Dodaj do ulubionych

dr Zamłyńska?

20.01.09, 15:06
Wybieramy się niedługo na wizytę do dr Zamłyńskiej, bo nasza pani okulistka właśnie rozłożyła bezradnie ręce i sama nie wie co dalej robić - kierować na zabieg, czy czekać?
Czy ktoś, kto zna dr Zamłyńską może mi napisać coś więcej o wizycie u niej, tzn. na ile ta pani dr interesuje się tym co ma do powiedzenia pacjent, i ewentualnie na ile dzieli się z pacjentem własnymi spostrzeżeniami i wątpliwościami?
Obserwuj wątek
    • brygida_brygida Re: dr Zamłyńska? 24.01.09, 10:52
      Nie mam dobrego zdania o tej pani dr - operowała przyjaciółkę, kąt zeza został
      bez zmian, a potem... też rozłożyła ręce.
    • maja-800 Re: dr Zamłyńska? 29.01.09, 09:01
      Miałam z nią styczność i stwierdzam że jest miła na pierwszej wizycie, poza tym
      jak zez nie jest bardzo duży to każe nosić okulary, mimo że zeza i tak widać,
      chyba nie jest najlepszym fachowcem skoro nie wszystkim chce pomóc.
      Wejdź na forum strabismus i poczytaj nie ma tam o niej zbyt dobrych opinii,
      większość operacji kończy się niepowodzeniem !!
      • maska_pl Re: dr Zamłyńska? 29.01.09, 12:48
        Na tym forum opisanych jest kilka udanych operacji w jej wydaniu, natomiast forum strabismus to dla mnie jeden wielki fan club dr Jochan, gdzie zanim ktoś zdąży napisać coś dobrego o innym lekarzu to zostanie zakrzyczany. Aż trudno mi uwierzyć, że w całej Polsce jest tylko jeden dobry strabolog - ale na pewno jedyny, który dorobił się tylu fanów ;)
        Z wszystkich tych wypowiedzi wynika mi, że jeśli jest się osobą dorosłą i jedynym ratunkiem jest operacja, to faktycznie należy jechać prosto do dr Jochan. Ja natomiast borykam się z problemem zeza u trzylatki, więc teoretycznie na zabieg mamy jeszcze trochę czasu, a na razie zbieram info - dlatego pytałam czy da się z dr Zamłyńską normalnie porozmawiać i ewentualnie uzyskać jakieś info.
        Mamy już jedną podróż na drugi koniec Polski za sobą do równie zachwalanej na tym forum dr Wójcik, u której nie dość że się nic dowiedziałam, to jeszcze otrzymałam diagnozę, która nijak nie trzyma się kupy, dlatego z wizytą u dr Jochan jeszcze trochę poczekam.
    • maja-800 Re: dr Zamłyńska? 29.01.09, 13:09
      Zgadzam się z Tobą, forum strabismus to jedno wielkie uwielbienie dr Jochan, też mnie to strasznie wkurzało, bo tak naprawdę nie można uzyskać obiektywnej informacji na temat innego lekarza bo wszyscy kierują cię od razu do dr. J. Na forum gazety jest trochę o dr Zamłyńskiej i są to też pozytywne opinie, myślę że to zależy od przypadku. Moich oczekiwań jednak dr Zamłyńska nie spełniła :( też uważałam ją za jedyny ratunek, bo nie mam zamiaru gnać na drugi koniec polski do przereklamowanej Pani doktor. Odradzam Ci również Dr Horodyńską z Warszawy na jej temat są niezbyt dobre opinie, a u mnie schrzaniła zabieg !!
      • heroinowadziewczynka Re: dr Zamłyńska? 06.02.09, 00:26
        miałam z dr Zamłynska stycznosc w przychodzni na Lindleya. mój zez
        wachał sie pomiedzy -7 do -17 stopni. pani doktor skierwoała mnie na
        zabieg który odbył sie 2 lutego w szpitalu na lindleya. moj kat
        0stopni. przyczym chciałam zauwazyc ze dr Zamłynska NIE OPERUJE NA
        LINDLEYA. zapomniałam nazwiska lekarza który mnie operował.. ale po
        efektach sadze ze był w tym dobry. o co do forum strabismus mysle ze
        powinno ono zmienic nazwe na johan.phorum.pl bo daleko sie mija to od
        powałania i załozen oraz idei w której zostało utworzone . w razie
        pytan moje gg to 7834508 :) pozdrawiam :)
        • mamusia_kasi Re: dr Zamłyńska? 10.11.10, 07:23
          Dziewczyno, sklepy z dopalaczami Ci zamknęli czy to efekt brania tego, czego nazwe masz w ncku?
    • lucynka0-1 Re: dr Zamłyńska? 09.11.10, 14:08
      czy ktos miał operacje u p.dr zamłyńskiej w tym roku?
      prosze o ajkies wiesci o przebiegu leczenia
      plisssssssssssss
      • dasia.3 Re: dr Zamłyńska? 14.11.10, 18:19
        ja właśnie jestem po operacji 9.11 2010, czuję sie świetnie a zeza nie ma!!!!!!!!!!!!!oko jest przekrwione ale nie jest opuchniete i nie boli,kilka lat temu inny lekarz powiedzial mi że jestem za stara na leczenie zeza a dla Pani doktor Zamlyńskiej nie bylo problemu jestem zadowolona!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka