Dodaj do ulubionych

Klub Nocnych Markow LII

21.09.04, 23:53
Obserwuj wątek
    • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:00
      MLsmile
      mnie by sie nie chcialo takiego cyrku odstawiac, czemu/komu to ma sluzyc...nie
      dosyc w zyciu realnych problemow?...ech! szkoda ...
      IzaBella
      • ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:02
        Korniku
        Ty ze swoją sygnaturką takie pytania zadajesz ?
        niektórzy ludzie w realu albo problemów nie mają albo mają kompleksy
        więc tutaj mogą zaistnieć
        • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:08
          Adosmile
          moje pytanie retoryczne bylo raczejsmile
          bo jak juz dzisiaj w nocy w ktoryms z watkow pisalam, po dluzszej przerwie
          wchodzilam tutaj bedac swiecie przekonana, ze atmosfera mila jak zawsze ( no
          moze nie zawsze, bo poczytalam sobie watki od powstania tego forum do stycznia
          04') wiec wydawalo mie sie,ze jest OK...
          A moze to taki kolejny kryzysik..duza burza w lyzce wody?
          Oby
          Pozdrawiam
          IzaBella
          • ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:15
            jest pewna prawidłowość w pojawianiu się wzmożonej liczby mącicieli na forum
            cisza a potem tłok, ze aż boli

czasem zastanawiam się czy nie zamykać forum a takich sytuacjach
            • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:21
              Juz kiedys bylo zamkniete..
              ml
              • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:56
                ... i jak czytalam ..na nic to zamkniecie sie zdalo...
                Bedzie lepiej bo musi byc..
                A moze to sie wiaze z aura jesienna?
                No wlasnie nadchodzi..przynajmniej ta kalendarzowa..za oknem mam 21°C
                IzaBella
                • ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:02
                  wracam do wąchania
                  konik 1 - Jean Paul Gaultier klasyczny
                  piękny zapach i opakowanie
                  potem 2 - Issey Miyake
                  i damski i męski
                  i 3 zielona erbata Elizabeth Arden
                  czasem 4 Emporio Armaniego
                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:03
                    No to leżę. Dla nmnie to jak czytanie Talmudu w oryginale wink
                • instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:06
                  ML, jest Fidji! Sama zobacz :
                  www.tylkodlaciebie.pl/strony/?zapachy/perfumeria/produkt?id=laroche&sid=078&mw=w
                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:11
                    Nie omieszkam przestudiowac!!!W Holandii nie ma sad
                    ml
                    P.S.smile Wiedzialam,ze napisalam blednie!!
      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:03
        Przypuszczam,ze nikomu normalnemu by sie nie chcialo,ale sa widac jacys
        frustraci.Koszmar!
        ml
        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:04
          O czym Wy rozmawiacie? Znowu się pogubiłem;-((((((((
          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:06
            O tym,co ostatnio sie dzieje na 40+.
            ml
            • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:06
              A w lecie byla tutaj oaza spokoju!
              ml
              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:07
                czuję się winny. W lecie ja przybyłem;-(((((
                • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:09
                  ..a ja wybylamwink
                  wiec?
                  IzaBella
                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:09
                    Albo to wiesz, jak nie wiesz? wink)))))
                    • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:14
                      smile)))))))))))))
                      IzaBella
              • instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:09
                Witam, zmywszy z siebie w onnych pianach trudy i nerwacje dnia dzisiejszego smile)
                • ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:11
                  witaj Instant smile)
                  w jakim kolorze pachniesz ? smile
                  uwielbiam substancje do wcierania w siebie po kąpieli
                  do kąpieli też smile
                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:11
                    Dobry wieczór instant
                • instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:11
                  "wonnych" - chcialam rzec (pachniało mietą) smile)

