Dodaj do ulubionych

My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42

02.12.04, 15:14
Otwieram, bo setka etc....

Rozmawiamy o (nie)znosnej lekkosci bytu, ktora dzis czuje, a w ktora Ewa sie
wprowadza.

Jestem jeszcze 2.5 godziny na kablu...

U2... smile)))
Obserwuj wątek
    • jowoj Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:17
      A ja podziwiam wink
      • jutka1 Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:18
        Wojciechu, co tu podziwiac, my - jak szwagierka napisala - nieudolnie usilujemy
        opisac cos, co sie opisom wymyka...

smile
        • jowoj Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:20
          OK. W razie niespełnienia, sięgnę do Conrada wink)
          • jutka1 Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:22
            Jak mawiaja Jankesi...
            Budiem striemit'sa wink)))))))

U2.... smile
          • ewapf Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:22
            jowoj napisał:

> OK. W razie niespełnienia, sięgnę do Conrada wink)

a nie po raport Kinseya? smile)))
            • jutka1 Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:23
              ewapf napisała:

> jowoj napisał:
              >
              > > OK. W razie niespełnienia, sięgnę do Conrada wink)
              >
              > a nie po raport Kinseya? smile)))
              Hehehehehehe smile))))

Oj szwagierko, szwagierko.... smile)))
              • ewapf Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:27
                jutka1 napisała:

> ewapf napisała:
                >
                > > jowoj napisał:
                > >
                > > > OK. W razie niespełnienia, sięgnę do Conrada wink)
                > >
                > > a nie po raport Kinseya? smile)))
                > *********
                > Hehehehehehe smile))))
                >
                > Oj szwagierko, szwagierko.... smile)))
                >

No coooo?. Byl w moim rodzinnym domu, a ze ja namietnie wszystko czytywalam
                (bardzo przepraszam, wiem , ze juz nie widac) to i tego "zaznalam".
            • jowoj Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:28
              Bosz, Wam tylko jedno... wink
              • ewapf Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:30
                jowoj napisał:

> Bosz, Wam tylko jedno... wink

My slyszalysmy w telewizorze, ze Wy tylko o jednym. Wojciechu, uspokoj sie. My
                znamy slowo UMIAR. Niestety znamy.
                • jutka1 ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:31
                  "The reason people and angels hover around human sexuality is because it is a
                  light source that has been kept in the dark"

Alice Walker smile))))))

I tyle smile
                  • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:32
                    jutka1 napisała:

> "The reason people and angels hover around human sexuality is because it is a
                    > light source that has been kept in the dark"
                    >
                    > Alice Walker smile))))))
                    >
                    > I tyle smile

Wiecej nie da sie powiedziec , droga Kumo. Bo i po co?
                    >
                    • jutka1 Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:35
                      ewapf napisała:

> Wiecej nie da sie powiedziec , droga Kumo. Bo i po co?
                      Ano, Kuzynko smile))

In a nutshell....

smile
                  • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:34
                    Amen wink)
                    • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:35
                      jowoj napisał:

> Amen wink)

ot tak, po prostu konczysz?
                      • jutka1 Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:36
                        ewapf napisała:

> ot tak, po prostu konczysz?
                        Men..... wink))

hahahahahaha smile
                        • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:37
                          jutka1 napisała:

> ewapf napisała:
                          >
                          > > ot tak, po prostu konczysz?
                          > ********
                          > Men..... wink))
                          >
                          > hahahahahaha smile

Is a Niger of the world. To mialas na mysli?
                          >
                          • jutka1 Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:38
                            Nie, mialam na mysle komentarz do "ot tak, po prostu konczysz?"

smile
                            • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:40
                              Po co delibrować o czymś, na co godzą się wszystkie wysokie strony wink
                              • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:42
                                jowoj napisał:

> Po co delibrować o czymś, na co godzą się wszystkie wysokie strony wink

By the way. Szkoda, ze internet jest bardzo niedoskonalym medium. Brak tu
                                feelingu, przymruzenia oczu, intonacji...Jak to przekazac?
                                • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:44
                                  Tak właśnie winkPozostaje:gra półsłówek wink
                                  • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:48
                                    jowoj napisał:

> Tak właśnie winkPozostaje:gra półsłówek wink

A zwazywszy, ze nic tak nie plami kobiet , jak atrament, to co rzec?
                                    • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:49
                                      Robić swoje wink)
                                      • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:50
                                        jowoj napisał:

> Robić swoje wink)

Dziekuje, Przyjacielu smile Czy cel musi byc koniecznie okreslony?
                                        • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:53
                                          Przekraczać swoje ograniczenia. A cel? Cóż, uświęca środki wink)
                                          • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:55
                                            Wojciechu, skoro to pada z ust erudyty? Moge byc tylko ulegla smile)))
                                            • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:56
                                              Dixi wink)
                                              • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:01
                                                jowoj napisał:

> Dixi wink)

Co to znaczy? Powiedz, nieobytej.
                                                • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:05
                                                  Tym słowem senatorzy starożytnym Rzymie kończyli swoje mowy. dixi - skończyłem,
                                                  nie mam nic więcej do dodania
                                                  • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:06
                                                    Szkoda, ze nie maszsmile))
                                                    Skadinad, lubie , jak mnie ucza.smile)
                                                  • marialudwika Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:07
                                                    Szkoda,bo lubie Was "sluchac".W zwiazku z powyzszym,odklik celem wlozenia pizzy
                                                    do piecyka smile) i nakarmienia psow,nie jadaja pizzy..jeszcze!
                                                    ml
                                                  • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:08
                                                    marialudwika napisała:

> Szkoda,bo lubie Was "sluchac".W zwiazku z powyzszym,odklik celem wlozenia pizzy
                                                    >
                                                    > do piecyka smile) i nakarmienia psow,nie jadaja pizzy..jeszcze!
                                                    > ml

co Ty ML bedziesz robic? A fe, ja bylam w A-damie, to ja wiem, co Wy tam robicie!
                                                  • jutka1 Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:07
                                                    Znowu amen mowi, i po prostu konczy.... facet... wink))))

jestem, bylam w sklepiku kupic brouilly na week-end smile

U2... smile
                                                  • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:09
                                                    jutka1 napisała:

> Znowu amen mowi, i po prostu konczy.... facet... wink))))
                                                    >
                                                    > jestem, bylam w sklepiku kupic brouilly na week-end smile
                                                    >
                                                    > U2... smile
                                                    >

Pozwolisz i mnie kiedys sprobowac, Jutko?
                                                  • jutka1 Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:10
                                                    Jasne, ze tak, Kumo smile))
                                                  • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:09
                                                    Bo jestem ograniczony ;-(
                                                  • jutka1 Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:12
                                                    Dedykuje album Cyndi Lauper "At last" (2003)

Wlasnie slucham tytulowej piosenki

Sliczna plyta, naprawde jestem nia zdumiona

smile)))
                                                  • skynews Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:13

Dzisiaj dedykacje?

LL&T
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:17
                                                    Dzisiaj te plyte dedykuje smile)

Teraz gra "Stay just a little bit longer", zrobila to w rytmie salsy, cudenko
                                                    smile
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:19
                                                    jutka1 napisała:

> Dzisiaj te plyte dedykuje smile)
                                                    >
                                                    > Teraz gra "Stay just a little bit longer", zrobila to w rytmie salsy, cudenko
                                                    > smile
                                                    >

A ja od wczoraj bluesowa jestem. kto ze mna?
                                                  • skynews Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:21

Ok,juz tez slucham,ale rytm salsy...moze trzeba pocwiczyc przed sylwestrem?

LL&T
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:22
                                                    Nienienie, Sky. Nie sluchaj TEJ kobiety JUTKI!!!!! Ja mam dla Ciebie "The great
                                                    gig in the sky"
                                                  • skynews Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:17

TA Jutka - zla kobieta?

Kto bedzie gral pierwsze(niebianskie)skrzypce ,czy bedziemy tylko sluchac?
                                                  • jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:18
                                                    Sky, Ty bój się Boga!Jutka zła kobieta? wink)
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:23
                                                    To Ewa mnie nazwala zla kobieta, i nie kazala Niebianskiemu mnie sluchac.

smile)
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:23
                                                    to znaczy kazala mnie NIE sluchac smile)
                                                  • jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:25
                                                    Kiedy?!!
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:38

• Re: Ponowna dedykacja...
                                                    ewapf 02.12.2004 16:22 + odpowiedz

Nienienie, Sky. Nie sluchaj TEJ kobiety JUTKI!!!!! Ja mam dla Ciebie "The great
                                                    gig in the sky"
                                                    odszczekuje smile

nie bylo ZLEJ kobiety, ale TEJ kobiety wink))))
                                                  • jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:40
                                                    Jesteś!!!!! Gdzie Ty ciągle znikasz? ;-(
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:41
                                                    Przeca pisze Wojciechu, ze sie z derekcja zegnalam

tez cos... smile))
                                                  • jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:43
                                                    Miało Cie nie być 10 minut. Nie było Cię 21 minut wink)
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:45
                                                    wyliczasz, Wojciechu ??? wink)))))

derekcja sie rozgadala smile
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:24
                                                    skynews napisał:

>
                                                    > TA Jutka - zla kobieta?
                                                    >
                                                    > Kto bedzie gral pierwsze(niebianskie)skrzypce ,czy bedziemy tylko sluchac?
                                                    >

a czy ja powiedzilam, ze zla??? Sky, moj nowy Kolego. Nie mow tak. Ona jest
                                                    tylko wy-ra-fi-no-no_no_no-wa-na
                                                  • jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:26
                                                    Używasz bardzo trudnych wyrazów ;-(
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:29
                                                    Lubie sie Wojciechu hmmm zmierzac....
                                                  • jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:32
                                                    Doceniam ten fakt, jeśli ma to dla Ciebie jakieś znaczenie wink A Jutka znowu
                                                    zniknęła, Sky zniknął wink
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:33
                                                    Nie ma. Probowalam sie na sile bronic przed Toba.
                                                  • jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:35
                                                    Bronić? Bosz.. za gwałciciela sie zostanę wink)
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:39
                                                    Ide stad. Nikt nie chce ze mna pobyc w Waldorff Astorii.sad(
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:40
                                                    no co ty?

zostan jeszcze przynajmniej dopoki ja sobie kabla nie odetne wink))
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:39
                                                    Ja sie zegnalam z Derekcja.

I za 10 minut zrobie im tu bajbaj

smile)
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:42
                                                    jutka1 napisała:

> Ja sie zegnalam z Derekcja.
                                                    >
                                                    > I za 10 minut zrobie im tu bajbaj
                                                    >
                                                    > smile)
                                                    >

"We said good-bye , before we said hello
                                                    I hardly even like you, I should't care at all"
                                                    Pink Floyd
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:44
                                                    Ano, Kumo...
                                                    Otworzylam nowe pogaduchy smile

ps. lubie ruda derekcje.. smile) poza tym jeszcze sie spotkamy zawodowo pewnie,
                                                    bo ma mi jakies roboty od czasu do czasu podrzucac
                                                    smile))
                                                  • jutka1 Taniec :-)) 02.12.04, 16:23
                                                    Nie musze cwiczyc.. Taniec mam we krwi smile)))

Any time, any place smile
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:25
                                                    jutka1 napisała:

> Nie musze cwiczyc.. Taniec mam we krwi smile)))
                                                    >
                                                    > Any time, any place smile
                                                    >

Taniec??? Ja mam rytm, droga Kuzynko we krwi. I dochodzimy do odwiecznego sporu:
                                                    czy najpierw byl rytm, czy melodia.??????????
                                                  • skynews Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:29

To nowosc dla mnie,mila niespodzianka.

Mission Dance?
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:31
                                                    skynews napisał:

>
                                                    > To nowosc dla mnie,mila niespodzianka.
                                                    >
                                                    > Mission Dance?
                                                    >

i niejedna mamy jeszcze w zanadrzu.smile)))
                                                  • jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:32
                                                    Yep.

smile
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:34
                                                    jutka1 napisała:

> Yep.
                                                    >
                                                    > smile

ja nie rozumiem, Szwagierko.... Wytlumacz niebodzesmile))
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:36
                                                    jutka1 napisała:

> Yep.
                                                    >
                                                    > smile
                                                    >

Prawo pierwszych polaczen u mnuie teraz zadzialalo i przypomnialam sobie tango
                                                    tanczone w Waldorff Astoria w filmie "Zapach kobiety'.
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:37
                                                    ewapf napisała:

> jutka1 napisała:
                                                    >
                                                    > > Yep.
                                                    > >
                                                    > > smile
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Prawo pierwszych polaczen u mnuie teraz zadzialalo i przypomnialam sobie tango
                                                    > tanczone w Waldorff Astoria w filmie "Zapach kobiety'.

Wlaczam, chcecie posluchac?
                                                  • jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:42
                                                    Dawaj, Kumo smile

Chociaz, z drugiej strony, hmmm ... tango na moj dzisiejszy nastroj?..
                                                    niebezpieczne... wink)
                                                  • jowoj Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:44
                                                    Tango, za pół złotego...? winkA prysiudy?
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:46
                                                    nie rozczarowuj mnie!!! Wlasnie dzis. jutro bede Ci spiewac: "Jutka is
                                                    travelling tonight on a plane, I can see the red ......
                                                    I can see Jutka waveing good-bye, I miss jutka, so I miss her so much....
                                                  • jowoj Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:48
                                                    Jutka, nos do góry wink) Tańczmy wink
                                                  • jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:50
                                                    OK, OK,
                                                    to tanczymy smile
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:52
                                                    jutka1 napisała:

> OK, OK,
                                                    > to tanczymy smile
                                                    >

No, ale jak bedziemy tanczyc we troje tango? Skoro jest to jedyny taniec , w
                                                    ktorym mozna objac obca kobiete bez obawy (przepraszam za wyrazenie) dostania od
                                                    jej meza po ....
                                                    Mam sobie pojsc?
                                                  • jutka1 Re: Taniec :-)) --- Kumo 02.12.04, 16:54
                                                    A o Niebianskim zapomialas?

smile
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) --- Kumo 02.12.04, 16:55
                                                    jutka1 napisała:

> A o Niebianskim zapomialas?
                                                    >
                                                    > smile
                                                    >

Ja NIE!!!!! Ale on mnie nie chce!!!! Przestraszyl sie pytania o dyjamenty.smile)
                                                  • skynews Re: Taniec :-)) --- Kumo 02.12.04, 16:59

Niczego sie nie przestraszylem,tylo zgubilem sie troche w pogaduchach.
                                                    Niby dlaczego mam Cie NIEchciec?

LL&T
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) --- Kumo 02.12.04, 17:00
                                                    skynews napisał:

>
                                                    > Niczego sie nie przestraszylem,tylo zgubilem sie troche w pogaduchach.
                                                    > Niby dlaczego mam Cie NIEchciec?
                                                    >
                                                    > LL&T

Jakby to powiedziec... No wlasniesmile)))
                                                  • skynews Re: Taniec :-)) --- Kumo 02.12.04, 17:06

Ahasmile)))
                                                  • jowoj Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:53
                                                    Więc to już godziny Jutka wink)
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:54
                                                    jowoj napisał:

> Więc to już godziny Jutka wink)

Wojciechu, Ty nie licz na godziny. Licz chwile!!!!
                                                  • jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:56
                                                    jowoj napisał:

Ano, Wojciechu, jeszcze pare chwil i bede w zoltym domu smile

big_grin
                                                  • jowoj Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:57
                                                    Cieszę sie razem z Tobą wink
                                                  • jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:58
                                                    Przepraszam, musze isc pozegnac sie z ruda derekcja smile)

wracam za 10 minut...
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:58
                                                    jowoj napisał:

Wojciechu serdeczny. Bez dekadencji, prosze. Musimy wzmacniac moja Szwagierke,
                                                    cieple mysli posylac. Wymoscic ojczyste legowisko, muzyke przygotowac. Mam Ci
                                                    mowic, co jeszce?
                                                  • jowoj Re: Taniec :-)) 02.12.04, 17:02
                                                    Mniej Grottgera, więcej Witkacego, a wszystko będzie cacy wink))
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 17:06
                                                    Jeszcze troche, a zrobisz ze mnie Emilie Platersmile)))
                                                  • jowoj Re: Taniec :-)) 02.12.04, 17:08
                                                    Chcesz robić za dziewice? wink)
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 17:11
                                                    Niechetnie.
                                                  • jowoj Re: Taniec :-)) 02.12.04, 17:12
                                                    Wiem wink)
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 17:16
                                                    podobnie jak raczki w maldrzyk, buzke w ciup i dziewke sluzebna obsztorcowac.
                                                    nie mam dziewek sluzebnych.
                                                  • jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:49
                                                    Kuzynko droga,
                                                    ja ciagle przy Cyndi.. przed chwila z Tony Benett'em "Making whoopie"smile
                                                    Teraz "Don't let me be misunderstood", a za chwile:
                                                    "You've really got a hold on me"

Ladne to...

Co do jutra, zamelduje sie z zoltego domu jutro wieczorem smile))

U2... smile
                                                  • ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:50
                                                    jutka1 napisała:

> Kuzynko droga,
                                                    > ja ciagle przy Cyndi.. przed chwila z Tony Benett'em "Making whoopie"smile
                                                    > Teraz "Don't let me be misunderstood", a za chwile:
                                                    > "You've really got a hold on me"
                                                    >
                                                    > Ladne to...
                                                    >

Ja w kazdym razie bede przy Eltonie Johnie, Jakby cosmile)))
                                                    > Co do jutra, zamelduje sie z zoltego domu jutro wieczorem smile))
                                                    >
                                                    > U2... smile
                                                    >
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:13
                                                    jutka1 napisała:

> Dedykuje album Cyndi Lauper "At last" (2003)
                                                    >
                                                    > Wlasnie slucham tytulowej piosenki
                                                    >
                                                    > Sliczna plyta, naprawde jestem nia zdumiona
                                                    >
                                                    > smile)))

A skad wiesz, moja droga Kuzynko, ze to jest nareszcie "At last"?????? Jak sie
                                                    "to" rozpoznaje?
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:19
                                                    ewapf napisała:

> A skad wiesz, moja droga Kuzynko, ze to jest nareszcie "At last"?????? Jak sie
                                                    > "to" rozpoznaje?
                                                    Widze, droga Kumo, ze wiesz, o ktora piosenke chodzi smile)))

To sie czuje w kosciach i w skorze i w duszy i w mozgu.
                                                    I tyle...
                                                    smile))
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:20
                                                    jutka1 napisała:

> ewapf napisała:
                                                    >
                                                    > > A skad wiesz, moja droga Kuzynko, ze to jest nareszcie "At last"?????? Ja
                                                    > k sie
                                                    > > "to" rozpoznaje?
                                                    > *********
                                                    > Widze, droga Kumo, ze wiesz, o ktora piosenke chodzi smile)))
                                                    >
                                                    > To sie czuje w kosciach i w skorze i w duszy i w mozgu.
                                                    > I tyle...
                                                    > smile))
                                                    >

Oj tak, potwierdzam. Sztoby nie pasliednij razsmile))
                                                  • jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:22
                                                    Kazhdyj raz kazhetsja pasliednim i jedinstviennom...
                                                    smile))

U2... - Pytia wink
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:23
                                                    jutka1 napisała:

> Kazhdyj raz kazhetsja pasliednim i jedinstviennom...
                                                    > smile))
                                                    >
                                                    > U2... - Pytia wink
                                                    >

Tako rzecze Zaratustra.
                                                  • jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:38
                                                    Ciekawe. Pisałem niedawno, że możemy spełnić role pożytecznych idiotów na
                                                    Ukrainie. Jest coś na rzeczy?
                                                    serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2422837.html
                                                  • ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:39
                                                    jowoj napisał:

> Ciekawe. Pisałem niedawno, że możemy spełnić role pożytecznych idiotów na
                                                    > Ukrainie. Jest coś na rzeczy?
                                                    > serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2422837.html

Wjciechu, moralizatorstwo mamy we krwismile Do uslug, jakby co.
                                                  • jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:42
                                                    Ano wink
                                                  • skynews Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:12

Witam wszystkich!
                                                    Kto jest ograniczony?
                                                    Jowoj,co jest?,O co chodzi bo jeszcze nie czytalem wszystkiego?
                                                  • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:14
                                                    skynews napisał:

>
                                                    > Witam wszystkich!
                                                    > Kto jest ograniczony?
                                                    > Jowoj,co jest?,O co chodzi bo jeszcze nie czytalem wszystkiego?
                                                    >
                                                    >

Sky, nie pytajsmile))) Glupio mowic, ludzie sluchaja.smile) Witaj.smile)
                                                  • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:15
                                                    Cześć Sky wink Dobrze,że jesteś!! Posiłki przybyły. POmęcz się chwilę, a ja
                                                    przegrupuję wojska. Uważaj na Dziewczyny. Zachowują się jak harpie wink))
                                                  • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:18
                                                    Nie sluchaj Go, Sky, tego okrutnika. My sa jak anielice, przeca. Masz dla mnie
                                                    dyjamenty?
                                    • jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:50
                                      A gdzie się podziała Jutka? ;-(
                                      • ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:51
                                        jowoj napisał:

> A gdzie się podziała Jutka? ;-(

No wlasnie. Prawdziwa kobieta. nigdy nic nie wiadomo smile)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka