mammaja 24.05.12, 16:42 Są czy nie, posyłam Najlepsze życzenia, a co, nawet dwa razy w roku mogę Joasi pozyczyć ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 16:48 Wprawdzie życzenia na wątku Dadowym już składałyśmy, ale dobrego nigdy za wiele. Wszystkiego najnajnaj. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 17:02 Fed serdecznie bardzo Ci zycze zdrowia , worka pieniedzy , pociechy z Rodziny, wspanialych podrozy , ksiazek , koncertow ... zeby Ci sie dobrze i szczesliwie wiodlo !!! Ula Odpowiedz Link
felinecaline Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 17:32 A ja ...bym chciala, zeby Fedo mnie pozyczyla - troche ze swojej dynamiki, zaradnosci, entuzjazmu, sily przebicia, humoru i "fogla". I dlatego zycze Jej, zeby zasoby powyzszych walorow, ktorymi do tej pory dysponuje nigdy nie "topnialy" a wrecz przeciwnie, bys byla nimi "naladowana" niezmiennie, jak do tej pory . . Odpowiedz Link
joujou Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 20:07 Fedorczyku Kochany,chciałabym Ci tylko życzyć,by wszystkie życzenia moich przedpiszczyń Ci się spełniły! Buziaczki i miłego wieczoru Ci życzę! Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 20:42 Wpadam, obściskiwuję Cię mocno i obcałowywuję(wycieraj sie dyskretnie,plizzzz) Wszystkiego czego życzono Tobie przede mną i tradycyjnie zdrowia,zdrowia,zdrowia. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 20:46 Wzruszyłyście mnie) Bardzo, bardzo dziękuję!!!! Odpowiedz Link
monia.i Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 21:22 I ja też, i ja też Gorrrąco ściskam - niech Ci się marzenia pospełniają ślicznie Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 21:27 Fed, oczywiście mają ci się spełnić wszystkie życzenia przedpiszczyń, ale ja najbardziej życzę ci tego wspaniałego, wyważonego poczucia humoru "do życia" którym tak mi nieustająco imponujesz na forum. A swoją drogą czy wy dziewczyny z tymi "obok siebie" imieninami zaplanowałyście w swojej rodzinie tak na zamówienie ? Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 23:29 Jeszcze zdążyłam przed północą! Może i dziwne, ale dopiero teraz dowiedziałam si,e o imieniu Fed. A wróciłam właśnie niedawno od osiemdziesięciolatki o tym imieniu (podreptałam z flaszeczką czerwonego wina). Fed, życze Ci nieprzemijającego poczucia humoru, i coby Ci nie ubywało z upływem lat energii, którą wydajesz się tryskać jak niezbyt wiele znanych mi osób. Przyjmij słowa sympatii, tym bardziej, że nie znamy się inaczej niż wirtualnie. Odpowiedz Link
witekjs Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 23:45 Miła Fedo, cieszę się, że jeszcze przed 24.00 zdążę przesłać Ci bardzo życzliwe i ciepłe życzenia szczęścia i radości, nie tylko w dniu Twego Święta. Pozdrawiam serdecznie. Witek }:-})= Odpowiedz Link
foxie777 Re: Imieniny Fedorczyk 25.05.12, 03:27 Ja Ci Fedorczyk zycze zdrowka,bo jak to jest to inne sprawy same sie ukladaja. buziaki foxie tropikalna Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Imieniny Fedorczyk 25.05.12, 10:36 No co Ty Gośka nie wiedziałaś, że mi Zuzanna? ))))) Jeszcze raz, tym razem już ze łzami w oczach dziękuję za życzenia i dodam, że nie umawiając się ale: Dado zaczyna urodzinami, potem ja, potem moja Dziecinka (dzisiaj) a propos czy to też nie Twoje Lx?, a jutro Mała Czarna. Taki tydzień który w tym roku wieńczy Dzień Matki który we Francji obchodzony jest w ostatnia niedzielę maja. I jak ja się mam odchudzać? No jak? Odpowiedz Link
bbetka Re: Imieniny Fedorczyk 25.05.12, 12:24 Spóźnionego kwiatka dołączam wraz z całym worem serdeczności wszelakiej Co do atrakcyjności daty potwierdzam - wczoraj mój chłop także świętował - jubilatem był półokrągłym Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Imieniny Fedorczyk 25.05.12, 12:49 Przepraszam za spoznienie, ale i spoznione zyczenia moga byc szczere, prawda? Zycze wiec Tobie utrzymania tej nadzwyczajnej pogody ducha i niespozytej energii, ktore sa widoczne nawet poprzez forum, a co dopiero na zywo! Wszystkie inne zyczenia prosze kierowac do zalaczonej australijskiej biedronki, zeby je poniosla gdzie trzeba na swoich skrzydelkach: Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link