jutka1 02.12.04, 15:14 Otwieram, bo setka etc.... Rozmawiamy o (nie)znosnej lekkosci bytu, ktora dzis czuje, a w ktora Ewa sie wprowadza. Jestem jeszcze 2.5 godziny na kablu... U2... ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:18 Wojciechu, co tu podziwiac, my - jak szwagierka napisala - nieudolnie usilujemy opisac cos, co sie opisom wymyka... Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:20 OK. W razie niespełnienia, sięgnę do Conrada ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:22 Jak mawiaja Jankesi... Budiem striemit'sa ))))))) U2.... Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:22 jowoj napisał: > OK. W razie niespełnienia, sięgnę do Conrada ) a nie po raport Kinseya? ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:23 ewapf napisała: > jowoj napisał: > > > OK. W razie niespełnienia, sięgnę do Conrada ) > > a nie po raport Kinseya? ))) ********* Hehehehehehe )))) Oj szwagierko, szwagierko.... ))) Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:27 jutka1 napisała: > ewapf napisała: > > > jowoj napisał: > > > > > OK. W razie niespełnienia, sięgnę do Conrada ) > > > > a nie po raport Kinseya? ))) > ********* > Hehehehehehe )))) > > Oj szwagierko, szwagierko.... ))) > No coooo?. Byl w moim rodzinnym domu, a ze ja namietnie wszystko czytywalam (bardzo przepraszam, wiem , ze juz nie widac) to i tego "zaznalam". Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:28 Bosz, Wam tylko jedno... Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu .... a tam .... ;-) Czesc 42 02.12.04, 15:30 jowoj napisał: > Bosz, Wam tylko jedno... My slyszalysmy w telewizorze, ze Wy tylko o jednym. Wojciechu, uspokoj sie. My znamy slowo UMIAR. Niestety znamy. Odpowiedz Link
jutka1 ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:31 "The reason people and angels hover around human sexuality is because it is a light source that has been kept in the dark" Alice Walker )))))) I tyle Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:32 jutka1 napisała: > "The reason people and angels hover around human sexuality is because it is a > light source that has been kept in the dark" > > Alice Walker )))))) > > I tyle Wiecej nie da sie powiedziec , droga Kumo. Bo i po co? > Odpowiedz Link
jutka1 Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:35 ewapf napisała: > Wiecej nie da sie powiedziec , droga Kumo. Bo i po co? ********* Ano, Kuzynko )) In a nutshell.... Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:35 jowoj napisał: > Amen ) ot tak, po prostu konczysz? Odpowiedz Link
jutka1 Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:36 ewapf napisała: > ot tak, po prostu konczysz? ******** Men..... )) hahahahahaha Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:37 jutka1 napisała: > ewapf napisała: > > > ot tak, po prostu konczysz? > ******** > Men..... )) > > hahahahahaha Is a Niger of the world. To mialas na mysli? > Odpowiedz Link
jutka1 Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:38 Nie, mialam na mysle komentarz do "ot tak, po prostu konczysz?" Odpowiedz Link
jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:40 Po co delibrować o czymś, na co godzą się wszystkie wysokie strony Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:42 jowoj napisał: > Po co delibrować o czymś, na co godzą się wszystkie wysokie strony By the way. Szkoda, ze internet jest bardzo niedoskonalym medium. Brak tu feelingu, przymruzenia oczu, intonacji...Jak to przekazac? Odpowiedz Link
jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:44 Tak właśnie Pozostaje:gra półsłówek Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:48 jowoj napisał: > Tak właśnie Pozostaje:gra półsłówek A zwazywszy, ze nic tak nie plami kobiet , jak atrament, to co rzec? Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:50 jowoj napisał: > Robić swoje ) Dziekuje, Przyjacielu Czy cel musi byc koniecznie okreslony? Odpowiedz Link
jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:53 Przekraczać swoje ograniczenia. A cel? Cóż, uświęca środki ) Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:55 Wojciechu, skoro to pada z ust erudyty? Moge byc tylko ulegla ))) Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:01 jowoj napisał: > Dixi ) Co to znaczy? Powiedz, nieobytej. Odpowiedz Link
jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:05 Tym słowem senatorzy starożytnym Rzymie kończyli swoje mowy. dixi - skończyłem, nie mam nic więcej do dodania Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:06 Szkoda, ze nie masz)) Skadinad, lubie , jak mnie ucza.) Odpowiedz Link
marialudwika Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:07 Szkoda,bo lubie Was "sluchac".W zwiazku z powyzszym,odklik celem wlozenia pizzy do piecyka ) i nakarmienia psow,nie jadaja pizzy..jeszcze! ml Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:08 marialudwika napisała: > Szkoda,bo lubie Was "sluchac".W zwiazku z powyzszym,odklik celem wlozenia pizzy > > do piecyka ) i nakarmienia psow,nie jadaja pizzy..jeszcze! > ml co Ty ML bedziesz robic? A fe, ja bylam w A-damie, to ja wiem, co Wy tam robicie! Odpowiedz Link
jutka1 Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:07 Znowu amen mowi, i po prostu konczy.... facet... )))) jestem, bylam w sklepiku kupic brouilly na week-end U2... Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:09 jutka1 napisała: > Znowu amen mowi, i po prostu konczy.... facet... )))) > > jestem, bylam w sklepiku kupic brouilly na week-end > > U2... > Pozwolisz i mnie kiedys sprobowac, Jutko? Odpowiedz Link
jutka1 Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:12 Dedykuje album Cyndi Lauper "At last" (2003) Wlasnie slucham tytulowej piosenki Sliczna plyta, naprawde jestem nia zdumiona ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:17 Dzisiaj te plyte dedykuje ) Teraz gra "Stay just a little bit longer", zrobila to w rytmie salsy, cudenko Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:19 jutka1 napisała: > Dzisiaj te plyte dedykuje ) > > Teraz gra "Stay just a little bit longer", zrobila to w rytmie salsy, cudenko > > A ja od wczoraj bluesowa jestem. kto ze mna? Odpowiedz Link
skynews Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:21 Ok,juz tez slucham,ale rytm salsy...moze trzeba pocwiczyc przed sylwestrem? LL&T Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:22 Nienienie, Sky. Nie sluchaj TEJ kobiety JUTKI!!!!! Ja mam dla Ciebie "The great gig in the sky" Odpowiedz Link
skynews Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:17 TA Jutka - zla kobieta? Kto bedzie gral pierwsze(niebianskie)skrzypce ,czy bedziemy tylko sluchac? Odpowiedz Link
jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:18 Sky, Ty bój się Boga!Jutka zła kobieta? ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:23 To Ewa mnie nazwala zla kobieta, i nie kazala Niebianskiemu mnie sluchac. ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:38 • Re: Ponowna dedykacja... ewapf 02.12.2004 16:22 + odpowiedz Nienienie, Sky. Nie sluchaj TEJ kobiety JUTKI!!!!! Ja mam dla Ciebie "The great gig in the sky" ********** odszczekuje nie bylo ZLEJ kobiety, ale TEJ kobiety )))) Odpowiedz Link
jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:40 Jesteś!!!!! Gdzie Ty ciągle znikasz? ;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:41 Przeca pisze Wojciechu, ze sie z derekcja zegnalam tez cos... )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:43 Miało Cie nie być 10 minut. Nie było Cię 21 minut ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:45 wyliczasz, Wojciechu ??? ))))) derekcja sie rozgadala Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:24 skynews napisał: > > TA Jutka - zla kobieta? > > Kto bedzie gral pierwsze(niebianskie)skrzypce ,czy bedziemy tylko sluchac? > a czy ja powiedzilam, ze zla??? Sky, moj nowy Kolego. Nie mow tak. Ona jest tylko wy-ra-fi-no-no_no_no-wa-na Odpowiedz Link
jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:32 Doceniam ten fakt, jeśli ma to dla Ciebie jakieś znaczenie A Jutka znowu zniknęła, Sky zniknął Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:33 Nie ma. Probowalam sie na sile bronic przed Toba. Odpowiedz Link
jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:35 Bronić? Bosz.. za gwałciciela sie zostanę ) Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:39 Ide stad. Nikt nie chce ze mna pobyc w Waldorff Astorii.( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:40 no co ty? zostan jeszcze przynajmniej dopoki ja sobie kabla nie odetne )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:39 Ja sie zegnalam z Derekcja. I za 10 minut zrobie im tu bajbaj ) Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:42 jutka1 napisała: > Ja sie zegnalam z Derekcja. > > I za 10 minut zrobie im tu bajbaj > > ) > "We said good-bye , before we said hello I hardly even like you, I should't care at all" Pink Floyd Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 17:44 Ano, Kumo... Otworzylam nowe pogaduchy ps. lubie ruda derekcje.. ) poza tym jeszcze sie spotkamy zawodowo pewnie, bo ma mi jakies roboty od czasu do czasu podrzucac )) Odpowiedz Link
jutka1 Taniec :-)) 02.12.04, 16:23 Nie musze cwiczyc.. Taniec mam we krwi ))) Any time, any place Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:25 jutka1 napisała: > Nie musze cwiczyc.. Taniec mam we krwi ))) > > Any time, any place > Taniec??? Ja mam rytm, droga Kuzynko we krwi. I dochodzimy do odwiecznego sporu: czy najpierw byl rytm, czy melodia.?????????? Odpowiedz Link
skynews Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:29 To nowosc dla mnie,mila niespodzianka. Mission Dance? Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:31 skynews napisał: > > To nowosc dla mnie,mila niespodzianka. > > Mission Dance? > i niejedna mamy jeszcze w zanadrzu.))) Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:34 jutka1 napisała: > Yep. > > ja nie rozumiem, Szwagierko.... Wytlumacz niebodze)) Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:36 jutka1 napisała: > Yep. > > > Prawo pierwszych polaczen u mnuie teraz zadzialalo i przypomnialam sobie tango tanczone w Waldorff Astoria w filmie "Zapach kobiety'. Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:37 ewapf napisała: > jutka1 napisała: > > > Yep. > > > > > > > > Prawo pierwszych polaczen u mnuie teraz zadzialalo i przypomnialam sobie tango > tanczone w Waldorff Astoria w filmie "Zapach kobiety'. Wlaczam, chcecie posluchac? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:42 Dawaj, Kumo Chociaz, z drugiej strony, hmmm ... tango na moj dzisiejszy nastroj?.. niebezpieczne... ) Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:46 nie rozczarowuj mnie!!! Wlasnie dzis. jutro bede Ci spiewac: "Jutka is travelling tonight on a plane, I can see the red ...... I can see Jutka waveing good-bye, I miss jutka, so I miss her so much.... Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:52 jutka1 napisała: > OK, OK, > to tanczymy > No, ale jak bedziemy tanczyc we troje tango? Skoro jest to jedyny taniec , w ktorym mozna objac obca kobiete bez obawy (przepraszam za wyrazenie) dostania od jej meza po .... Mam sobie pojsc? Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) --- Kumo 02.12.04, 16:55 jutka1 napisała: > A o Niebianskim zapomialas? > > > Ja NIE!!!!! Ale on mnie nie chce!!!! Przestraszyl sie pytania o dyjamenty.) Odpowiedz Link
skynews Re: Taniec :-)) --- Kumo 02.12.04, 16:59 Niczego sie nie przestraszylem,tylo zgubilem sie troche w pogaduchach. Niby dlaczego mam Cie NIEchciec? LL&T Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) --- Kumo 02.12.04, 17:00 skynews napisał: > > Niczego sie nie przestraszylem,tylo zgubilem sie troche w pogaduchach. > Niby dlaczego mam Cie NIEchciec? > > LL&T Jakby to powiedziec... No wlasnie))) Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:54 jowoj napisał: > Więc to już godziny Jutka ) Wojciechu, Ty nie licz na godziny. Licz chwile!!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:56 jowoj napisał: > Więc to już godziny Jutka ) ********** Ano, Wojciechu, jeszcze pare chwil i bede w zoltym domu Odpowiedz Link
jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:58 Przepraszam, musze isc pozegnac sie z ruda derekcja ) wracam za 10 minut... Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:58 jowoj napisał: > Więc to już godziny Jutka ) Wojciechu serdeczny. Bez dekadencji, prosze. Musimy wzmacniac moja Szwagierke, cieple mysli posylac. Wymoscic ojczyste legowisko, muzyke przygotowac. Mam Ci mowic, co jeszce? Odpowiedz Link
jowoj Re: Taniec :-)) 02.12.04, 17:02 Mniej Grottgera, więcej Witkacego, a wszystko będzie cacy )) Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 17:06 Jeszcze troche, a zrobisz ze mnie Emilie Plater))) Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 17:16 podobnie jak raczki w maldrzyk, buzke w ciup i dziewke sluzebna obsztorcowac. nie mam dziewek sluzebnych. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:49 Kuzynko droga, ja ciagle przy Cyndi.. przed chwila z Tony Benett'em "Making whoopie" Teraz "Don't let me be misunderstood", a za chwile: "You've really got a hold on me" Ladne to... Co do jutra, zamelduje sie z zoltego domu jutro wieczorem )) U2... Odpowiedz Link
ewapf Re: Taniec :-)) 02.12.04, 16:50 jutka1 napisała: > Kuzynko droga, > ja ciagle przy Cyndi.. przed chwila z Tony Benett'em "Making whoopie" > Teraz "Don't let me be misunderstood", a za chwile: > "You've really got a hold on me" > > Ladne to... > Ja w kazdym razie bede przy Eltonie Johnie, Jakby co))) > Co do jutra, zamelduje sie z zoltego domu jutro wieczorem )) > > U2... > Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:13 jutka1 napisała: > Dedykuje album Cyndi Lauper "At last" (2003) > > Wlasnie slucham tytulowej piosenki > > Sliczna plyta, naprawde jestem nia zdumiona > > ))) A skad wiesz, moja droga Kuzynko, ze to jest nareszcie "At last"?????? Jak sie "to" rozpoznaje? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:19 ewapf napisała: > A skad wiesz, moja droga Kuzynko, ze to jest nareszcie "At last"?????? Jak sie > "to" rozpoznaje? ********* Widze, droga Kumo, ze wiesz, o ktora piosenke chodzi ))) To sie czuje w kosciach i w skorze i w duszy i w mozgu. I tyle... )) Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:20 jutka1 napisała: > ewapf napisała: > > > A skad wiesz, moja droga Kuzynko, ze to jest nareszcie "At last"?????? Ja > k sie > > "to" rozpoznaje? > ********* > Widze, droga Kumo, ze wiesz, o ktora piosenke chodzi ))) > > To sie czuje w kosciach i w skorze i w duszy i w mozgu. > I tyle... > )) > Oj tak, potwierdzam. Sztoby nie pasliednij raz)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:22 Kazhdyj raz kazhetsja pasliednim i jedinstviennom... )) U2... - Pytia Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:23 jutka1 napisała: > Kazhdyj raz kazhetsja pasliednim i jedinstviennom... > )) > > U2... - Pytia > Tako rzecze Zaratustra. Odpowiedz Link
jowoj Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:38 Ciekawe. Pisałem niedawno, że możemy spełnić role pożytecznych idiotów na Ukrainie. Jest coś na rzeczy? serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2422837.html Odpowiedz Link
ewapf Re: Ponowna dedykacja... 02.12.04, 16:39 jowoj napisał: > Ciekawe. Pisałem niedawno, że możemy spełnić role pożytecznych idiotów na > Ukrainie. Jest coś na rzeczy? > serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2422837.html Wjciechu, moralizatorstwo mamy we krwi Do uslug, jakby co. Odpowiedz Link
skynews Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:12 Witam wszystkich! Kto jest ograniczony? Jowoj,co jest?,O co chodzi bo jeszcze nie czytalem wszystkiego? Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:14 skynews napisał: > > Witam wszystkich! > Kto jest ograniczony? > Jowoj,co jest?,O co chodzi bo jeszcze nie czytalem wszystkiego? > > Sky, nie pytaj))) Glupio mowic, ludzie sluchaja.) Witaj.) Odpowiedz Link
jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:15 Cześć Sky Dobrze,że jesteś!! Posiłki przybyły. POmęcz się chwilę, a ja przegrupuję wojska. Uważaj na Dziewczyny. Zachowują się jak harpie )) Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 16:18 Nie sluchaj Go, Sky, tego okrutnika. My sa jak anielice, przeca. Masz dla mnie dyjamenty? Odpowiedz Link
jowoj Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:50 A gdzie się podziała Jutka? ;-( Odpowiedz Link
ewapf Re: ws. jednego w glowie i umiaru :-) 02.12.04, 15:51 jowoj napisał: > A gdzie się podziała Jutka? ;-( No wlasnie. Prawdziwa kobieta. nigdy nic nie wiadomo ))))) Odpowiedz Link