zauważyłam popadł we frustracje, zamienia wszystkich we wszystko a ze mu to
            > chyba mizernie idzie, to Betty np. teraz snuje się jako ni to babochłop ni to
            > kotopies. Jakiś potwór, nie wiadomo właściwie co. Mi zagroził, że w
            człowieka -
            >
            > i to płci żeńskiej mnie zmieni. Więc jeszcze raz proszę, zaniechaj
            rywalizacji
            > z Szuruburu.
            >

Dziekuje za troske, ale jestem tak strasznym oportunista, ze sie nie poddam, az
            nie zamienie Guruszuruburu w zabe - za pomoca jego czarow :-PPP
            Jak to zrobie - to juz\ moja sprawa. W kazdym razie Guru mi moze skoczyc ;)))))
    • ralston Rals, Białystok, teraz Bielany (warszawskie) 05.11.03, 10:21

• dwiesciepompka Dwiesciepompka jest z Lublina tak jak jego psina. 10.11.03, 21:07
      Chcialbym powiedziec cos madrego i uroczystego,ale nie umiem.Witam wszystkich
      musi wystarczyć.
      • silvanca Re: Dwiesciepompka jest z Lublina tak jak jego ps 10.11.03, 22:03
        ooo!! a jak masz psinke? bo ja tez mom :D

dwiesciepompka napisał:

> Chcialbym powiedziec cos madrego i uroczystego,ale nie umiem.Witam
        wszystkich
        > musi wystarczyć.
        • dwiesciepompka Re: Dwiesciepompka jest z Lublina tak jak jego ps 11.11.03, 09:49
          Mam pieseczka Bimbeczka.:)A Ty?
          • silvanca Re: Dwiesciepompka jest z Lublina tak jak jego ps 11.11.03, 10:03
            a moj psies to Tort :D

dwiesciepompka napisał:

> Mam pieseczka Bimbeczka.:)A Ty?
            • dwiesciepompka Re: Dwiesciepompka jest z Lublina tak jak jego ps 11.11.03, 20:57
              A rasa?Pierwsza klasa?
              • silvanca Re: Dwiesciepompka jest z Lublina tak jak jego ps 11.11.03, 21:14
                pewnie ze pierwsza klasa :) cane corso

dwiesciepompka napisał:

> A rasa?Pierwsza klasa?
                • dwiesciepompka Re: Dwiesciepompka jest z Lublina tak jak jego ps 11.11.03, 23:07
                  silvanca napisała:

> pewnie ze pierwsza klasa :) cane corso

A co to za rasa jest?Bo mój to owczarek kenijski,pierwotnie używany przez
                  Pigmejów do noszenia ciężkich przedmiotów.
                  • silvanca Re: Dwiesciepompka jest z Lublina tak jak jego ps 25.11.03, 22:01
                    to taki konik na ktorym mozna wozic dzieciaki.. czasem tylko grozi to
                    skreceniem karku bo narowisty.. :D

dwiesciepompka napisał:
                    >
                    > A co to za rasa jest?Bo mój to owczarek kenijski,pierwotnie używany przez
                    > Pigmejów do noszenia ciężkich przedmiotów.
                    >
                    >
    • bubster Bubster z Wawy 17.11.03, 13:05
    • owca owca - Warszawa 21.11.03, 20:14

• triss_merigold6 Re: Triss Merigold - Warszawa 23.11.03, 14:52
        Dopisuję się szybciutko, jestem z Wa-wy, praska strona. Pozdrawiam. :))
        • j_u Re: Triss Merigold - Warszawa 08.12.03, 13:34
          Triss:)
          Ochota... no, wlasciwie juz Wlochy.
          Ale nie zaprosze Cie na razie na kawe. Po pierwsze, na razie nie ma mnie w
          Polsce, po drugie, hmmm, jakos sie boje... a nuz w realu nie jestes taka fajna
          jak tu? ;)))
    • vortex Vortex - Warszawa :) 23.11.03, 20:21
    • przemo_c Przemo_C - Warszawa... ale nie tylko :D 24.11.03, 20:10

• ron76 Ron - Katowice 25.11.03, 21:16
      • martuha Martuha, warszawka 25.11.03, 21:47

• mallina Mall - Frankfurt 26.11.03, 02:48

• martuha Re: Mall - Frankfurt 26.11.03, 07:18
          nad Odra czy Menem?
    • nik_i nik_i - Warszawa (Gołąbki dokładniej) 26.11.03, 13:01
    • krakus.mp krakus.mp z Krakowa 27.11.03, 05:18
      Witam.
      Bardzo blisko sherlocka.