mammaja 22.02.04, 20:41 Wprawdzie sprawy albumowe zajely calkowicie uwage ,ale i tak chce zalozyc nowy watek na pohybel niepowodzeniom cdn. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina10 Re: Dumna jestem 22.02.04, 20:46 Mam nadzieję, że Piotr wybawi niektórych z kłopotu. Dzisiaj weszłam na stronę album czterdziestek i poszło gładko. Chciałam odtworzyć drogę i zrobić ściągę, ale nie udało się. Za każdym razem drzwi są już otwarte i nie moża powtórzyć tego pierwszego kroku Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Dumna jestem 22.02.04, 20:48 Dumna jesteś, ale masz do tego inne powody. Dobrze, kiedy już wszyscy po podróży są już ze sobą w domu. Odpowiedz Link
mammaja Re: Dumna jestem 22.02.04, 20:52 Dopiero co bylo male ,a teraz siedzi przy stole chlopisko - prawie 190 cm,opalony ,skorzane sombrero argentynskie obok - na stole rozlozone mapy - podpisy polarnikow ze stacji Arctowskiego - i opowiesci o kolejnej wspanialej przygodzie - a moze dopiero teraz przyjmuje do wiadomosci jakie tam wiatry w tej ciesninie Drak'a i jakie fale.I jeszcze zdazyli wyskoczyc do Urugwaju ,pozyczyc tam motory na kilknascie godzin i pojechac w plener - jakze egzotyczny. Zdjecia beda niedlugo - moze "pozycze cos do albumu. I nagle poczulam sie ogromnie dumna z syna, a przeciez tyle bylo wysilkow,staran i klopotow - jak z kazdym dzieckiem. Jak milo byc chociaz przez chwile dumna matka . Czy macie tez -rodzice - takie chwile.Mysle ,ze trzeba je pielegnowac , trzeba sie cieszyc, tak na codzien moze nie mamy na to czasu. Czy potraficie byc dumni z dzieci ? Napewno tak - napiszcie o tym! Odpowiedz Link
mammaja Re: Dumna jestem 22.02.04, 20:55 Chcialam nas troche oderwac od albumu - ale nim zdazylam Ewelinka i tu mi album wsadzila! to nic ,teraz kocham wszystkich! Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Dumna jestem 22.02.04, 20:58 Mamy i powiem Ci więcej, chyba bez nich świat wyglądałby zupełnie inaczej. Wrócił cało z podrózy ze wspomnieniami, których już mu nikt nie zabierze i myśli o następnej. Chyba musisz się przyzwyczaić do częstych pożegnań i powitań Odpowiedz Link
mammaja Re: Dumna jestem 22.02.04, 21:04 Nigdy zadnego z nich nie ograniczalam w podrozach,a juz sporo sie tego nazbieralo. Corka dwa lata temu przeszla przez kawal Karpat rumunskich - w zupelnej dziczy i z mapami z okresu I Wojny. Sama uwielbiam sie wloczyc po swiecie jak tylko jest okazja. Zreszta tz tez - wiec rozumiemy sie . Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dumna jestem 22.02.04, 21:00 Bywam dumna i napisze kiedys.Dzis milo mi czytac o Twojej dumie,zwlaszcza,ze pozwala mi to zapomniec o migrenie.A te nasze dzieci tak szybko rosna i sa dorosle!!!I wnuki tez.Pozdrowka ml Odpowiedz Link
lablafox Re: Dumna jestem 22.02.04, 21:15 Czekam z niecierpliwościa na zdjęcia . Bądź dumna mammajko , masz prawo. Lx Odpowiedz Link