karolinach3 23.07.04, 10:10 jESLI JESTES TO CZEKAM NA DOKŁADNE SPRAWOZDANIE Z CHORWACJI!!! Z CENAMI, PRZEZYCIAMI ITP!!! JA JADE ZA 2 TYGODNIE A JESTEM ZIELONA KOMPLETNIE! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynek13 Re: JUSTYNKO JESTES JUZ????? 23.07.04, 11:25 a dokad konkretnie? ja byłam na KRK, to wyspa a zaraze,m nazwa miejscowosci na tej wyspie. Super gorąco, gwarantuje że schudniesz!!!!:-) za 12 dni,2 os, pokoj kuchnia i lazienka, ladnie ale zadne luksusy - 350 eur. Zarsko drogo raczej,np pizza 40 kun, obiad w knajpie 60-80 kun, drogie soki 0d 8-30 kun za litr,chleb 6-7 kun jesli brac euro z polski to wychodzi 1 kuna = 66 groszy płatne autostrady mosty i tunele, róznie od 10- 60 kun, ale warto. Jesli jedziecie autem, wez zapas mineralki, mieska sera, bo tam koszmarnie drogie , owoce tez wbrew pozorom wcale nie tanie arbuz 5-7 kun /kg, brzoskwinie 17 kun/kg . paliwo podobnie jak w polsce, mozna tankowac gaz ale nie za czesto sa stacje z gazem. Mimo kosztow warto : przejrzysta woda, ciepla, slonce spokoj i Chrwaci bardzo zyczliwi dla Polakow. buziaki w razie pytan jestem do dyspozycji Odpowiedz Link
justynek13 Re: JUSTYNKO JESTES JUZ????? 23.07.04, 11:34 no o wrazeniach pozniej popisze wiecej Odpowiedz Link
karolinach3 Re: JUSTYNKO JESTES JUZ????? 23.07.04, 12:41 Dobrze czekam:) co do cen - buuu jestem załamana;) mam nadzieję ze to kwestia tez tego ze byliście na wyspie a wyspy sa jakies 30% droższe;) a jeśli to nie jest zbyt intymne pytanie ile kasy wydaliście przez te 2 tygodnie łącznie??? ja mam jakies 2800,- zł z czego benzyna pochłonie - 600 zł- jedziemy z jeszcze jedna para. zupełnie nie wiemy dokąd - jedziemy zupełnie w ciemno.:* musze znikac- jak mozesz- to pisz - ja pojawie sie w poniedziałek:) widziałas - pco - ma synka;) Odpowiedz Link
justynek13 Re: JUSTYNKO JESTES JUZ????? 23.07.04, 14:14 hmm, nie wiem czy wyspy sa droższe, chyba nie.., jedyna rada wezcie ze soba troche zarska, ja zrobilam miesko w słoikach, wode mineralna i korzystajcie z uroków morza i plaz a nie obzarstwa w knajpach i zakupów na kiczowatych stoiskach, bedzie super i wystarczy wam kaski j amoge wam dac namiar na to miejsce gdzie my bylismy przy 4 osobach jest taniej niz przy dwoch, nie wiem tylko czy beda wolne miejsca. I jedz przez slowacje i wegry, slowacja ma tanie paliwo tzn tak jak u nas a w austri to wiesz nawet za kibel drogo zaplacic, aaaa na wegrzech mozecie spoko kupic jedzenie taniej niz w polsce w budapeszcie na głownej ulicy w supermarkecie za 4 dlugie kielbachy 2 bulki i wode mineralna zaplaciclismy 15 zl, mozna bylo karta placic, wiec najlepiej zrobcie zapas zarska na wegrzech. Jesli chcesz to moge do ciebie zadzwonic napisz mi telefon mailem to pogadamy w poniedzielek, buzka nie zalamuj sie Odpowiedz Link