mha1 29.10.03, 17:05 admini! nie spać! goście przybywają! witamy :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:12 no cos takiego jeszcze mnie nie spotkalo zeby mnie tak kto przywital imiennie na forum:)))))))))) mowie:co zielone nicki to zielone,same dobre dusze.Jak ja sie ciesze, ze sie do Was dopukalam to sobie nie wyobrazacie, sciskam mocccccccccccccno (z akcentem na cccccccc-coby powagi przyjacielskiej sciskaniu mojemu dodac)mh1 dla ciebie specjalny scissssssssssk:))))) Odpowiedz Link
snow.white czesc ellenai :) 29.10.03, 17:18 ciemno juz,wiec chyba "dobry wieczor" ode mnie :)) Odpowiedz Link
mha1 Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:19 wow! dzięki :) już dawno nikt mnie tu tak nie ściskał CHŁOPAKI ;) wpisz się do "Who is who"! koniecznie! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:17 witaj, witaj - ale nieco oschle, bo do who's who sie nie wpiasł( ła ) ;) PS. pozdrów Twena Marka. Odpowiedz Link
ellenai Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:26 ok, juz pedze na who is who uzupelniac dane osobowe, tylko musze mh1 i ulalke podswietlic na zielono, reszta sie zieleni;)))))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:36 no dziękuję Ci bardzo ;P lepiej późno niż wcale ;)))) Odpowiedz Link
ellenai Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:44 mha1 napisała: > no dziękuję Ci bardzo ;P lepiej późno niż wcale ;)))) to z wrazenia ze tu jestem wszysto mi sie pomieszalo heheh:))))))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:48 > > no dziękuję Ci bardzo ;P lepiej późno niż wcale ;)))) > to z wrazenia ze tu jestem wszysto mi sie pomieszalo heheh:))))))))) muszę przyznać że Twoje podniecenie udzieliło sie i mnie ;) szukaj maila :) Odpowiedz Link
ellenai Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:54 mha1 napisała: > muszę przyznać że Twoje podniecenie udzieliło sie i mnie ;) > szukaj maila :) -------------------------------------------------------------------------------- no widzisz jakie to "zarazne"jest , eh....maila szukam ale dran nie doszedl jeszcze , pewno sie zatrzymal kolo LA,zaraz go okrzycze jak juz dojdze:))) Odpowiedz Link
anahella Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:25 Oooo milo, ze jestes:) Wpuscilam jeszcze jedna osobe w nicku ma skojarzenie do sajgonki, i tez witam ja serdecznie. W ogole przepraszam, ze nie zalozylam tradycyjnego powitalnego watka, ale mam troche na glowie i gubie sie w ogole w rzeczywistosci. Odpowiedz Link
ellenai Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 17:56 anahello moja powierniczko dekameronska, moj dobry dzuszku ,"dzienkuje":))))))))))))))))) Prosto, dobitnie i z uczuciem-CMOK wszyskim:)))) Odpowiedz Link
moniorek1 Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 21:52 Hej ellanai. Wlasnie przeczytalam ,ze jestes z kolorado mozesz podac miasto? Ja jestem z denver.Moze nawet sie znamy :) Odpowiedz Link
ellenai Re: Witaj ellenai :) 29.10.03, 22:30 moniorek , o kurcze tos ty bliska dusza , ja jednak jestem w Sterling, to tak w strone Fort Collins, fajna dziura:)))))))pozdrawiam,u nas dzis goraco,w Denver pewno tez:)))))) Odpowiedz Link
sajgonetka Witam 30.10.03, 11:14 Sajgonetka jestem. Nie mylić z sajgonkami. Pochodna od Sajgonu, czyli miejsca/regionu w Wietnamie, gdzie swego czasu były ostre boje. Ja też tak mam - jak mnie ktos wyprowadzi z rownowagi, to jestem bojowa... na szczescie zdarza sie raz na kwartal. Ostatni kryzys zażegnany. Pozdrawiam serdecznie i ślę buziaki... Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Witaj ellenai :) 30.10.03, 00:45 mha1 napisała: > admini! nie spać! goście przybywają! > witamy :) ellenai nick jak chustka ściągnięta przez wiatr, porywana i w ostatniej chwili na "i" złapana godzina 12,45 to chyba dobranoc? Odpowiedz Link
ellenai Re: Witaj ellenai :) 30.10.03, 01:59 a cos ty ! moj nick jest od tego uroczego,zenskiego trupa z obrazu Malczewskiego, jakos tak przylgnelo to do mnie,choc nic mnie specjalnego nie wiaze z tym dzielem, nawet mi sie nie podoba juz teraz:((((( taki jakis jest przesycony naiwna melancholia,bleeeeeeeeh Odpowiedz Link
aguszak Jak dla mnie Ellenai... 30.10.03, 12:03 ellenai napisała: > a cos ty ! moj nick jest od tego uroczego,zenskiego trupa z obrazu > Malczewskiego, jakos tak przylgnelo to do mnie,choc nic mnie specjalnego nie > > wiaze z tym dzielem, nawet mi sie nie podoba juz teraz:((((( taki jakis jest > > przesycony naiwna melancholia,bleeeeeeeeh ... to elfickie imię :))) Mam koleżankę, do której tak mówię, bo wygląda, jak elfica i ma na imię Ela, więc... jakoś tak pasuje :))) Odpowiedz Link
summa Re: Witaj ellenai :) 30.10.03, 09:58 Witam, witam! A nick bardzo sympatyczny (i znajomy zresztą) :))) Odpowiedz Link
ellenai Re: Witam, witam i o zdrowie pytam ;))) n/txt 30.10.03, 15:56 aguszak zdrowie dobre:)))))))hehe summa witaj, hehe elfickie imie-swietne okreslenie:))))))))pozdrawiam was mocno:)))))))kochani jestescie wszyscy:)))))) Odpowiedz Link