22.02.04, 04:20
Moje gratulacje dla Bodzia za pomysl i dla Feline za wprowadzenie go w zycie.
Swietana zabawa a co najwazniejsze - jak juz ktos tu zauwazyl - nowy etap w
naszym forumowym zyciu. Mysle, ze album bedzie stanowil bardzo wazny element
naszej zabawy, gdzyz kazdy jest w stanie sam kontrolowac co, gdzie, kiedy i
jak. Gratulacje raz jeszcze!
Obserwuj wątek
    • bodzio49 Re: Album 22.02.04, 11:57
      Piękne zdjęcia dziewczyny. Chyba jestem trochę zazdrosny bo pomyślałem,że na
      naukę do Verbeny chyba się zgłoszę wink)
      • lablafox Re: Album 22.02.04, 12:32
        Też jestem zachwycona zdjęciami kwiatów werbeny.
        Lx
        • verbena1 Re: Album 22.02.04, 12:46
          Swietna zabawa z tym albumem, zdjecia mozna dowolnie zmieniac, kasowac, dodawac
          aktualne, szkoda tylko ,ze taka mala pojemnosc 3MB. Bede musiala wszystkie
          bardzo pomniejszyc, ale wtedy pogorszy sie jakosc. Mozecie oczekiwac ode mnie
          ciagle aktualnego serwisu, niedawno kupilam kamere cyfrowa i prawie sie z nia
          nie rozstaje. Niech no tylko zakwitna kwiaty! Lx gratuluje! Czekam na zdjecia.
          Biore sie do roboty, zakladam nowy rozdzial zdjeciowy. Dzisiaj musze troche
          przystopowac , bo po wczorajszym szalenstwie komputerowym bola mnie oczy.
          Trzymam kciuki za tych ,ktorzy probuja sie dostac, powodzenia.
          • bodzio49 Re: Album 22.02.04, 12:49
            Nie pogorszy się jakość jeśli tylko pomniejszysz format. Będzie mniejsze
            zdjęcie.
            • lablafox Re: Album 22.02.04, 12:54
              Między pieczeniem mięsa a surówką siedzę w Australii. Kto to jest ta przemiła
              para okolona gwiazdą?
              Lx
              • lablafox Re: Album do Dan 22.02.04, 13:38
                Dziekuje za urocze zdjęcia z Australii.Nie myślałam ,zw w twoim mieście jest
                tyle zieleni. Pies piękny i mądrze mu patrzy z oczu. Rozella chyba sie
                zakochała.
                Lx
                • lablafox Re: Album do Verbeny 22.02.04, 13:41
                  Ciekawe jakie obrazy umieścisz na naszej stronie www. ? Wysłałam Markowi obrazy
                  z Australii .Bardzo mi zależy , aby kilka z nich znalazło się w naszej galerii.
                  Lx
                  • verbena1 Re: Album do Verbeny 22.02.04, 13:53
                    Mark,ratunku! Chyba cos przedobrzylam w instalowaniu albumu. Wszystkie
                    informacje ukazujace sie w Wiadomosciach w albumie przychodza na moj domowy
                    email. Tak ma byc?
                    Lx , moje obrazki sa juz w albumie do obejrzenia, jestem szybka.
                    Bodziu ,dziekuje za informacje, postaram sie zmniejszac zdjecia bo moja
                    skrzynka jest juz pelna.
                    • lablafox Re: Album do Verbeny 22.02.04, 14:01
                      verbena1 napisała:

> Mark,ratunku! Chyba cos przedobrzylam w instalowaniu albumu. Wszystkie
                      > informacje ukazujace sie w Wiadomosciach w albumie przychodza na moj domowy
                      > email. Tak ma byc?
                      > Lx , moje obrazki sa juz w albumie do obejrzenia, jestem szybka.
                      > Bodziu ,dziekuje za informacje, postaram sie zmniejszac zdjecia bo moja
                      > skrzynka jest juz pelna.
                      Miały być w szufladach , na stronie www.40+
                      Lx
                    • dan8 Re: Album do Verbeny 22.02.04, 14:21
                      Verbeno - napisze po kolei co mas zrobic
                      1 - wejdz na strone "album"
                      2 - na jej dole masz napis MESSAGES (wiadomosci)
                      3 - pod spodem napis RECEIVE YOUR MESSAGES INSTANTLY (stale otrzymywanie wiado-
                      mosci
                      4 - kliknij na ten napis
                      5 - otworzy sie strona z ustawieniami dotyczacymi wiadomosci z tej strony
                      6 - pod napisem MESSAGES
                      znajdziesz okienko ON THE WEB i kliknij tam,pokaze sie kropka w koleczku
                      oznacza to,ze wiadomosci bedziesz tylko widziala wchodzac na strone "ALBUM"
                      J

przy nicku pomaranczowa gwiazdka,
                      • verbena1 Re: Album do Verbeny 22.02.04, 14:52
                        dan8 ,dziekuje za podpowiedz. Wprawdzie moj msn jest po holendersku, a
                        angielskiego nie znam ,mysle ,ze sobie poradzilam. Sama sobie namieszalam
                        podajac moj domowy email. Teraz zmienilam na moj gazetowy i chyba bedzie
                        lepiej. No coz, jestem w tym wieku ,kiedy sie mysli powolutku i ze zrozumieniem
                        sa problemy.
              • instant Re: Album 22.02.04, 13:56
                lablafox napisała:

> Między pieczeniem mięsa a surówką siedzę w Australii. Kto to jest ta przemiła
                > para okolona gwiazdą?
                Pieknie dziekuje, Lablafox. To ja i moje nowe szczescie tak promieniejemy smile
                Wlasnie mi zainstalowalo Paint Shopa w kompie, wiec sie nim bawie, tworzac
                takie "monidła" i inne landszafty.
                Bardzo jestescie sympatyczni na tych fotkach, chociaz niektore oblicza nieco
                rozmijaja sie z moimi wyobrazeniami o Was.
                Pozdrawiam
                i.
                • marialudwika Re: Album.... 22.02.04, 14:13
                  Jest wspanialy i poprawia mi humor bo jestem w "dolku".Lece ogladac
                  dalej.Felinko dzieki za tyle trudu i cierpliwosci!!!
                  ml
                  P.S. I ja czekam na kwiaty Verbeno!!!!
                  • wedrowiec2 Re: Album.... 22.02.04, 16:31
                    Dlaczego zdjęcia, które umieszczam jako .jpg sa rozmazane, a .tif jako tako
                    wyraziste. W zbiorach komputerowych oba maja jednakową ostrość. Tif zajmuje
                    znacznie większa objętość niz .jpg
                    • felinecaline Re: Album.... 22.02.04, 18:45
                      W poczekalni czeka niejaki Kiteye. nie pamietam go stad, wiec prosze Was o
                      werdykt: wpuszczamy? jest jeszcze 2 "cichociemnych", ktorzy dotad pomimo
                      ponawianych prosb sie nie ujawnili. Zatem co? niech sie spowiadaja kiedy sie
                      zdecyduja czy odrzucamy?
                      Pliki JPG sa o mniejszej "gestosci" pixeli (mniej kolorowych punkcikow na
                      jednostke powierzchni, stad sa rozmazane. zeby byly w miare "dobre" powinny
                      miec ze 15 pixeli.
                      • felinecaline Re: Album.... 22.02.04, 18:49
                        A moze wy wiecie kto to: Skeeter i wirr? Piotra 1 chyba wpuszczamy, zdaje mi
                        si, ze bywal u nas w okresie "burzy w szklance wody"?
                        • wedrowiec2 Re: Album.... 22.02.04, 18:57
                          U nas bywał piotr-61. Na stronie www są jego piękne zdjęcia. Sprawdź jego
                          wiarygodność pytając się o nie. Aktualnie strona jej-meza jest w remoncie.
                        • piotr-61 Re: Album.... 22.02.04, 19:01
                          felinecaline napisała:

> A moze wy wiecie kto to: Skeeter i wirr? Piotra 1 chyba wpuszczamy, zdaje mi
                          > si, ze bywal u nas w okresie "burzy w szklance wody"?

Nie tylko bywal ale i bywa tylko jakos inwencji tworczej brak wink
                          ten "piotr122@hotmail.com" to ja. Poniewaz niestety Piotrow chyba w necie
                          troche duzo "zalapalem" sie dopiero na numerek 122 smile (i to ze cztery lata
                          temu, gdy zakladalem wlasne albumy )
                          • wedrowiec2 Re: Album.... 22.02.04, 19:04
                            Witaj po długiej nieobecnoścismile Skoro czytasz nasze wpisy, to widzisz, że i u
                            nas z inwencją różnie bywa.
                            • piotr-61 Re: Album.... 22.02.04, 19:06
                              wedrowiec2 napisała:

> Witaj po długiej nieobecnoścismile Skoro czytasz nasze wpisy, to widzisz, że i u
                              > nas z inwencją różnie bywa.

Dzieki za "wejsciowke"wink Fotek dzisiaj umiescic nie moge bo niestety jak to w
                              niedziele przystalo, jestem w pracysmile
                      • felinecaline Re: Album.... 22.02.04, 18:55
                        ....zgroza! Mialo byc ze 150 pixeli. wtedy w miare szybko sie laduja i sa
                        czytelne, choc nie olsniewajace. To wlasnie wada JPG
                      • ewelina10 Re: Album.... 22.02.04, 19:01
                        > W poczekalni czeka niejaki Kiteye.
                        Odpowiedź: Nieznany
                        Skeeter i wirr?
                        Odpowiedź: nieznany

Dziękuję udało się za trzecim podejściem. Nie trzeba zakładać nowej poczty.
                        Jeśli okaże się, że nasz nick już istnieje już w tej grupie, należy sobie
                        wybrać tylko inny inny nick. I zaczekać na mailu na akceptację Feline.
    • ewelina10 Re: Album 22.02.04, 20:05
      Nie znam wszystkich z albumu, a może znam, ale pod innymi nickami.
      Myślałam, że Glodny się na nas obraził, a on już dawno po cichutku tam się
      zadomowił. Bez zdjęć wink
      • monia.i Re: Album 22.02.04, 20:07
        A może Głodny tak na prawdę jest piękną, długonoga blondynką..?smile))
        • mammaja Re: Album 22.02.04, 20:37
          Album jest piekny, wprawdzie wchodze nielegalnie uzywajac
          kluczyka "pozyczonego",ale mama nadzieje ze i ja sforsuje te oddrzwia - i wtedy
          spokojnie zaloze swoj maly albumik. Podziwiam wszystkich,ktorzy nagle staja sie
          fizycznie obecni ,chociaz - nie ukrywam,ze troche mi bedzie brak poprzedniego
          okresu!
      • wedrowiec2 Re: Album 22.02.04, 20:14
        Wszyscy z albumu mamy podobne nicki do forumowych. Wyjątkiem jest verbena,
        która występuje jako Halina.
      • lablafox Re: Album 22.02.04, 20:24
        Głodny leczy kaca po wczorajszym spotkaniu.
        Lx
        • marialudwika Re: Album 22.02.04, 20:52
          Kac kacem,ale zdjecie moglby wyslac!!!Moze Glodny istotnie jest kobieta??
          Pozdro
          ml
    • wedrowiec2 Skeeter 22.02.04, 21:00
      Kto kryje się pod nickiem Skeeter?
      • lablafox Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 21:12
        Nie wiem kto to skeeter , ale kiteye , kogoś mi przypomina, zwłaszcza ta
        końcówka -eye.
        Lx
        • wedrowiec2 Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 21:15
          Nie strasz Lxsad Skopiowałam aktualną listę uczestników: Z obych jest tylko
          skeeter. Oprócz verbeny, jeszcze em-em ma inny nick (megmal).

Members Member Role Member Since
          feline11 Manager 2004/02/18
          Bodzio10 Asst-manager 2004/02/20
          Mark Asst-manager 2004/02/18
          bepeef Member 2004/02/19
          dan8 Member 2004/02/21
          ewelina10noproblem Member 2004/02/22
          Glodn-y1 Member 2004/02/21
          Halina279 Member 2004/02/21
          instant Member 2004/02/21
          lablafox Member 2004/02/22
          marialudwika Member 2004/02/20
          Megmal Member 2004/02/22
          Omeri7 Member 2004/02/18
          Petromin1 Member 2004/02/18
          piotr-61 Member 2004/02/22
          rudakitka1 Member 2004/02/21
          skeeter Member 2004/02/22
          Wedrowiec40plus

• lablafox Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 21:20
            No to kto to jest skeeter i jak sie tam dostał? Dlaczego milczy?
            Lx
            • monia.i Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 21:24
              Jakby komuś to przez myśl przemknęło - to nie ja..smile Nawet nie próbowałam
              forsować tych wszystkich bramek...
            • felinecaline Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:17
              Skeeter sie wyspowiadala, jest Polka mieszkajaca w...Kanadzie, w Ontario i ma
              braki jesli chodzi o jezyk, w zwiazku z czym prosila o dopuszczenie do naszego
              grona, nie miala pojecia o istnieniu forum gazetowego a w albumie chodzi jej
              bardziej o forum niz o zdjecia. jesli nie zaakceptujecie, to trudno, wyklucze,
              chociaz z zalem z solidarnosci jako osoba zyjaca poza krajem. Wiec decydujcie.
              • piotr-61 Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:26
                No ale przeciez forum zostalo chyba tutaj, prawda? Z fottkami to taka delikatna
                sprawa...
                • lablafox Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:32
                  Nadaj jej namiary na nasze forum. Poznajmy się , a potem niech wejdzie. Może
                  ta "Polka z Ontario "to taki chwyt , bo my podobno kanadofile. Ciekawe skąd
                  wiedziała o istnieniu naszego albumu bez wchodzenia na nasze forum.
                  Za verbenę ręczyłam .
                  Lx
              • wedrowiec2 Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:33
                Trzeba było dac jej adres na forum. Trudno stało się. Powinna pojawić się na
                forum i dac sobie szansę. Zdjęcia miały być utajnionesad
                • wedrowiec2 Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:39
                  Poza tym, nie wiem jak inne osoby, ale ja nie przewiduję intensywnych rozmów
                  przy pomocy MSN.
                  • bepeef Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:46

No właśnie - może lepiej niech zacznie od forum 40+...
                    Lepiej śmiać się ze zbytniej ostrożności niż...
                    Takie jest moje zdanie.

B.
              • bepeef Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:33
                felinecaline napisała:

> Skeeter sie wyspowiadala, jest Polka mieszkajaca w...Kanadzie, w Ontario i ma
                > braki jesli chodzi o jezyk, w zwiazku z czym prosila o dopuszczenie do naszego
                > grona, nie miala pojecia o istnieniu forum gazetowego a w albumie chodzi jej
                > bardziej o forum niz o zdjecia. jesli nie zaakceptujecie, to trudno, wyklucze,
                > chociaz z zalem z solidarnosci jako osoba zyjaca poza krajem. Wiec decydujcie.

Czy album można "widzieć" nie wiedząc nic o forum? Tylko szukając czegoś w MSN?
                Czy można czytać/oglądać/kopiować - nie będąc członkiem grupy i tylko
                zamieszczanie swoich zdjęć/postów jest niemożliwe?

B.
                • marialudwika Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:46
                  Podzielam obawy Lx,zwlaszcza ta Kanada,hm....mysle to samo!!!
                  Album jest dla uczestnikow forum,ale to tylko moja opinia..Pozdro
                  ml
                  • wedrowiec2 Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:54
                    Nie jest to tylko Twoja opinia ML, ale raczej nas wszystkich. Przypomnę jak
                    wyglądało tworzenie albumu:
                    - bodzio propnuje przysyłanie współczesnych zdjęć na prywatne adresy.
                    - mark mówi o stronie, roważamy różne możliwości
                    - mysza proponuje markowi utworzenie TAJNEJ strony ze współczesnymi zdjęciami,
                    jako podstrony www.40plus
                    - nastepuje radosna zgoda
                    - feline oznajmia, ze wlasnie utworzyla takie cos na MSN
                    - przez kilkadziesiat nastepnych godzin usilujemy pokonac bariery jezykowe i
                    informatyczene
                    - umieszczamy własne, osobiste zdjęcia
                    - dowiadujemy się, ze kazdy, po zlozeniu podania do feline moze wejsc do albumu
                • piotr-61 Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:48
                  bepeef napisała:

> Czy album można "widzieć" nie wiedząc nic o forum? Tylko szukając czegoś w
                  MSN?

Album jako taki, tak. Wejsc jednak mozna dopiero po zaakceptowaniu przez
                  wlasciciela.

> Czy można czytać/oglądać/kopiować - nie będąc członkiem grupy

Nie.

Dodam tylko, ze moderator ma rowniez taka opcje aby nawet czlonkom grupy
                  umozliwic TYLKO ogladanie zdjec (nie mozna ich wowczas kopiowac)
                  • bepeef możliwości moderatora 23.02.04, 07:10
                    piotr-61 napisał:

> Dodam tylko, że moderator ma rowniez taka opcje aby nawet czlonkom grupy
                    > umozliwic TYLKO ogladanie zdjec (nie mozna ich wowczas kopiowac)

Do niedawna też byłam o tym przekonana.
                    Dopóki sobie nie uświadomiłam, że jest coś takiego, jak
                    "zrzut ekranu".

Miłego dnia !

B.
                    • marialudwika Re: możliwości moderatora 23.02.04, 19:57
                      A co TO jest????
                      ml
                      • glodn-y Re: możliwości moderatora 23.02.04, 21:27
                        W morde daje????? smile)))) tongue_out
                • felinecaline Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:49
                  Album mogl pojawic sie w spisie grup mSN w tym samym czasie, kiedy na krotko
                  byl ujawniony; teraz nie jest i w spisach nie jest ujety. Rozumiem, ze mam s-a
                  wykluczyc?
                  • piotr-61 Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:53
                    felinecaline napisała:

> Album mogl pojawic sie w spisie grup mSN w tym samym czasie, kiedy na krotko
                    > byl ujawniony; teraz nie jest i w spisach nie jest ujety.

W spisie pewnie go nie ma ale wystarczy kliknac na podany powyzej link... i juz
                    sie jest "na progu"smile Oczywiscie, bez wytrycha sie nie wejdzie.

> Rozumiem, ze mam s-a
                    > wykluczyc?

Ty jestes bosssmile Powiem tylko, ze to nieprzyjemne gdy sie przez przypadek na
                    necie spotyka z komentarzami na temat wlasnej fizjonomii smile)))
                  • felinecaline Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:53
                    Co niniejszym zrobilam.
                    • piotr-61 Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 22:55
                      Mam nadzieje, ze niedlugo dostaniesz odwiedzinysmile Mamaja i Ada. Nicki troche
                      zmienione ale chyba poznasz wink
                    • lablafox Re: Skeeter i Kiteye 22.02.04, 23:22
                      felinecaline napisała:

> Co niniejszym zrobilam.

Napisałam ,żebyś zaprosiła ją na nasze forum. Poznamy się , wejdzie . Niestety
                      wykasowało mnie . Trudno.
                      Lx
    • foxal Re: Album 22.02.04, 23:28
      Probowalem tam wejsc juz po liscie od Feline i nic z tego nie wychodzi.
      Nawet chcialem zalozyc konto,ale moj nick jest juz zajety lub cos dla nich
      znaczy i nie chca mnie wpuscic.

Widze, ze pomysl jest nie tyle dobry co diabeski bo wszyscy maja problem z
      wejsciem poza kilkoma osobami.

