Dodaj do ulubionych

Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynamy???

24.01.04, 21:00

Obserwuj wątek
    • omeri Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:01
      Tak jest!
      • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:03
        Czy to konkurencja,czy tez kulig???
        ml
      • em_em Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:04
        melduję się smile
        • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:06
          Gdzie sa gospodarze?
    • rudakitka Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:07
      Jestem,mam koczek jak Bardotka,krotką kiecke i złote rajstopy,czy można?
    • glodn-y Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:09
      Mucha ze stodniówki tego glodnego bardziej
      • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:21
        A czy moja spodnica aksamitna/majaca 16 lat/ nie jest aby niemodna?
        ml z kieliszkiem zimnej Wyborowej..
        • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:24
          Moja spódnica też wiekowa - z chińskiego jedwabnego aksamitu, w kolorze
          czerwonego wina - może i niemodna, ale pięknie wiruje w tańcusmile
          • em_em Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:26
            a moja spódnica ...........
            kurcze, nie chce się dopiąć sad(
            • omeri Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:27
              A ja bez spódnicy...
              • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:28
                Szalem jedwabnym z frędzlami, w pasie owińcie się.
                • omeri Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:29
                  That is it!
                  • mammaja Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:35
                    Przepraszam,czy tu jest garderoba pan? Bo ja wlasnie po przejazdzce saniami
                    chcialam sie odswiezyc! Uwaga na moje boa, em-emciu. A te dzety to jeszcze
                    preababci.To mozna juz przejsc na salony....
                    • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:37
                      Boa - węże w takim miejscu ?? Z wężami do ML proszę, ona kocha wszelkie
                      zwierzęta
                      • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:41
                        Tak sie chichram,ze omal spodnic w pasie nie peknie!!!
                        ml
                        • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:45
                          Gadziną się opaszsmile
                          • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:47
                            Nie omieszkam,ale ktora??Moze tym boa?
                            ml
                            • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:51
                              Uważaj on jest samozciskowy.
                              • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:54
                                O to chodzi,bedzie dobrze trzymal!!!
                                ml
                                P.S. A Glodny to sie chyba nas przestraszyl!!!Wlozyl muche i uciekl!!
                                No,chyba,ze mzonka nie pozwolila...albo sunia.
                                • glodn-y Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:01
                                  Och!!1
                                  Wiecie ? Nawet sobie nie wyobrazalem,do głodnej głowy mi nie przyszło,
                                  że takie ech!!!1fajne jesteście!
                              • glodn-y Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 21:55
                                Oczami wyobrażni !!!widzę!!
                                Te z niedopiętym i te bez ...., i nie powiem żeby mnie się nie,
                                PODOBAŁO
                              • ewelina10 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:12
                                Same baby i jeden rodzynek. Medal Ci się należy za odwagę Glodny. Wiedziałam,
                                żeś fajny facet.
                                • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:16
                                  Własnie - gdzie nasi panowie? Gdzie Mark, Piotr, Krwawy... Tylko Bodzio
                                  usprawiedliwił się szusami na stoku.
                                  Dobrze, że jest Głodny - zawsze na niego mozna liczyć.
                                  • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:18
                                    Nie tylko JEST ale ma zawsze wspaniale poczucie humoru!!!!
                                    ml
                                    • glodn-y Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:23
                                      Jest ,jest, ale za plecami ma ................no powiedzmy suńkesmile)
                                      • glodn-y Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:29
                                        Ale do Martini to ...ech ,aż się ręce trzęsą...
                                        A najlepiej !wyłącz komp,i zostańmy sami z martini,
                                        nie bardzo wiem o co jej chodzi?
                                        Figury trzyboczne,mało mnie interesują
                                        • mammaja Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:31
                                          A ja twoje zdrowie czysciszka przemycona pod futerkiem ,na stronie - nie masz
                                          to jak polonez.Poloneza czas zaczac!
                                          • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:38
                                            Poloneza czas zacząć - Podkomorzy rusza
                                            I zlekka zarzuciwszy wyloty kontusza,
                                            I wąsa podkręcając, podał rękę Zosi
                                            I skłoniwszy się grzecznie, w pierwszą parę prosi.