Czesc dawno niewidziany korniku namber łan! smile))
                  • instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:14
                    Tez jestem wachacz nalogowy, Ado. Czasami dobre perfumy przedkladam nad ciuchy,
                    czy biżuty smile
                    • instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:16
                      A co sie dzieje, Izo, ze musisz odparowywac? Mam nadzieje, ze nic zlego?
                      • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:02
                        Instantsmile
                        samo zycie...ale ten moj przyjazd do Rzymu wiazal sie z wynajeciem mieszkania
                        niby chetnych sporo, ale...co za typysad
                        poza tym ganiam po miescie jak chart..i w gonitwie pobralam dzisiaj pieniadze
                        z bankomatu..i karte zostawilam...dodam,ze w dzien przylotu francuzi schrzanili
                        mi karte kredytowasad(((
                        Na szczescie bankomat zostal oddany do banku...ale troche mnie to
                        zestresowalo..no i jutro kolejna nieplanowana( bankomat) sprawa do
                        zalatwienia...na drugim koncu Rzymusad
                        Ech! ale sobie pomarudzilamwink
                        IzaBella
                    • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:17
                      ..ja tez wachacz okrutny...ale od lat uzywam tego samego perfumu...
                      na ciuchy "pazerna" nie jestem...jak mawia MMZ lepiej mnie ubierac niz karmicwink
                      bizuteria tylko srebro...no poza jednym kamyczkiem sprezentowanym przez MMz w
                      Brazylii...
                      IzaBella
                      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:20
                        I ja kocham srebro!
                        ml
                        • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:36
                          MLsmile
                          przede wszystkim polskie przepiekne "arcydzielka" wzbydzajace tutaj we
                          wszystkich paniach blysk zazdrosci w okuwink
                          IzaBella
                      • instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:23
                        Masz racje Ado, gawiedz jest zawsze zadna igrzysk, ale czasem potrzebny jest
                        wstrzas, by potem wyplynac na spokojne wody. Po wczorajszym dniu po prostu nie
                        wytrzymalam i musialam wywalic kawe na lawe. Dla spokoju wlasnego sumienia i,
                        mam nadzieje, ze foruma w przyszlosci takoz.smile

Jakiego perfumu uzywasz, Korniczku?
                        • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:24
                          Dobrze zrobilas!!Moze atmosfera sie oczysci?
                          ml
                          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:30
                            O,widze,ze wszyscy juz spia!
                            m
                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:32
                              Ja nie spię, ale na perfumach ni czorta się nie wyznaję wink)
                              Więc milczę i czytam z respektem
                            • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:43
                              ..pewnie gdzies tam sobie gadu-gaduwink
                              IzaBella
                        • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:34
                          Istantsmile
                          moja przygoda z perfumami bardzo prosta..byly tylko 4 w moim zyciu:
                          Evasion Bourjois - Opium YSL - Samsara - Escape ( ten ostatni od..ho.ho.ho.ho
                          ilus tam lat..)
                          NB
                          poprzednie w jakis tam ilosciach zostaly zachowane..nigdy nic nie wiadomowink
                          IzaBella
                          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:37
                            Kulczykowa zlewa się czymś o nazwie Eternity. Ja coś o nazwie Thierry Mugler
                            uzywam
                            • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:40
                              Jowojsmile
                              no widzisz widzisz, ze sie odnalazles w pachnacym temaciewink
                              Izabella
                              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:42
                                Nie w temaci, tylko poszedłem do łazienki i sprawdziłemwink)
                                Jest tam tych flaszek róznych pełno, ale to Eternity widziałem dziś w ręce
                                Kolczykowej kiedy wybierała się do pracywink)))))))
                            • instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:43
                              Jowoj, czy ja sie kiedys dowiem, kto to ta Kulczykowa, czy Kolczykowa? Nie
                              jestem w kursie, albo przeoczylam te informacje smile

Ostatnio zakochalam sie w Hot Couture Givenchy i tym sie zlewam najczesciej,
                              chociaz nie do konca pozostaje im wierna. To takie "rozmarzone" perfumy, mocne
                              jak diabli. A gdy chce sie zebrac w sobie uzywam In Love Again - YSL. No bo w
                              koncu jestem smile)
                              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:47
                                Kolczykowawink Tak nazwała ją Jutka i zostało. A jeśli nieraz wydrukam
                                Kulczykową to jest to czkawka po przeglądzie prasy.
                                Wiecie co teraz nosi pierwsza dama?
                                Kulczyki na rękach wink
                                • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:49
                                  smile)))))
                                  ml
                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:49
                                    mialo byc pod kulczykami!
                                    ml
                                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:50
                                      ????????????
                              • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:48
                                Odkad nie ma juz moich ulubionych zapachow uzywam tylko Anais Cacharel.I dalej
                                szukam,moze kiedys trafie!
                                ml
                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:49
                                  No to widząc ile tego perfuma funkcjonuje na rynku, kilka lat poszukasz wink
                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:52
                                    Jest duzo,ale nie tego,co lubie sad
                                    ml
                                • ada296 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:51
                                  Opium jest piękne
                                  ale na mnie nie pachnie tak ładnie jak na mojej koleżance sad
                                  no nie lezy mi
                                  ale zapach... marzenie
                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:53
                                    O, to też widziałem w łazience!!!!!! opium wink)Idę powąchać...
                                • instant Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:51
                                  O, Anais tez mam na polce. Sliczny , dziewczecy zapach. Sprobuj tego Hot
                                  couture, jest ciut podobny, tylko bardziej intensywny i gleboki.

Jowoj, kolejne pytnia (wiesz przeciez, zem dociekliwa): kim jest Kolczykowa i
                                  dlaczego Kolczykowa jest? smile))
                                • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:52
                                  MLsmile
                                  a jakie to byly ulubione zapachy?
                                  Anais bardzo pieknie pachnie...
                                  IzaBella
                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:54
                                    Moj ulubiony byl Figi.
                                    ml
                                    P.S. Czy ja dobrze napisalam?
                                    • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:54
                                      i Jardin d'amour.
                                      ml
                                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:54
                                      Były figi wink))
                                    • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 01:09
                                      Mlsmile
                                      Chyba Fiji, ale glowy bym nie dala....
                                      ..ja mam takie pudlo z perfumami, ktore dostaje z roznych okazji od
                                      znajomych ( biedaki nie wiedza,ze od lat tylko Escape) Bylo i Fiji
                                      do niedawna ale komus oddalam..i mam Jardins de bagatelle ale d'amour brak...
                                      IzaBella
                          • antyproton Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:42
                            Escape - a to nie Escape pour home by Kavin Klaine ?
                            • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:47
                              Antysmile
                              toc ty mi sie juz od wczoraj narazaszwink....
                              Escape narodzilo sie dla pan...a pozniej powstala i meska linia....
                              IzaBella
                        • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:38
                          Instantsmile
                          przepraszam za literowki w Twoim niku...
                          nie rozumiem rowniez dlaczego odpowiadajac Tobie bezposrednio, moje posty ida
                          na sam dolsad((( ...wyrwane kompletnie z tematusad
                          IzaBella
                • kornikuno Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 00:12
                  Istantsmile
                  troche Tobie zazdroszcze tego zmycia nerwacji..bo na mnie kapiel/prysznic nie
                  dziala...musze "odparowac"...a dzien wrecz fatalny...
                  IzaBella
                  • antyproton Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:04
                    zmarnowalyscie nam mlodosc !!!

W porownaniu do obecnego pokolenia dwudziestek pozbawilyscie nas wielu
                    przyjemnosci i wystawilyscie na wiele cierpien psyhicznych !
                    Te teze opieram na nastepujacych faktach :

- umowic sie z wami na randke to bylo jak zdobycie poledwicy lub szamponu .
                    - ewentualny pocalunek ( w usta) wchodzil w gre po ok. 10-15 wyjsciach i
                    wydaniu pol majatku jak na tamte czasy .
                    - szatki nosilyscie zakonno-ludowe , spodnice maxi , bambosze , palta grube na
                    dwa palce , pamietam okropne czapki zimowe robione na drutach, swetry o dwa
                    numery za duze.
                    Gdzie to porownac z obecnym pokazywaniem pepka , majtkami wystajacymi ponad
                    spodnie , obcislymi szatkami .
                    - gustowalyscie w polmartwych inteligentach , wiec chodzilismy zgarbieni , z
                    broda , wasami i okularami byle wam sie podobac. A tak lubimy byc meznymi ,
                    umiesnieni .Wtedy uchodzilo to za objaw ograniczenia mozgowego .
                    - rozmowa z wami obowiazkowo splywala na : sztuke , poezje , pisarstwo , slub ,
                    zmaiast na tematy nas interesujace > business , sex , sport , co obecnie jest
                    glownym tematem dla mlodego pokolenia.

Rozgoryczony

Antyproton.
                    • jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:06
                      A nie dało się pakować w "klatę" i w "głowę"? Tak tylko pytamwink))))))))))
                      • skynews Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:08

Anty,
                        ale miales pecha.
                        • kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:12
                          Antysmile
                          a wktorym to wieku bylo?wink
                          IzaBella
                        • instant Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:13
                          Biedny Antyprotek. Zmarnowaly mu baby mlodosc smile)
                          Tylko jedno pytanko mam: o jakim Ty biznesie chciales gadac z kobieta za
                          komuny? smile)
                          Bo cala reszta mniej wiecej sie zgadza smile)
                          • jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:14
                            Wtedy tylko można było założyć interes kochalny, jak to przeczytałem kiedyś u
                            Wańkowicza.
                          • ada296 Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:17
                            jaki biznes ?
                            zegarki superowe z Wiednia (chyba)
                            i wełna z Wiednia
                            i cienć many smile

to były biznesy smile
                            • marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:19
                              To bylo tak dawno,ze wole nie pamietac...
                              ml
                            • kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:23
                              ..no byly przeciez kozuchy z Turcji..; zloto z ZSSR...
                              futra/kolnierze z krolikowsad...
                              Byznesy jak trzawink
                              IzaBella
                              • jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:27
                                Jak widać interesy kwitły chociaż giełda u nas nie fukcjonowała. Było ich
                                całkiem sporo. Przecię cała masa fortun po upadku PRL skądyś miała źródła.
                          • jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:18
                            Z Wańkowicza
                            " W sądzie, w Horodyszczu natrafiłem na skargę, zredagowaną w biurze podań M.
                            Lewina: Ja nizej podpisana, służyła u Mojżesza Rabinowicza i on zaprowadził ze
                            mną interes kochalny, i jaj mam teraz dziecko.
                            Tyle Wańkowicz wink)))))
                            • marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:20
                              smile)))))
                              ml
                              • marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:21
                                Pomalu ide spac!
                                ml
                              • kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:24
                                ..jak MLsmile))))))))))))))
                                Izabella
                            • ada296 Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:21
                              kiedyś wielbiłam Wańkowicza
                              pewnie za slogan: cukier krzepi....

teraz interesom kochalnym mówię kategorycznie: NIE
                              • jowoj Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:25
                                Wańkowicz jest wspaniałym gawędziarzem. Uwielbiam jego dziś niedoścignioną
                                erudycję i wiedzę.
                          • antyproton Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:21
                            Odpowiem wszystkim po trochu :
                            Business : jak zdobyc nowa pare dzinsow , ostatni numer Bravo lub najnowszy
                            album Led Zeppelin smile)
                            pech : pecha to ja mialem odkrywajac jak "te" rzeczy fukcjonuja teraz wink
                            sila i rozum : dzisiaj to raczej licza sie miesnie niz rozum smile

No , ja pozadny chlopak bylem , i na same pozadne panny sie natykalem smile)
                            • marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:22
                              A te namioty w Bieszczadach...?
                              ml
                            • ada296 Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:24
                              a Bravo było po niemiecku i jeśli ktoś znał język ten obcy to był gościem smile

nie mów mi jak to teraz funkcjonuje sad
                              • antyproton Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:27
                                ada296 napisała:
                                nie mów mi jak to teraz funkcjonuje sad

Moje refleksje opieram na obserwacjach lodzkiego nocnego zycia smile)

Podkreslam : obserwacjach smile)
                              • instant Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:32
                                Aaaa jesli mowimy o takich biznesach - to zgoda. Zawsze bylam chetna o nich
                                pogadac, zwlaszcza gdy w gre wchodzila plyta Led Zeppelinsmile)
                                A jesli chodzi o pisemka muzyczne, to moje towarzystwo mialo jeszcze bardziej
                                przechlapane, bo od czasu do czasu dorywalismy Muziek Express, ktory byl...po
                                holendersku. A tego jezyka to juz nie kumal nikt. Za to jakie fotki tam byly do
                                wyciecia....ehhhh. Ci mlodzi dzisiaj nawet nie wiedza, co stracili (stwierdzila
                                instant jak stary babozwierz kanapowy) smile))
                                • antyproton Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:37
                                  Tak , teraz to wy wszystkie wyzwolone i postepowe .
                                  A wtedy to laskawie nas przyjmowalyscie na klatce schodowej lub w malym pokoju
                                  z rodzicami w duzym smile))
                                  • ada296 Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:42
                                    Anty
                                    będąc w Łodzi rozrabiałam pewnie tak samo jak te dzieciaki smile

