Dodaj do ulubionych

ZAPRASZAM WROCŁAW-NOWE FORUM \zdrowie

01.11.04, 17:43
ZDROWIE KOBIETY WROCŁAW
Obserwuj wątek
    • tom_tam Re: ZAPRASZAM WROCŁAW-NOWE FORUM \zdrowie 01.11.04, 18:18
      "zdrowia ci u mnie - (niby) dosyc"
      chlop jam Ci i do Wroclawia daleko jak ... cholera sad
      Umrzec czlowiekowi przyjdzie jak nic!
      i pomocy oraz porady - znikad sad
      Eeeh...
    • medflash Re: ZAPRASZAM WROCŁAW-NOWE FORUM \zdrowie 15.02.18, 21:53
      Każdy z nas chociaż raz spotkał się z ogromną kolejką w przychodni... Każdy z nas chociaż raz nie dostał się do lekarza w dogodnym dla siebie terminie... brak odpowiednich specjalistów i niewystarczająca liczba miejsc...
      wielu z nas narzeka, ale czy robimy coś aby to polepszyć? czy próbujemy zmian? a może godzimy się na szarą rzeczywistość?
      Jeśli uważają Państwo, że zmiany są potrzebne to:
      w imieniu grupy MedFlash Koła Naukowego Enactus UE Wrocław, będącego częścią międzynarodowej organizacji non-profit Enactus, zapraszam Państwa do anonimowego badania internetowego dotyczącego oceny usług medycznych we Wrocławiu.
      Ankieta pomoże nam w zdiagnozowaniu problemów WROCŁAWSKICH PLACÓWEK MEDYCZNYCH, a jej wyniki zostaną przedstawione na KONFERENCJI MŁODYCH MEDYKÓW już w kwietniu bieżącego roku.
      Ankieta jest również częścią projektu grupy MedFlash mającego na celu RESTRUKTURYZACJĘ PLACÓWEK W KONTEKŚCIE ORIENTACJI NA PACJENTA.

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3tpQOTd7TSGSQpfIgJDLYX7JCzl4NLMyBxlH1Yh4_I4SMfw/viewform
      • chris.w4 Re: ZAPRASZAM WROCŁAW-NOWE FORUM\zdrowie 16.02.18, 04:09
        W badaniu udziału nie wezmę gdyż nie mieszkam we Wrocławiu, mogę natomiast nadmienić
        że w mieście w którym mieszkam zdarzyło się mnie czekać do lekarza pomimo umówionego terminu,
        ale czekanie to było około 1/2 godziny co jest do zaakceptowania.

Aktualnie czekam na wizytę diagnostyczną u lekarza specjalisty, dostałem termin za 4 miesiące, niestety
        takie terminy oferowane są pacjentom którzy nie są ubezpieczeni prywatnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka