29.01.13, 13:29
Chciałam dodać zdjęcia do albumu.Wchodzę bez problemu,widzę wszystkie wpisy,ale nie widzę zdjęć tylko ich opisy.Ostatnie zdjęcia,które udało mi się zobaczyć,to foty przesympatycznej Bbetki i jej rodziny-pozdrawiam.Inne wstawiane przez Was fotki dostaję na pocztę Yahoo,ale w formie miniaturowej i ciężko coś tam dostrzec.Pisałam już kiedyś o tym,ale niestety nikt nie odpowiedział więc może teraz znajdziecie chwilę,by sprawdzić,czy ktoś jeszcze ma problem z albumem?
Obserwuj wątek
    • foxie777 Re: Album 29.01.13, 15:48
      Ja wkleilam kilka nowych ,i tych tez nie zobaczylas ?.
      Mammaji nowe zdjecia tez i Bbetki.Nie mialam zadnych problemow.
      Na mojej stronie jest zdjecie Zbynia buraska,napisz czy zobaczylas.
      pozdr
      • joujou Re: Album 29.01.13, 21:28
        Widzę,nazwy albumów i kto wkleił nowe fotki,ale samych zdjęć nie widzę.Nie wiem,czy to ja coś namieszałam,a może brak mi jakiegoś sterownika.Dziwne,bo nic u siebie od dawna nie zmieniałam(używam firefoxa).
    • ewelina10 Re: Album 30.01.13, 08:37
      Joujou, fotki w albumie po kliknięciu się powiększają, wszystko działa. Może coś w twoich ustawieniach
      • alfredka1 Re: Album 30.01.13, 12:20

Dawno dawno temu, jeszcze przed naszym "rozpadkiem" był album i zdjęcia nasze.Czy możnaby je odzyskać ???
        Pamietacie te nasze cuuudne nogi? smile))
        • verbena1 Re: Album 30.01.13, 12:51
          Pamietam jeszcze ten nasz stary album Alfredko, zaczynalismy bardzo ostroznie, bez pokazywania naszych buziek. Teraz znamy sie prawie wszyscy z widzenia ,dlatego albumy nie sa juz takie ciekawe.
          Nie mam pojecia czy ten stary album mozna by jakos zrekonstruowac, ja nie mam tam dostepu.

Jou , widze Twoj album ale jest zupelnie pusty, chyba nie wlozylas tam jeszcze zadnych zdjec.
    • joujou Re: Album 30.01.13, 20:14
      Wszystko wskazuje na to,że wstawiłam kilka fotek.Niestety sama ich nie widzę.Widzę nazwę albumu,okienka na zdjęcia i numery zdjęć,ale samych zdjęć nie mogę oglądać.Okienka na zdjęcia są u mnie puste i żadne klikanie nie pomaga.Poza tym wszystko inne działa,mogę czytać wstawione tam posty,pisać...Tylko przy wchodzeniu na photos strona zaczyna przypominać edytor tekstu,w kolumnie wyświetlają się wszystkie nazwy albumów i inne informacje,a zamiast zdjęć maleńkie kratki.Wiem,że może to już nudne.Próbowałam zmienić coś w ustawieniach,ale nic nie pomaga.Może ktoś ma jakiś pomysł,co mogłabym jeszcze zrobić?
      • lablenka_x Re: Album 30.01.13, 22:21
        Co możesz zrobić ? Nie wiem,ale weszłam do albumu bez problemu i pooglądałam sobie :Twoją imprezę, Wnuczęta różnorakie i kota Foxie z miną niesamowitą.
        Czymże on jest zatroskany?
      • monia.i Re: Album 31.01.13, 22:06
        Chyba faktycznie jest jakiś problem po Twojej stronie, Jou, bo też mogę oglądać wszystko. Nie pomogę, niestety, bo jestem mało kumata informatycznie. Ciekawe, czy to kwestia albumu, czy komputerowych ustawień. Może trzeba spróbować z nowym kontem-kluczykiem?
    • goskaa.l Re: Album 30.01.13, 23:10
      Nieśmiało zapytam, czy mogę dostąpić zaszczytu dostępu do albumu?
      Mam świeżutkie (dziś odebrałam) zdjęcie do dowodu i mogłabym je tam wkleić, żebyście mogły zobaczyć moją twarz, ale nie wiem, czy zasłużyłam. Może jeszcze nie jestem wam na tyle znana, żeby mnie tam wpuszczać? Nie pogniewam się.
      • mammaja Re: Album 31.01.13, 00:20
        Tak ! Koniecznie ! Tylko ze ja nie mam kluczykow - i juz nie pamietam kto rozdaje, ale jestem za!
        • monia.i Re: Album 31.01.13, 22:13
          Też jestem za smile
          I też nie pamiętam, kto zawiaduje tą stacją - uprzejmie się uprasza głos decyzyjny o rozpatrzenie smile
          • goskaa.l Re: Album 01.02.13, 10:27
            Bardzo wam dziękuję za miłe głosy, i proszę "osobę decyzyjną" o kluczyk. Z powiadomieniem na forum żebym zajrzała na gazetową pocztę.
            • fedorczyk4 Re: Album 01.02.13, 13:26
              Tez sie przychylam do prosby Goski o kluczyk smile
              • verbena1 Re: Album 01.02.13, 13:54
                Zajrzalam przed chwila do albumu, wszystkie zdjecia widoczne, Jou z rozbawionym towarzystwem, piekna zimowa Dado i koty Foxie.