mój tata nie tolerował facetów w moim pokoju
                                    pozostawała klatka schodowa
                                    nawet facet, który na własną zgubę musiał zostać moim małżonkiem spał w hotelu
                                    aż do oficjalnych zaręczyn

takie życie miałam wink
                                • marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:38
                                  Sliczne okreslenie Instant!!Natychmiast wprowadzam do slownika!!
                                  ml-dinozaur kanapowysmile
                                  • marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:42
                                    Pora na mnie.Szare komorki musza sie zregenerowac by moc pojac co TU /na 40+/
                                    sie wydziewa.Jakis horror zaiste.Kolorowych snow NM
                                    ml
                                    • antyproton Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:46
                                      Tez "spadam" .
                                      Ide pograzyc gorzkie refleksje w uzdrowienczym snie.
                                      Jednak zostane przy swoim : bylo ciezej smile)
                                      • kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:49
                                        Antysmile
                                        Dobranoc i Tobie...bylo ciezej ale ...smaczniejwink
                                        Izabella
                                        • instant Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:54
                                          Tez juz znikam. Za duzo wrazen jak na jeden dzien. A juro znow mnie czeka
                                          Umberto Eco. Jego nie moge zawiesc smile)
                                          Dobranoc
                                    • kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:46
                                      Mlsmile
                                      obawiam sie,ze sen nic tu nie pomoze w zrozumieniu forumowej telenoweli...
                                      Dobrej nocy
                                      IzaBella
                                      • marialudwika Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:48
                                        Pewnie masz racje,niestety.
                                        Ide snic zlote sny!
                                        Do jutra,nie znikaj znow na tak dlugo!!
                                        ml
                                        • kornikuno Re: Oficjany list oskarzajacy do kobiet 40 + 22.09.04, 01:55
                                          Mlsmile
                                          postaram sie..jutro moj ostatni ( na jakis czas) rzymski dzien...
                                          jak pisalam stalego lacza jeszcze tam nie mam...a poza tym hip hip
                                          hurrrraaaaaaaaa w poniedzialek przylatuje do mnie moj Mamutek - ale sobie
                                          poszalejemy po "rozowej" Tuluzie...
                                          Izabella
                                      • ada296 więc gaszę światło n/t 22.09.04, 01:49

• kornikuno Re: Ada zgasila swiatlo wiec.. 22.09.04, 02:01
                                          ..i ja ide pospac troche
                                          Do jutra
                                          IzaBella
    • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 08:01
      bardzo ciekawa rozmowa... smile))))
      szkoda, ze juz spalam smile

ps. Wojciech sie jakos zrecznie wywinal, z tego co widze, od odpowiedzi na
      pytania o Kolczykowa... wink
      • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 08:08
        Ja sie wywinąłem! Ja! Znowu za brutusową robisz wink))))))))))))))))
        • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:40
          Witm w klubiku.
          ml
          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:41
            jestem smile
            ale bardzo niedlugo, bo strasznie zmeczona
    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:40
      Jestem znowu pierwszy Witam na pokładziewink
      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:43
        Pierwsza to bylam ja!!Ale Jutka chce zaraz dezerterowac sad
        ml
        • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:44
          Inna sprawa,ze i ja poczuwamsie lekko zmeczona smile
          ml
        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:45
          Coś szybko się męczy nam Jutka, ostatnimi czasywink
          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:46
            Co to ma znaczyć?
            • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:47
              jowoj napisał:

> Co to ma znaczyć?
              Co ma co znaczyc??????
          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:46
            jowoj napisał:

> Coś szybko się męczy nam Jutka, ostatnimi czasywink
            No wlasnie. Moze tez jakies przeziebienie bierze? ale nie czuje, wiec chyba nie..
        • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:45
          nie wiem, co mi dzisiaj jest, ale fizycznie jestem wykonczona

jutro ciezki dzien, a potem bedzie mnie duzo mniej (goscie)
          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:47
            Jesień Jutka.Jesień.;-(
            • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow LII 22.09.04, 23:48
              Jestes "cus nie cus "zmeczona!!
              ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka