jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 17.09.04, 23:11 oooooooooo ciagle jestem wprawdzie obok bibkuje po wlosku, ale Was nie zaniedbuje )))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 17.09.04, 23:13 Ale Wojtus zaginal!Do wesela sie szykuje! Witaj instant!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 17.09.04, 23:19 Szykuje się? W sprawie wesela to ja fachowiec jestem! ) Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 17.09.04, 23:33 instant zapytała, ile razy to przerabiałem ;-( Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 17.09.04, 23:37 Zapytala Ciebie ,Wojteczku ,jako fachowca od!!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 17.09.04, 23:38 Jutko de Paris!! )))))) Nareszcie!Merci! milo mi Ciebie poznac! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 17.09.04, 23:39 ML, tak to ja ruda wredna i do tego piegowata Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 17.09.04, 23:46 Wojciechu, nie turbujsia chopie.... Tez bym byla nerwowa jakbym corke wydawala za maz.. ALE: ciesz sie wzruszeniem, przezywaj wzruszenie, i doladowuj baterie.. ok?? ) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 17.09.04, 23:52 Oj,chyba sie Wojciech turbuje bo Go niet!!! Bylam na Twoich wlosciach!Slicznie tam,a co to za pies? Bo ja psiara ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI -- pies 18.09.04, 00:00 Pies byl husky-malamut. Mojej siostry, bo siostra w Domu mieszkala, a jak sie wyprowadzila to wziela huskiego... NB. Jak przyjezdzam do siostry, a samochod staje 15 metrow od domu, Huskie wyczuwa moj zapach i wyje, nawet nie zdaze drzwi samochodu otworzyc, juz czeka )) slodka suczka. nb2. Poznalysmy sie jak Huskie miala 2 miesiace. Ja jakos w przedszkolu nauczylam sie nasladowac dzwieki wydawane przez psy. Huskie jak uslyszala mnie, dostala szalu, zdecydowala ze w tej rodzinie ja jestem psem i juz (cytujac Ade Do teraz wiec ma do mnie slabosc )))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI -- pies 18.09.04, 00:14 Aaaaa! To Ty tez psiara i do tego zdolna! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI -- pies 18.09.04, 00:16 marialudwika napisała: > Aaaaa! To Ty tez psiara i do tego zdolna! ****** eeee czarownica i tyle.. ) Jowoj dostal przez leb za slonia i sie juz nie pojawi ))))))))) Ja mowie dobranoc, do jutra/dzisiaj Odpowiedz Link
lablafox Re: Klub Nocnych Markow LI -- pies 18.09.04, 08:15 jutka1 napisała: > Pies byl husky-malamut. Mojej siostry, bo siostra w Domu mieszkala, a jak sie > wyprowadzila to wziela huskiego... > > NB. Jak przyjezdzam do siostry, a samochod staje 15 metrow od domu, Huskie > wyczuwa moj zapach i wyje, nawet nie zdaze drzwi samochodu otworzyc, juz czeka > )) slodka suczka. > > nb2. Poznalysmy sie jak Huskie miala 2 miesiace. Ja jakos w przedszkolu > nauczylam sie nasladowac dzwieki wydawane przez psy. Huskie jak uslyszala mnie, > dostala szalu, zdecydowala ze w tej rodzinie ja jestem psem i juz (cytujac Ade > > Do teraz wiec ma do mnie slabosc )))) Malamuty są piękne. Takie mięciutkie. I ta kupa kłaków na nich, co ja mówię , to piękne miękkie futro. Chciałabym takiego , ale nie mam warunków . Zięć kupił hasky , średni syberian chyba , z błękitnymi oczami, prześmiesznymi, bo on wygląda jakby był na wiecznym rauszu i na dodatek w okularach . Ma takie czarne obwódki wokół oczu. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI -- pies 18.09.04, 09:59 H-M sa bardzo fajnymi psami, ale niestety nie nadaja sie do tzw. "pilnowania obejscia i wlasciciela"... sa szalenie inteligentne, polecenia wykonuja tylko wtedy, kiedy w poleceniu widza sens. Sensu nimo-pies tylko patrzy )))))))) I sa bardzo niezalezne... Tak wiec zrezygnowalam z H-M na rzecz kuvazs'a, bo bedzie mi potrzebny pies ochronny (wyrazenie chyba wymyslilam Odpowiedz Link
ada296 JUŻ JESTEM :-) 19.09.04, 21:00 witam wszystkich cieplutko Amsterdam, Paryż, Bruksela - przepiękne ale wszędzie dobrze - w domu najlepiej pojawię się pewnikiem później tęskniłam za Wami (poza Jutką )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: JUŻ JESTEM :-) 19.09.04, 21:13 Bylas w A. i nie odezwalas sie?Nieladnie!!! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: JUŻ JESTEM :-) 19.09.04, 21:20 ada296 napisała: > tęskniłam za Wami (poza Jutką )) *********** buuuu w Brukseli za mna nie tesknila..... )))))))))))))))))))))))))))))))) Czesc Adziulcu!!! (tak mi sie napisalo.... ) Odpowiedz Link
skynews Re: Klub Nocnych Markow LI 18.09.04, 00:22 Jeszcze nie. Masz poczte w "gazecie". Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 18.09.04, 00:23 Dobranoc Jutko!!Czarodziejko psow! Martwie sie,co z Jowojem,czy aby nie kontuzjowany? Pewnie kiedys sie dowiemy! Snij sny mile!ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 00:07 HOp, hop, jest tu ktoś? Wróciłam na jeden dzień a tutaj pustka(( Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 00:12 jestem i uśmiecham się do Was radośnie Wywrot - widziałam różowe jelenie ) Sky - miło Cię widzieć udał się wypoczynek ? Odpowiedz Link
instant Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 00:16 Powitac nawrocone Tesknilam za Wami Odpowiedz Link
skynews Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 00:19 Dzieki. Udal sie! Jeden z najpiekniejszych urlopow jakie mialem i nawet nie dalem sobie zepsuc dobrego nastroju tym ze na promie na Korsyke lekko uszkodzili mi auto. Chce troche opisac o tej Korsyce,ale jakos nie moge sie zebrac. Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 00:26 Sky Korsyka ciągle na mnie czeka mam nadzieję, że mnie zachęcisz do wyjazdu Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 00:33 Sky, czy to była ostatnia podróz w tym roku? Mam zamiar zawrócic Twoją głowę moim kompem za jakies 4 tygodnie )) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 00:40 Wiem)) tylko, ze sa krótkotrwałe i dłuuuugie Trzydniowe się nie liczą)) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 00:23 Witam petających się po świecie i tych siedzących w domowym zaciszu)) Ado ja jeszcze nie miałam okazji) Ale za to widziałam jak zmieniaja się okolice Jeleniej Góry) Zaczyna byc bogato) Jedyne zabytki, które nie predko się chyba zmienia to tory z Wrocka do Jelonki( 400 km jedziesz 6 godzin a 100 przeszło 3 godz, Koszmar Odpowiedz Link
wywrot53 Re: ... 20.09.04, 00:30 Ado co tam zdrowie) Po staremu ) Nie miałam czasu się roztkliwiać)) Cholera kiedy ja się wybiore gdzieś dalej niż "w Polskę" Odpowiedz Link
mammaja Re: ... 20.09.04, 00:43 Witajcie dziewczyny,ciesze sie ze jestescie w szampanskich humorach i pozdrawiam dobranocnie - bo juz prawie spie! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: ... 20.09.04, 00:52 Równiez pozdrawiam)) masz rację, ze humor szampański) Ale to pewnie dlatego, ze tydzień był bezstresowy)) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: ... 20.09.04, 01:06 Na mnie tez pora uciekac )) Muszę przepakowac czemadany do nastepnego wyjazdu) Dobrej nocki ) papapa do...... nie wiem)) Odpowiedz Link
ada296 Re: ... 20.09.04, 01:09 śpij słodko Wywrot miłego przepakowywania to jest to co tygryski lubią najbardziej ) Odpowiedz Link
skynews Re: ... 20.09.04, 01:43 Ada, Korsyke trzeba zwiedzic.To bedzie niepowtarzalny urlop z pewnoscia inny niz wszystkie.Wkrotce napisze wiecej na ten temat lacznie z typami i trikami. Wywrot, jak co to pisz,wiesz gdzie. Odpowiedz Link
ada296 Re: ... 20.09.04, 01:51 jeśli trza to trza teraz mam taki nastój, ze chciałabym cały świat zobaczyć na wiosnę umysliliśmy Pragę i Wiedeń kurcze - gdyby nie trzeba było pracować.... za niedługo szperać będę w necie celem wytyczenia wędrówek po Wrocławiu Galerię Dominikańską zignoruję knajpkę rybną na ryneczku odwiedzę pewnikiem odgrzebię stary wątek, w którym wklejałeś linki do Wrocławia takie plany na październk i pewnie do końca roku szlaban na wyjazdy ( ...i byle do wiosny... Odpowiedz Link
ada296 za młodzi ? za starzy ? 20.09.04, 02:18 Nie pytam panią o lata I Pana nie pytam też Zresztą jakie to ma znaczenie Każdy będzie miał nowy wiek Najlepsze dopiero przed nami Świat dobry jak dobry sen Więc śpieszmy się z toastami Ten toast odmłodzi Cię Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole by tu na dole źle nie działo się Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole za błędy na dole by ich było mniej Wypijmy za błędy na górze Tam nie zmienia się nic mimo lat Znasz prawdę o głowie i murze Daj spokój za piękny świat Nie dajmy się też zwariować A gdy jest naprawdę źle Pod dach przyjaciół się schowaj I ten toast z nami wznieś Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole by tu na dole źle nie działo się Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole za błędy na dole by ich było mniej Wypijmy za błędy na górze Tam nie zmienia się nic mimo lat Znasz prawdę o głowie i murze Daj spokój za piękny świat Nie dajmy się też zwariować A gdy jest naprawdę źle Pod dach przyjaciół się schowaj I ten toast z nami wznieś Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole by tu na dole źle nie działo się Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole za błędy na dole by ich było mniej Za młodzi na sen za starzy na grzech Tekst jest własnoscią jego twórcy. Tekst został zamieszczony jedynie w celach edukacyjnych. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Jaki marzycielski watek... 20.09.04, 02:33 Nocne Marki siedza w nocy przed monitorami i marza o podrozach. A podroze piekna rzecz. I te weekendowe, na kilkaset kilometrow, dwa namioty i trapery, i te na kilka tysiecy kilometrow. Mysle ze jak zwiedze co chce w Australii i Nowej Zelandii (co zajmie mi okolo dwudziestu lat), to wyrusze zaliczyc zorze polarna i biale pustynie Syberii. Jak dobrze, ze sa nocne Marki - inaczej bylabym tutaj sama, popijajac poranna herbatke ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
ada296 Re: Jaki marzycielski watek... 20.09.04, 02:38 Luiza nie jesteś sama tutaj z marzeniami lubię marzyć a gdy marzenia się spełniają nie zawsze potrafię do końca w to uwierzyć chcę do Australii do misiaczków tulących się ufnie do świąt Bożonarodzeniowych na plaży chcieć to móc i już Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Marzenia a brutalna rzeczywistosc ;oP 20.09.04, 04:14 ada296 napisała: > Luiza > nie jesteś sama > tutaj > z marzeniami > lubię marzyć > a gdy marzenia się spełniają nie zawsze potrafię do końca w to uwierzyć > chcę do Australii > do misiaczków tulących się ufnie > do świąt Bożonarodzeniowych na plaży Te misiaczki to bardzo niemile, warczace torbacze, ktore potrafia niezle pokaleczyc pazurami. Tylko turysci je przytulaja ;oD A Swieta na plazy? Hm, zazwyczaj o tej porze roku razem z polnocnymi wiatrami przybywaja do nas z tropikow jadowite meduzy (tylko turysci sie wowczas kapia ;oD) Jedyna rzecz, ktorej mi w Australii brakuje sa biale Swieta, ale nie za dlugo, pare dni wsrod sniegu, koled i choinek a zaraz po nich wrocic na plaze. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 22:26 Jestem, i znowu otwieram dzisiejsze spotkanie ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 22:38 zmieniamy ))))) bym chciala skomentowac rozne takie dziejace sie, w ktorych rozpoznaje pewne znajome rzeczy i prawidlowosci, ale komentowac nie bede.... dzialo sie zanim u Was zaistnialam, szczegolow brak itepe... ps. taki jeden nick zenski pojawia sie zawsze jak tylko jest dyskusja o forum, i maci, maci maci. ciekawe. na nieszczescie dla tej istoty, nikt, nawet najstarsi weterani, szarogesic sie tutaj nie beda. a gesie motywy sa tak przejrzyste, ze nawet ja - szary buraczek i do tego nowy - widze. Gaseczko, czytam cie. Nie musze reagowac, ale czytam i konotuje w glowie. Przepraszam za skrecenie. troche sie podirytowalam Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 23:03 jestem i ja zmęczona okrrrrutnie w lekkim dołku powakacyjnym a w pracy młyn jutro nie pośpię będę pracować już od 9 a może wcześniej i męczą mnie intrygi forumowe nie lubię maluczkich ludzi takich zakompleksionych aż do bólu sprawdzających się tylko w szerzeniu zamętu Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 23:13 Mam przez te intrygi zanizony nastroj i niesmak ( ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 23:14 Ja również. Nie zabieram głosu, bo za Boga nie wiem o co chodzi. Tak tu smutno o zmierzchu ;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 23:16 zaraz wracam. jestem na telefonie z bardzo zlymi wiadomosciami. rodzina. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 23:36 tesciowa mojego ukochanego kuzyna (zona kuzyna tez ukochana).... spalila sie razem z domem. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 23:38 Boze!!Co za straszliwa wiadomosc ((((( Tragiczna! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 23:41 nie umiem pocieszać. Jesteśmy z Tobą Jutka. Tyle umiem Odpowiedz Link
mammaja Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 23:54 Strasznie smutne,Jutko - wprost brak mi slow! Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 20.09.04, 23:59 Nie umiem pocieszyc,ale myslami jestem z Toba Jutko. ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 00:00 kochani. co zrobic? nic. dzieki. ja sie uporam. co innego zona kuzyna i on sam.. On - facet szlochajacy w sluchawke, bo w srodku nocy policja ich sciagnela (komorka w bazie dnaych ochrony).. i zobaczyli dym, i cala reszte o ktorej nie bede tutaj. Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 00:04 w takich chwilach dopada mnie zawsze myśl - jak ulotne jest życie takie kruche jestem - i zaraz zupełnie bez ostrzeżenia - nie ma mnie dlatego chcę życie brać garściami Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:03 Znowu jestem pierwszy. Przenosimy się do tego lokalu? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:05 Szukalam Was tam!Tak ,przenosimy sie,noc ciemna!! ml Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:07 Witam nocna pora z pifffkiem w lapie IzaBella Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:14 A papieros moze zastapic fajke? I jej zapach? ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:18 Oczywiście,ze nie Ale nikotyna, to nikotyna. Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:08 kończy mi się tytoń, a nie zadbałem o zapas. Oj, chyba przyjdzie po prośbie pójść. Odzwyczaiłem się od papierosów, ale Kolczykowa fajki nie pali Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:23 Hej Jowoj...szkoda,ze jestem tak daleko - podratowalabym - czasami fajeczke sobie pykam - pozostalosci z dziecinsko-mlodzienczych lat IzaBella Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:24 Jednak internet nie wszystko może ;-(( Ale dziękuję za chęć ratowania zgłodniałych ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:30 telefon od kuzyna. minute temu odlozylam sluchawke NM witam Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:34 halo Iza Bella tez jest czolem ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:38 Hej, Bella ) Powiedz sama, czy Rzym nie powala na kolana?? bo mnie powalil.... Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:43 nigdy nie byłam w Rzymie młodą będąc tam właśnie planowałam miodowy miesiąc Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:46 hej. ja sie zegnam.... spijcie dobrze... ja dzis niespodzianke niemila dostalam, ale nie szkodzi, bedzie lepiej!!!!! ))) cmoki cmok !!!! i dobranoc, pa. Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:48 Jutka nie zyczę sobie dla Ciebie żadnych niemiłych niespodzianek jeśli trza komuś po buzi wystrzelać to pisz biegiem a lepiej i tak będzie i już Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:32 Znasz Jutkę. Nie odeszła by bez pożegnania )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:40 Wypada,jak najbardziej!!Ale trzeba umiec palic fajke!!No i miec jakas super oryginalna,damska! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:41 Mistrzynią Polski w paleniu fajki na czas jest kobietą)))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:42 Zaczynam miec ochote na palenie fajki!Uwielbiam ten zapach! ml Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:42 znajomy mnie namawia do palenia fajki ale to tego trzeba czasu i pewnie troszkę więcej cierpliwości niż ja mam na składzie Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:50 Fajkarza to wyobrazam sobie z wasami albo/i z broda. jakos Ade z tymi atrybutami nie moge sobie wyobrazic Moze lepej cygaro ? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:52 A Jowoj ma wasy i brode? Takie pytanko,z ciekawosci ml Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:58 Anty cygaro powiadasz ... hmmm... ale to się inaczej pali niż papierosy ------- Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą gdzie chcą. salon Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:52 ..napisalam..i wcielo...fajeczka mala i zgrabna..ale dzisiaj nic z tego bo lapki zajete stukaniem; jestem padnieta dokumentnie: MMZ poradzil mi aby pojsc pospac troche...poradzil 2 godziny temu...ale jak tua spac jak tyle zaleglosci do nadrobienia...wiec czytam..czytam ale jakos trudno mi to przychodzi..zrozumienie znaczy..ale sie porobilo((((((((( IzaBella NB sorki za dlugi txt Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LI 21.09.04, 23:56 Nie tylko Tobie trudno to zrozumiec,ale okazuje sie,ze w sieci dzieja sie dziwne rzeczy.Niestety ml Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow LI 22.09.04, 00:17 Nic sie nie dzieje ! I to jest wlasnie probleem. Baba zawsze z igly zrobi widly Poszytalem troche .... Nie powstydzilaby sie chyba nawet Agata Christe Jakies fakty bez wiekszego znaczenia , staja sie wielkimi faktami jezeli sie na nie dmucha.Rrozumiem krzywde osob bezposrednio dotknietych , nie powinno sie nigdy uderzac w osobe , a tylko polemizowac z pogladami. No , ale to juz wasza babska historia .... ))))))))))))) Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow LI 22.09.04, 00:21 Nic sie nie dzieje ! I to jest wlasnie probleem. Baba zawsze z igly zrobi widly Poczytalem sobie troche .... Zagatki nie powstydzilaby sie chyba nawet Agata Christe Jakies fakty bez wiekszego znaczenia , staja sie wielkimi faktami jezeli sie na nie dmucha.Rrozumiem krzywde osob bezposrednio dotknietych , nie powinno sie nigdy uderzac w osobe , a tylko polemizowac z pogladami. No , ale to juz wasza babska historia .... ))))))))))))) P.S. Do wykrycia zbrodni konieczne jest znalezienie narzedzia zbrodni i motywu ) Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LI 22.09.04, 00:24 Anty za te "baby" masz przegwizdane i pewnie nie tylko panie się w te intrygi wdają i już Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow LI 22.09.04, 00:36 "baby" bylo w cudzyslowiu Ja sie w "to" nie wdaje i mam nadzieje ze tak juz zostanie. My jestesmy od wielkich idei ... Odpowiedz Link