felinecaline 19.02.04, 23:22 Bepeef i jaj kot maja te same ogniki w oczach )))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 00:01 Mam nadzieje,ze jutro zobacze!!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 09:58 Beebef kocha koty!!!!Fajna pare tworzycie!Pozdrowka ml-kociara bez kota/poza tym w glowie/ Odpowiedz Link
bodzio49 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 14:46 Tobie Feline też coś w oczach błyszczy Powtórzę po Wędrowcu: nareszcie widzę z kim rozmawiam. Czuję, że fajna z nas będzie paczka. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 15:21 Feline, jesteś taka, jak to sobie wyobrażałam na podstawie Twoich różnistych tekstów. I cieszę się z tego Odpowiedz Link
marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 16:22 Masz racje Wedrowcze!!!I jak tak mysle!Pozdro ml Odpowiedz Link
mammaja Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 17:30 Troche nie rozumiem.A jak wysle swoje zdjecie i okaze sie ze mam wady fizyczne - to juz mnie nie bedziecie lubic? Czy udacie ,ze nie widzicie i napiszecie ta Mammaja wcale nie ma krotszej nozki.Troche prowokuje,ale czy konieczne jest komentowanie ? Wtedy ci nie skomentowani poczuja sie glupio. Mnie sie z gory wszyscy bardzo podobaja i bardzo ich lubie,ze moge sobie wyobrazac jacy sa. Odpowiedz Link
marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 18:24 Pominawszy,ze Wszyscy sa piekni to mnie najbardziej interesuje ICH wnetrze,ktore juz dobrze znam/tak mysle,w moim zarozumialstwie/ i mi sie podoba!!!Pozdro ml Odpowiedz Link
bodzio49 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 18:40 mammaja napisała: > Troche nie rozumiem.A jak wysle swoje zdjecie i okaze sie ze mam wady > fizyczne - to juz mnie nie bedziecie lubic? Czy udacie ,ze nie widzicie i > napiszecie ta Mammaja wcale nie ma krotszej nozki.Troche prowokuje,ale czy > konieczne jest komentowanie ? Wtedy ci nie skomentowani poczuja sie glupio. > Mnie sie z gory wszyscy bardzo podobaja i bardzo ich lubie,ze moge sobie > wyobrazac jacy sa. > A Ty Mamajko kiedy spotkasz kogoś takiego w towarzystwie to udajesz że nie widzisz wady czy pocieszasz? Wygląda to jakbyś nie miała o nas zbyt dobrego zdania Odpowiedz Link
mammaja Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 18:47 W towarzystwie wszystko jest wiadome od razu. Tutaj korzystamy z pewnego luksusu bezcielesnosci i chyba nie zrozumiales Bodziu o co mi chodzi! Napewno nie pocieszam jezeli nie sa ku temu wyjatkowe oklicznosci i ta osoba sobie tego zyczy!Napewno mam o nas wszystkich dobre zdanie - dlatego "daje do myslenia", nie oczekujac latwych odpowiedzi i recept. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 19:01 Trochę nasze forum zaczyna mi przypominać jakiś casting, ale co tam. Jesteście wszyscy piękni i wspaniali. Zamieszczenie swojego zdjęcia zawsze wymaga komentarza. Brak odzewu może nasunąć osobie zainteresowanej podejrzenie, że może wyszła na zdjęciu nie dja Boże - "maszkarnie". Ja ustalę sobie treść komplementu i po każdym ukazaniu się zdjęcia, będę ją wklejać. Myślę, że w ten sposób nikt nie poczuje się nie doceniony. Ktoś mi na gg z żalem wspomniał, że nie mam już pazurków. Nie mam i dobrze. Zżyłam się z Wami i jeśli uważacie, że nasze kontakty mogą być jeszcze bliższe poprzez ukazanie wzajemne naszyego oblicza, to i ja swoje zdjęcia przekażę do Marka. Obiecał, że po balu będzie miał już wszystko przygotowane. Odpowiedz Link
bepeef Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 19:49 ewelina10 napisała: > Trochę nasze forum zaczyna mi przypominać jakiś casting, ale co tam. Gdy wsiadamy do pociągu/autobusu, by spędzić z przypadkowymi współpasażerami kilkanaście nieraz godzin - nie przychodzi nam do głowy zasłaniać twarzy. Po krótszym lub dłuższym czasie nawiązuje się rozmowa, która może prowadzić nawet do zwierzeń. Net to nowe medium. Dlaczego zwyczaje panujące w realu - peszą w sieci? Nie wiem. Ale bardzo jestem ciekawa Pozdrawiam B. PS Skasowałam, korzystając z takiej opcji, moje zdjęcia. Czułam taką potrzebę. Odpowiedz Link
mammaja Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 19:50 Masz racje,Ewelino - twoja koncepcja mi odpowiada.Poza tym drzwi byly uchylone i udalo mi sie podejrzec Bodzia jako dziadka i mnie rozbroil. Inne osoby tez. Tylko raz moge znalesc te zdjecia ,a raz nie. Widocznie taki ich urok. To sa ,to znikaja, ale i tak bardzo milo. Kot Bepef bardzo milutki! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 20.02.04, 19:56 Bepeef zniknęła ze strony Feliny Byłam tam przed chwilą. Nawet utworzyłam konto hotmail. Ale nie udało mi się tam umieścić swojego zdjęcia. Czekam na kącik u Marka. Zdjęcia stare i względnie współczesne juz wysłałam. Odpowiedz Link
bodzio49 Do bepeef 20.02.04, 20:22 Dlaczego tak szybko zmieniasz swoje zdanie? To naprawdę dobre miejsce żeby się bawić, poznawać czy nawet pożartować. Mam nadzieję, że jeszcze raz zmienisz. Właśnie założyłem nowy albumik z urokami natury. Teraz z letnimi klimatami. Ale często będę zmieniał fotki. Zapraszam. Odpowiedz Link
lablafox Załamała się 20.02.04, 21:04 Kolejna kucha.Zobaczyłam Bodzia i znów nie tak go sobie wypbrażałam , ale stało się to samo co po zobaczeniu Marka .Poprzedni , wyimaginowany obraz zaraz mi uciekł i nie potrafię już powiedzieć jak sobie Ciebie wyobrażałam . Lx Odpowiedz Link
lablafox Re: Załamała się 20.02.04, 21:21 Intuicyjny obraz psychologiczny jest poprawny . Gorzej z wizualizacją. Moje wyobrażenie odpowiadało mniej więcej psychice. Lx Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Załamała się 20.02.04, 21:20 Ja Bodzia poznałam od razu Niespodzianki nie było. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Załamała się 20.02.04, 21:22 Bodzia tak sobie wyobrazalam!!!Ma sie te intuicje!Slodkie to wnucze/plci nie znam!!/Pozdro ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Załamała się 20.02.04, 21:24 Juz moze bym siebie umiescila,ale jak???W moim kompoalbumie jest okrutny balaganik bo ja jestem samouk.Mzonek ciagle zajety a dziecko pokazuje mi za krotko i za szybko i raz na rok co i jak robic(((((Pozdro ml Odpowiedz Link
lablafox Re: Załamałam się 20.02.04, 21:25 Miałas łatwiej , szukałaś faceta , który szukał Ciebie hahaha i najprawdopodobniej jakoś Ci się określił. Powiedz tak zupełnie szczerze , czy tak go sobie wyobrażałaś tylko na podstawie zdjęć i wypowiedzi? Napisz w takim razie jak sobie mnie wyobrażasz. Bardzo proszę. Lx Odpowiedz Link
marialudwika Re: Załamałam się 20.02.04, 21:29 Ciebie Lx mila nie musze sobie wyobrazac bo Ciebie widzialam!!!Pozdro ml Odpowiedz Link
lablafox Re: Załamałam się 20.02.04, 21:32 To było do Wędrowca, który mnie nie widział. Lx Odpowiedz Link
bodzio49 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 08:29 Dzień doberek. Brawo ML. Duży punkt za odwagę. Teraz jeszcze bardziej Ciebie lubię Mniej więcej prawidłowo sobie ML wyobrażałem. Miłe te twoje pieski i ptaszki. I Bepeef fajne widoczki wkleiła. Szkoda, że tylko widoczki. Coraz fajniejszy ten album. Odpowiedz Link
lablafox Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 09:35 ML , Ciebie już znałam, ale dzieciecie niesamowicie przystojne. W moim typie hahaha. Lx Odpowiedz Link
bepeef ML i Feline :-) 21.02.04, 17:23 Jesteście pewne, że nie pomyliłyście swoich zdjęć? Bo, tak szczerze mówiąc, ML wyobrażałam sobie dokładnie tak, jak wygląda Feline i a Feline - tak, jak wygląda ML! I nie chce mi zniknąć to wyobrażenie tak jak zniknęło u Lx! Przyznam, że już raz mi się coś takiego zdarzyło - nawet spotkanie w realu nie dało rady do końca zmazać wizerunku malowanego wyobraźnią. Może "twarz duszy"(a tę przedstawiamy poprzez klikanie tu) widziana oczyma wyobraźni wygląda nieraz inaczej, niż twarz realna widziana realnymi oczyma? Za to Bodzia wizerunek mi się zgadza co do joty prawie! B. Odpowiedz Link
jej_maz Re: ML i Feline :-) 21.02.04, 17:33 U mnie wszystko jakos sie potwierdza w departamencie wyobrazni. Jedyna uwaga to to ze... cholera... ten czas leci; dziwnie ciagle mysle o sobie i o nas wszystkich jako o maturzystach Odpowiedz Link
marialudwika Re: ML i Feline :-) 21.02.04, 18:33 Mark!!!Ty taki mlody,ale ja zaczynam nabierac kompleksow po ostaniej Twojej uwadze))))).Ja babunia,toc wiesz...POzdro ml Odpowiedz Link
marialudwika Do Feline 21.02.04, 18:48 Album mi sie otwiera i wszystko jest o,k.Bo dostalam pytanie wiec odpowiadam.POzdro ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: ML i Feline :-) 21.02.04, 18:48 Przyznam, ze czekalem na ten ochrzan ))) Czasami skroty myslowe zbyt ida na przelaj Nie tak dawno rozmawialem z Em-Em na temat jej spotkania z okazji ktorejstam rocznicy po maturze. Wspomniala, ze w grupie ogladali stare zdjecia z czasow liceum i tu nagle mozliwosc konfrontowania z rzeczywistoscia. Dziwne, jak wyobraznia jest wsparta pamiecia - czuje sie bardzo mlodo i tez tak wszystkich traktuje; w koncu nie licznik jest najwazniejszy. Jestesmy wszyscy piekni. Naprawde; bez bajerow i na powaznie. Ogladajac te zdjecia z albumu (jak rowniez te przeslane do mnie a jeszcze nie opublikowane) strasznie, ale to strasznie zatesknilem za krajem. Pierwszy raz od niepamietnych czasow... moze nawet pierwsz raz w ogole? Wasze obrazy, uswiadomily mi jak Europa jest rozna, jak bardziej... dostojna, elegancka, przystojna, z klasa, zadbana... bardzo, ale to bardzo sie ciesze, ze mam zaszczyt i ogromna przyjemnosc przebywac w Waszym gronie i za to dziekuje. Odpowiedz Link
terem Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:07 A ja nikogo nie zobaczyłam, i chyba tak sobie zostanę.szkoda..Nikt mi nie pomaga. Moje dziecko też nie.Trudno...Nie umiem wejść do albumu.No cóż...Pzdr.T. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:09 Poczekaj, bodzio i jej-maz powinni cos Ci przysłać. Ja męczyłam się parę godzin nim weszłam. Odpowiedz Link
jej_maz Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:10 ok - sprobujmy po kolei; co sie dzieje jak klikasz na link nad forum? Odpowiedz Link
terem Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:31 Nie wiem , na jaki link mam klikać, bo go nie widzę. Klikam na album czterdziestek.Wpisuję2 mój adres mailowy z gazety- nie działa, wpisuję inny - też nie. No to ja się raczej nie nadaję.Trudno, to sa sprawy nie dla laików- nuworyszy.Jestem b. początkująca. Dopiero od września mam kontakt z komputerem. NO i tyle. Chciałabym, ale się nie udaje(((((( Odpowiedz Link
jej_maz Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:33 co sie dzieje, jak klikniesz na ten link; groups.msn.com/albumczterdziesteki/homepage Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:34 Terem - adres musisz miec inny, a nie gazetowy. Ja załozyłam z domeny hotmail.com. Bodzio jest na balu, więc bądź cierpliwa. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:37 Jednym słowem trzeba sobie założyć nową pocztę ? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:41 Tak, pocztę trzeba zalozyc ze strony MNS Trzeba kliknac na Don't have a .NET Passport? Get one now. Terem, jesli masz gg lub tlen, to podaj mi e-mailem numer. Odpowiedz Link
terem Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 19:41 No dobra, wpisałam inny, ale też mnie nie chcą. W Kółko to samo; wpisz adres mailowy; wpisuję i znowu ; wpisz adres. Mówiłam, że ja jestem na to za głupia. Odpowiedz Link
mammaja Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 20:01 Widocznie tak jak i mnie. Ale dzieki uprzejmosci dobrej duszy udalo mi sie na chwile "uchylic kotare" i bardzo dziekuje. I nie bede tu komentowac poszczegolnych osob ,ale ogolnie bardzo mi milo panstwa poznac! Odpowiedz Link
terem Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 20:26 No i nic; ja i moje dziecko doprowadziliśmy do czarnego ekranu w komputerze. Zresetowałam i nadal nie mam nic. POMOCY!!!! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 20:31 Terem. Odbierz pocztę i włącz gg. Odpowiedz Link
rudakitka1 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 20:31 Udało mi się wrzucic dwa zdjęcia,niestety jakośc raczej marna.Po niedzieli pomoze mi ktos bardziej obeznany to moze bedą lepsze i nowsze.te dwa są z poprzednich wakacji. Odpowiedz Link
marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:10 Terem,jak masz gg to WEDROWIEC CI wytlumaczy!!!Ona mnie tyyyyyyyyyyyle wytlumaczyla ze wspanialym rezultatem!!!!!Pozdro ml-chyba mamy podobne)))) imiona! Odpowiedz Link
lablafox Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:20 Dzięki werbenie udało mi sie wreszcie zalogować, ale po nakliknięciu nadal niw wchodzę .Znowu czegos żadają. Mam dosyć . Widać nie mam Was poznać. Lx Odpowiedz Link
verbena1 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:37 jestem jakims cudem w albumie i zaczynam dzialac.Z rozpedu powklejalam swoje zdjecia jak leci, a pewnie kazdy musi zalozyc swoj, nie mam pojecia, ale nie wyrzucajcie mnie tak od razu. Tym ktorzy jeszcze nie weszli moge zdradzic tajemnice: tam sa bardzo mili i sympatyczni ludzie i piekne zdjecia. Odpowiedz Link
lablafox Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:47 verbena1 napisała: > jestem jakims cudem w albumie i zaczynam dzialac.Z rozpedu powklejalam swoje > zdjecia jak leci, a pewnie kazdy musi zalozyc swoj, nie mam pojecia, ale nie > wyrzucajcie mnie tak od razu. Tym ktorzy jeszcze nie weszli moge zdradzic > tajemnice: tam sa bardzo mili i sympatyczni ludzie i piekne zdjecia. Werbeno , nie denerwuj mnie takimi informacjami . Nadal nie wchodzę .WRRR , nie lubię złośliwości rzeczy martwych. Może intrnet to nie jest rzecz martwa? Lx Odpowiedz Link
ewelina10 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:28 Założyłam nową pocztę na msn. Niestety, kiedy chcę się zalogować wyświetla mi się komunikat sorry, no results... Niektórzy piszą o kluczu, który dostają na maila. Swojego nie dostałam. Właściwie to głupio mi pisać. Od trzech dni macie tutaj problemy. Może i ja muszę swoje odczekać. Chyba, że się wkurzę i zrobię przerwę dłuższą od forum. PS' ranne zdjęcia sobie szczegółowo obejrzałam. Jednak twarze już jakoś uległy zatarciu. Zastanawiam się, czy następnym pomysłem będzie chęć spotkania się w realu Odpowiedz Link
verbena1 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:46 moze jeszcze cos podpowiem, po szczesliwym wejsciu do msn,po jakims czasie dostalam email z msn groups z gratulacjami ,ze zostalam zaakceptowana przez manager the groups. Pod spodem byl adres albumu wiec weszlam i jak do tej pory nie mam problemow.Zycze wytrwalosci.. Odpowiedz Link
lablafox Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:48 verbena1 napisała: > moze jeszcze cos podpowiem, po szczesliwym wejsciu do msn,po jakims czasie > dostalam email z msn groups z gratulacjami ,ze zostalam zaakceptowana przez > manager the groups. Pod spodem byl adres albumu wiec weszlam i jak do tej pory > nie mam problemow.Zycze wytrwalosci.. Zycz mi , życz.Bo pęknę ze złości . Lx Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 21:55 Ja wprawdzie szłam inną drogą, ale poczta z hotmail otwiera się w innym oknie niz normalna poczta w outlook express. Jeśłi otrzymacie sygnał, że przyszła poczta, a nie będzie widać w skrzynce odbiorczej zamknietej koperty, to znaczy, że list jest na adres hotmail. Aby list odczytać, trezba kliknąć na logo skrzynki odbiorczej. Rozwinie się drzewko "pocztowe". W dolnej części będą widoczne opcje hotmaila. Dalej widać, jak postępować. Odpowiedz Link
marialudwika Re: komentarz pierwszy i nastepne 21.02.04, 22:17 Zajrzlam do albumu!!!Duzo Was wreszcie poznalam "cielesnie".Fajni jestescie i doczekac sie nie moge na reszte towarzystwa forumowego!!!!Felinko,choc najpierw odnosilam sie do pomyslu z pewna rezerwa teraz jestem nim zachwycona!!!!! Pozdrowki ml P.S. Okazalo sie,ze nie jestem tu jedyna babunia!!!No i dziadkowie tez sa! Troche mi ulzylo )))) Odpowiedz Link
dan8 Re: komentarz pierwszy i nastepne 22.02.04, 01:45 Feline.dzieki za pomysl "albumowy". Nareszcie mozna w szybki i latwy sposob zamieszczac zdjecia. Duze brawa za pomysl i jego realizacje. Odpowiedz Link
lablafox Re: komentarz p.....do Wędrowca 22.02.04, 21:29 Zaraz widać ,że Alfredka to Wasza mać , albo ,żeś Ty jej córką. Nie przypuszczałam żeś taka drobinka , a Alfredkę tak sobie wyobrażałam . Lx Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: komentarz p.....do Wędrowca 22.02.04, 21:37 A ja myślałam, że jestem córka wodnika) Drobinką nie jestem 1,65/53,5 kg Odpowiedz Link
lablafox Re: komentarz p.....do Wędrowca 22.02.04, 21:48 To jesteś drobinką, nie byłabyś nią gdyby to było 165/83 albo 180 /153 hahaha. Lx Odpowiedz Link