Dodaj do ulubionych

Do Ellenai

05.11.03, 20:51
Dobry wieczor, nie zabieralam glosu na tym forum, do tej pory, ale teraz
musze, bo az mi sie serce w piersi tlucze. Ellenai, przyjmij me usciski,
Gorliczanko, krajanko, rodaczko, cmok cmok jakze sie ucieszylam ze jest tu
ktos z Gorlic. :))))))
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Do Ellenai 05.11.03, 21:49
      renia, kochana, tys krajanka???????o matko jak ja sie ciesze, obsciskuje cie
      mocno.Ty juz kupe czasu temu zamiescilas post tutaj a ja dopiero go zobaczylam:
      (((((((.Ja w ogole mam dzis super dzien z gorliczanami.Widzialas jak sie nam
      fajnie rozmawia na forum???Renia no to dolacz do nas:))))))))ja tak tesknie za
      tamtymi miejscami ,buuuuuuuuuuuuu:((((((( kontakt z Wami jakos mi to
      wynagradza, te rozlake, renia przy wolnym czasie ,skrobne do ciebie na priva
      ok? cmooooooooooooook dla ciebie serdeczny :)))))
      • reniatoja Re: Do Ellenai 05.11.03, 21:55
        Ellenai, jestes po Kromerze czy po czym? Do piatki chodzilas? skądes jest
        kobieto, z której strony? Aj z samego centruma a chop ze Strozowki :) MAcka
        Sierote znasz? :)))))) Ktory rocznik w ogole jestes? I w ogole gdzie to forum,
        jakiegos linka daj kobieto :)

Milo, nie? Takie male gorlice, a jednak mozna spotkac czasem kogos ze swojej
        wlasnej rodzinnej strony

:)

Szampana?
        • ellenai Re: Do Ellenai 05.11.03, 22:09
          renia kochana, ja nie z samych Gorlic niestety, ale oczywiscie wszystkie
          miejsca znam o ktorych mowisz.Do szkoly to ja chodzilam do Hanczowej:))))Reniu
          jam ci z Uscia Gorlickiego,napewno znasz te dziure, po wyjechaniu z niej wydaje
          mi sie ona calkiem sympatyczna.Link do forum jest w mojej sygnaturce,kliknij
          na niego, tam jest pare osob z samych Gorlic.Rozkreca sie to wszystko
          tam,dolacz do nas:)))))))) a noz Ci sie spodoba:(tys z samego
          centruma.bosssssssssh szczesliwcu, ja zawsze marzylam zeby mieszkac w centrum
          gorlic jak bylam dzieckiem, z babcia na zakupy "pekaesem" zawsze sie
          jezdzilo,to podziwialam Gorlice, eh teraz babci nie ma i mnie tam nie ma ale
          wspomnienia zostaly i teraz Ty jestes:)))))Reniu pozdrawiam kochana, do
          nastepngo,acha jam ci rocznik 72:))))))))
          • reniatoja Re: Do Ellenai 05.11.03, 22:17
            A jam rocznik '73 i z samiuśkiej Piekarskiej jestem :) Dobra ide na to forum,
            niech mie dźwi ścisnom :)
            • ellenai Re: Do Ellenai 05.11.03, 22:21
              renia strasznie sie wzruszylam ,kuzwa ale ze mnie baba:((((( napisze ci na priv
              moim wieczorkiem:))))))))
              • reniatoja Re: Do Ellenai 05.11.03, 22:29
                Ja tez sie wzruszylam mowiac szczerze :) Pytanko - bedziesz w g-cach w lecie?
                moze na piwko do Parkowej pojdziemy? Zreszta teraz jest tyle lokali, ze moze
                nie do Parkowej. W rynku bylam na fajnych kebabach w fajnym miejscu, ale nie
                pamietam jak sie nazywalo. Kurcze, ale jaja, Dzis tunajt Gorlice rulez na
                dekameronie :):))))))
                • ellenai Re: Do Ellenai 05.11.03, 22:33
                  reniu nie wybieram sie niestety do Gorlic w przyszlym roku,za duzo spraw na
                  glowie ,moze w nastepnym sie uda, a na piffffffko to sie musimy spotkac
                  kiedys w Gorlicach a moze tutaj sie wybierzesz do Colorado kiedys?.Gorlice
                  koniecznie rulezzzzzzzzzz, bo przeciez to przepiekne miejsce na
                  swiecie ,prawda???,Ja sobie nie wyobrazam ile tam sie zmieni od mojego wyjazdu
                  eh,:))))))) Wszyscy z Dekamerona i nie tylko powinni Gorlice
                  odwiedzic:))))))) eh:))) pozdrowka:))))) wpisuj sie i zakladaj watki na
                  Gorlicach, zrobi sie forum ciekawsze:))))
                  • reniatoja Re: Do Ellenai 05.11.03, 22:45
                    Kiedy bylas ostatnio w Gcach? Zmienily sie bardzo odkad ja wyjechalam (11 lat
                    ponad). Sa sliczne i zawsze mam ochote kleknac i ucalowac ziemie tego miasta.
                    Byloby super, gdybysmy sie kiedys spotkaly na piffku. Do Colorado raczej sie
                    nie wybieram. Bede polowac na Ciebie w Gcach i moze kiedys zejda nm sie
                    terminy odwiedzin. Przed chwila skasowalam circa 20 linijek tekstu bo tak sie
                    rozpisalam, ze szok, ale nie chce tu zanudzac nikogo moimi osobistymi
                    wspomnieniami z gniazda z ktorego wyfrunelam (do dzis raz blogoslawie raz
                    przeklinam, ten dzien, w ktorym to sie stalo). Nie sadzilam, ze wyjezdzajac z
                    Gc 11 lat temu, nigdy wiecej tam juz nie wroce. Chociaz oczywiscie jeszcze nic
                    nie wiadomo....
                    :)

Na forum gorlickie postaram sie zagladac i cos pisac. Kiedys juz tam bylam,
                    ale martwe bylo.

Na maila czekam niecierpliwie. Ktora masz godzine?
                    • ellenai Re: Do Ellenai 05.11.03, 22:56
                      reniu musze wyjsc teraz z domu , u mnie dochdzi 3 pm, za poltorej godziny
                      bede, zalozylam watek na forum Gorlice dla ciebie.Masz racje ze tamto forum
                      bylo bardzo martwe ale cos ostanio sie go udaje sie rozruszac:) w Gorlicach
                      bylam ostatni raz 3 lata temu ,przed wyjazdem do USA, nie predko znowu
                      przyjade, oj musze znikac sprzed kompa, sciskam i do nastepnego,ty idz spac u
                      ciebie pozno, ja dopiero za te poltorej godziny bede wolna buuuuuuu:(((((
                      • reniatoja Re: Do Ellenai 05.11.03, 22:58
                        No wlasnie sie wybiram w strone łóżka, dobrego biegania po Colorado, ja jutro
                        mam zapier...ol, wiec nie moge posiedziec sobie za dlugo. Cmok w gorlickie
                        czolo :)**
                        • ellenai Re: Do Ellenai 07.11.03, 20:24
                          reniu zgubilas mi sie,mam nadzieje kochana ze przez weekend sie odnajdziesz,
                          wyslalam maila do ciebie,przez weekend nie bede miec dostepu do netu, ja tobie
                          wiec cmok w gorlickie czolko tez:)))))))pa do nastepnego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka