malen_a 02.10.03, 10:03 dzis rano cos bardzo mi sie nie udalo i jest mi bardzo przykro, plakac sie chce , buuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mha1 Re: ale jest mi przykro :-(( 02.10.03, 10:04 > dzis rano cos bardzo mi sie nie udalo i jest mi bardzo przykro, plakac sie > chce , buuuu nie płacz, może nie jest tak źle, jak wygląda... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: ale jest mi przykro :-(( 02.10.03, 10:07 malen_a napisała: > dzis rano cos bardzo mi sie nie udalo i jest mi bardzo przykro, plakac sie > chce , buuuu Wiem, ze latwo powiedziec "nie przejmuj sie", ale ...nie przejmuj sie. Pamietaj, ze jutro bedzie nowy, lepszy dzien. A juz za parenascie godzin weekend! :-) PS. Kiedys dostalem takiego smsa: "kiedy jest ci tak zle, ze juz gorzej byc nie moze, zacznij sie walic kijem po nodze. Gdy przestaniesz, poczujesz sie lepiej" Odpowiedz Link
malen_a Re: ale jest mi przykro :-(( 02.10.03, 10:18 dzieki, ale wcale nie jest za dobrze, wiec na razie nie mysle, ze jutro moze byc lepiej, bo mnie to jutro przerasta ... Odpowiedz Link
koaa Re: ale jest mi przykro :-(( 02.10.03, 10:27 Wiesz Malena mnie też kiedyś wiele rzeczy ruszało do czasu- kiedy matce skoczyło ciśnienie i zapominała co przed chwilą powiedziała czy usłyszała powtarzając wciąż te same pytania (10 razy)- na szczęście to jej przeszło ale te kilka dni było straszne- a ja od tego czasu wszystko wale- bo wiem jak jesteśmy kiepsko zbudowani Trzymaj się:) Odpowiedz Link
raszefka Re: ale jest mi przykro :-(( 02.10.03, 12:35 Jutro jest nowe, świeże i wolne od błędów. Nie przerasta Cię, pomyśl, że jutro jeszcze nie ma rzeczy nieudanych. Chciałabym Ci jakoś pomóc. Odpowiedz Link
malen_a Re: ale jest mi przykro :-(( 02.10.03, 12:38 raszefka napisała: > Jutro jest nowe, świeże i wolne od błędów. Nie przerasta Cię, pomyśl, że jutro > jeszcze nie ma rzeczy nieudanych. > > Chciałabym Ci jakoś pomóc. > dzieki,ale konsekwencje mojego postepowania beda niestety tez jutro aktualne, no i jeszcze przez kilka tygodni i to mnie wlsie przeraza :-(( dziekuje za otuche...moze jakos to bedzie ... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: ale jest mi przykro :-(( 02.10.03, 12:43 malen_a napisała: > raszefka napisała: > > > Jutro jest nowe, świeże i wolne od błędów. Nie przerasta Cię, pomyśl, że > jutro > > jeszcze nie ma rzeczy nieudanych. > > > > Chciałabym Ci jakoś pomóc. > > > dzieki,ale konsekwencje mojego postepowania beda niestety tez jutro aktualne, > no i jeszcze przez kilka tygodni i to mnie wlsie przeraza :-(( > > dziekuje za otuche...moze jakos to bedzie ... Na zamartwianie sie czas jest zawsze, wiec mysl pozytywnie, nie przejmuj sie tym za bardzo, a moze odgonisz zly los? Odpowiedz Link
amidala Re: ale jest mi przykro :-(( 02.10.03, 10:20 malen_a napisała: > plakac sie chce , buuuu To na rozśmieszenie: "nie rycz, mała nie rycz, ja znam te wasze numery. Twoje łzy lecą mi na koszulę, Ja jestem King Bruce Lee, Karate King..." A teraz sobie przypomnij Fronczewskiego w kimonie, jak to śpiewał i mam nadzieję, że pomoże. Odpowiedz Link
daffne Re: ale jest mi przykro :-(( 02.10.03, 11:21 Malena nie smuc sie , tak to jest , ze raz sie udaje a drugi raz niestety nie.Bedzie dobrze , zobaczysz :)Glowka do gory ! Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link