j_u 10.12.03, 17:42 BYLAM DZIS PO RAZ PIERWSZY W ZYCIU NA FORUM COSMOPOLITAN. :))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuha Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 18:01 wiem, robi piorunujace wrazenie :)))) Odpowiedz Link
j_u Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 18:07 Bede tam wpadac i robic rozroby, jak bede miala chandre i chec powyzywania sie ;))) Odpowiedz Link
martuha Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 18:08 jako odskocznie od rozrob na Cosmopolitanie, proponuje tez Urode. oh, kochane, powiedzcie mi, czy probowalyscie juz nowej diety.......? a co powiecie na krem wyszczuplajacy za 3000 zl? przepraszam, jesli kogos urazilam. Odpowiedz Link
betty-bt Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 19:44 prosze mnie wolac na wszyskie cosmo-zadymy! jestem tam znana terapeutka i znajomosc ze mna napewno ci nie zaszkodzi :))) Odpowiedz Link
summa Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 18:28 no tak, Aanka ostatnio zaniedbuje wątki wieczorne i nasi nowi uczestnicy muszą sobie sami torować drogę... wrzuć jakiś wybitnie ciekawy wątek tutaj, to cała brygada pójdzie na pomoc cosmodziewczynom :) Odpowiedz Link
j_u Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 18:45 Czy watek "nie umiem sie anonizowac" jest wystarczajaco ciekawy??? Odpowiedz Link
aankaa Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 23:20 summa napisała: > no tak, Aanka ostatnio zaniedbuje wątki wieczorne i nasi nowi uczestnicy > muszą sobie sami torować drogę... skrucha !!! obiecuję poprawę Odpowiedz Link
redakcja_bravo_odpowiada Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 18:42 Z wielkim wstydem przyznajemy, ze zaniedbujemy nasze obowiazki. Ale przed swietami nie zostawimy potrzebujacych bez pomocy. Odpowiedz Link
betty-bt ach to ty am jeszcze nie bywalas?! 10.12.03, 19:42 dlatego taka ponura sie snujesz... :))) Odpowiedz Link
j_u Re: ach to ty am jeszcze nie bywalas?! 10.12.03, 19:55 Istotnie, humor mi sie poprawil w trybie natychmiastowym. Teraz rozmawiam z 20- letnim dziewczeciem, ktoremu sie usiadlo na wylanym z prezerwatywy na lozko nasieniu, i boi sie, ze jest w ciazy. Wydaje mi sie nieskromnie, ze dziewcze ma mnie za idiotke;))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: ach to ty am jeszcze nie bywalas?! 10.12.03, 19:59 pobywasz tam to przestana cie takie rzeczy dziwic. ostatnio pytala jedna (juz nie pierwszy raz!) czy przez polkniecie spermy mozna zajsc w ciaze :))) Odpowiedz Link
j_u Re: ach to ty am jeszcze nie bywalas?! 10.12.03, 20:05 No porsze, a ja sie ostatnio zastanawialam, czy by nie dodac do farszu do ruskich pierogow;P :))))))) Odpowiedz Link
j_u Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 20:25 Chyba sie uzaleznie od forum cosmo... dawno nie mialam tak dobrego humoru:)))) brehehehehekeks. Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 10.12.03, 20:34 Prawda, że porażające? Bywam czasami i staram się poważnym tonem udzielać tak debilnych rad jak to tylko możliwe. :)))) Rany też miałam 16-17 lat ale wydaje mi się (cóż za subiektywizm) że nawet jeśli byłam konkursową kretynką to tak tego nie upubliczniałam... Odpowiedz Link
aankaa Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 11.12.03, 09:06 triss_merigold6 napisała: > Rany też miałam 16-17 lat ale wydaje > mi się (cóż za subiektywizm) że nawet jeśli byłam konkursową kretynką to tak > tego nie upubliczniałam... no to przyznaj się, bez bicia, czy było wtedy forum Cosmo :))) ? Odpowiedz Link
martuha Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 11.12.03, 09:09 forum cosmo nie, ale pewnie magazyn juz byl wydawany w kraju-raju! Odpowiedz Link
daffne Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 11.12.03, 10:27 Jej... az wstyd sie przyznac , zapomnialam o Cosmo ;))))) Betty widujesz nasza kolezanke od oralu ?:D Odpowiedz Link
hehe.he Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 11.12.03, 10:32 hehe idzie zrobic zadyme na Cosmo hehe Odpowiedz Link
betty-bt Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 11.12.03, 11:22 daffne napisała: Betty widujesz nasza > kolezanke od oralu ?:D a ty w ogole wiesz, ze panna kalia mnie przeprosila i przyznala mi racje ;-PPP idz tam i zobacz te pseudofeministki! o zgrozo- wariatki! kompletnie tam jednej odbilo :))) nie wiem czy sie smiac czy plakac. Odpowiedz Link
daffne Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 11.12.03, 13:25 betty-bt napisała: > a ty w ogole wiesz, ze panna kalia mnie przeprosila i przyznala mi racje ;-PPP > idz tam i zobacz te pseudofeministki! o zgrozo- wariatki! kompletnie tam jednej > > odbilo :))) nie wiem czy sie smiac czy plakac. > > No patrz a mnie nie przeprosila :P hehehe A zaraz tam zobacze , jej....co to bedzie co to bedzie :D Odpowiedz Link
aankaa Re: BUAHAHA UHUHUH BUEHEHE 11.12.03, 10:33 martuha napisała: > forum cosmo nie, ale pewnie magazyn juz byl wydawany w kraju-raju! ale był "dobrem luksusowym" i nie czytała go aż taka rzesza ludzi ;) no i długość cyklu wydawniczego ... Odpowiedz Link