malen_a 29.08.03, 09:05 nie wiecie jak dlugo czeka sie w ERZE na jej reperacje? (jest na gwarancji) czy dadza mi jakas kom. na czas reperacji? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 09:32 malen_a napisała: > nie wiecie jak dlugo czeka sie w ERZE na jej reperacje? (jest na gwarancji) > czy dadza mi jakas kom. na czas reperacji? w serwisie idei daja zastepcza na czas trwania reperatury. powinni chyba w erze tez ? > pozdrawiam rowniez Odpowiedz Link
wonsz Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 09:44 malen_a napisała: > nie wiecie jak dlugo czeka sie w ERZE na jej reperacje? (jest na gwarancji) > czy dadza mi jakas kom. na czas reperacji? Ja czekalem dwa tygodnie, telefon zastepczy byl. K. Odpowiedz Link
malen_a Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 09:50 wonsz napisał: > > Ja czekalem dwa tygodnie, telefon zastepczy byl. > > K. > i nie bylo zadnych pozniej problemow z telefonem? Odpowiedz Link
wonsz Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 19:51 malen_a napisała: > i nie bylo zadnych pozniej problemow z telefonem? Nie. Era byla OK. K. Odpowiedz Link
koaa Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 09:49 A co to znaczy zepsuła? Moja niedawno zażywała morskiej kąpieli i przez 3 dni rozebrana się suszyła;))) ale teraz już działa:)) Odpowiedz Link
malen_a Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 09:51 koaa napisał: > A co to znaczy zepsuła? > Moja niedawno zażywała morskiej kąpieli i przez 3 dni rozebrana się > suszyła;))) ale teraz już działa:)) no w mojej nagle jeden klawisz przestal dzialac, a to klawisz odpowiadajace za menu, odbieranie telefonopw i w ogole za wszystko :-(( Odpowiedz Link
koaa Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 09:55 To pewnie coś nie styka - rozkręć ją i przeczyść:))))) Odpowiedz Link
malen_a Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:07 koaa napisał: > To pewnie coś nie styka - rozkręć ją i przeczyść:))))) juz to zrobilam wczesniej :-) i nie dzialala Odpowiedz Link
betty-bt Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 09:51 koaa napisał: > A co to znaczy zepsuła? > Moja niedawno zażywała morskiej kąpieli i przez 3 dni rozebrana się > suszyła;))) ale teraz już działa:)) dziala?? moja po praniu w pralce nie dziala :( ale moze za wysoka temp byla? nastepnym razem bede prala komorki w morzu ;))) Odpowiedz Link
koaa Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 09:53 mojej matce wpadła do ogniska i działa co to znacvzy mieć dobry model:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:03 koaa napisał: > mojej matce wpadła do ogniska i działa co to znacvzy mieć dobry model:) ja juz widzialam takie co przez okna fruwaly i nic im sie nie stalo, oprocz kilku zadrapan Odpowiedz Link
koaa Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:08 A spadały na chodnik czy trawke bo to duza różnica? Odpowiedz Link
betty-bt Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:13 koaa napisał: > A spadały na chodnik czy trawke bo to duza różnica? roznie. tam gdzie bylo troche miejsca na ladowanie :)) Odpowiedz Link
koaa Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:17 A popatrz że w W-wie ludzie nie wyrzucaja komórek przez okno:)))) Jednak co kraj to inny obyczaj:)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:18 koaa napisał: > A popatrz że w W-wie ludzie nie wyrzucaja komórek przez okno:)))) > Jednak co kraj to inny obyczaj:)) staram sie isc z zachodnim trendem, zeby nie wyrozniac sie z tlumu :))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:15 koaa napisał: > A spadały na chodnik czy trawke bo to duza różnica? a jedna rozsypala sie kompletnie po tym, jak ja walnelam o sciane. polezala pol dnia, zlozylam ja do kupy i jak nowa nadawala :) Odpowiedz Link
koaa Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:21 A co ty masz do tych biednych komórek że sie tak nad nimi znęcasz to to nie komurkonitarne:))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:25 koaa napisał: > A co ty masz do tych biednych komórek że sie tak nad nimi znęcasz to to nie > komurkonitarne:))))) a tam, zaraz znecasz... mialam jej dac po tylku za nieposluszenstwo? ;-P Odpowiedz Link
anahella slyszalam ze jak sie pierze komorki 29.08.03, 15:16 To uwaznie trzeba dozowac plyn do plukania;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 12:25 betty-bt napisała: > koaa napisał: > > > mojej matce wpadła do ogniska i działa co to znacvzy mieć dobry model:) > > ja juz widzialam takie co przez okna fruwaly i nic im sie nie stalo, oprocz > kilku zadrapan > ------------ znam komorke ktora miala wypadek samochodowy ;) Przy wchodzeniu samochodem w zakret, wypadla przez otwarte okno. Wypadla na ulice. Nastepni... przejechala po niej wielka ciezarowka. O dziwo dziala, i sie nie polamala.... :))) Odpowiedz Link
aankaa Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:24 betty-bt napisała: > dziala?? moja po praniu w pralce nie dziala :( ale moze za wysoka temp byla? > nastepnym razem bede prala komorki w morzu ;))) albo wyłącz wirowanie ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 10:27 aankaa napisała: >> albo wyłącz wirowanie ;) mysle, ze to mogla byc wina srodka pioracego i nie powinnam byla ace dolewac ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: komorka mi sie zepsula :-(( 29.08.03, 17:16 koaa napisał: > i domestosa:))) domestosa do prania komorek??? tego sie uzywa do mycia zebow przeciez! ;) Odpowiedz Link