alfredka1 25.08.13, 11:11 -Dzisiaj Imieniny Luizy .. Jeżeli nasza Luiza je obchodzi, to życzenia serdeczne przesyłamy....... niech się spełni o czym marzy - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verbena1 Re: dla Luizy 25.08.13, 12:12 Luiza ma inne imie w rzeczywistosci ale tez skladam zyczenia. Dobrych zyczen nigdy nie za duzo Odpowiedz Link
joujou Re: dla Luizy 25.08.13, 12:17 he,he uprzedziłaś mnie Verbenko,bo też chciałam napisać,że dobrych życzeń nigdy za wiele.Tak więc życzę Luizie,by dobra energia,dobrzy ludzie zawsze jej towarzyszyli w tym wspaniałym ogrodzie...Pozdrawiam Cię Luizo! Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: dla Luizy 25.08.13, 21:18 Dla mnie mimo, ze nie jest, to jest Luiza Wiec ode mnie tez najserdeczniejsze!!!! Odpowiedz Link
mammaja Re: dla Luizy 26.08.13, 11:23 Naturalnie ja też nie- Luizie życzę stkrotnie pomyslności wszelakiej Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: dla Luizy 28.08.13, 08:36 Bardzo dziekuję za życzenia, rzeczywiście obchodzę w sierpniu. Proszę tylko mi nie życzyć spełnienia wszystkich marzeń. Jakieś 75.3% wystarczy, trzeba mieć niespełnione marzenia, bo one dodają nam skrzydeł! Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link