tom_tam Re: ZAPRASZAM WROCŁAW-NOWE FORUM \zdrowie 01.11.04, 18:18 "zdrowia ci u mnie - (niby) dosyc" chlop jam Ci i do Wroclawia daleko jak ... cholera Umrzec czlowiekowi przyjdzie jak nic! i pomocy oraz porady - znikad Eeeh... Odpowiedz Link
medflash Re: ZAPRASZAM WROCŁAW-NOWE FORUM \zdrowie 15.02.18, 21:53 Każdy z nas chociaż raz spotkał się z ogromną kolejką w przychodni... Każdy z nas chociaż raz nie dostał się do lekarza w dogodnym dla siebie terminie... brak odpowiednich specjalistów i niewystarczająca liczba miejsc... wielu z nas narzeka, ale czy robimy coś aby to polepszyć? czy próbujemy zmian? a może godzimy się na szarą rzeczywistość? Jeśli uważają Państwo, że zmiany są potrzebne to: w imieniu grupy MedFlash Koła Naukowego Enactus UE Wrocław, będącego częścią międzynarodowej organizacji non-profit Enactus, zapraszam Państwa do anonimowego badania internetowego dotyczącego oceny usług medycznych we Wrocławiu. Ankieta pomoże nam w zdiagnozowaniu problemów WROCŁAWSKICH PLACÓWEK MEDYCZNYCH, a jej wyniki zostaną przedstawione na KONFERENCJI MŁODYCH MEDYKÓW już w kwietniu bieżącego roku. Ankieta jest również częścią projektu grupy MedFlash mającego na celu RESTRUKTURYZACJĘ PLACÓWEK W KONTEKŚCIE ORIENTACJI NA PACJENTA. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3tpQOTd7TSGSQpfIgJDLYX7JCzl4NLMyBxlH1Yh4_I4SMfw/viewform Odpowiedz Link
chris.w4 Re: ZAPRASZAM WROCŁAW-NOWE FORUM\zdrowie 16.02.18, 04:09 W badaniu udziału nie wezmę gdyż nie mieszkam we Wrocławiu, mogę natomiast nadmienić że w mieście w którym mieszkam zdarzyło się mnie czekać do lekarza pomimo umówionego terminu, ale czekanie to było około 1/2 godziny co jest do zaakceptowania. Aktualnie czekam na wizytę diagnostyczną u lekarza specjalisty, dostałem termin za 4 miesiące, niestety takie terminy oferowane są pacjentom którzy nie są ubezpieczeni prywatnie Odpowiedz Link