Gosiu, wszyscy sa za , kluczyk pewnie juz w drodze, wchodz i wrzuc pare swoich zdjec.
                • jutka1 Re: Album 01.02.13, 14:15
                  Będę mogła sie tym zająć dopiero wieczorem, sorry, mam przedwyjazdową kupę pożarów na głowie.
                  Gośku, załóż sobie na yahoo adres mailowy i przyslij mi na poczte GW. To pierwszy krok. Reszta wieczorem.
                  • goskaa.l Re: Album 01.02.13, 20:20
                    Informuję, że wielkimi bólami udało mi się konto na yahoo założyć. Wiadomość na pocztę gazetową go Jutki poszła.
                    • jutka1 Re: Album 01.02.13, 22:20
                      Wejdź na swoje konto w yahoo, wysłałam tam zaproszenie. smile
                      • goskaa.l Re: Album 02.02.13, 14:42
                        Dziękuję, umieściłam dwie zwoje fotki: Jedna to skan zdjęcia z wczesnej młodości, druga - jak najbardziej aktualna sprzed tygodnia.
                        • monia.i Re: Album 02.02.13, 21:49
                          Fajnie Cię widzieć smile Pod jedną z fotek wpisałam komentarz - ale nie jestem przekonana, czy widoczny. Niezbyt często w albumie się udzielam i nie do końca panuję nad tym, co robię smile
                          • goskaa.l Re: Album 02.02.13, 21:56
                            Widać, odczytałam. Dziękuję.
                            • foxie777 Re: Album 02.02.13, 22:15
                              Ja tez zaraz tam wejde i Ciebie Gosiu zobacze.
                              Moniu dobrze,ze poznalam Cie osobiscie i Smoka tez bo wcale sie nie udzielasz.
                              Joujou,super party,czy to z okazji rocznicy slubu?,jakos sie pogubilam.
                              pozdr
                              • monia.i Re: Album 02.02.13, 22:21
                                Foxie - też się cieszę smile Minionego roku chyba nie zrobiłam żadnego zdjęcia. No, ale tego lata zapowiada się fajny wyjazd, więc może się uaktywnię z jakimiś fotkami.
                                A nasze spotkanie Na Rozdrożu - to jedno z sympatyczniejszych moich wspomnień, takich okołointernetowych smile
                                • foxie777 Re: Album 04.02.13, 00:06
                                  Do dzis wspominam z wielka przyjemnoscia,dobrze nam sie gadkowalo a ze miejsce moich
                                  dawnych "wyskokow",wiec frajda podwojna.
                                  Jeszcze sie spotkamy nie raz .
                                  pozdr
                                  • verbena1 Re: Album 04.03.13, 21:21
                                    Umiescilam w albumie pare moich obrazkow i adres do mojej stronki internetowej, kto chce niech obejrzy smile

Nie widze komentarzy pod zdjeciami, napisalam cos pod zdjeciem Gosi ale gdzies zniknelo.
                                    • goskaa.l Verbeno 04.03.13, 22:08
                                      Verbeno, jeśli masz inicjały HK, to wpis jest. Ja się rzadko uśmiecham, taka moja uroda. Ale z natury jestem bardzo pogodną i niepoprawną optymistką.
                                      • bbetka Re: Verbeno 05.03.13, 00:32
                                        Verbeno, jestem zauroczona Twoimi pracami!!!! Nieodwołalnie zachorowałam na słoneczniki, Gdańsk (może to ulica Mariacka?) jest przepiękny, to przejście nad ulicą to Barcelona? Nie mam już teraz czasu na delektowanie się , ale z pewnością wrócę, bo obrazy są piękne, klimatyczne, delikatne i mają nastrojowe światło i na każdy można patrzeć godzinami smile
                                    • dado11 Re: Album 05.03.13, 00:46
                                      bardzo, bardzo lubię twoje spojrzenie na światsmile a teraz tam zawitało tyyyyle ciepłego światłasmile najbardziej lubię ten obraz z rybakami na plaży... jest taki świeży, naturalny i spokojnysmile
    • joujou Re: Album 05.03.13, 01:07
      a ja dalej nic nie widzę buuuuuuuuu
      • dado11 Re: Album 04.02.14, 22:48
        Ale nam się ten album pozmieniał...
        Jou, gratuluję synowejsmile
        wkleiłam moją progeniturę, bo rośnie,
        a swoją drogą, ile tam słońca, zieleni i uśmiechów w tym naszym albumie...smile
        pozdr. d.
        • verbena1 Re: Album 05.02.14, 11:59
          Jakos trudno wejsc do albumu, jak juz sie dostalam, album wyglada zupelnie inaczej i nie wiem gdzie wpisac uwagi.
          Dado, Twoje brzdace urocze, szczesliwe i beztroskie.
          Poza tym maja taka fajowa babciesmile
          • malpa-w-czerwonym1 Re: Album 05.02.14, 18:59
            To prawda, Dado wyglądasz jak ich mama, a nie babcia! Ta stylizacja w bieli - super, ale i hippisowska mi pasuje!
            • fedorczyk4 Re: Album 15.05.14, 10:57
              Tez sie wkleilam i przejzalam wszystkie, starsze i nowsze albumy. Kawal naszego zycia tam juz jest smile
              • alfredka1 Re: Album 15.05.14, 16:41

Prosiłam wielokotnie o "dopuszczenie" mnie do Albumu, przecież tam jest cała moja rodzina.
                Czyżbyn była niegodna być przy Was?? przyko mi- i proszę napiszcie, żebym już nie prosiła i wyszła z tego forum..... a nasze zdjęcia odeślijcie albo skasujcie.-
                • felinecaline Re: Album 15.05.14, 17:21
                  Alfredko, nie jestes sama, moze moje "niegodne" towarzystwo cie pocieszy? Glowa do gory!
                  • alfredka1 Re: Album 15.05.14, 19:39

Calineczko .... ależ jestem wręcz szczęśliwa ześmy DWIE !!!
                    • alfredka1 Re: Album 15.05.14, 19:42

errata
                      ma być: widocznie nie zasłużyłysmy .............
                    • fedorczyk4 Re: Album 15.05.14, 20:13
                      Alfredko, Feline popieram wasz akces! Acz nie mam wplywu na odrzwia albumowe.
                      • alfredka1 Re: Album 15.05.14, 21:05

Nie bedziemy już z Celinką szukały wejścia w tym "Klanie", poradzę się Marka jak usunąc nasze
                        stare, sprzed ponad dziesięciolecia fotki.
                        pozdrawiamy Cię serdecznie.
                        • monia.i Re: Album 15.05.14, 21:19
                          Alfredko miła - ale przecież to nie jest "stary" Album, w którym administratorem był Marek. A w tym chyba nie ma Waszych zdjęć? Bardzo żałuję, bo nie miałam okazji "spotkania" Was na fotkach. Albo coś kręcę..?
                          • joujou Re: Album 23.05.14, 19:49
                            monia.i napisała:

> Alfredko miła - ale przecież to nie jest "stary" Album, w którym administratore
                            > m był Marek. A w tym chyba nie ma Waszych zdjęć? Bardzo żałuję, bo nie miałam o
                            > kazji "spotkania" Was na fotkach. Albo coś kręcę..?

>Ja również nie pamiętam fotek Alfredki i jej rodziny.Chciałam sprawdzić,kiedy zostałam dopuszczona do Albumu więc przejrzałam kilka wątków w archiwum nt. Do Albumu,w jednym czasie dopuszczono Monię,Fed i mnie-2006r Wtedy administrowali album:Bodzio,Jutka i Verbena.Potem nastąpił problem z albumem i MSN,który nie chciał juz administrować.Założono nowy album.Bodzio starał się przenieść wszystkie zdjęcia ze starego,ale nie całkowicie to się udało i znowu pojawiły się problemy.Założono więc kolejny album na Yahoo.Większość osób usunęła swoje zdjęcia ze starego albumu.Bodzio również proponował odesłanie zdjęć.Nie wszyscy zdążyli je odzyskać,gdyż nie bylo ich na forum w tym czasie.Alfredko,z tego co,się doczytałam-osoby,które wcześniej odeszły na "alternatywne" lub odchodziły z forum,zazwyczaj usuwały automatycznie zdjęcia z albumu.Możliwe,że i u Was tak było,co by wyjaśniało,dlaczego zarówno Monia,jak i ja nie kojarzymy Waszych zdjęć.
                            Mam nadzieję iż trochę wyjaśniłam i nic nie pokręciłam.Jednym zdaniem:stary album od dawna nie istnieje i link do niego właściwie powinien zostać usunięty.
                            Pozdrawiam!
                      • felinecaline Re: Album 15.05.14, 21:45
                        Ja nawet dostalam wskazowki od Jutki wraz z kodem, zrobilam co nalezalo (zalozyc konto na Yahoo, ktore bardzo "niechcialo" sie zalozyc a jak juz wpisalam gdzie trzeba ten kod to mi "wyrzucilo" blad jakistam i zakaz wstepu, no i sytuacja mnie przerosla i odstapilam od podwoi. Trudno sie mowi, tym wieksza bede miala niespodzianke, jak wreszcie spotkam towarzystwo na zywca (jesli spotkam, bo tu mi tez dyjabel ogonem zamiata). Moich zdjec tam nie bylo, w przypadku Alfredki nie chce prawic moralow ale sytuacja jest mocno nieladna.Alfredko kochana, jesli moga Cie conieco zrekonfortowac to pare albumow moich zdjec jest na FB, beie to maly erzatzyk.
                        • alfredka1 Re: Album 15.05.14, 22:06

Celinko, wszystko w porządku.
                          Z przyjemnością zobaczę Cię na zdjęciu - zdjęciu, ponieważ zapamiętałam Cię w zielonym fartuchu i w maseczce na buzi , też było ładne smile).
                      • verbena1 Re: Album 15.05.14, 21:52
                        Jestem jednym z moderatorow albumowych. Dokladnie mowiac jednym z dwoch. Jestem tylko z nazwy poniewaz po zmianach albumowych nie orientuje sie zupelnie w zawilosciach technicznych.
                        Album yahoo jest po angielsku a ja nie kumata.
                        Dlatego ,gdybym nawet bardzo chciala to nie potrafie nikogo do albumu przyjac, przykro mi bardzo.
                        Alfredko, w tym nowym albumie nie ma zadnych waszych zdjec, zostaly w tym starym ,do ktorego nie ma dostepu, nie mam pojecia czy ktos moze do niego wejsc.

Drugi moderatorze, prosze o pomoc !
                        • alfredka1 Re: Album 15.05.14, 22:02

Wszystko wyjaśniłyście, dziękujemy rodzinnie. Proszę już nie czynić żadnych starań. Jeżeli nie ma nas w nowym albumie, to sprawę uważam za zamknietą.
                          Dobranoc smile)
                          • monia.i Re: Album 15.05.14, 22:25
                            Sprawa może i jest zamknięta - ale problem nie zniknął.
                        • monia.i Re: Album 15.05.14, 22:05
                          Verbenko, z tego, co zrozumiałam - drugi moderator już tu nie zagląda. Więc Twojej prośby może nie przeczytać.
                        • 40plus Re: Album 16.05.14, 14:18
                          Verbeno, może napisz do Jutki na priv żeby albo po polskiemu Tobie wytłumaczyła jak to się robi,
                          albo żeby wysłała ponownie zaproszenia.
                          A może dajcie uprawnienia jeszcze komuś kto i czytaty i pisaty po angielsku, żeby można było udostępniać smile
                          • jutka1 Re: Album 28.05.14, 21:28
                            Współ-forumowiczka mnie poprosiła o wejście na forum i o reakcję.
                            Poproszę bardzo o maile na GW, wtedy wpuszczę do albumu.
                            • alfredka1 Re: Album 28.05.14, 22:04
                              Juteńko, uwazajmy temat za zakonczony. Chodzilo mi o nasz Album, w ktorym były takie "tematy jak - nasze mieszkania, my w dziecinstwie i ... nasze nogi smile) piekne były nozyny /jeszcze szczupłe, Wodnika przy kopcu termitow....
                              Jeżeli cały ten album został skasowany to trudno. przeciez w domu mamy swoje zdjęcia, tylko Przyjaciól zdjęć żal.
                              • mammaja Re: Album 29.05.14, 01:06
                                Alfredko, ja tez bardzo żąłuję tamtego albumu, gdzieś mi przepadły fotki z nart w Alpach, ktore tam przynajmniej, byly, takze moich zwierząt. Co do albumu yahoo mam trudnosci z wchodzeniem od czasu do czasu. Szkoda, ze nie jesteś w nim, naszczęście w folderze "Przyjaciele" przechowuje Wasze mile sercu fotki smile
                                Ale tak jak 10 lat temu, to juz nie wyglądam i dlatego zal mi tamtych zdjęć smile
                            • felinecaline Re: Album 29.05.14, 09:45
                              Wobec tego, "siostro furtianko" prosze raz jeszcze, moze tym razem sie uda. Ale stwierdzam, ze sytuacja jest mocno ...hmmm....upokarzajaca i ta prosba jest ostateczna.
                              • jutka1 Re: Album 29.05.14, 16:33
                                Felinko, weszłam w panel moderatorski albumu i nie ma tam prośby od Ciebie o wpuszczenie.
                                Napisz mi proszę mailem na GW Twój adres/nick z yahoo, i dodam Cię do listy albo wyślę zaproszenie z konta admina.
                                • felinecaline Re: Album 29.05.14, 17:27
                                  Nie ma prosby ode mnie, bo sytuacja byla identyczna jak teraz, poskarzylam sie na dziwne potraktowanie (to siega "epoki" bylych adminow dawnego albumu), Ty zareagowalas, polecajac mi zalozenie konta yahoo, co pokornie i poslusznie uczynilam, dostalam dalsze "wytyczne", ktore jednak spalily na panewce i znalazlam sie w punkcie wyjscia.
                                  Szczerze mowiac "la chatte échaudée craint l'eau froide". sad
                                  • jutka1 Re: Album 29.05.14, 17:49
                                    Yahoo jest humorzaste, ja też mam czasem problemy z wejściem. sad Jeśli mi przyślesz Twój adres/nick z yahoo, pogrzebię w panelu moderatorskim.
                                    Co do starego albumu, to nie wiem, bo nim nie adminowałam.
                                    • felinecaline Re: Album 29.05.14, 17:54
                                      Niestety, kilka dni temu zlikwidowalam dossier z tymi danymi z Yahoo.
                                      Laisse tomber.
                                      • monia.i Re: Album 29.05.14, 20:41
                                        Czemu zlikwidowałaś? Może załóż konto jeszcze raz?
                                        • monia.i Ewelinko :) 29.05.14, 20:42
                                          Imponujący sprzęt smile Wybierasz się nim na wakacje?smile
                                          • ewelina10 Re: Ewelinko :) 30.05.14, 14:30
                                            Ta jest tylko marzeniem, bo jest na nie więcej miejsca i można sobie już na niej pomieszkać. Ale zabieramy mniejszą motorówkę i też nie będzie źle smile
                                        • monia.i Re: Album 29.05.14, 21:32
                                          A teraz mi też album zgłupiał smile Albo coś sobie wykasowałam smile)
                                      • jutka1 Re: Album 30.05.14, 00:23
                                        No to załóż nowe konto na yahoo?
                                        Ja jestem cała za tym, żeby pomóc, ale bez konta na yahoo nie mogę.
              • joujou Re: Fed 23.05.14, 19:57
                Przyjrzałam zdjęcia z komunii-wnuczek ładnie się prezentował.Bardzo podobny do tatysmile
                • fedorczyk4 Re: Fed 24.05.14, 10:31
                  Klon smile
    • joujou Re: Album 07.01.15, 16:58
      Wstawiłam kilka świątecznych zdjęć do albumu.Te w nowym albumie chyba tak na chwilę. Dla niektórych mogą być zaskoczeniem(proszę nie komentować ich na forum).
      • mammaja Re: Album 08.01.15, 12:50
        Ale chyba mozna napisać, że bardzo mi sie podobają smile A wnusio rośnie jak na drożdżach !
        • joujou Re: Album 08.01.15, 16:06
          Mammaju,miło,że się podobają.To wszystko ręczna robota,niesamowity wkład pracy,zaangażowania.Co roku,w nieco innych klimatach,ale tym razem zaparło nam dech.Napisałabym więcej,ale na otwartym nie mogę.Podpisałam foty,jednak opisu nie widać.

Wnusio,miał być elegancki na wigilii,jednak szybko wyczuł,że brzeg kamizelki,bardzo dobrze robi mu na jego swędzące dziąsła i nie można go było oderwać wink Poza tym,robi się z niego blondasek,ale jak widać tatuś i syn mają tego samego fryzjera he,he wink
          • 40plus Re: Album 09.01.15, 17:03
            Obejrzawszy, mogę tylko pogratulować takiego ślicznego bobasa i pozazdrościć tak wytwornej i gromadnej Wigilii smile
            • verbena1 Re: Album 09.01.15, 19:00
              Weszlam szybko do albumu obejrzec bobasa, jakos wczesniej przeoczylam. Chlopaki bardzo podobne do Ciebie, juz sobie wyobrazam jak sie cieszysz z wnuka.
              • monia.i Re: Album 09.01.15, 23:39
                Napisałam, co myślę smile
                • joujou Re: Album 15.08.16, 22:42
                  Udało mi się wejść do albumu.Oczywiście z bólami,bo znowu zapomniałam zarówno longin,jak i hasło.Na longin mam podpowiedż Jutki w jednym z wątków już archiwalnych,a z hasłem musiałam pokombinować.Tak dawno tam nie zaglądałam i chyba nikt już dawno tam nie był.
                  By wykazać jakąś aktywność,wstawiłam kilka fotek naszego 2-latka.Teraz czekam na fotki Moni smile
                  • joujou Re: Album 15.08.16, 23:20
                    Przejrzałam kilka albumów i się wzruszyłam, gdzie te osoby?
                    • alfredka1 Re: Album 16.08.16, 10:15
                      A mnie i moich bliskich chyba wyrzucono na śmietnik historii sad(
                      dla nas wstęp wzbroniony sad((
                      • mammaja Re: Album 16.08.16, 17:24
                        Joujou, z trudem weszlam do albumu, korespondując po drodze z yahoo - zostalam zweryfikowana i wpuszczona. Jaki duzy juz Twój Michaś - wierzyć się nie chce. Mało teraz używamy albumu, ale za to więcej jest fotek na wątkach...
                        Alfredko, nikt Was nie wyrzucał, wiesz jak było - niektórzy sami sobie poszli. A stary album nawet nie wiem gdzie sie podział... Do tego nowego klucz ma Verbena i jaki tylko sobie zażyczysz to Cie wpuści. Miło zobaczyć buzie sprzed lat smile
                        • alfredka1 Re: Album 16.08.16, 19:31
                          Tak ... jestem z tych, którzy "sami sobie poszli" ale wiesz co było przyczyną.
                          Do nowego albumu nie wyślę swoich zdjęć ale bardzo dziekuję za taką możliwość.
                          Po czternastu latach trudno jest wyłączyć się całkowicie.
                          Pozdrawiam serdecznie i przy okazji zapytuje - co dzieje się z Jutką czy Fedorczyk i jeszcze paru innymi. Mam nadzieję, że wszystko w porządku ..
                          • monia.i Re: Album 16.08.16, 23:57
                            Alfredko, gdy piszesz o albumie i o wyrzucaniu na śmietnik, to jest strasznie przykre sad
                            Tamtego albumu już nie ma i nikt do niego nie ma dostępu, żadni "uprzywilejowani". Ja też chyba się nie załapałam - a jestem na forum jakieś 13 lat. Ten album powstał kilka lat temu, i nie ma w nim archiwum. Są jakieś kłopoty przy zakładaniu konta , mi, na szczęście Zbyfauch założył, pewnie bym poległa, bo nie jestem biegła.
                            Chętnym zaprzyjaźnionym z foruma mogę się pokazać na facebooku smile Ale Alfredce akurat chyba nie chodzi o moje oblicze, tylko o archiwalne zdjęcia rodziny i przyjaciół. Tamte, obawiam się, przepadły. Szkoda, faktycznie.
                            • alfredka1 Re: Album 17.08.16, 11:38
                              Nie chciałam zrobić nikomu przykrości .
                              Nie chodzi mi o zdjęcia moje tylko o zdjęcia Przyjaciół .
                              Pozdrawiam serdecznie smile)
                            • joujou Re: Album 18.08.16, 02:10
                              Moniu, niestety nie mam Facebooka, chyba, że prześlesz na pocztę gazetową?

Mammaju, najbardziej śmieszyło mnie, że Michał bawił się moim aparatem i strzelał sobie fotki nie wiedząc o tym. Jeszcze niedawno chętnie pozował,a ostatnio nie chce, by mu robić zdjęcia więc go trochę przechytrzyłam wink

Poruszyłam wątek albumu, bo nie chciałabym, by nam go zablokowali z braku aktywności. Dzisiaj zalogowałam się tam ze smartfona i to jest super sprawa dla osób nie znających jęz.angielskiego, gdyż można skorzystać z automatycznego tłumaczenia.

Alfredko, myślę, że w sprawie starego albumu musiałbyś się zwrócić do Marka (jej_maz ) lub Bodzia,jeśli ktoś ma na nich namiary. Nikt z nas nie miał na to wpływu. We wcześniejszych postach starałam się to wyjaśnić. Moje zdjęcia również wtedy przepadły.
                              • alfredka1 Re: Album 18.08.16, 17:17
                                Pozdrawiam smile))
                              • monia.i Re: Album 18.08.16, 22:57
                                Jou, Ty możesz przecież zobaczyć mnie w albumie smile Ale wysłałam Ci sowę (uwielbiam Harry Pottera, między innymi, za ten zwrot smile)
                                • joujou Re: Album 19.08.16, 05:07
                                  Bardzo sympatycznie smile Napisałam kilka słów.
                                  • verbena1 Re: Album 19.08.16, 18:10
                                    Po bardzo dlugiej przerwie postanowilam i ja wejsc do albumu. Yahoo kazalo mi wpisalc nowe haslo i podac numer telefonu dla sprawdzenia. Telefonicznie dostalam kod i po wpisaniu kodu moglam wejsc do albumu. Uff, wejscie jak do skarbcasmile
                                    Jestem jedna z administrujacych ten album ale zupelnie nie mam pojecia jak wprowadzac nowe osoby, nie wiem czy mam jeszcze jakies uprawnienia, bylm od spraw graficzno-zdjeciowych. Pozostale osoby administrujace odeszly z forum i nie wiem co dalej. Wyglada na to ,ze album umrze smiercia naturalnasad
                                    Album zakladalismy lata temu ,jeszcze przed facebookiem, aby zobaczyc nasze buzkismile
                                    Pamietacie te pierwsze wrazenia kiedy moglismy sie zobaczyc? Jacy bylismy wtedy mlodzi i pieknismile
                                    • monia.i Re: Album 20.08.16, 00:26
                                      Verbeno, ale weszłaś do starego albumu, czy do nowego?smile
                                      Jeśli do nowego, to myślę, że jeszcze trochę pożyje smile Jou wrzuciła zdjęcia wnusia, ja też postaram się lada moment coś wkleić...Wcześniejszego mi żal ze względu na Was, pamiętam, że mieliście sporo uciechy z niego a ja zazdrościłam smile
                                      • joujou Re: Album 20.08.16, 02:38
                                        Natomiast ja mam obawy, czy Facebook nie wyprze nie tylko albumu, ale i forum? Forum przetrzymało erę "Naszej Klasy ",ale co będzie dalej? Byłoby szkoda, bo to kawał naszego życia.
                                        • joujou Re: Album 20.08.16, 02:43
                                          Moniu jeszcze dorzuciłam słów kilka smile
                                          • joujou Re: Album 29.08.16, 01:30
                                            Moniu,obejrzałam właśnie Twoje zdjęcia na spokojnie i w komputerze.Miło powspominać i pospacerować po Rzymie razem z Tobą.Dziękuję smile
                                    • jutka1 Re: Album 08.10.16, 17:53
                                      verbena1 napisała:

> Jestem jedna z administrujacych ten album ale zupelnie nie mam pojecia jak wpro
                                      > wadzac nowe osoby, nie wiem czy mam jeszcze jakies uprawnienia, bylm od spraw g
                                      > raficzno-zdjeciowych. Pozostale osoby administrujace odeszly z forum i nie wi
                                      > em co dalej. Wyglada na to ,ze album umrze smiercia naturalnasad
                                      Spoko Verbenko, jeśli chcesz, to Ci powiem, jak wpuszczać. smile Jakby co, daj znać przez FB. smile
                                      • monia.i Re: Album 09.10.16, 00:47
                                        Verbenko, skorzystaj z podpowiedzi Jutki smile Album to kawałek naszego forumowego życia, zaproszenie do współbycia ze sobą. Dasz radę - a Jutek wesprze (wesprze, wspierze, poprze, o matko jedyna, jak to wygląda smile ) wiedzą i będzie dobrze smile
                                        • mammaja Re: Album 09.10.16, 09:31
                                          Dzieki Jutce udlo mi sie wejść do Albumu i dodać zdjecie w albumie wnukow, ale juz nie na końcu smile Kto chce zobaczyc musi sam znależć smile
                                          Bardzo sie wzruszylam przegladając nasze stare fotki! To juz kawal czasu "_)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka