Dodaj do ulubionych

komentarz pierwszy i nastepne

19.02.04, 23:22
Bepeef i jaj kot maja te same ogniki w oczach wink))))
Obserwuj wątek
    • marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 00:01
      Mam nadzieje,ze jutro zobacze!!!
      ml
      • marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 09:58
        Beebef kocha koty!!!!Fajna pare tworzycie!Pozdrowka
        ml-kociara bez kota/poza tym w glowie/
        • bodzio49 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 14:46
          Tobie Feline też coś w oczach błyszczy smile
          Powtórzę po Wędrowcu: nareszcie widzę z kim rozmawiam. Czuję, że fajna z nas
          będzie paczka.
          • wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 15:21
            Feline, jesteś taka, jak to sobie wyobrażałam na podstawie Twoich różnistych
            tekstów. I cieszę się z tegosmile
            • marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 16:22
              Masz racje Wedrowcze!!!I jak tak mysle!Pozdro
              ml
              • mammaja Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 17:30
                Troche nie rozumiem.A jak wysle swoje zdjecie i okaze sie ze mam wady
                fizyczne - to juz mnie nie bedziecie lubic? Czy udacie ,ze nie widzicie i
                napiszecie ta Mammaja wcale nie ma krotszej nozki.Troche prowokuje,ale czy
                konieczne jest komentowanie ? Wtedy ci nie skomentowani poczuja sie glupio.
                Mnie sie z gory wszyscy bardzo podobaja i bardzo ich lubie,ze moge sobie
                wyobrazac jacy sa.
                • marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 18:24
                  Pominawszy,ze Wszyscy sa piekni to mnie najbardziej interesuje ICH
                  wnetrze,ktore juz dobrze znam/tak mysle,w moim zarozumialstwie/ i mi sie
                  podoba!!!Pozdro
                  ml
                • bodzio49 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 18:40
                  mammaja napisała:

> Troche nie rozumiem.A jak wysle swoje zdjecie i okaze sie ze mam wady
                  > fizyczne - to juz mnie nie bedziecie lubic? Czy udacie ,ze nie widzicie i
                  > napiszecie ta Mammaja wcale nie ma krotszej nozki.Troche prowokuje,ale czy
                  > konieczne jest komentowanie ? Wtedy ci nie skomentowani poczuja sie glupio.
                  > Mnie sie z gory wszyscy bardzo podobaja i bardzo ich lubie,ze moge sobie
                  > wyobrazac jacy sa.
                  >
                  A Ty Mamajko kiedy spotkasz kogoś takiego w towarzystwie to udajesz że nie
                  widzisz wady czy pocieszasz?
                  Wygląda to jakbyś nie miała o nas zbyt dobrego zdania sad
                  • mammaja Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 18:47
                    W towarzystwie wszystko jest wiadome od razu. Tutaj korzystamy z pewnego
                    luksusu bezcielesnosci i chyba nie zrozumiales Bodziu o co mi chodzi! Napewno
                    nie pocieszam jezeli nie sa ku temu wyjatkowe oklicznosci i ta osoba sobie tego
                    zyczy!Napewno mam o nas wszystkich dobre zdanie - dlatego "daje do myslenia",
                    nie oczekujac latwych odpowiedzi i recept.
                  • ewelina10 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 19:01
                    Trochę nasze forum zaczyna mi przypominać jakiś casting, ale co tam. Jesteście
                    wszyscy piękni i wspaniali. Zamieszczenie swojego zdjęcia zawsze wymaga
                    komentarza. Brak odzewu może nasunąć osobie zainteresowanej podejrzenie, że
                    może wyszła na zdjęciu nie dja Boże - "maszkarnie". Ja ustalę sobie treść
                    komplementu i po każdym ukazaniu się zdjęcia, będę ją wklejać. Myślę, że w ten
                    sposób nikt nie poczuje się nie doceniony.
                    Ktoś mi na gg z żalem wspomniał, że nie mam już pazurków. Nie mam i dobrze.
                    Zżyłam się z Wami i jeśli uważacie, że nasze kontakty mogą być jeszcze bliższe
                    poprzez ukazanie wzajemne naszyego oblicza, to i ja swoje zdjęcia przekażę do
                    Marka. Obiecał, że po balu będzie miał już wszystko przygotowane.
                    • bepeef Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 19:49
                      ewelina10 napisała:

> Trochę nasze forum zaczyna mi przypominać jakiś casting, ale co tam.

Gdy wsiadamy do pociągu/autobusu, by spędzić z przypadkowymi współpasażerami
                      kilkanaście nieraz godzin - nie przychodzi nam do głowy zasłaniać twarzy.
                      Po krótszym lub dłuższym czasie nawiązuje się rozmowa, która może prowadzić
                      nawet do zwierzeń.
                      Net to nowe medium.
                      Dlaczego zwyczaje panujące w realu - peszą w sieci?
                      Nie wiem. Ale bardzo jestem ciekawa smile

Pozdrawiam
                      B.

PS Skasowałam, korzystając z takiej opcji, moje zdjęcia.
                      Czułam taką potrzebę.
                    • mammaja Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 19:50
                      Masz racje,Ewelino - twoja koncepcja mi odpowiada.Poza tym drzwi byly uchylone
                      i udalo mi sie podejrzec Bodzia jako dziadka i mnie rozbroil. Inne osoby tez.
                      Tylko raz moge znalesc te zdjecia ,a raz nie. Widocznie taki ich urok. To
                      sa ,to znikaja, ale i tak bardzo milo. Kot Bepef bardzo milutki!
                      • wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 19:56
                        Bepeef zniknęła ze strony Felinysad Byłam tam przed chwilą. Nawet utworzyłam
                        konto hotmail. Ale nie udało mi się tam umieścić swojego zdjęcia. Czekam na
                        kącik u Marka. Zdjęcia stare i względnie współczesne juz wysłałam.
                        • bodzio49 Do bepeef 20.02.04, 20:22
                          Dlaczego tak szybko zmieniasz swoje zdanie? To naprawdę dobre miejsce żeby się
                          bawić, poznawać czy nawet pożartować. Mam nadzieję, że jeszcze raz zmienisz.
                          Właśnie założyłem nowy albumik z urokami natury. Teraz z letnimi klimatami. Ale
                          często będę zmieniał fotki. Zapraszam.
                          • lablafox Załamała się 20.02.04, 21:04
                            Kolejna kucha.Zobaczyłam Bodzia i znów nie tak go sobie wypbrażałam , ale stało
                            się to samo co po zobaczeniu Marka .Poprzedni , wyimaginowany obraz zaraz mi
                            uciekł i nie potrafię już powiedzieć jak sobie Ciebie wyobrażałam .
                            Lx
                            • bodzio49 Re: Załamała się 20.02.04, 21:16
                              No i co z tą waszą intuicją?
                              • lablafox Re: Załamała się 20.02.04, 21:21
                                Intuicyjny obraz psychologiczny jest poprawny . Gorzej z wizualizacją. Moje
                                wyobrażenie odpowiadało mniej więcej psychice.
                                Lx
                            • wedrowiec2 Re: Załamała się 20.02.04, 21:20
                              Ja Bodzia poznałam od razusmile Niespodzianki nie było.
                              • marialudwika Re: Załamała się 20.02.04, 21:22
                                Bodzia tak sobie wyobrazalam!!!Ma sie te intuicje!Slodkie to wnucze/plci nie
                                znam!!/Pozdro
                                ml
                                • marialudwika Re: Załamała się 20.02.04, 21:24
                                  Juz moze bym siebie umiescila,ale jak???W moim kompoalbumie jest okrutny
                                  balaganik bo ja jestem samouk.Mzonek ciagle zajety a dziecko pokazuje mi za
                                  krotko i za szybko i raz na rok co i jak robicsad(((((Pozdro
                                  ml
                              • lablafox Re: Załamałam się 20.02.04, 21:25
                                Miałas łatwiej , szukałaś faceta , który szukał Ciebie hahaha i
                                najprawdopodobniej jakoś Ci się określił. Powiedz tak zupełnie szczerze , czy
                                tak go sobie wyobrażałaś tylko na podstawie zdjęć i wypowiedzi?
                                Napisz w takim razie jak sobie mnie wyobrażasz. Bardzo proszę.
                                Lx
                                • marialudwika Re: Załamałam się 20.02.04, 21:29
                                  Ciebie Lx mila nie musze sobie wyobrazac bo Ciebie widzialam!!!Pozdro
                                  ml
                                  • lablafox Re: Załamałam się 20.02.04, 21:32
                                    To było do Wędrowca, który mnie nie widział.
                                    Lx
    • bodzio49 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 08:29
      Dzień doberek. Brawo ML. Duży punkt za odwagę. Teraz jeszcze bardziej Ciebie
      lubię smile Mniej więcej prawidłowo sobie ML wyobrażałem. Miłe te twoje pieski i
      ptaszki. I Bepeef fajne widoczki wkleiła. Szkoda, że tylko widoczki. Coraz
      fajniejszy ten album.
      • lablafox Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 09:35
        ML , Ciebie już znałam, ale dzieciecie niesamowicie przystojne. W moim typie
        hahaha.
        Lx
        • bepeef ML i Feline :-) 21.02.04, 17:23
          Jesteście pewne, że nie pomyliłyście swoich zdjęć?wink

Bo, tak szczerze mówiąc, ML wyobrażałam sobie dokładnie tak, jak wygląda
          Feline i a Feline - tak, jak wygląda ML!
          I nie chce mi zniknąć to wyobrażenie tak jak zniknęło u Lx! sad

Przyznam, że już raz mi się coś takiego zdarzyło - nawet spotkanie w realu
          nie dało rady do końca zmazać wizerunku malowanego wyobraźnią.
          Może "twarz duszy"(a tę przedstawiamy poprzez klikanie tu) widziana oczyma
          wyobraźni wygląda nieraz inaczej, niż twarz realna widziana realnymi oczyma?

Za to Bodzia wizerunek mi się zgadza co do joty prawie! smile

B.
          • jej_maz Re: ML i Feline :-) 21.02.04, 17:33
            U mnie wszystko jakos sie potwierdza w departamencie wyobrazni. Jedyna uwaga to
            to ze... cholera... ten czas leci; dziwnie ciagle mysle o sobie i o nas
            wszystkich jako o maturzystach wink
            • marialudwika Re: ML i Feline :-) 21.02.04, 18:33
              Mark!!!Ty taki mlody,ale ja zaczynam nabierac kompleksow po ostaniej Twojej
              uwadzesmile))))).Ja babunia,toc wiesz...POzdro
              ml
              • marialudwika Do Feline 21.02.04, 18:48
                Album mi sie otwiera i wszystko jest o,k.Bo dostalam pytanie wiec
                odpowiadam.POzdro
                ml
              • jej_maz Re: ML i Feline :-) 21.02.04, 18:48
                Przyznam, ze czekalem na ten ochrzan smile))) Czasami skroty myslowe zbyt ida na
                przelaj wink Nie tak dawno rozmawialem z Em-Em na temat jej spotkania z okazji
                ktorejstam rocznicy po maturze. Wspomniala, ze w grupie ogladali stare zdjecia
                z czasow liceum i tu nagle mozliwosc konfrontowania z rzeczywistoscia. Dziwne,
                jak wyobraznia jest wsparta pamiecia - czuje sie bardzo mlodo i tez tak
                wszystkich traktuje; w koncu nie licznik jest najwazniejszy. Jestesmy wszyscy
                piekni. Naprawde; bez bajerow i na powaznie. Ogladajac te zdjecia z albumu (jak
                rowniez te przeslane do mnie a jeszcze nie opublikowane) strasznie, ale to
                strasznie zatesknilem za krajem. Pierwszy raz od niepamietnych czasow... moze
                nawet pierwsz raz w ogole? Wasze obrazy, uswiadomily mi jak Europa jest rozna,
                jak bardziej... dostojna, elegancka, przystojna, z klasa, zadbana... bardzo,
                ale to bardzo sie ciesze, ze mam zaszczyt i ogromna przyjemnosc przebywac w
                Waszym gronie i za to dziekuje.
    • terem Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:07
      A ja nikogo nie zobaczyłam, i chyba tak sobie zostanę.szkoda..Nikt mi nie
      pomaga. Moje dziecko też nie.Trudno...Nie umiem wejść do albumu.No cóż...Pzdr.T.
      • wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:09
        Poczekaj, bodzio i jej-maz powinni cos Ci przysłać. Ja męczyłam się parę godzin
        nim weszłam.
      • jej_maz Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:10
        ok - sprobujmy po kolei; co sie dzieje jak klikasz na link nad forum?
    • terem Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:31
      Nie wiem , na jaki link mam klikać, bo go nie widzę. Klikam na album
      czterdziestek.Wpisuję2 mój adres mailowy z gazety- nie działa, wpisuję inny -
      też nie. No to ja się raczej nie nadaję.Trudno, to sa sprawy nie dla laików-
      nuworyszy.Jestem b. początkująca. Dopiero od września mam kontakt z komputerem.
      NO i tyle. Chciałabym, ale się nie udajesad((((((
      • jej_maz Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:33
        co sie dzieje, jak klikniesz na ten link;

groups.msn.com/albumczterdziesteki/homepage
      • wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:34
        Terem - adres musisz miec inny, a nie gazetowy. Ja załozyłam z domeny
        hotmail.com. Bodzio jest na balu, więc bądź cierpliwa.
        • ewelina10 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:37
          Jednym słowem trzeba sobie założyć nową pocztę ?
          • wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:41
            Tak, pocztę trzeba zalozyc ze strony MNS
            Trzeba kliknac na Don't have a .NET Passport? Get one now.
            Terem, jesli masz gg lub tlen, to podaj mi e-mailem numer.

• terem Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:41
      No dobra, wpisałam inny, ale też mnie nie chcą. W Kółko to samo; wpisz adres
      mailowy; wpisuję i znowu ; wpisz adres. Mówiłam, że ja jestem na to za głupia.
      • mammaja Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 20:01
        Widocznie tak jak i mnie. Ale dzieki uprzejmosci dobrej duszy udalo mi sie na
        chwile "uchylic kotare" i bardzo dziekuje. I nie bede tu komentowac
        poszczegolnych osob ,ale ogolnie bardzo mi milo panstwa poznac!
    • terem Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 20:26
      No i nic; ja i moje dziecko doprowadziliśmy do czarnego ekranu w komputerze.
      Zresetowałam i nadal nie mam nic. POMOCY!!!!
      • wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 20:31
        Terem. Odbierz pocztę i włącz gg.
    • rudakitka1 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 20:31
      Udało mi się wrzucic dwa zdjęcia,niestety jakośc raczej marna.Po niedzieli pomoze mi ktos bardziej obeznany to moze bedą lepsze i nowsze.te dwa są z poprzednich wakacji.
      • marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:10
        Terem,jak masz gg to WEDROWIEC CI wytlumaczy!!!Ona mnie tyyyyyyyyyyyle
        wytlumaczyla ze wspanialym rezultatem!!!!!Pozdro
        ml-chyba mamy podobnesmile)))) imiona!
        • lablafox Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:20
          Dzięki werbenie udało mi sie wreszcie zalogować, ale po nakliknięciu nadal niw
          wchodzę .Znowu czegos żadają. Mam dosyć . Widać nie mam Was poznać.
          Lx
          • verbena1 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:37
            jestem jakims cudem w albumie i zaczynam dzialac.Z rozpedu powklejalam swoje
            zdjecia jak leci, a pewnie kazdy musi zalozyc swoj, nie mam pojecia, ale nie
            wyrzucajcie mnie tak od razu. Tym ktorzy jeszcze nie weszli moge zdradzic
            tajemnice: tam sa bardzo mili i sympatyczni ludzie i piekne zdjecia.
            • lablafox Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:47
              verbena1 napisała:

> jestem jakims cudem w albumie i zaczynam dzialac.Z rozpedu powklejalam swoje
              > zdjecia jak leci, a pewnie kazdy musi zalozyc swoj, nie mam pojecia, ale nie
              > wyrzucajcie mnie tak od razu. Tym ktorzy jeszcze nie weszli moge zdradzic
              > tajemnice: tam sa bardzo mili i sympatyczni ludzie i piekne zdjecia.

Werbeno , nie denerwuj mnie takimi informacjami . Nadal nie wchodzę .WRRR , nie
              lubię złośliwości rzeczy martwych. Może intrnet to nie jest rzecz martwa?
              Lx
        • ewelina10 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:28
          Założyłam nową pocztę na msn. Niestety, kiedy chcę się zalogować wyświetla mi
          się komunikat sorry, no results... Niektórzy piszą o kluczu, który dostają na
          maila. Swojego nie dostałam.
          Właściwie to głupio mi pisać. Od trzech dni macie tutaj problemy. Może i ja
          muszę swoje odczekać. Chyba, że się wkurzę i zrobię przerwę dłuższą od forum.
          PS' ranne zdjęcia sobie szczegółowo obejrzałam. Jednak twarze już jakoś uległy
          zatarciu. Zastanawiam się, czy następnym pomysłem będzie chęć spotkania się w
          realu wink
          • verbena1 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:46
            moze jeszcze cos podpowiem, po szczesliwym wejsciu do msn,po jakims czasie
            dostalam email z msn groups z gratulacjami ,ze zostalam zaakceptowana przez
            manager the groups. Pod spodem byl adres albumu wiec weszlam i jak do tej pory
            nie mam problemow.Zycze wytrwalosci..
            • lablafox Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:48
              verbena1 napisała:

> moze jeszcze cos podpowiem, po szczesliwym wejsciu do msn,po jakims czasie
              > dostalam email z msn groups z gratulacjami ,ze zostalam zaakceptowana przez
              > manager the groups. Pod spodem byl adres albumu wiec weszlam i jak do tej
              pory
              > nie mam problemow.Zycze wytrwalosci..

Zycz mi , życz.Bo pęknę ze złości .
              Lx
              • wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:55
                Ja wprawdzie szłam inną drogą, ale poczta z hotmail otwiera się w innym oknie
                niz normalna poczta w outlook express. Jeśłi otrzymacie sygnał, że przyszła
                poczta, a nie będzie widać w skrzynce odbiorczej zamknietej koperty, to znaczy,
                że list jest na adres hotmail. Aby list odczytać, trezba kliknąć na logo
                skrzynki odbiorczej. Rozwinie się drzewko "pocztowe". W dolnej części będą
                widoczne opcje hotmaila. Dalej widać, jak postępować.
                • marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 22:17
                  Zajrzlam do albumu!!!Duzo Was wreszcie poznalam "cielesnie".Fajni jestescie i
                  doczekac sie nie moge na reszte towarzystwa forumowego!!!!Felinko,choc najpierw
                  odnosilam sie do pomyslu z pewna rezerwa teraz jestem nim zachwycona!!!!!
                  Pozdrowki
                  ml
                  P.S. Okazalo sie,ze nie jestem tu jedyna babunia!!!No i dziadkowie tez sa!
                  Troche mi ulzylo smile))))
                  • dan8 Re: komentarz pierwszy i nastepne 22.02.04, 01:45
                    Feline.dzieki za pomysl "albumowy".
                    Nareszcie mozna w szybki i latwy sposob zamieszczac zdjecia.
                    Duze brawa za pomysl i jego realizacje. smile
                    • lablafox Re: komentarz p.....do Wędrowca 22.02.04, 21:29
                      Zaraz widać ,że Alfredka to Wasza mać , albo ,żeś Ty jej córką.
                      Nie przypuszczałam żeś taka drobinka , a Alfredkę tak sobie wyobrażałam .
                      Lx
                      • wedrowiec2 Re: komentarz p.....do Wędrowca 22.02.04, 21:37
                        A ja myślałam, że jestem córka wodnikasmile) Drobinką nie jestem 1,65/53,5 kg
                        • lablafox Re: komentarz p.....do Wędrowca 22.02.04, 21:48
                          To jesteś drobinką, nie byłabyś nią gdyby to było 165/83 albo 180 /153 hahaha.
                          Lx
                          • wedrowiec2 Re: komentarz p.....do Wędrowca 22.02.04, 21:49
                            Rozbawiłaś mniesmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka