nawiedzona_baba 05.08.03, 20:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=7311147&a=7311147 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawiedzona_baba Re: 'wtorkowy wysyp' 05.08.03, 20:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=7311147 Odpowiedz Link
snow.white jestescie bez serca!! ;) 05.08.03, 20:54 ja juz zadnego postu na urodzie nie zamieszcze,bo sie boje!! ;)) oo-a na forum mezczyzna to juz w ogole nigdy nie zajrze!!strach! ;))) Odpowiedz Link
czarna33 Re: jestescie bez serca!! ;) 05.08.03, 20:56 Ja tam zadnych postow nie zamieszczalam nigdy,ale az mnie korci zeby cos napisac.No ale wyjdzie ze naprawde podle z nas kobity:))) Odpowiedz Link
aankaa Re: jestescie bez serca!! ;) 05.08.03, 20:59 zaraz tam bez serca i podłe grunt to poczucie humoru :P Odpowiedz Link
snow.white a ja sluze rada... :)) 05.08.03, 21:02 ...i pisze na urodzie czasem :) ale nie podle-chociaz czasem bardzo mnie korci... ;))) ale tak powaznie,to raz dowiedzialam sie tam czegos fajnego-uwielbiam zapach migdalow i dzieki tamtemu forum wiem,w jakich kosmetykach moge go znalezc :) oj juz nie mowicie kobity,ze nie lubicie kosmetykow,bo nie uwierze! :)) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: a ja sluze rada... :)) 05.08.03, 21:04 snow.white napisała: > ...i pisze na urodzie czasem :) ale nie podle-chociaz czasem bardzo mnie > korci... ;))) mam taki charakter, że tylko podle (a przynajmniej złośliwie) i dobrze mi z tym :)) Odpowiedz Link
snow.white dobrze,dobrze... :) 05.08.03, 21:11 ...a o forum bielizniane kto zadba??? :) miala byc zmiana nazwy,ja sie inwencja wykazuje,a tu nic!!! buu... Odpowiedz Link
anahella etam 05.08.03, 21:42 latacie po tych forach i wynajdujecie glupoty - sama wam moge pare kretynskich watkow naprodukowac;) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba wyprodukować to żadna trudność 05.08.03, 21:46 kłopot będzie bo nie znajdziesz "godnych partnerek" ;)) Odpowiedz Link
snow.white jak nie-ja tam jestem elastyczna ;))) 05.08.03, 21:49 moge na kazdy temat rozmawiac!! ;))) Odpowiedz Link
anahella Re: jak nie-ja tam jestem elastyczna ;))) 05.08.03, 21:53 snow.white napisała: > moge na kazdy temat rozmawiac!! ;))) To moze o wtyryskach?;) Ale z Piotrusiem;) Odpowiedz Link
snow.white nie da rady,bo on... 05.08.03, 22:01 ...kultury jesyka nie przestrzega!! ;))) poza tym nie lubie teoretyzowac ;)))) Odpowiedz Link
aankaa a co to jest "cukrowanie" 05.08.03, 21:53 przebóg, pierwszy raz takie cudo przeczytałam i domyślam się, że nie chodzi tu o jakieś seks-cesy Odpowiedz Link
anahella Re: a co to jest 'cukrowanie' 05.08.03, 21:56 aankaa napisała: > przebóg, pierwszy raz takie cudo przeczytałam > i domyślam się, że nie chodzi tu o jakieś seks-cesy mi sie to cukrowanie skojarzylo ze starozytna metoda depilacji, ktora praktykowaly kiedys arabskie kobiety (a propos jadlam dzis u Araba - pychota). Bierze sie kawalek cukru (w brylce), lekko rozgrzewa sie palcami, lepi sie kulke i jezdzi sie ta kulka po owlosionych czesciach ciala. Brrrrrrr chyba nie o to chodzi? A swoja droga to ja ciemnogrod jestem wiec nie wiem o co chodzi:P Odpowiedz Link
drzazga1 Re: a co to jest 'cukrowanie'Anahella tak! 05.08.03, 22:47 anahella napisała: > > mi sie to cukrowanie skojarzylo ze starozytna metoda depilacji, ktora > praktykowaly kiedys arabskie kobiety (a propos jadlam dzis u Araba - pychota). > Bierze sie kawalek cukru (w brylce), lekko rozgrzewa sie palcami, lepi sie > kulke i jezdzi sie ta kulka po owlosionych czesciach ciala. Brrrrrrr chyba nie > o to chodzi? > > A swoja droga to ja ciemnogrod jestem wiec nie wiem o co chodzi:P Wsio sie prawie zgadza, ja sobie to robiłam ponad 10 lat temu (twarda gówniara ze mnie), jak jeszcze wosku w sklepach nie było, a po zyletce ran dostawałam (skóra za cienka, czy jak?) Jak któras ciekawa szczegółow, to niech odnajdzie mój niedawny wpis w watku "Brazylijska depilacja" na Urodzie - opisałam dokładnie co i jak. Bolesne i np. pod pachami krew leci, pachwiny to samo. Teraz nie wiem, czy bym się odważyła, człowiek młody był i zdeterminowany... ale wtedy nie depilowałam się aż tak mozno jak dziś:-) Ta Beti oferma, a poczytac to nie łaska, tylko od razu nowy wątek produkuje. To ja się drugi raz wpisywac nie będę, mój czas jest cenny i nie będę go marnować. Odpowiedz Link
snow.white metoda depilacji :)) 05.08.03, 21:57 znana od wiekow w krajach arabskich :) cos jak wosk,tylko uzywa sie papki z cukru. ja nie probowalam,wiec czy skuteczna nie powiem :))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba starość nie radość 05.08.03, 21:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=7289774 człowiek nawet nie wie co to jest a wymądrzać się próbuje .... Odpowiedz Link
snow.white a o tym tez moge... ;))) 05.08.03, 22:00 "brazylijka" to trojkacik, "amerykanka"-paseczek :) moim skromnym zdaniem-i nie tylko moim ;) -trojkacik ladniejszy ;)))) Odpowiedz Link
drzazga1 O, już macie:-))) 05.08.03, 22:49 snow.white napisała: > "brazylijka" to trojkacik, "amerykanka"-paseczek :) > > moim skromnym zdaniem-i nie tylko moim ;) -trojkacik ladniejszy ;)))) Hihi... moim też, ostatnio co prawda poglądy mi się jakieś radykalne zrobiły;-) leciałam "po całości" ale wracam do trójkącika z przodu... jak tylko mi odrośnie;-))) Odpowiedz Link
drzazga1 A nie, to nie ten wątek, zaraz Wam dam odpowiedni 05.08.03, 22:54 Te dziewuchy naprawde sa slepe i głupie, tak trudno poczytać tytuły wątków wcześniejszych??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=7190690&a=7190690&v=2&strona=0 Ale ta dziewczyna, co przepis podała, trochę namieszała, miód do niczego, to się z cukru, soku cytrynowego i wody robi. A w ogóle jest to przepis na całkiem dobry karmel - łyżke można oblizywać;-))) Odpowiedz Link