drzazga1 29.08.03, 08:56 o 19.00 Niech ktos ze mną pójdzie!!!! Bo jak nie - to sama pójdę!!! I.... (uwaga: groźba karalna) BĘDĘ TAŃCZYĆ!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt niech ktos z nia idzie na ta impreze !!! 29.08.03, 09:54 bo az przykro sie robi, jak tak poplakuje ;-) Odpowiedz Link
koaa Re: Jutro(sobota)-koncert Calle Sol na Starówce!! 29.08.03, 09:57 Ja chętnie bym poszedł ale niestety jadę na wieś na potrójne urodziny :)))))) PS A jedną forumowiczke już poznałem:) Odpowiedz Link
betty-bt Koaa 29.08.03, 10:02 koaa napisał: >> A jedną forumowiczke już poznałem:) ale widziales juz wiecej forumowiczek ;-P Odpowiedz Link
betty-bt Re: Koaa 29.08.03, 10:11 koaa napisał: > Albo widziałem albo nie widziałem kitóż to wie:)))) baaardzo blisko siedziales. nie mogles nie widziec :)))))))) Odpowiedz Link
drzazga1 Popieram Betty - niech ktos idzie!!!! 29.08.03, 10:08 Przysięgam, że nikogo nie bede zmuszała, żeby tańczył!!! (o ile da radę stać spokojnie... hihi, jak to było, Amidala?) Odpowiedz Link
drzazga1 Udowodnic mogę... 29.08.03, 10:23 Organoleptycznie... Namacalnie... Ponad wszelką wątpliwość:-) Odpowiedz Link
drzazga1 Jakie tam numery hans.... 29.08.03, 10:48 Schowaj tego lugera, tylko żartowałem:-P Odpowiedz Link
losiu4 Re: Jakie tam numery hans.... 29.08.03, 14:35 drzazga1 napisała: > Schowaj tego lugera, tylko żartowałem:-P to to był luger =:o hmmm... ;))))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Jakie tam numery hans.... 29.08.03, 15:14 losiu4 napisał: > to to był luger =:o > hmmm... ;))))) Rąbnęłam się :-(? A co innego? Prosze o korektę... Odpowiedz Link
anahella Re: Jakie tam numery hans.... 29.08.03, 15:18 drzazga1 napisała: > Rąbnęłam się :-(? > A co innego? > Prosze o korektę... Taki chlopak jak on nosi na pewno ze soba uzi.;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Jakie tam numery hans.... 29.08.03, 15:24 anahella napisała: > drzazga1 napisała: > > Rąbnęłam się :-(? > > A co innego? > > Prosze o korektę... > Taki chlopak jak on nosi na pewno ze soba uzi.;) ba, zeby tylko ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Jakie tam numery hans.... 29.08.03, 15:50 anahella napisała: > Taki chlopak jak on nosi na pewno ze soba uzi.;) > Jakie uzi??? Nie ten czas, nie to środowisko! Jak już się upieracie, to schmeisser najwyżej, żadne uzi! Odpowiedz Link
losiu4 Re: Jakie tam numery hans.... 29.08.03, 15:23 drzazga1 napisała: > losiu4 napisał: > > to to był luger =:o > > hmmm... ;))))) > Rąbnęłam się :-(? > A co innego? > Prosze o korektę... a duży upał droga Drzazgo w Wawie dziś panuje? ;))))))))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
drzazga1 A to jest nie na temat!!! 29.08.03, 15:46 losiu4 napisał: > a duży upał droga Drzazgo w Wawie dziś panuje? ;))))))))) ale odpowiem: duzy - bluzeczka na ramiączkach jest dziś w sam raz! :-D Odpowiedz Link
anahella Re: A to jest nie na temat!!! 29.08.03, 19:10 Oj na temat, na temat. Chodzi o to ze jak jest upal, a ty bedziesz tanczyc to moze zdejmiesz te bluzeczke na ramiaczka. Ty w ogole nie wyczuwasz intencji facetow;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: A to jest nie na temat!!! 29.08.03, 20:01 anahella napisała: > Oj na temat, na temat. Chodzi o to ze jak jest upal, a ty bedziesz tanczyc to > moze zdejmiesz te bluzeczke na ramiaczka. Ty w ogole nie wyczuwasz intencji > facetow;) Anahello, no i co ja bym, biedny łosiu - bez Ciebie zrobił. Jedną słową: DZIĘKUJĘ ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
losiu4 Re: A to jest nie na temat!!! 29.08.03, 20:01 ależ jak najbardziej na temat ;P Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link