Juz wiecej nie bede probowal i pewnie umre w nieswiadomosci bez zobaczenia
      uczestnikow forum 40+ .Enough is enough.
      • wedrowiec2 Re: Album 22.02.04, 23:32
        Napisz do Piotra-61. On ma wprawę i wprowadził do galerii kilka osób. Potem,
        juz jako członek albumu będziesz mógł zmienic hasło. Pomogłabym, ale osoba raz
        zarejestrowana nie może powtórnie tego zrobić. Nie pamietam czynności, które
        wtedy wykonywałam.
        • foxal Re: Album 23.02.04, 00:22
          wedrowiec2 napisała:

> Napisz do Piotra-61. On ma wprawę i wprowadził do galerii kilka osób. Potem,
          > juz jako członek albumu będziesz mógł zmienic hasło. Pomogłabym, ale osoba
          raz
          > zarejestrowana nie może powtórnie tego zrobić. Nie pamietam czynności, które
          > wtedy wykonywałam.

Serdecznie dziekuje za dobra rade. Ale wielkosc trudnosci i rozczarowan nie
          jest wart mojego zdrowia delikatnie mowiac. Jak juz napisalem bede zmuszony
          umrzec nie widzac albumu.
          • wedrowiec2 Re: Album 23.02.04, 00:26
            Niedługo jej_maz otworzy tajna strone dla forumowiczówsmile
            • mammaja Re: Album - do Foxala! 23.02.04, 10:37
              Nie rezygnuj tak latwo! Ja tez jeszcze nie umiem wejsc samodzielnie i
              spokojnie stoje w kolejce.Przeciez ta zabawa potrwa dluzej ,a ostatni beda
              pierwszymi !
              • foxal Re: Album - do Foxala! 23.02.04, 17:49
                Mamajko,

Nie czekanie jest problemem, tylko frustracja jest wbudowana w samym zalozeniu.
                Ja probowalem w sumie prawdopodobnie kilkanascie razy i za kazdym razem
                otrzymuje to samo czyli wielkie nic.

Nawet Feline przyslala mi email z kluczykiem, ktorego nie moge znalesc.
                Nastepnie pryzslala mi cala recepte, ktora wpisalem i tez nic.

Pozostaje wiec pytanie czy przypadkiem samo wejscie nie jest zabawa z zalozenia
                i wielka strata czasu. Cos jest ustawione ZLE bo inaczej to tyle osob nie
                narzekalo by, ze nie moze sie dostac. Wyglada na to, ze ktos wpuszcza nas w
                MALINY - jezeli to bylo zalozeniem to udalo sie, a jesli nie, to cos tu nie gra.

Ostatnio czyli dzis to i gazeta zrobila cos, co nie pozwala wejsc na forum
                tylko leca nieustannie ogloszenia, bez mozliwosci wejscia - u mnie trawalo to
                prawie 5 minut. Przy takim uzyciu czasu na wchodzenie, to powiem po prostu
                dziekuje,za taka strate czasu na to forum.

Ale Ty jednak nie zniechecaj sie. Tymczasem pozdrawiam.
                • foxal Re: Album - do Foxala! 23.02.04, 17:55
                  Oto recepta Feline:

Join now
                  groups.msn.com/albumczterdziesteki/join?iid=7
                  I to tez nie dziala. Wiec co dziala???

Feline, przepraszam, ze te recepte tu podaje, ale nic nie dziala. Wyglad na to
                  ze nie kluczyk jest potrzebny a WIELKI WYTRYCH, ktorego ja nie posiadam.

Bawcie sie jak "u drzwi Twoich stoim Panie.....
                  • wywrot53 Re: Album - do Foxala! 23.02.04, 18:22
                    Foxal, ja też stoję smile)) Widocznie nalezymy do "wybranych" "smile))) Instrukcja
                    jest podawana w kawałkach smile)) Czekam, aż ktoś napisze prostym jezykiem od a do
                    zsmile))
                  • edeka5 Re: Album - do Foxala! 23.02.04, 18:36
                    Weszłam do albumu przez klucz podany przez Foxala (zamiast grzecznie czekać na
                    wiadomość od Feline). I tam już czekał na mnie mój adres hotmailowy założony
                    rano i przesłany do Feline. Czuję się głupio, jak bym się włamała do kogoś.
                    Pomagała mi córka, gdyż ja nie znam angielskiego.
                • ewelina10 Re: Album - do Foxala! 23.02.04, 18:20
                  Myślałam, że jestem osobą jedną z nielicznych, które wyrażają swoją negatywną
                  opinię. Pomimo, że wczoraj dostałam się, chociaż sama nie wiem jak, a
                  wcześniej, kiedy nie było kluczyka do wejścia na msn40 obejrzałam zdjęcia,
                  czuję się niezbyt komfortowo.
                  Foxal, myślę jednak, żebyś nie tracił nadziei swojej. Musi się wreszcie udać.
                  Jeśli nie, to spróbuj napisać do Piotra-61, może on pomoże Tobie.
                  Pozdrawiam.
      • ro-bert Do Foxal i Wywrot54 23.02.04, 19:31
        Zajrzyjcie do skrzynki GW. Moze Wam to troche pomoze.
        • wywrot53 Re: Do Foxal i Wywrot54 23.02.04, 20:48
          Piotrze, odbierz poczte smile
    • rudakitka1 Re: Album 23.02.04, 18:10
      Ja też miałam troszke problemów,ale jednak weszłam.Czytam jak Wy sie strasznie męczycie i myśle,ze głupszym szczęście sprzyjasmile.(to o mnie jakby kto miał wątpliwości).
      • instant Re: Album 23.02.04, 18:48
        Wywrot53 i foxal, sprawdzcie prosze poczte gazetowa. Moze bede mogla Wam pomoc
        przejsc przez te rzeke, korzystajac z Member Tools, dostepnych wszystkim
        zalogowanym juz w albumie na MSN.
        • glodn-y Re: Album 23.02.04, 19:23
          Nie mam pojęcia jak tam się dostałem,może Ruda ma rację ,ze nadmiar intelektusmile
          tylko przeszkadza w pewnych sprawach???
          A najciekawsze jest to ,że angielskiego ni w ząb.
          Naciskałem guziczki intuicyjnie i jestem tongue_out
    • wedrowiec2 Re: Album 23.02.04, 19:32
      Mamy dwie Beaty_adysmile która jest właściwa, forumowa ada296, a która duplikatem?
      • bodzio49 Re: Album 23.02.04, 19:58
        wedrowiec2 napisała:

> Mamy dwie Beaty_adysmile która jest właściwa, forumowa ada296, a która
        duplikatem?
        Tą na zdjęciu to ja wkleiłem - oryginał.
        A te zarejestrowane to może w zamieszaniu się zdublowały wink
    • terem Re: Album 23.02.04, 19:40
      Udało mi się wejść do poczekalni.To już chyba niedługo, prawda, Feline?
      • felinecaline Re: Album 23.02.04, 20:52
        Nie niedlugo, tylko juz wink))))
      • wywrot53 Re: Album 23.02.04, 21:37
        Dotarłam do tego miejsca wink))
        I zaś problem smile)) Czekać, czy jakaś dodatkowa instrukcja do wykorzystania???
        wy_wrot54, danke für Ihren Mitgliedsantrag

Ihr Antrag auf Mitgliedschaft ist abgeschickt worden.

Sie werden von MSN Groups per E-Mail benachrichtigt, wenn der Gruppenmanager
        Ihren Antrag auf Mitgliedschaft genehmigt hat.

In der Zwischenzeit können Sie einige der zahlreichen MSN-Gruppen besuchen.
        Gehen Sie zu MSN Groups Home, um eine Gruppe zu finden, die für Sie oder selbst
        eine erstellen von Interesse ist.
        • wedrowiec2 Re: Album 23.02.04, 21:51
          Jesteś w przedsionku, poczekaj aż Gruppenmanager pozwoli na wejściesmile
          Doszedł nam trzeci obcy języksmile Omeri gdzieś zniknęła, ale Piotr-61 powinien
          byc na posterunku.
        • mammaja Re: Album 23.02.04, 21:59
          Dzieki Piotrowi zalogowalam sie jakos na stronie MSN, ale dostaje
          informacje ,ze nie jestem czlonkiem zadnej grupy i jakies propozycje wyboru.Nie
          wiem co mam dalej robic. Na szczescie nie traktuje tego zbyt ambicjonalnie,bo
          musialabym dostac kompleksow!
          • wedrowiec2 Re: Album 23.02.04, 22:03
            Jeśli dostałas list od Feline, to kliknij na "join now", jeśli nie, to kliknij
            na link umieszczony na forum i czekaj, czekaj, czekaj... Przypomniała mi się
            Casablanca z Bogartemsmile
          • wywrot53 Re: Album 23.02.04, 22:05
            Mammajo, właśnie dzięki instrukcji Piotra udało mi sie dojść do punktu, jak
            narazie krytycznego smile)
            • mammaja Re: Album 23.02.04, 22:14
              T oprzycupne tu kolo ciebie,chyba ze uda sie to co radzi Wedrowiec
              • mammaja Re: Album - do Wedrowca 23.02.04, 22:21
                Czy mozesz wejsc na gg?
              • wywrot53 Re: Album 23.02.04, 22:22
                Mnie sie nie udałosad Wukorzystałam wszystkie podpowiedzi, łącznie z join
                podanym przez foksala i cały czas to samo sad(( Czekamy Mammajo w takim razie na
                tratwę smile))
                • wywrot53 Re: Album 23.02.04, 22:29
                  Gazeta też szwankuje smile) Najpierw nie pokazuje postu a jak napisałam drugi to
                  się pojawia smile))
              • wywrot53 Re: Album 23.02.04, 22:24
                Mnie się nie udało sad(( Wykorzystałam wszystkie podpowiedzi łącznei z linkiem
                Foxala i nici sad( Czekamy na jakąś tratwę wink))
                • felinecaline Re: Album 23.02.04, 22:35
                  Wlasnie weszlyscie na podwoje. To otwieramy szampana? Kto nastepny?
                  • wedrowiec2 Re: Album 23.02.04, 22:42
                    Mammaja własnie wchodzi osobiściesmile
                    • wywrot53 Re: Album 23.02.04, 22:54
                      Chyba razem nam się udało smile))
                      • mammaja Re: Album 23.02.04, 23:01
                        Tak,wspolnym wysilkiem udalao sie wepchnac mnie kolanem na czlonka
                        klubu.Dzieki Piotrze,dzieki Wedrowcze .Teraz nastepny etap - to wklejanie
                        zdjec,ale to juz jutro!
                        • ada296 Wedrowiec Bodzio 23.02.04, 23:32
                          bo ja jestem dwa
                          jak szaleć to szaleć smile
                          dzięki Piotrowi mam jakiś sprytny adres
                          ale najpierw sama próbowałam coś wykombinować
                          no i jestem stereo
                          ale potwierdzenie od Feline dostałam na Beata_ada2

strasznie to skomplikowane smile

Ada
                          • foxal Re: Piotr/Feline 24.02.04, 02:16
                            Po godzinie pracy i kombinacjach otrzymalem nieustanne wkolko macieju, bo
                            napewno nie zgadzaja sie moje cookies w MSN z tym co Piotr mi podal.
                            Przerobilem to kilkadziesiat razy. Wreszcie napisalem zazalenie do MSN i teraz
                            czeka na odpowiedz.

Wyrobilem sobie konto inna metoda - czyli wprost tak jak bym nic nie szukal.
                            Rozpoczolem szukac tego albumu jak podal Piotr
                            czyli:www://groups.msn.com/albumczterdziestek/homepage i otrzymalem odpowiedz,
                            ze takie cos nie istnieje. Probowalem 3 razy a za czwartym pisze ten list.

Na liscie groups nie ma takiej grupy zarejstrowanej, chyba ze jest pod inna
                            nazwa. Konkluzje teraz juz wiem jestesmy w MALINACH skad ani wyjsc niemozna ani
                            wejsc dalej. Jedna umre bez ogladania tego albumu. Pytanie jednak pozostaje bez
                            odpowiedzi - a moze to cale szczescie - czas pokaze. bawcie sie dalej ja juz to
                            wszystko mam w duzym powazaniu.
                            • wywrot53 Re:Foxal.... 24.02.04, 03:06
                              Jeżeli otrzymałes list PIotra nie powinno byc większych problemów. Może poza
                              jednym. Po wpisaniu hasła podanego przez Piotra u mnie np, nie pokazala się
                              strona z tym poleceniem.
                              TERAZ UWAGA! Na stronie, na ktorej sie teraz znajdujesz, odszukaj (w dolnej
                              cwiartce obrazu) link,
                              ktory nazywa sie: "KOSTENLOSEN E-Mail-Service" i kliknij na niego.

Otworzyła się inna, która po prawej stronie miała "opcjon" i tam weszłam. Dalej
                              juz wszystko było zgodnie z instrukcją. Na koniec pokazał mi się
                              komunikat,którego ni w ząb nie rozumiałam, ale po wklejeniu na tutejsze forum
                              szybko mi wyjaśniono smile)) Oznaczał ni mniej ni więcej,tylko że mam czekać aż
                              Feline zaakceptuje moje wejście. Miałam szczęście, bo Feline była przy kompie i
                              szybko mnie wpuściła. Jeszcze jedno: mój nick był zajęty więc go rozdzieliłam
                              Wy_wrot i było po sprawie smile)) Nie poddawaj sięwink) Spróbuj po ukojeniu nerwów
                              jeszcze razsmile)) Naprawdę warto smile))
                              • wywrot53 Re:Foxal.... 24.02.04, 03:12
                                Jeszcze jedno mi się przypomniało. Na innym forum miałam trudności z
                                zalogowaniem. Pisało, że nie obsługuje plików cookies. Wystarczyło wejść w
                                opcje i na czas logowania zmniejszyć zabezpieczenia na poziom niski. Po
                                zalogowaniu powrócić do takiego jak masz ustawione.
    • rudakitka1 Re: Album 24.02.04, 08:17
      ogladam ciagle tem album i musze powiedzieć,że najbardziej spodobała mi sie "farmerska skrzynka na listy" w zdjęciach Dan.To jest cudo!!!
      • lablafox Bodzio 24.02.04, 09:31
        Ty jesteś taki wielki czy Twoja Żoną jest taką kruszynką?
        Lx
        • lablafox Czy juz nikt 24.02.04, 12:20
          nie pokaże nam swego oblicza?
          Wygląda na to ,że nasze forum dzieli się na 2 grupy - pokazywaczy i oglądaczy.
          hahaha.
          Lx
          • wywrot53 Re: Czy juz nikt 24.02.04, 12:28
            Lx, co niektórzy muszą przejść jeszcze przyspieszony kurs wklejania smile)) Z tych
            pojedynczych zdań na ten temat nie da rady tego opanować sad((
          • wedrowiec2 Re: Czy juz nikt 24.02.04, 12:31
            Z 24 zarejestrowanych osób, 13 zamieściło swoje zdjęcia (w tym 12 z obliczmi),
            a 11 jest obserwatoramisad
            Apeluje o aktywne uczestnictwo, bo zacznę czuć się dziwnie obnażonasmile
            • ewelina10 Re: Czy juz nikt 24.02.04, 13:52
              Słowo harcerza...... rzekłam po balu wink
              Litości, muszę mieć trochę czasu na real.
            • petromin Re: Czy juz nikt 24.02.04, 13:57
              Wedrowcze podesłałem jeszcze kilka zdjęć, tym razem kwiatki i takie tam...
              Ciekawe czy wiesz gdzie był robiony zachód w Szczecinie?
              • wedrowiec2 Re: Czy juz nikt 24.02.04, 14:58
                Nie jestem pewna, ale wygląda mi to na wieżyczkę pewnego obiektu mieszczącego
                się przy ulicy Ku Słońcu. Pytanie, skąd zdjęcie zrobiono. Teren tamtejszy idzie
                po górę, ale na zachód. Od strony wschodniej nie ma wysokich budowli. Chyba że
                podskoczyłeś robiąc to zdjęciesmile
                • petromin Re: Czy juz nikt 24.02.04, 15:22
                  Bardzo dobrze odpowiedziałaś. Zdjęcie zrobiłem z ul Szwoleżerów z Domu
                  Asystenta teleobiektywem. I tylko dwa razy w roku taki widok był możliwy jeżeli
                  nie było chmur - choddzi mi o Słńce dokładnie za wieżą.
                  • wedrowiec2 Re: Czy juz nikt 24.02.04, 15:26
                    Zapomniałam o domach na Szwoleżerówsad Najbliższy wyadawał mi się Instytut
                    Okrętowy, ale kąt niezbyt mi pasował. Teraz, po zastanowieniu się widzę, że
                    Instytut, Dom Asystencki i wieża leżą w zasadzie w jednej linii.
                    Tuman, czyli ja, nie pomyślał o teleobiektywiesad(
            • oqo Re: Czy juz nikt 24.02.04, 21:11
              wedrowiec2 napisała:

> Z 24 zarejestrowanych osób, 13 zamieściło swoje zdjęcia (w tym 12 z
              obliczmi),
              > a 11 jest obserwatoramisad
              > Apeluje o aktywne uczestnictwo, bo zacznę czuć się dziwnie obnażonasmile
              wczoraj jakimścudem wpełzłem do matrixa , przepraszam -do albumu ....potem
              bałem się Go opuścić....koszmar zaczął się póżniej bo bez znajomości języka
              mogłem w rubrykach podpisać lojalkę reżimowi np Korei Północnej lub sld....może
              założyłem sobie nowe konto? jak to sprawdzić?....jedyną pewną rzeczą jest nowe
              imię(...)....nie wstydzę się mej niewiedzy i melduję że najpierw muszę się
              nauczyć klikać litery a potem zdjęcia....to może potrwać....11 obserwator -
              spoqo.
        • bodzio49 Re: Bodzio 24.02.04, 12:55
          lablafox napisała:

> Ty jesteś taki wielki czy Twoja Żoną jest taką kruszynką?
          > Lx
          Trochę jedno i drugie. Prawie 190 cm.
          • marialudwika Re: Bodzio 24.02.04, 14:05
            Odzywa sie tutaj patriotyzm lokalny,hi,hi!!!Vide Wedrowiec i Petromin!!I ja mam
            tutaj krajanke,Verbene!A co do podgladaczy i umieszczaczy i tu i tam poczuwam
            sie do winysmile))).Ale Glodnego jeszcze nie spotkalam..."Lece" dalej podgladac!!!
            Pozdro
            ml-netmaniaczka
      • dan8 Re: Album 24.02.04, 14:38
        rudakitka1 napisała:

> ogladam ciagle tem album i musze powiedzieć,że najbardziej spodobała mi
        sie "fa
        > rmerska skrzynka na listy" w zdjęciach Dan.To jest cudo!!!

********************************************************************************
        *===============================================================================
        Ruda Kitko,to zdjecie jest jednym ze zbioru zdjec pt. "Skrzynki Farmerskie".
        Niektore skrzynki pokazuja pomyslowosc konstruktorow i ich poczucie humoru.
        • lablafox Re: Album 24.02.04, 15:41
          dan8 napisała:

> rudakitka1 napisała:
          >
          > > ogladam ciagle tem album i musze powiedzieć,że najbardziej spodobała mi
          > sie "fa
          > > rmerska skrzynka na listy" w zdjęciach Dan.To jest cudo!!!
          >

Przenosze te 2 ostatnie wypowiedzi do Naszego Albumu i tam , prosze przejdźcie
          do dalszej dyskusji,oczywiście jeśli macie ochotę.
          Lx
          >
          *******************************************************************************
          > *
          >
          *==============================================================================
          > =
          > Ruda Kitko,to zdjecie jest jednym ze zbioru zdjec pt. "Skrzynki Farmerskie".
          > Niektore skrzynki pokazuja pomyslowosc konstruktorow i ich poczucie humoru.
    • terem Re: Album 24.02.04, 21:48
      No, zwycięstwo! Dziś rano dotarłam do najlepiej strzeżonego albumu na świecie.
      Bardzo jestem uszczęśliwiona, mogąc oglądać Wasze zdjęcia.Nie poprzestanę na
      oglądactwie, ale wszystko w swoim czasie...Pozdrawiam. T.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka