kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:00 ML mnie by sie nie chcialo takiego cyrku odstawiac, czemu/komu to ma sluzyc...nie dosyc w zyciu realnych problemow?...ech! szkoda ... IzaBella Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:02 Korniku Ty ze swoją sygnaturką takie pytania zadajesz ? niektórzy ludzie w realu albo problemów nie mają albo mają kompleksy więc tutaj mogą zaistnieć Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:08 Ado moje pytanie retoryczne bylo raczej bo jak juz dzisiaj w nocy w ktoryms z watkow pisalam, po dluzszej przerwie wchodzilam tutaj bedac swiecie przekonana, ze atmosfera mila jak zawsze ( no moze nie zawsze, bo poczytalam sobie watki od powstania tego forum do stycznia 04') wiec wydawalo mie sie,ze jest OK... A moze to taki kolejny kryzysik..duza burza w lyzce wody? Oby Pozdrawiam IzaBella Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:15 jest pewna prawidłowość w pojawianiu się wzmożonej liczby mącicieli na forum cisza a potem tłok, ze aż boli czasem zastanawiam się czy nie zamykać forum a takich sytuacjach Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:21 Juz kiedys bylo zamkniete.. ml Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:56 ... i jak czytalam ..na nic to zamkniecie sie zdalo... Bedzie lepiej bo musi byc.. A moze to sie wiaze z aura jesienna? No wlasnie nadchodzi..przynajmniej ta kalendarzowa..za oknem mam 21°C IzaBella Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:02 wracam do wąchania konik 1 - Jean Paul Gaultier klasyczny piękny zapach i opakowanie potem 2 - Issey Miyake i damski i męski i 3 zielona erbata Elizabeth Arden czasem 4 Emporio Armaniego Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:03 No to leżę. Dla nmnie to jak czytanie Talmudu w oryginale Odpowiedz Link
instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:06 ML, jest Fidji! Sama zobacz : www.tylkodlaciebie.pl/strony/?zapachy/perfumeria/produkt?id=laroche&sid=078&mw=w Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:11 Nie omieszkam przestudiowac!!!W Holandii nie ma ml P.S. Wiedzialam,ze napisalam blednie!! Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:03 Przypuszczam,ze nikomu normalnemu by sie nie chcialo,ale sa widac jacys frustraci.Koszmar! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:04 O czym Wy rozmawiacie? Znowu się pogubiłem;-(((((((( Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:06 O tym,co ostatnio sie dzieje na 40+. ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:06 A w lecie byla tutaj oaza spokoju! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:07 czuję się winny. W lecie ja przybyłem;-((((( Odpowiedz Link
instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:09 Witam, zmywszy z siebie w onnych pianach trudy i nerwacje dnia dzisiejszego ) Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:11 witaj Instant ) w jakim kolorze pachniesz ? uwielbiam substancje do wcierania w siebie po kąpieli do kąpieli też Odpowiedz Link
instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:11 "wonnych" - chcialam rzec (pachniało mietą) ) Czesc dawno niewidziany korniku namber łan! )) Odpowiedz Link
instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:14 Tez jestem wachacz nalogowy, Ado. Czasami dobre perfumy przedkladam nad ciuchy, czy biżuty Odpowiedz Link
instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:16 A co sie dzieje, Izo, ze musisz odparowywac? Mam nadzieje, ze nic zlego? Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:02 Instant samo zycie...ale ten moj przyjazd do Rzymu wiazal sie z wynajeciem mieszkania niby chetnych sporo, ale...co za typy poza tym ganiam po miescie jak chart..i w gonitwie pobralam dzisiaj pieniadze z bankomatu..i karte zostawilam...dodam,ze w dzien przylotu francuzi schrzanili mi karte kredytowa((( Na szczescie bankomat zostal oddany do banku...ale troche mnie to zestresowalo..no i jutro kolejna nieplanowana( bankomat) sprawa do zalatwienia...na drugim koncu Rzymu Ech! ale sobie pomarudzilam IzaBella Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:17 ..ja tez wachacz okrutny...ale od lat uzywam tego samego perfumu... na ciuchy "pazerna" nie jestem...jak mawia MMZ lepiej mnie ubierac niz karmic bizuteria tylko srebro...no poza jednym kamyczkiem sprezentowanym przez MMz w Brazylii... IzaBella Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:36 ML przede wszystkim polskie przepiekne "arcydzielka" wzbydzajace tutaj we wszystkich paniach blysk zazdrosci w oku IzaBella Odpowiedz Link
instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:23 Masz racje Ado, gawiedz jest zawsze zadna igrzysk, ale czasem potrzebny jest wstrzas, by potem wyplynac na spokojne wody. Po wczorajszym dniu po prostu nie wytrzymalam i musialam wywalic kawe na lawe. Dla spokoju wlasnego sumienia i, mam nadzieje, ze foruma w przyszlosci takoz. Jakiego perfumu uzywasz, Korniczku? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:24 Dobrze zrobilas!!Moze atmosfera sie oczysci? ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:30 O,widze,ze wszyscy juz spia! m Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:32 Ja nie spię, ale na perfumach ni czorta się nie wyznaję ) Więc milczę i czytam z respektem Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:43 ..pewnie gdzies tam sobie gadu-gadu IzaBella Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:34 Istant moja przygoda z perfumami bardzo prosta..byly tylko 4 w moim zyciu: Evasion Bourjois - Opium YSL - Samsara - Escape ( ten ostatni od..ho.ho.ho.ho ilus tam lat..) NB poprzednie w jakis tam ilosciach zostaly zachowane..nigdy nic nie wiadomo IzaBella Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:37 Kulczykowa zlewa się czymś o nazwie Eternity. Ja coś o nazwie Thierry Mugler uzywam Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:40 Jowoj no widzisz widzisz, ze sie odnalazles w pachnacym temacie Izabella Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:42 Nie w temaci, tylko poszedłem do łazienki i sprawdziłem) Jest tam tych flaszek róznych pełno, ale to Eternity widziałem dziś w ręce Kolczykowej kiedy wybierała się do pracy))))))) Odpowiedz Link
instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:43 Jowoj, czy ja sie kiedys dowiem, kto to ta Kulczykowa, czy Kolczykowa? Nie jestem w kursie, albo przeoczylam te informacje Ostatnio zakochalam sie w Hot Couture Givenchy i tym sie zlewam najczesciej, chociaz nie do konca pozostaje im wierna. To takie "rozmarzone" perfumy, mocne jak diabli. A gdy chce sie zebrac w sobie uzywam In Love Again - YSL. No bo w koncu jestem ) Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:47 Kolczykowa Tak nazwała ją Jutka i zostało. A jeśli nieraz wydrukam Kulczykową to jest to czkawka po przeglądzie prasy. Wiecie co teraz nosi pierwsza dama? Kulczyki na rękach Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:48 Odkad nie ma juz moich ulubionych zapachow uzywam tylko Anais Cacharel.I dalej szukam,moze kiedys trafie! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:49 No to widząc ile tego perfuma funkcjonuje na rynku, kilka lat poszukasz Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:52 Jest duzo,ale nie tego,co lubie ml Odpowiedz Link
ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:51 Opium jest piękne ale na mnie nie pachnie tak ładnie jak na mojej koleżance no nie lezy mi ale zapach... marzenie Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:53 O, to też widziałem w łazience!!!!!! opium )Idę powąchać... Odpowiedz Link
instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:51 O, Anais tez mam na polce. Sliczny , dziewczecy zapach. Sprobuj tego Hot couture, jest ciut podobny, tylko bardziej intensywny i gleboki. Jowoj, kolejne pytnia (wiesz przeciez, zem dociekliwa): kim jest Kolczykowa i dlaczego Kolczykowa jest? )) Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:52 ML a jakie to byly ulubione zapachy? Anais bardzo pieknie pachnie... IzaBella Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:54 Moj ulubiony byl Figi. ml P.S. Czy ja dobrze napisalam? Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:09 Ml Chyba Fiji, ale glowy bym nie dala.... ..ja mam takie pudlo z perfumami, ktore dostaje z roznych okazji od znajomych ( biedaki nie wiedza,ze od lat tylko Escape) Bylo i Fiji do niedawna ale komus oddalam..i mam Jardins de bagatelle ale d'amour brak... IzaBella Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:42 Escape - a to nie Escape pour home by Kavin Klaine ? Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:47 Anty toc ty mi sie juz od wczoraj narazasz.... Escape narodzilo sie dla pan...a pozniej powstala i meska linia.... IzaBella Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:38 Instant przepraszam za literowki w Twoim niku... nie rozumiem rowniez dlaczego odpowiadajac Tobie bezposrednio, moje posty ida na sam dol((( ...wyrwane kompletnie z tematu IzaBella Odpowiedz Link
kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:12 Istant troche Tobie zazdroszcze tego zmycia nerwacji..bo na mnie kapiel/prysznic nie dziala...musze "odparowac"...a dzien wrecz fatalny... IzaBella Odpowiedz Link
antyproton Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:04 zmarnowalyscie nam mlodosc !!! W porownaniu do obecnego pokolenia dwudziestek pozbawilyscie nas wielu przyjemnosci i wystawilyscie na wiele cierpien psyhicznych ! Te teze opieram na nastepujacych faktach : - umowic sie z wami na randke to bylo jak zdobycie poledwicy lub szamponu . - ewentualny pocalunek ( w usta) wchodzil w gre po ok. 10-15 wyjsciach i wydaniu pol majatku jak na tamte czasy . - szatki nosilyscie zakonno-ludowe , spodnice maxi , bambosze , palta grube na dwa palce , pamietam okropne czapki zimowe robione na drutach, swetry o dwa numery za duze. Gdzie to porownac z obecnym pokazywaniem pepka , majtkami wystajacymi ponad spodnie , obcislymi szatkami . - gustowalyscie w polmartwych inteligentach , wiec chodzilismy zgarbieni , z broda , wasami i okularami byle wam sie podobac. A tak lubimy byc meznymi , umiesnieni .Wtedy uchodzilo to za objaw ograniczenia mozgowego . - rozmowa z wami obowiazkowo splywala na : sztuke , poezje , pisarstwo , slub , zmaiast na tematy nas interesujace > business , sex , sport , co obecnie jest glownym tematem dla mlodego pokolenia. Rozgoryczony Antyproton. Odpowiedz Link
jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:06 A nie dało się pakować w "klatę" i w "głowę"? Tak tylko pytam)))))))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:08 Anty, ale miales pecha. Odpowiedz Link
kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:12 Anty a wktorym to wieku bylo? IzaBella Odpowiedz Link
instant Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:13 Biedny Antyprotek. Zmarnowaly mu baby mlodosc ) Tylko jedno pytanko mam: o jakim Ty biznesie chciales gadac z kobieta za komuny? ) Bo cala reszta mniej wiecej sie zgadza ) Odpowiedz Link
jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:14 Wtedy tylko można było założyć interes kochalny, jak to przeczytałem kiedyś u Wańkowicza. Odpowiedz Link
ada296 Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:17 jaki biznes ? zegarki superowe z Wiednia (chyba) i wełna z Wiednia i cienć many to były biznesy Odpowiedz Link
marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:19 To bylo tak dawno,ze wole nie pamietac... ml Odpowiedz Link
kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:23 ..no byly przeciez kozuchy z Turcji..; zloto z ZSSR... futra/kolnierze z krolikow... Byznesy jak trza IzaBella Odpowiedz Link
jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:27 Jak widać interesy kwitły chociaż giełda u nas nie fukcjonowała. Było ich całkiem sporo. Przecię cała masa fortun po upadku PRL skądyś miała źródła. Odpowiedz Link
jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:18 Z Wańkowicza " W sądzie, w Horodyszczu natrafiłem na skargę, zredagowaną w biurze podań M. Lewina: Ja nizej podpisana, służyła u Mojżesza Rabinowicza i on zaprowadził ze mną interes kochalny, i jaj mam teraz dziecko. Tyle Wańkowicz ))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:21 Pomalu ide spac! ml Odpowiedz Link
kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:24 ..jak ML)))))))))))))) Izabella Odpowiedz Link
ada296 Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:21 kiedyś wielbiłam Wańkowicza pewnie za slogan: cukier krzepi.... teraz interesom kochalnym mówię kategorycznie: NIE Odpowiedz Link
jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:25 Wańkowicz jest wspaniałym gawędziarzem. Uwielbiam jego dziś niedoścignioną erudycję i wiedzę. Odpowiedz Link
antyproton Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:21 Odpowiem wszystkim po trochu : Business : jak zdobyc nowa pare dzinsow , ostatni numer Bravo lub najnowszy album Led Zeppelin ) pech : pecha to ja mialem odkrywajac jak "te" rzeczy fukcjonuja teraz sila i rozum : dzisiaj to raczej licza sie miesnie niz rozum No , ja pozadny chlopak bylem , i na same pozadne panny sie natykalem ) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:22 A te namioty w Bieszczadach...? ml Odpowiedz Link
ada296 Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:24 a Bravo było po niemiecku i jeśli ktoś znał język ten obcy to był gościem nie mów mi jak to teraz funkcjonuje Odpowiedz Link
antyproton Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:27 ada296 napisała: nie mów mi jak to teraz funkcjonuje Moje refleksje opieram na obserwacjach lodzkiego nocnego zycia ) Podkreslam : obserwacjach ) Odpowiedz Link
instant Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:32 Aaaa jesli mowimy o takich biznesach - to zgoda. Zawsze bylam chetna o nich pogadac, zwlaszcza gdy w gre wchodzila plyta Led Zeppelin) A jesli chodzi o pisemka muzyczne, to moje towarzystwo mialo jeszcze bardziej przechlapane, bo od czasu do czasu dorywalismy Muziek Express, ktory byl...po holendersku. A tego jezyka to juz nie kumal nikt. Za to jakie fotki tam byly do wyciecia....ehhhh. Ci mlodzi dzisiaj nawet nie wiedza, co stracili (stwierdzila instant jak stary babozwierz kanapowy) )) Odpowiedz Link
antyproton Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:37 Tak , teraz to wy wszystkie wyzwolone i postepowe . A wtedy to laskawie nas przyjmowalyscie na klatce schodowej lub w malym pokoju z rodzicami w duzym )) Odpowiedz Link
ada296 Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:42 Anty będąc w Łodzi rozrabiałam pewnie tak samo jak te dzieciaki mój tata nie tolerował facetów w moim pokoju pozostawała klatka schodowa nawet facet, który na własną zgubę musiał zostać moim małżonkiem spał w hotelu aż do oficjalnych zaręczyn takie życie miałam Odpowiedz Link
marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:38 Sliczne okreslenie Instant!!Natychmiast wprowadzam do slownika!! ml-dinozaur kanapowy Odpowiedz Link
marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:42 Pora na mnie.Szare komorki musza sie zregenerowac by moc pojac co TU /na 40+/ sie wydziewa.Jakis horror zaiste.Kolorowych snow NM ml Odpowiedz Link
antyproton Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:46 Tez "spadam" . Ide pograzyc gorzkie refleksje w uzdrowienczym snie. Jednak zostane przy swoim : bylo ciezej ) Odpowiedz Link
kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:49 Anty Dobranoc i Tobie...bylo ciezej ale ...smaczniej Izabella Odpowiedz Link
instant Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:54 Tez juz znikam. Za duzo wrazen jak na jeden dzien. A juro znow mnie czeka Umberto Eco. Jego nie moge zawiesc ) Dobranoc Odpowiedz Link
kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:46 Ml obawiam sie,ze sen nic tu nie pomoze w zrozumieniu forumowej telenoweli... Dobrej nocy IzaBella Odpowiedz Link
marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:48 Pewnie masz racje,niestety. Ide snic zlote sny! Do jutra,nie znikaj znow na tak dlugo!! ml Odpowiedz Link
kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:55 Ml postaram sie..jutro moj ostatni ( na jakis czas) rzymski dzien... jak pisalam stalego lacza jeszcze tam nie mam...a poza tym hip hip hurrrraaaaaaaaa w poniedzialek przylatuje do mnie moj Mamutek - ale sobie poszalejemy po "rozowej" Tuluzie... Izabella Odpowiedz Link
kornikuno Re: Ada zgasila swiatlo wiec.. 22.09.04, 02:01 ..i ja ide pospac troche Do jutra IzaBella Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 08:01 bardzo ciekawa rozmowa... )))) szkoda, ze juz spalam ps. Wojciech sie jakos zrecznie wywinal, z tego co widze, od odpowiedzi na pytania o Kolczykowa... Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 08:08 Ja sie wywinąłem! Ja! Znowu za brutusową robisz )))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:41 jestem ale bardzo niedlugo, bo strasznie zmeczona Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:40 Jestem znowu pierwszy Witam na pokładzie Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:43 Pierwsza to bylam ja!!Ale Jutka chce zaraz dezerterowac ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:44 Inna sprawa,ze i ja poczuwamsie lekko zmeczona ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:45 Coś szybko się męczy nam Jutka, ostatnimi czasy Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:47 jowoj napisał: > Co to ma znaczyć? ********** Co ma co znaczyc?????? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:46 jowoj napisał: > Coś szybko się męczy nam Jutka, ostatnimi czasy *********** No wlasnie. Moze tez jakies przeziebienie bierze? ale nie czuje, wiec chyba nie.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:45 nie wiem, co mi dzisiaj jest, ale fizycznie jestem wykonczona jutro ciezki dzien, a potem bedzie mnie duzo mniej (goscie) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:48 Jestes "cus nie cus "zmeczona!! ml Odpowiedz Link