fedorczyk4 13.10.09, 19:28 Znowu pojawiły mi się te kretyńskie samartikony. Czy to tylkko ja coś nie tak wcisnełam, czy inni tez tak maja. Kategorycznie nie życzę sobie debilnych ryjów w żółtym kolorze na końcu moich bardzo wysublimowanych zdań! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verbena1 Re: O twarz jerza 13.10.09, 19:42 Fed, to tak jak w tych debilnych komediach z podkladanym smiechem, zeby bylo dokladnie wiadomo. Nie nerwujsja, udawaj ,ze nie widzisz. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: O twarz jerza 13.10.09, 20:00 Uff... wyświetlało mi sie tałatajstwo pomimo że w ustawieniach w rubryce smartikur.. miałam zaznaczone: nigdy. Zrobiłam powtórkę wszystkich ustawien i poszło sobie w diabły. Verbeno strasznie mi przeszkadzaja wizualne śmieci. Oklaski, śmiechy nie. Nie za słuch mnie cenią tłumy Za to wizualnie jestem kiej ta brztwa Odpowiedz Link
mammaja Re: O twarz jerza 13.10.09, 22:47 nie wkurzaj sie Fed, to jakis zlosliwy duszek podsuwa ci te usmiechy, udalo mi sie go namierzyc! Odpowiedz Link