evit.a 14.03.10, 11:25 zaszyjemy niebo ktore jest nie laskawe i chcemy Slonca wiecej i wiecej ,zdjac te ciuchy wazace kg-my ,wskoczyc w lzejsze chce i buty ala adidasy a nie kozaki i kozaki .Kto sie przylacza ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
en.ej Re: Protestuje 15.03.10, 02:12 Jeszcze tylko parę dni i będzie pięknie A ja wolę kozaki. Właśnie szukam jakiś ażurowych lub z koronki, żeby można było całą wiosnę przelatać, niestety trafiam tylko na białe albo ze szpicami a tego nie cierpię Odpowiedz Link
jej_maz Re: Protestuje 15.03.10, 02:36 Pomimo iz zime mielismy w tym roku naprawde lagodna a w tym tygodniu zapowiada sie nawet bardzo sloneczne szesnascie stopni to tez protestuje i to na calego: jade w sobote na tydzien na Kube! Malo tego: jade sam! W koncu nalezy mi sie wypoczynek a nie ma lepszego niz cisza, spokoj (mam tu na mysli odciecie sie od glosow, odglosow i tematow codziennych) goracy piasek na przepieknej plazy, cudowanej pogoda, doskonale cygara, mnostwo roznorakich napitkow alkoholowych a wszystko to w dowolnej ilosci przy dzwiekach ichszynej muzyki Hmmmm... przyznam, ze gdybym sie postaral to powyzsze rozbic na osobne watki to przynajmniej byloby ich kilka a niektore na pewno do ciekawej dyskusji. Tak czy inaczej zycze szybkiego topnienia sniegu, lzejszych ciuszkow i bucikow, komu jakie pasuja! Odpowiedz Link
evit.a Re: Protestuje 15.03.10, 10:56 Kuba ,fajnie tam teraz ciepelko ,przyjemnego wyciszonego wypoczynku Odpowiedz Link