• glodn-y Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:38
                                            Niebieski czy biały??
                                            • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:41
                                              Bialo-niebieska Wyborowa...trunkow krolowa!!
                                              ml
                                              • felinecaline Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:46
                                                A czy ktos moglby zacytowac XIII ksiege?
                                              • jej_maz Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:47
                                                A za co pijemy?
                                                • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:49
                                                  Wiitaj Marku - dziś swieto Świętego od Win
                                                  • jej_maz Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:50
                                                    hmmm... mam wszystko oprocz wina, ale widze ze martini tez moze byc... muche
                                                    tez mam wink
                                                • glodn-y Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:50
                                                  jeszcze jeden do ...,kurde a kto doniesie zaopatrzenie.
                                                  pić to wszystcy,a płacić to nie ma...........smile)))
                                                  • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:51
                                                    Mysle,ze nasz Mark to jakis koktail zaraz zrobi!!!
                                                    ml
                                                  • glodn-y Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:53
                                                    Mark,spużnialski,KANIAKA JUŻ
                                                  • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:54
                                                    Feline przygotowała moc trunków, jest z czego robić koktaile - może będziemy
                                                    służyć Ci jako muzy i stworzysz nową kompozycję?
                                                  • jej_maz Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:56
                                                    U nas zimno wcale nie puszcza; wlasnie wrocilem a tam -26 ... niech to cholera,
                                                    a wiec nie ma to jak cos konkretnego na szybko... rzucam sie na szklamke
                                                    szkockiej. A tak swoja droga, to czy ktos z Was robil kiedys grzanca? Najlepszy
                                                    byl zwykly jabol, troche gozdzikow, miodu, podgrzac i voila... moze jakies inne
                                                    przepisy na ten special?
                                                  • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 22:59
                                                    Może grog - szybciej rozgrzewa:150 ml ciemnego rumu, sok z 2 cytryn, 2 łyżki
                                                    cukru, 4 goździki, 2 cm kory cynamonu i 600 ml gorącej wodysmile
                                                  • glodn-y Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 23:06
                                                    marku z tym jabolem to ???
                                                    wiem,wiem sentyment,też chciałbym mieć 15 lat no może 16
                                                    a Karniak i tAK cIEBIE NIE ominie
                                                    ps
                                                    Mowi.lem ,że Feline tempo narzuciła ,och coś te kwadraciki mnie się ..
                                                    no te z tymi znaczkami
                                                  • jej_maz Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 23:10
                                                    Ja karniaczka zawsze chetnie... oby tylko klawisze za szybko nie zaczely sie
                                                    zajaczkowac wink
                                                  • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 23:15
                                                    Mnie sie juz od godziny "zajaczkuje".W zyciu tyle nie wypilam!!!Wirtualnie ma
                                                    sie rozumiec.Odnotowuje,resztkami swiadomosci wielu nieobecnych!!Moni-
                                                    niet,Ada/nb.usprawiedliwiona/,Dan-jeszcze spi,Warum wogole nie widac ostatnio...
                                                    Moze jeszcze nadejda?
                                                    ml
                                                  • jej_maz Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 23:08
                                                    wedrowiec2 napisała:

> Może grog - szybciej rozgrzewa:150 ml ciemnego rumu, sok z 2 cytryn, 2 łyżki
                                                    > cukru, 4 goździki, 2 cm kory cynamonu i 600 ml gorącej wodysmile

A jak to sie pije? Rum jednym haustem z nogami wsadzonymi w 600ml goracej wody
                                                    a cytryna z cukrem na zagryche? wink)))) Zartuje... i przyznam, ze brzmi ciekawie.
                                                  • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 23:13
                                                    smile) właśnie tak, zgadłeś
                                                  • mammaja Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 23:13
                                                    Sluchajcie! Jak wysylalam "nie placz Ewka " to mnie wywalilo z kompa .Musialam
                                                    sie resetowac (tak to sie nazywa?). Ciekwae komu to przeszkadzalo!
                                                    Witaj Mark! Do grzanca (wino wino,czyli patyliem pisane) dodawalo sie cukier
                                                    waniliowy i korzenie - takie jak do piernika,albo chociaz gozdziki.
                                                  • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 24.01.04, 23:19
                                                    Wlasnie bylam zdziwiona,ze tak zniknelas bez slowa...
                                                    ml
                                                  • rudakitka No,nie 24.01.04, 23:23
                                                    Dlaczego mi nikt nie powiedział,ze pijemy WIRTUALNIE?Ja wypiłam 4 drinki realnie i mżonek mi w bluzke zagląda ,bo prześwituje.Wy sobie spac pójdziecie a ja co?
                                                    Migdalenie?FEEEEE
                                                  • dan8 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 25.01.04, 02:11
                                                    Ja celebruje ten wirtualny bal tylko soczkiem pomaranczowym,za wczesniej na
                                                    cos mocniejszego.
                                                    Jestem bardzo mocno spozniona,ale po przeczytaniu "konwersacji" moge
                                                    powiedziec slowami wieszcza "I ja tam z goscmi bylam,miod i wino pilam " i to
                                                    zakonczenie ksiegi XII -tej,a nie jak podpuszczala Feline nieistniejacej XIII-
                                                    tej.
    • 2525m Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 25.01.04, 18:48
      przepraszam,a co to takiego jest curvasier..????
      Namietnie gustuje w trunku zwanym przez zabojadow COURVOISIER..z koneserami moge
      o kolorkach etykietek na buteleczkach porozmawiac.W glowe zachodze coz to za
      nowy trunek.

• wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 25.01.04, 18:56
        Wybacz Głodnemu - założycielowi tego wątku- on jest dygrafikiemsad(
      • felinecaline Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 25.01.04, 18:57
        Widzisz, tak sie sklada, ze tu zebrala sie grupa dosc zwariowanych ludzi,
        mozesz nazwac ich "Towarzystwem Wzajemnej Adoracji" zeby spedzic wieczor w
        sympatycznej atmosferze. przypadkiem zreszta im sie to udalo. Nie przeszkodzilo
        nam nawet przejezyczenie jednego z uczestnikow, ktory "polknal" literke. A co
        do etykietek - ja wystrzegam sie tych pozornie "eleganckich", kapiacych od
        pozlotek i meczacego oczy skomplikowanym liternictwem. Bardzo czesto za taka
        etykietka kryje sie butelka przemycanej przrz "mrowke" slowackiej podrobki.
        Najlepsze "courvoisier'y", "armagnac'i" czy "koniaki" jakie pijalam mialy
        nalkejony zwykly kawalek "papioorka" i nagryzmolony drapiaca stalowka rocznik.
        Ale po takowy nalezy sie udac do "zrodla".
      • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier,..+żywczyk,:)zaczynam 25.01.04, 19:19
        Powitanie niezbyt mile 2525m,ale mimo to witamy.Ponizej masz wyjasnienie
        sprawy...
        ml
        • mammaja Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 25.01.04, 19:29
          To az tak sie nie poznales (-as) na zarcie Glodnego? To przeciez dowcip
          pokolen naszych dziadkow - jak pan zaprosil elegancka "lafirynde" na kolacje i
          chca zamowic trunki pyta - curvazie ? (bo wymowe mial kiepska) - a panna
          odpowieda : zje,zje, a i wypije.Wiec jedyny blad,ze powinno byc przez "z" ,coby
          kazdy zrozumial!
          • omeri Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 25.01.04, 20:03
            Znam to wersji zapytania kelnera, na co pan odpowiada nie k... już jadła.
            • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 25.01.04, 20:07
              A moze tajemniczy 2525 mialby jednak odwage wystapic pod swoim dawnym nickiem?
              Albo sie przedstawic i przywitac,skoro tu wchodzi!
              ml
              • 2525m Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 26.01.04, 17:42
                Bardzo dziekuje mammaja za wyjasnienie dowcipu.Jak to zwykle bywa faraon sie
                smial
                a ja nie znalem. Wystapienie moje bylo spowodowane innym zdarzeniem..z zycia
                wziete..Do moich przyjaciol przylecial ojciec z polski pan sedzia. Taaaaaki gosc
                ..no wiec po koniaczku. Wyciagnalem z barku courvoisier'a ,taki na specjalne
                okazje.Gosc pociagnal.skrzywil pyszczydlo i dobil mnie psychicznie pytaniem..:
                panie Mirku sam pan to pedzil..????
                Panno Marialudwiko,zareczam,ze na forum 40 + byla to moja pierwsza wypowiedz,tak
                ze posadzanie mnie o dawne nicki to nieporozumienie.
                Przedstawiam sie wiec.Miroslaw mam na imie.Miejsce zamieszkania Toronto.Wiek
                40+.Numer buta 40+ .
                i to by bylo na tyle...swoja droga musze zmienic ten nick 2525...przy
                rejestracji wpisalem byle co,a chyba od nowa trzeba przeprowadzic rejestracje,co
                bym uzywal innego .
                • felinecaline Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 26.01.04, 17:59
                  Witamy 2x25 wink)) Zdecydowanie, Ma-Lu zawiodl cie wech. A to w dodatku przybysz
                  z Kanady!
                  • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 26.01.04, 18:17
                    No zawiodl,choc naogoL nie zawodzi!!!W tym wypadku nawet jestem z tego faktu
                    zadowolona.
                    ml
                • wedrowiec2 Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 26.01.04, 18:02
                  Witaj kolejny Kanadyjczyku. Niedugo będzie Was więcej niż tubylców.
                  Czuj się dobrze w naszym zwariowanym groniesmile
                • marialudwika Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 26.01.04, 18:16
                  To zmienia postac rzeczy!!!!Widac mam alergie albo fobie,albo jednoi drugie!
                  Zdarza sie w najlepszej rodzinie!!!Dobry koniak lubie,zwlaszcza w
                  restauracji,hm.
                  No tak do kawy!!!I w milym towarzystwie,jako zakonczenie obiadu.Pozdro
                  ml
                  • roomtsays Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 26.01.04, 18:36
                    Ale Wersal!!!;-O))) Boa, muchy... Myślałem się wkupić na imprezkę XIII Księgą,
                    ale znana mi stronka niestety w przebudowie.
                • jej_maz Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 26.01.04, 19:55
                  Witam Mirka... nawet nie zdajesz sobie sprawy ile mamy ze soba wspolnego wink)
                  • monia.i Re: Mucha,martini,curvasier - do 2525 26.01.04, 20:14
                    Może sobie zdaje z tego sprawę.smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka