czarna33 29.08.03, 22:21 to za tydzien o tej porze bede juz w stolicy:))))Licze chociaz na jedno piwo z co najmniej jedna osoba.Mam zaszczyt szkolic sie tam przez cale cztery dni:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: A wogole 29.08.03, 23:29 czarna33 napisała: > to za tydzien o tej porze bede juz w stolicy:))))Licze chociaz na jedno piwo > z co najmniej jedna osoba.Mam zaszczyt szkolic sie tam przez cale cztery > dni:))) Pisz dokladnie kiedy i kiedy bedziesz miala czas - organizujemy impre Odpowiedz Link
czarna33 Re: A wogole 30.08.03, 00:26 No to wyglada tak:przyjezdzam w piatek ok 19-tej.Od soboty mam te nauki non stop do 17-ej.Stacjonuje w sumie w bardzo ciekawym miejscu bo na J.Pawla,wiec wszedzie blisko,hmm to znaczy dla mnie blisko bo na zadne Pola wybierac sie nie zamierzam:))Zapodam numer kom .Anahelli i niech juz sie ona juz o cvala reszte martwi:))Ja w koncu bede gosciem tylko. Odpowiedz Link
anahella Re: A wogole 03.09.03, 00:47 czarna33 napisała: > No to wyglada tak:przyjezdzam w piatek ok 19-tej.Od soboty mam te nauki non > stop do 17-ej.Stacjonuje w sumie w bardzo ciekawym miejscu bo na J.Pawla,wiec > wszedzie blisko,hmm to znaczy dla mnie blisko bo na zadne Pola wybierac sie > nie zamierzam:))Zapodam numer kom .Anahelli i niech juz sie ona juz o cvala > reszte martwi:))Ja w koncu bede gosciem tylko. Eeeee z Jana Pawla to na Pola tramwajem kilka minut jazdy:) Ale jak wolisz kanajpe na swojej ulicy, to jest Fridays - drozszy od Merlina ale za to pod dachem i nie graja za glosno. Odpowiedz Link