marialudwika Re: Nasz Album.Tom VII 26.09.04, 23:49 Ale ja tam zadalam pytanko i odpowiedzi brak ml Odpowiedz Link
no_no Re: Nasz Album.Tom VII 26.09.04, 23:51 Niby nie widać, nie słychać... a tu ciach)) Jest, Tom VII, Made by Mamm a ja No - producent postów Odpowiedz Link
instant Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 00:04 Firewall, czyli "sciana ognia" to takie cus, co nie pozwala sie wedrzen na Twojego kompa roznym hackerom, ktorzy chcieliby z roznych powodow Ci w nim pogrzebac, ale tez i wirusom, reklamkom, ktore wdzieraja sie na Twoj ekran, kiedy lazisz po necie, i wszelkim innym niepozadanym swinstwom. Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 00:05 no to chcę mieć taką ścianę i jak mam to zrobić ? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 00:06 To ja CHCEM to miec.Podajcie jak!! ml Odpowiedz Link
lablafox Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 00:08 Informuję ,że do albumu Ady każdy może wejść , wkleić lub usunąć zdjęcia , jak i dopisać komentarze Odpowiedz Link
lablafox Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 05:51 ada296 napisała: > witanko Lx > o Menie się wypisałam > Dziękuję ,czytałam . Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 00:12 no teraz dotarło niech nikt mi zdjęć moich z takim trudem wklejonych nie usuwa bez konsultacji ze mną to rozkaz Odpowiedz Link
instant Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 00:19 Lx, musialo tak byc, bo to ja zakladalam Adzie album i wrzucalam jej pierwsze fotki. Poczekajcie chwilke, zaraz podam linki, skad mozna wziac Ad Awara i firewalla. Odpowiedz Link
instant Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 00:28 Tu ML znajdziesz Ad Aware. Kliknij w ktorykolwiek z linkow zrodlowych. Chyba sa po polsku. www.plikoskop.pl/wynikposzukiwania.phtml?pk_qy=aaw6181.exe a tu jest firewall Zone Alarm (pierwszy na liscie programow do pobrania). Tez trzeba kliknac i dalej postepowac wg. wsazowek instalatora. www.awikomp.neostrada.pl/download.htm Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 10:03 A skad mamwiediec,ktory Ad Aware mam wybrac ? ml Odpowiedz Link
instant Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 17:47 Pierwszy z brzegu, z najwyzszym numerkiem wersji. Chyba wszystkie sa po polsku. Dado: lato w trawie, sliweczki i nalewka - to moje typy Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 18:00 Jest zainstalowany Istotnie jest po polsku,ale niektorzy sa tepi i nie maja nadwornych informatykow!Prosze o odrobine wyrozumialosci dla blondynek "w leciech"! ml Odpowiedz Link
dado11 Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 01:07 Kochani, wybaczcie smialosc... Wkleilam moje ulubione fotki do albumu i czesc z nich chcialabym wyslac na Konkurs (wiem, ze to nadmiar extrawertyzmu, nadmiar bezkrytycyzmu, itd), ale mimo wszystko poprosze o glos na 3 najlepsze, moze jakies uwagi??? Ale i tak moja duszyczka gdzies tam jest.... Pozdr. D Odpowiedz Link
skynews Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 01:27 Dado, sliwki,winne gronka i nalewke,mysle ze mozesz smialo wyslac na konkurs. los pomidores ewentualnie tez. Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 01:37 podoba mi się "pieniek" lato w trawie nalewka też śliweczki śliwki i rok 1964 ----- Rozwiodłam się z mężem na tle religijnym. On myślał,że jest bogiem. A ja bylam innego zdania. salon Odpowiedz Link
lablafox Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 06:08 Swietnie wykorzystujesz światło. Podobają mi sie : jesienne wino i to drugie z listkami nalweka i śliwki pomidory przejmująca jest cicha śmierć Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nasz Album.Tom VII 27.09.04, 10:02 Dado,podobaja mi sie wszystkie ,ale najbardziej lato w trawie,pomidory i cicha smierc. ml Odpowiedz Link
dado11 Dziekuje:) 27.09.04, 21:25 za wyrozumialosc i za dokonanie wyboru, bardzo mnie zaskoczyl, musze przyznac I milo mi, ze wam sie podobaly moje, calkiem amatorskie, proby)) Zatem wysylam i zobaczymy, moze szacowne jury uzna je za godne uwagi Pozdr. D Odpowiedz Link
mammaja Re: Dado 27.09.04, 22:21 Przepraszam,ze nie zdazylam, ale typy mialam podobne! Trzymam kciuki za twoje fotki,Dado! Odpowiedz Link
ord Re: Nasz Album.Tom VII 28.09.04, 04:16 Pobuszowalem po Albumie. Pamietam jak wsadzalem tam pierwsza (lub jedna z) fotografie ze swoja postacia... alez sie tam pozmienialo - pogratulowac! Jestem jednak zalamany tymi odwiedzinami - jestescie wszyscy tacy... sliczni. Naprawde i az trudno uwiezyc niektorym, ze nadaja na forum dla 40+, skoro niezle im do tej czterdziestki brakuje. Dziwne uczucie zwlaszcza ze w niektorych przypadkach twarz kompletnie mi nie pasuje do stylu pisania, w innych zas, powinienem sie moze uwazniej wczytywac, bo oczy mi mowia, ze nie jedne konie moglibysmy razem krasc, a nie widac tego w rozmowach. Musze odespac aby dojsc do siebie. Tak czy inaczej biore sie za siebie; Bozia urody nie dala, to ja sam sie musze podreperowac przynajmniej sylwetka, tym bardziej, ze zaczyna byc mowa o jakis wspolnych wakacjach Odpowiedz Link
ada296 Sky 29.09.04, 20:25 są miejsca, które coś mają w sobie są ciepłe i takie...hm...budzą czułość chciałabym mieszkać w tym domku .... Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Nasz Album.Tom VII 29.09.04, 23:54 Ord, ty akurat nie masz powodow do narzekania Nie narzekaj na Bozie, akurat urody nie poskapila Co ma powiedziec taka " miss szesnastka" jak ja, ktorej zadne reperowanie nie pomoze )) Ale w razie przejscia od mowy do czynow i "wspolnych wakacji" to sie pisze A co mi tam W tak pieknym gronie wskazane jest 70 kg brzydoty, byście nie wpadli w samouwielbienie )) Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 29.09.04, 23:58 też jestem za wspólnymi wakacjami w następne lato co by tak na spokojnie zaplanować i masz rację: Mark piekny jest niesamowicie ale my jako te miss szenastki też nie odbiegamy urodom )) reperownie nie jest potrzebne i już )) witaj Wywrot Odpowiedz Link
skynews Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 00:37 Jak miło i sympatyczne czyta się ten wątek! Beauty Farm powinny być zlikwidowane,nikomu nie są potrzebne. Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 00:42 a fermy (farmy) piękności są fajne nie byłam ale z punktu mi się podobają tydzień dla siebie piękne zawsze tak chciałam samopoczucie dobre wraca i jest fajnie Odpowiedz Link
skynews Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 01:02 Dla mnie najlepsza Beauty Farm to troche sportu Pour saluer la Belle Princesse de Paris. -- skynews Odpowiedz Link
instant Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 01:04 Hmmm... jakies towarzystwo wzajemnej adoracji sie tu robi, czy-co? )) Na farmach pieknosci katuja strasznie. Znajoma Wloszka mi opowiadala. I maz jednej takiej z Hameryki, ktory za to katowanie placil )) Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 01:13 napisałam maila ale zeżarło (( wiec tylko podsumowanie na farme jechać trza w celach rozrywkowych i już Odpowiedz Link
skynews Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 01:34 Witaj Instant, usiądź proszę z nami. Beautiful & Forever Young to ciężka praca. Nie widać,co po niektórych aby jeździły tam w w celach rozrywkowych. Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 01:40 Sky mam nadzieję, ze to nie złośliwość pod adresem np. moim Odpowiedz Link
skynews Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 01:55 Nie,w zadnym przypadku, mialem na mysli to ze niektore wygladaja tak dobrze,ze az trudno uwierzyc ze to tylko rozrywka. Jak sie juz tam jest to trzeba to maksymalnie wykorzystac,chocby tylko dla zdrowia i dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 02:00 wykorzystałam pobyt w Piwnicznej na wczasach odchudzających do maximum ale to było lat temu iks teraz nie chcę się odchudzać tylko oddać się w ręce kosmetyczki tak co by leżeć a ona żeby nade mną rózne cuda wyczyniała tak bym chciała ale nie umiem szkoda mi czasu bo praca, obowiązki, dzieci więc może kiedyś się wyrwę i za ciężko zarobine pieniążki pozwolę zabrać sobie mój czas ...kiedyś.... Odpowiedz Link
antyproton Re: Nasz Album.Tom VII 30.09.04, 02:10 Tak na marginesie dodam , ze we Wloszech panowie wydaja wiecej na kosmetyki i operacje plastyczne od pan. Ktore i tak (te panie) niezle wydaja Uroda (ponoc) czyni cuda. Odpowiedz Link
ada296 Re: Anty :-) 30.09.04, 02:31 a co byś sobie poprawił ? celem ułatwienia pytania dodatkowe: zmniejszył, wyciął, zwiększył, dodał ??? nooo ? Odpowiedz Link
bodzio49 Nasz Album. Tom VII. 30.09.04, 21:06 I ja dopisuję się do wakacji jeśli można. A jak Sky ze mną weźmiemy się za artystyczne portrety naszych forumowych cztedziestek to wszystkie będą wyglądały jak po rocznym pobycie na farmie )) Odpowiedz Link
skynews Re: Nasz Album. Tom VII. 30.09.04, 21:58 Dokładnie tak jest. Już nie mogę się doczekać na pracę z naszymi Modelkami. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dodalam... 02.10.04, 11:41 A ja ich nie moge znalezc (( Pomoze mi ktosik? ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dodalam... 02.10.04, 12:13 Sama sobie znalazlam,po dwoch kawach.Za ewentualna pomc dziekuje ml Odpowiedz Link
oqo Re: Nasz Album.Tom VII 05.10.04, 00:36 album przechodni spróbowałem wykorzystać na chwil parę - nie mam czasu szybciej się rozwijać Odpowiedz Link
skynews Re: Sky 10.10.04, 22:28 To są moje akty na plaży wsród palm.A co? Właśnie piszę do Ciebie liścik Odpowiedz Link
ada296 Re: Sky 10.10.04, 22:32 ale ja chcę te AKTY już natychmiastowo a one nie reagują na mnie liścik też chcę natychmiastowo pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sky 10.10.04, 22:45 ada296 napisała: > ale ja chcę te AKTY > już natychmiastowo > a one nie reagują na mnie > liścik też chcę natychmiastowo > pozdrawiam ciepło ************** BUUUUUUUUUUUUU mnie tylko scrabble jest dane, a i to Niebianski nie chce ze mna grac idesedolac (pisownia zamierzona ))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Sky 10.10.04, 22:48 jutka1 napisała: > ada296 napisała: > > > ale ja chcę te AKTY > > już natychmiastowo > > a one nie reagują na mnie > > liścik też chcę natychmiastowo > > pozdrawiam ciepło > ************** > > BUUUUUUUUUUUUU > > mnie tylko scrabble jest dane, a i to Niebianski nie chce ze mna grac > idesedolac (pisownia zamierzona ))))) Ale muzyke fajna podal/N.J/ ml Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Sky 10.10.04, 22:49 Ale miałeś pomysł sky z tym nickiem. Niebiański....miodek. Nawet Cezar na więcej nie mógł liczyć )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sky 10.10.04, 23:16 bodzio49 napisał: > Ale miałeś pomysł sky z tym nickiem. Niebiański....miodek. Nawet Cezar na > więcej nie mógł liczyć )) *********** haaaaloooooooo Niebianski to moja interpretacja nicka skynews!! ) NIO Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sky 10.10.04, 23:23 ada296 napisała: > ano Jutka > dla Ciebie On Niebiański )) ******** Niestety , Niebianski pozostanie dla mnie niebianskim!!! I tyle.... )))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sky 10.10.04, 23:35 ada296 napisała: > no więc wypijmy zdrowie Niebiańskiego ) *********** A la santé de Niebianski!!! ))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sky 10.10.04, 23:42 ada296 napisała: > Niebiński się zgubił (( ********** Niebianski, prosze zejsc na ziemie i sie objawic!!!!! )) Odpowiedz Link
skynews Re: Sky 10.10.04, 23:49 Nie nie zgubilem sie. Jestem wzruszony do lez. Jestescie Wszyscy tacy mili. Pije zdrowie Was wszystkich. A pamietacie to: "Smoke on the Water on Fire in the Sky" No,ktory to byl rok? Pamietam,ze kazdy chlopak umial to zagrac na gitarze,takie to bylo proste i popularne. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sky 10.10.04, 23:56 skynews napisał: > A pamietacie to: > "Smoke on the Water on Fire in the Sky" > No,ktory to byl rok? *********** Deep Purple.... 1973? Odpowiedz Link
skynews Re: Sky 11.10.04, 00:20 Brawo Jutka! Deep Purple i album "Machine Head" z roku 1972. Na gitarze nie gram,ale wowczas te kilka prostych taktow bylo onowiazkiem dla kazdego chlopaka. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sky 11.10.04, 00:29 skynews napisał: > Brawo Jutka! > Deep Purple i album "Machine Head" z roku 1972. > > Na gitarze nie gram,ale wowczas te kilka prostych taktow bylo onowiazkiem dla > kazdego chlopaka. ************ Niebianski, ja byla gitarzystka (szkola muzyczna w klasie gitary klasycznej skonczona, potem bunt: blues, country, cyganse romanskie )))) Schody do nieba, a potem Friday Night in San Francisco - to byly moje/nasze idealy... Ech.... Gitara ciagle jest, i czasem Ja przywracam do zycia... I pomimo zarzucenia ww., jestem fanem flamenco puro do szpiku kosci. I tyle, uffff rozpisalam sie.... Odpowiedz Link
skynews Re: Sky 11.10.04, 01:02 Tyle talentów i umiejętności na raz! Szczerze podziwiam i zazdroszczeę. O tak:"Stairway To Heaven" i "Night in San Francisco" to byly czasy. "There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven And when she gets there she knows if the stores are closed With a word she can get what she came for And she's buying a stairway to heaven, uh uh uh." (Page-Plant) Tego sie nie zapomina. Kolorowych snow. Odpowiedz Link
lablafox Autoreklama 11.10.04, 15:35 Umieściłam 2 jesienne spacery po Poznaniu i Wielkopolsce. Zapraszam. Wklejam zaproszenie do Warszawskiego Ogrodu Botanicznego republika.pl/mirelka1656/ob/ob.html: Odpowiedz Link
lablafox Re: Autoreklama 11.10.04, 15:38 Nie rozumiem , mówi ,ze nie istnieje , a istnieje na 100% bo byłam i spacerowałam. j Jeszcze raz: republika.pl/mirelka1656/ob/ob.html Odpowiedz Link
skynews Re: Autoreklama 11.10.04, 15:41 Lx, dtieki za info,zaraz biegne do albumu. Link do Warszawskiego Ogrodu Botaniczneg: "Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje." Odpowiedz Link
skynews Re: Autoreklama 11.10.04, 15:45 Masze wpisy sie minely. Juz funkcjonuje. To bylo chwilowe,niekiedy tak sie dzieje. "Jesienny spacer" jest super. Lubie duze i wyrazne zdjecia. Dzieki Lx. Odpowiedz Link
lablafox Re: Autoreklama 11.10.04, 17:04 skynews napisał: > > Masze wpisy sie minely. > Juz funkcjonuje. > To bylo chwilowe,niekiedy tak sie dzieje. > "Jesienny spacer" jest super. > Lubie duze i wyrazne zdjecia. > Dzieki Lx. Hahaha , bo ja nie wiem jak się robi małe zdjecia dlatego mi wychodza czasami kolosy. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nasz Album.Tom VII 15.10.04, 14:44 Zostalam poproszona prze Lx o zajecie sie kalendarzem na www.40+. Zgodzilam sie ochoczo i ....klamka zapadla. Nie majac pojecia o programach graficznych zabralam sie do dziela. Po paru dniach cos zaczyna mi juz cos switac. Zaczynam kalendarz od listopada, wazniejsze uroczystosci pazdziernikowe bede na razie wklejac do albumu. Dzisiaj wlozylam do Albumu pierwsze probki dla Solenizantek. Reszte wysylam do Marka ,ktory zajmie sie strona techniczna kalendarza. Od 1 listopada kalendarz pojawi sie na www.40+. Zapraszam Verbena Odpowiedz Link
dan8 Re: Nasz Album.Tom VII 15.10.04, 15:55 Verbeno , milo,ze kalendarz bedzie dzialac. Lubilam zagladac do niego. Twoje probki sa ciekawe. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nasz Album.Tom VII 15.10.04, 16:14 "Lece" do albumu,ale dzis sie wszedzie duzo dzieje ml Odpowiedz Link
dado11 Re: Nasz Album.Tom VII 15.10.04, 21:17 No to raz kozie smierc Info dla zainteresowanych w albumie na temat... Dado w serialu, hi, hi,.... Odpowiedz Link
mammaja Re: Nasz Album.Tom VII 15.10.04, 22:22 Wspaniala wiadomosc! Wprawdzie mnie nie bedzie,ale nagram! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Nasz Album.Tom VII 16.10.04, 20:13 Wlasnie wpuscilam "dziadzia Bodzia" z gorzowa, ponoc to NASZ Bodzio )) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Nasz Album.Tom VII 16.10.04, 20:24 Asst-menager Bodzio nie poznał swojego DziadziaBogdana ? Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Nasz Album.Tom VII 16.10.04, 20:30 Zaraz sprawdzam. mam taki (albo podobny) nick w msn ale nie chciałem do naszego albumu pod tym nickiem. Może niechcący? Już lecę Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Nasz Album.Tom VII 16.10.04, 20:44 Wszystko się zgadza to ja. Musiałem kliknąć na nasz album będąc zalogowany jako Dziadzio (to a albumu rodzinnego) a msn wysłał to jako prośbę o akcept. Niech już zostanie choć tam mam limit już nadszarpnięty Ale powtórzę jeszcze raz prośbę do feline. Nie wpuszczaj bez zapytania na forum lub w albumie. Lub napisz wyraźnie jeśli nie masz zamiaru się pytać. Bez obrazy Odpowiedz Link
dado11 Re: Nasz Album.Tom VII 20.10.04, 22:37 Wkleilam kilka jesiennych smaczkow. Pozdr. D Odpowiedz Link
skynews Dado & Bodzio, 21.10.04, 12:47 napisalem odpowiedzi na Wasze pytania. Przepraszam ze tak pozno. Odpowiedz Link
a.erie Re: Nasz Album.Tom VII 24.10.04, 14:21 dolozylam zdjecia z wczorajszej wycieczki. Chociaz zadawalam sobie pytanie - "czy ktos to oglada?..." Odpowiedz Link
dan8 Re: Nasz Album.Tom VII 24.10.04, 15:04 a.erie,oczywiscie ogladamy,nie miej watpliwosci. W albumie duzo dzieje sie,ciagle dochodza nowe zdjecia,ja zagladam tam zawsze jak wedruje po forum 40+,mysle,ze inne osoby tez. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nasz Album.Tom VII 24.10.04, 15:52 Oczywiscie,ze oglada A.erie!!!Jestem stalym gosciem albumu,,choc nie zawsze melduje o tym na forum Ogladam,zachwycam sie i nabieram kompleksow,ze nie umiem robic takich pieknych zdjec.. ml Odpowiedz Link
a.erie Re: Nasz Album.Tom VII 24.10.04, 22:33 moja proznosc zostala zaspokojona :0 cholera jestem czsami... Odpowiedz Link
mammaja Re: Nasz Album.Tom VII 24.10.04, 22:47 Nie moge obejrzec twoich ani Bodzia zdjec! Zamiast nich sa ramki z czerwonym krzyzykiem ((( Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nasz Album.Tom VII 24.10.04, 23:05 Ja tez nie moge obejrzec,malo tego zajrzalem celem sprawdzenia do moich wlasnych fotek i tez sa tylko krzyzyki. Moze cos MSN dzis szwankuje? ml Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 24.10.04, 23:30 jakiś feler musi być ja też nie mogę zdjęć odlądać Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 26.10.04, 23:33 ja wkleiłam moją ukochaną zebrę idę teraz Dado Twoje wklejki oglądać Odpowiedz Link
ada296 Re: Nasz Album.Tom VII 26.10.04, 23:38 Dado zazdraszczam Ci zdjęć są śliczne mam dobry aparat a zdjęć robić nie umiem nie pomoże mi wiedza czyjaś teoretyczna jestem roztrzepus i nie potrafię czytać fachowych rzeczy mam nadzieję, że trafię kiedyś na pasjonata, który praktycznie nauczy mnie tej sztuki pozdrawiam Odpowiedz Link
dado11 Re: Nasz Album.Tom VII 26.10.04, 23:40 Zebra jest odleciana znaczy sie - super)) Odpowiedz Link