Dodaj do ulubionych

Halllllllllllloooooooooooooooooooooooo

26.06.17, 11:31

Gdzie Was wszystkich wywiało????
Gdzie jesteście????????????????????????
Gdzie się podziała znowu ledwo co nawrócona fedorczyk?????????????????????
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Prawdopodobnie 26.06.17, 13:09
      > Gdzie Was wszystkich wywiało????

ja ich wystraszyłem. Odkąd tu zaglądam ruch, jak na lotnisku w Radomiu.

https://vader.joemonster.org/upload/rts/1459400131dc85bgiphy.gif
      • chris.w4 Re: Halo 26.06.17, 15:12
        jesteśmy, tylko nie wszyscy piszemy codziennie

zbyfauch, w 2016 ruch na lotnisku 9713 pasażerów, prawie aż 27-miu dziennie
        • skynews Re: Halo 02.07.17, 13:11

ciągle wyjazdy...jak się ma zagranicznych klientów (ostatnio Niemcy, Luxemburg) to tak jest.
          Są też problemy z internetem: czy ktoś mi uwierzy że w Niemczech może nie być w firmie
          przez dwie, trzy doby dostępu do szerokopasmowego internetu (większe pakiety danych i update dają się niekiedy realizować tylko około trzeciej nad ranem) a sieci LTE są tak przeładowane że mogą wystąpić problemy z najzwyklejszą rozmową tel.
          Czy ktoś wie że bogate Niemcy są na przedostatnim miejscu w Europie jeżeli chodzi o dostęp do szerokopasmowego, szybkiego internetu (np. światłowody) ?...za Niemcami jest tylko Rumunia...normalnie obłęd ! ( o przyczynach takiego stanu rzeczy napisze innym razem).

Teraz piszę z Wrocławia, wysyłam klientom duże pakiety, zrobiłem aktualizacje map do nawigacji (9 GB w niecałe 20 min. !) i nic się nie zawiesza...działa perfekt !

• mammaja Re: Halo 03.07.17, 22:41
            Rzeczywiście mnie nie było. Z rozmaitych powodów osobistych, jakoś mnie nie ciagnęło do pisania. Obiecuje poprawe smile
      • chris.w4 Re: Prawdopodobnie 25.11.17, 20:14
        zbyfauch napisał:
        > ja ich wystraszyłem

albo ja
        • alfredka1 Re: Prawdopodobnie 11.12.17, 21:29
          nie licytujmy się ... to ja !!!!
          pozdrawiam i "wyjasniam" , że ostatnie wydarzenia na t.zw.scenie politycznej wykończyły mnie psychicznie . A fizycznie to Wodnika rozłozyło zapalenie płuc . A tyle razy mu tłumaczyłam , ze demonstrować mozemy z Wędrowcem ...
          13. też go nie weźmiemy ze soba .
          Pozdrawiam i południowców uprzejmie prosimy o przysłanie chociaż odrobimy tego białego co to z nieba leci smile)
          • chris.w4 Re: Prawdopodobnie 11.12.17, 22:16
            alfredka1 napisała:
            > prosimy o przysłanie chociaż odrobimy tego białego co to z nieba leci

ach Alfredko, wczoraj popołudniu tak ładnie napadało, było biało i prawdziwie zimowo, a dzisiaj +5° i po ptokach,
            znowu szaro i buro

w parku zamkowym Schloss Charlottenburg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mb/hc/djws/KICP7ouP8kZnWhbyMB.jpg

• en.ej Re: Halllllllllllloooooooooooooooooooooooo 12.12.17, 14:28
      Mnie nie jest w stanie nikt wystraszyć smile
      A wywiewa jak dostaję od losu po łbie i nie chcę nikomu zatruwać życia problemami.
      Co się otrząsnę to ni z gruchy ni z pietruchy jakiś kop wbija mnie w ziemię.
      Ale wpadam i czytam. Chociaż (przyznaję się bez bicia) na pisanie nie mam nastroju i mam lenia . Czekam na 2018 smile Musi być super smile
      • chris.w4 Re: Halo 20.12.17, 16:01
        en.ej napisał:
        > i mam lenia . Czekam na 2018

i ja zwyczajnie też, czekam na natchnienie
        • mammaja Re: Halo 25.12.17, 02:59
          Życie mnie absorbuje, wyłażę powoli z choroby, nie potrafię na razie pisać o tym co doskwiera - czekam na natchnienie smile
    • chris.w4 Re: Halo 27.05.18, 16:09
      lablenka_x napisała:
      > Gdzie Was wszystkich wywiało?

no właśnie, gdzie?
    • tplust1 Re: Halllllllllllloooooooooooooooooooooooo 18.06.18, 20:15
      Jestem już - możesz do mnie pisac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka