Dodaj do ulubionych

Pytanie do Aleksandry1977

03.03.06, 15:43
Hej!Czy mogłabys podać gdzie dokladnie umawiałaś się na wizytę u dr.
Zamłyńskiej?i ile kosztuje prywatna wizyta i może orientujesz sie jak długo
trzeba czekać na refundowany zabieg w Sensor Qliniq?z góry dziękuję i
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: Pytanie do Aleksandry1977 03.03.06, 21:32
      Witaj,

u p. dr Anny Zamłyńskiej byłam w jej gabinecie przy ul. Chmielnej 126 (róg ul.
      Żelaznej), tel. 022 645 96 58. Wizyta kosztuje 60 zł. Kilka dni później byłam u
      pani doktor (w szpitalu na ul. Lindleya) na tzw. próbie biologicznej, w celu
      potwierdzenia, czy po zabiegu nie będę widziała podwójnie. Próba biologiczna
      polega na wymuszeniu na zezującym oku takiego ustawienia, jakie osiągnie się
      poprzez zabieg. Nie bolało, nie czułam absolutnie nic, bo dostałam krople
      znieczulające. Pani doktor przytrzymała zezujące oko niewielkim drewnianym
      patyczkiem, a ja jednocześnie patrzyłam się prosto przed siebie na długopis
      trzymany przez osobę stojącą 2 metry przede mną. Chodziło o to, czy w takiej
      sytuacji nie będzie mi się dwoiło przed oczami. Na szczęście kwalifikuję się do
      zabiegu :-) Próba biologiczna jest bezpłatna.
      Z tego co mi wiadomo, to p. dr A. Zamłyńska pracuje na oddziale okulistycznym w
      szpitalu na ul. Lindleya i również w tym szpitalu (oprócz Sensor Cliniq) robi
      się zabiegi refundowane przez NFZ. Na taki zabieg czeka się 3-4 miesiące. NFZ
      refunduje go w całości.
      Ja robię to prywatnie, koszt 2000 zł, a termin mam już 25.03.
      • aleksandra1977 Re: Pytanie do Aleksandry1977 03.03.06, 21:34
        a Sensor Cliniq mieści się przy ul. Kaczej 8.
        • alicja2221 Re: Pytanie do Aleksandry1977 03.03.06, 23:56
          Wielkie dzięki za odpowiedz:)[ozdrawiam i życzę powodzenia na zabiegu.
        • aleksandra1977 Re: Pytanie do Aleksandry1977 04.03.06, 14:44
          zapomniałam dopisać telefon do Sensor Cliniq:
          Sensor Cliniq, ul. Kacza 8, Warszawa, tel. 022 322 81 81

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka