lablenka_x 26.06.17, 11:31 Gdzie Was wszystkich wywiało???? Gdzie jesteście???????????????????????? Gdzie się podziała znowu ledwo co nawrócona fedorczyk????????????????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Prawdopodobnie 26.06.17, 13:09 > Gdzie Was wszystkich wywiało???? ja ich wystraszyłem. Odkąd tu zaglądam ruch, jak na lotnisku w Radomiu. Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Halo 26.06.17, 15:12 jesteśmy, tylko nie wszyscy piszemy codziennie zbyfauch, w 2016 ruch na lotnisku 9713 pasażerów, prawie aż 27-miu dziennie Odpowiedz Link
skynews Re: Halo 02.07.17, 13:11 ciągle wyjazdy...jak się ma zagranicznych klientów (ostatnio Niemcy, Luxemburg) to tak jest. Są też problemy z internetem: czy ktoś mi uwierzy że w Niemczech może nie być w firmie przez dwie, trzy doby dostępu do szerokopasmowego internetu (większe pakiety danych i update dają się niekiedy realizować tylko około trzeciej nad ranem) a sieci LTE są tak przeładowane że mogą wystąpić problemy z najzwyklejszą rozmową tel. Czy ktoś wie że bogate Niemcy są na przedostatnim miejscu w Europie jeżeli chodzi o dostęp do szerokopasmowego, szybkiego internetu (np. światłowody) ?...za Niemcami jest tylko Rumunia...normalnie obłęd ! ( o przyczynach takiego stanu rzeczy napisze innym razem). Teraz piszę z Wrocławia, wysyłam klientom duże pakiety, zrobiłem aktualizacje map do nawigacji (9 GB w niecałe 20 min. !) i nic się nie zawiesza...działa perfekt ! Odpowiedz Link
mammaja Re: Halo 03.07.17, 22:41 Rzeczywiście mnie nie było. Z rozmaitych powodów osobistych, jakoś mnie nie ciagnęło do pisania. Obiecuje poprawe Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Prawdopodobnie 25.11.17, 20:14 zbyfauch napisał: > ja ich wystraszyłem albo ja Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Prawdopodobnie 11.12.17, 21:29 nie licytujmy się ... to ja !!!! pozdrawiam i "wyjasniam" , że ostatnie wydarzenia na t.zw.scenie politycznej wykończyły mnie psychicznie . A fizycznie to Wodnika rozłozyło zapalenie płuc . A tyle razy mu tłumaczyłam , ze demonstrować mozemy z Wędrowcem ... 13. też go nie weźmiemy ze soba . Pozdrawiam i południowców uprzejmie prosimy o przysłanie chociaż odrobimy tego białego co to z nieba leci ) Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Prawdopodobnie 11.12.17, 22:16 alfredka1 napisała: > prosimy o przysłanie chociaż odrobimy tego białego co to z nieba leci ach Alfredko, wczoraj popołudniu tak ładnie napadało, było biało i prawdziwie zimowo, a dzisiaj +5° i po ptokach, znowu szaro i buro w parku zamkowym Schloss Charlottenburg Odpowiedz Link
en.ej Re: Halllllllllllloooooooooooooooooooooooo 12.12.17, 14:28 Mnie nie jest w stanie nikt wystraszyć A wywiewa jak dostaję od losu po łbie i nie chcę nikomu zatruwać życia problemami. Co się otrząsnę to ni z gruchy ni z pietruchy jakiś kop wbija mnie w ziemię. Ale wpadam i czytam. Chociaż (przyznaję się bez bicia) na pisanie nie mam nastroju i mam lenia . Czekam na 2018 Musi być super Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Halo 20.12.17, 16:01 en.ej napisał: > i mam lenia . Czekam na 2018 i ja zwyczajnie też, czekam na natchnienie Odpowiedz Link
mammaja Re: Halo 25.12.17, 02:59 Życie mnie absorbuje, wyłażę powoli z choroby, nie potrafię na razie pisać o tym co doskwiera - czekam na natchnienie Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Halo 27.05.18, 16:09 lablenka_x napisała: > Gdzie Was wszystkich wywiało? no właśnie, gdzie? Odpowiedz Link
tplust1 Re: Halllllllllllloooooooooooooooooooooooo 18.06.18, 20:15 Jestem już - możesz do mnie pisac Odpowiedz Link