lolyta 13.08.03, 22:43 Przed chwila tu widzialam ze ktos sie parytetow domagal, czyzby watek byl politycznie niepoprawny????? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=7439663 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonsz Re: Zwidy mam? 13.08.03, 22:50 Zjawia sie i znika, sliczny taki mister of ameryka :)))) K. Odpowiedz Link
lolyta Re: Zwidy mam? 13.08.03, 22:51 I otochodzi otochodzi. Patrz jak tu przyjemnie na tej damska reka rzadzonej wysepce. Odpowiedz Link
wonsz Re: Zwidy mam? 13.08.03, 23:02 lolyta napisała: > Patrz jak tu przyjemnie na tej damska reka rzadzonej wysepce. Na poczatku zawsze jest milo... :) K. Odpowiedz Link
anahella Re: Zwidy mam? 13.08.03, 23:04 wonsz napisał: > Na poczatku zawsze jest milo... Czy któs cós mówił?;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Zwidy mam? 13.08.03, 23:04 wonsz napisał: > > Patrz jak tu przyjemnie na tej damska reka rzadzonej wysepce. > > Na poczatku zawsze jest milo... > to dopiero gra wstepna. tu sie dowiesz dowiesz, co to znaczy szczytowac :))))) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: Zwidy mam? 13.08.03, 23:13 betty-bt napisała: > to dopiero gra wstepna. tu sie dowiesz dowiesz, co to znaczy szczytowac :))))) Czcze pogrozki! :) > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Zwidy mam? 13.08.03, 23:15 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > to dopiero gra wstepna. tu sie dowiesz dowiesz, co to znaczy > szczytowac :))))) > > Czcze pogrozki! :) jasne, nie ufaj jej! czuje, ze to facet! > > > > K. > > > > > B. > > K. > Odpowiedz Link
wonsz Re: Zwidy mam? 13.08.03, 23:45 nie_kaz_golic_brody napisał: > jasne, nie ufaj jej! czuje, ze to facet! Masz racje, i to zakiszony jakis :) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Zwidy mam? 14.08.03, 01:46 wonsz napisał: > > to dopiero gra wstepna. tu sie dowiesz dowiesz, co to znaczy > szczytowac :))))) > > Czcze pogrozki! :) > pozyjemy, zobaczymy... jeszcze bedziesz stekal za nami ;-) > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link