jutka1 08.12.04, 10:10 Otwieram na wypadek, gdyby podczas mojej bytnosci w wojewodztwie ktos mial ochote pogaworzyc. Temat wedle uznania ) Zajrze wczesnym wieczorem, jak juz pozalatwiam co trzeba.. Pozdrawiam i milego dnia zycze - Jutka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 21:19 "Paryski" dzien dzis mialam). Goscilam warszawska kolezanke w Kafeterii de Paris, wrocilam, posluchalam Edith Piaf. Teraz spiewa Sarah Brightman i wino sie leciutko chlodzi. Kto ze mna podązy? Witajcie)))) Piekny wieczor))). Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 21:24 Winka dzis nie moge,bol glowy,ale Sarah B. czesto slucham..Dobry wieczor. ml Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 21:31 Moze wiec innym razem, MarioLudwiko? Pozostaje do dyspozycji Witaj. Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 21:35 I ja udaje sie w tym samym kierunku Dobranoc ml Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 21:26 Nesum dorma w jej wykonaniu calkiem udane. Zasluchana... oddalam sie do dormitorium... Och gdyby byc bogata baronowa i podazac za talentem mlodego tenora po najswietlejszych scenach operowych...)) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 21:36 Edit Piaf ? Dobry gust masz Ewo. Zawsze doznaję jakiegoś głębokiego przeżycia, kiedy słyszę ten charakterystyczny głos. Nigdy chyba mi się nie znudzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 21:39 Bardzo uprzejmie dziekuje, Ewelino)) Wiesz, co teraz spiewa? Hymn, moja droga, HYMN!!!! Odpowiedz Link
ertes Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 22:13 Moj ojciec uwielbial Edit Piaf i katowal ja godzinami gdy bylem dzieckiem. Jak uslysze to wlasnie kojarzy mi sie tymi okropnymi wrzaskami ze starego gramofonu. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 22:59 Ertes, zawsze wiedzialam, ze jestes romantykiem... ))))))) Dobry wieczor Siostra sie polozyla spac, nie wiem, czy jestescie jeszcze - a moze Piaf powalila na lopatki?... J. Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 23:04 jutka1 napisała: > Ertes, zawsze wiedzialam, ze jestes romantykiem... ))))))) > > Dobry wieczor > Siostra sie polozyla spac, nie wiem, czy jestescie jeszcze - a moze Piaf powali > la na lopatki?... Doczolguje sie, moja droga Kumo sil ostatkiem. Witam Cie) > > J. > Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 23:07 Droga Kuzynko, dobry wieczor )) Long time no see ) co slychac? J. Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 23:10 jutka1 napisała: > Droga Kuzynko, dobry wieczor )) > > Long time no see ) > > co slychac? > > J. Z Sarah B. dobrze teraz slychac)) Paczki rozpakowane? Pytam, bo kufry pakuje zaszczycic Pania swoja osoba) > Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 23:16 ewapf napisała: > jutka1 napisała: > > > Droga Kuzynko, dobry wieczor )) > > > > Long time no see ) > > > > co slychac? Jednak padam. Dobranoc, do jutra)) > > > > J. > > Z Sarah B. dobrze teraz slychac)) Paczki rozpakowane? Pytam, bo kufry pakuje > zaszczycic Pania swoja osoba) > > Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 08.12.04, 23:29 ewapf napisała: > Z Sarah B. dobrze teraz slychac)) Paczki rozpakowane? Pytam, bo kufry pakuje > zaszczycic Pania swoja osoba) ********** Kiedy???? Cogdziejak???? ))))) Paczki nie do konca, ale mam do konca tygodnia .. Odpowiedz Link
jutka1 Piatek wieczor... :-) 10.12.04, 23:08 ML poszla spac, kawiarenka zmkniona na noc... co robic, co robic... ? hmmmm... otwieram wiec, na troche, temat: czy prawda jest jakobysmy umierali z oddechu na oddech? eeeeee, nie, nie wierze, ja z oddechu na oddech zyje pelniejsza piersia. I tyle... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek wieczor... i dobrounoc 10.12.04, 23:41 Odpelzam kroczonc w celu ... hmmm.... co zrobic z tak pieknie rozpoczetym wieczorem?... Chyba juz wiem ))) Dobranoc Odpowiedz Link
skynews Re: Piatek wieczor... i dobrounoc 10.12.04, 23:55 Dobranoc Jutko, szkoda, ze sie znowu spoznilem. Bylem na party jak zwykle w piatek. Tak pieknie rozpoczety wieczor nalezaloby jeszcze bardziej upiekszyc, zycze dobrej zabawy. LL&T Odpowiedz Link
skynews Re: Piatek wieczor... i dobrounoc 11.12.04, 18:19 Ada, to znaczy np. Language Learning & Technology... Odpowiedz Link
skynews Re: Piatek wieczor... i dobrounoc 11.12.04, 18:28 O...smutek? Ada, sprobuj tylko zamienic smutek na Romance & Nostalgie i moze sie zrobic beautiful weekend. Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 19:21 Gdzie oni sa? Gdzie oni sa? Ci wszyscy moi Przyjaciele???????? Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 19:35 Witaj Ewo. Własnie, gdzie bywają przyjaciele kiedy ich potrzebujemy? Ciekawy temat na pogaduchy Odpowiedz Link
ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 19:35 jowoj napisał: > Witaj Ewo. Własnie, gdzie bywają przyjaciele kiedy ich potrzebujemy? Ciekawy > temat na pogaduchy Wojciechu, a mnie nie potrzebujesz))) Odpowiedz Link
jutka1 Comeback :-)))))) 14.12.04, 19:49 Czesc szwagierko ) Czesc Wojciechu )) Po paru dniach przerwy pozwole sobie otworzyc gadugadu.. Malo czasu na forum mialam ostatnio, malo czasu na wszystko, co nie bylo tym, na co mialam czas. Hmm. Powoli robie postepy w rozpakowywaniu pudel, spotykam sie, goszcze i jestem goszczona, i - jak Adzielec slusznie zauwazyla - odpoczne po Swietach. Taki los ))))) Czytajac zeszlotygodniowy Przekroj przed chwila, stwierdzam, ze glupota ludzka mnie poraza. I ze nie toleruje glupoty, chamstwa, arogancji, korupcji. Wscieklam sie czytajac. Przepraszam, to nie ma byc temat pogaduch... Temat ma byc inny zupelnie. Marzenia. Napisalam do Wedrowca, Alfredki i Wodnika w moich zyczeniach, ze trzeba marzyc, zeby te marzenia sie spelnily.. Zeby wygrac na loterii trzeba najpierw kupic los, czyz nie? Z drugiej strony, zdarzaja sie jednak rzeczy, ktore niczego nie podejrzewajacego czleka dopadna i walna jak przyslowiowy "pierun w rabarbar" ) " W nasmielszych marzeniach bym nie przypuszczal, ze cos takiego moze mi sie przytrafic..." A wiec - spelnienie nie-marzen, czegos, czegonie smielismy oczekiwac, albo nawet nie podejrzewalismy, ze jest mozliwe. Przykladow na te i na tamta teze mozna mnozyc. Czyli, you never know... Jutka - czasem marzaca, czasem nie - i wtedy czasem jak pierun w rabarbar )))) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 19:54 Cześć Jutka Osobiście boje się marzeń. Im wyżej się wznosisz na ich skrzydłach, tym boleśniejszy bywa upadek w momencie ich zderzenia z rzeczywistością Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 19:57 jowoj napisał: > Cześć Jutka Osobiście boje się marzeń. Im wyżej się wznosisz na ich > skrzydłach, tym boleśniejszy bywa upadek w momencie ich zderzenia z > rzeczywistością Zawsze, Wojtku widzisz upadek podczas wniebowstapienia ????)) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 19:58 Nie, ale się z nim liczę. To taka polisa ubezpieczeniowa ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 19:59 ewapf napisała: > jowoj napisał: > > > Cześć Jutka Osobiście boje się marzeń. Im wyżej się wznosisz na ich > > skrzydłach, tym boleśniejszy bywa upadek w momencie ich zderzenia z > > rzeczywistością > > > Zawsze, Wojtku widzisz upadek podczas wniebowstapienia ????)) ********** Kumo, Wojciech nasz jest do bolu kartezjanski... I tyle... )))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:03 Czasem dobrze, czasem zle, Wojciechu ) Zalezy od sytuacji... )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:08 Znowu wychodzi z Ciebie Makiawelek Jak zwalniają, to znaczy,ze będą przyjmować Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:11 jowoj napisał: > Znowu wychodzi z Ciebie Makiawelek Jak zwalniają, to znaczy,ze będą > przyjmować ********* Czyz nie mowilam?? )) Od Makiawelkow mnie przestan wyzywac, bo wiesz, torebka na podoredziu... )) Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:16 jutka1 napisała: > jowoj napisał: > > > Znowu wychodzi z Ciebie Makiawelek Jak zwalniają, to znaczy,ze będą > > przyjmować > ********* > Czyz nie mowilam?? )) > > Od Makiawelkow mnie przestan wyzywac, bo wiesz, torebka na podoredziu... )) > Kumo, bo ja nie bede zartowac, jesli bedziesz bila mojego Przyjacieja) Schowaj te Hermesy, wyciagnij winko na "b" i ..zaczynamy.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:20 ewapf napisała: > Kumo, bo ja nie bede zartowac, jesli bedziesz bila mojego Przyjacieja) > Schowaj te Hermesy, wyciagnij winko na "b" i ..zaczynamy.... *********** Wojciech u-wiel-bia jak go torebka bezlep bije, nieprawda Wojciechu? ))) Winko dzis na C... australijski cabernet sauvignon.... zaczynamy degustacje ) Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:22 jutka1 napisała: > ewapf napisała: > > > Kumo, bo ja nie bede zartowac, jesli bedziesz bila mojego Przyjacieja) > > Schowaj te Hermesy, wyciagnij winko na "b" i ..zaczynamy.... > *********** > Wojciech u-wiel-bia jak go torebka bezlep bije, nieprawda Wojciechu? ))) > > Winko dzis na C... australijski cabernet sauvignon.... zaczynamy degustacje > ) > Ooo, wczoraj nieco, hmmm, zaznalam. Wyborne, w istocie Szwagierko Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:25 Tak wiec podnosze kielich, i pije za marzenia - te wymarzone, i te niewymarzone, ktore pierunem w rabarbar trafiaja... )))) Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:06 jowoj napisał: > To dobrze, czy źle? ))) U mnie graja teraz tak: "nie wiem, kochanie jak jest w niebie nie pytajcie mnie , nie wiem nie spotkalem jeszcze ciebie nie wiem... Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:11 jutka1 napisała: > Szwagierko, kto to spiewa? Nie mam pojecia( Ale urokliwa pioseneczka.) > Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:10 jutka1 napisała: > ewapf napisała: > > > jowoj napisał: > > > > > Cześć Jutka Osobiście boje się marzeń. Im wyżej się wznosisz na > ich > > > skrzydłach, tym boleśniejszy bywa upadek w momencie ich zderzenia > z > > > rzeczywistością > > > > > > Zawsze, Wojtku widzisz upadek podczas wniebowstapienia ????)) > ********** > Kumo, > Wojciech nasz jest do bolu kartezjanski... I tyle... > )))))))))) > Droga moja Szwagierko, a nie sadzisz , ze nawet hamletowski???) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:14 Kuzynko Droga, jak na hamletowskiego, ma za malo defetyzmu i za malo manichejskosci... hehehe ))))) sorry Wojciechu za obrabianie - ale na twoich oczach i nie za plecami )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:18 Nie toczy mnie dramat dualizmu manichejskiego. Wiem czego chcę Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:21 Czego chcesz, Wojciechu? ) Przyznawaj sie ale juz!!! Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:23 jutka1 napisała: > Czego chcesz, Wojciechu? ) > Przyznawaj sie ale juz!!! > Hmmm, hmmmm. Czy ja Panstwu nie przeszkadzam??? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:26 ewapf napisała: > jutka1 napisała: > > > Czego chcesz, Wojciechu? ) > > Przyznawaj sie ale juz!!! > > > > Hmmm, hmmmm. Czy ja Panstwu nie przeszkadzam??? ********** No wiesz, Kuzynko Droga??? ja tu z Wojciecha ku naszej wspolnej uciesze usiluje zeznania wyciagnac, a ty taki komentarz??? Tez cos?..... )))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:34 Jasne, ze same pijemy - przeca ty nie pijesz Wojciechu?.. ) Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:36 jowoj napisał: > Gdzie jesteście. Same pijecie to wino? My same, Wojtku?? Nigdy nigdy nigdy, nie nie nie)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:33 jowoj napisał: > Dziewczyny, parolu proszę ! ) ********* jak to Dalida spiewala? parole, parole, parole... ty sie Wojciechu nie wymiguj jeno na pytania odpowiadaj - bo inaczej Gwiazdor pod choinke nie przyniesie! I tyle.. )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:35 No forumowy Beria z Ciebie Jutka. Daj papier wszystko podpiszę i przyznam sie do wszystkiego Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:41 jowoj napisał: > No forumowy Beria z Ciebie Jutka. Daj papier wszystko podpiszę i przyznam sie > do wszystkiego *********** Pieknie, pieknie, Wojciechu! Najpierw Makiawelek, teraz Beria... What next, huh? Bin Laden? Mata Hari? SZTIRLIC?????? Bo Elene przysle!... )) Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:45 Bardzo przepraszam, ale musze was opuscic)) A secret to hide))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:54 jowoj napisał: > Ale ja jestem ********* Ja tez Ide tylko na gore sprawdzic, czy kapusniak sie przypalil... Zaraz wracam Odpowiedz Link
marialudwika Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:54 Dobry wieczor,a ja dostane winka? ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:56 Witaj, ML )))) Nalewam ci winka i wracam zaraz, bo z gory z kuchni dochodza dziwne zapachy... ))) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:06 Równiez jestem głodny. Jutka, nakarmić i napoić proszę Odpowiedz Link
marialudwika Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:08 I ja zglodnialam sluchajac o tych zapachach )) ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:09 Ale prtal GW tak muli,ze chyba sobie pojde "kacanapke" zrobic! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:14 Portal muli, a na 5 minut nawet siadl zupelnie Wojciechu, bier kapusniaku i nie pekaj Nie spalil sie, wrecz przeciwnie, wyborny jest.. ML, daj kawalek kacanapki, pod to wino )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:18 Portal zdycha. Idę spać. Pobudka o 2,30. Wstawaliście o takiej porze ? ;-( Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:22 Kapuśniak zjadłem. Trochę do wina nie pasował. Ale co tam ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:24 Portal ozyl, ale jak o takiej porze wstajesz, to idz Kapusniak sie je najpierw. potem kromka ciemnego chleba. potem wino )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:27 Nie chce mi sie iść. Zostanę jeszcze z 20 minut. Portal nadal wlecze się jak ten rok ;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:31 U mnie portal juz OK Musze napisac do pani z hodowli ws. mojego kociaka... W rytm Sereno E Drupiego, i Acapulco Al Bino etc. -- Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:34 3 do 4 minut trwa otworzenie wątku. To mnie przerasta. Czy Twój Kot jest już na świecie? Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:41 Więc jest w tej chwili cudowny. Przypominam sobie Rudka w tym wieku. Kwintesencja zabawności. Obserwując go, śmiejesz się do łez Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:47 ale bede go mogla wziac dopiero po powrocie z Hameryki... ;-((( Odpowiedz Link
marialudwika Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:48 Eeh,tjuz bedzie kocur a nie kicius maly ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 21:55 Bedzie miec 3.5 miesiaca... Pan Kot bedzie mnie juz znac, bo bede wybranca we Wroclawiu odwiedzac czesto przed wyjazdem do Hameryki Pojade go zobaczyc po raz pierwszy moze w poniedzialek Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 22:00 Zazdroszczę Ci Jutka. Będziesz szczęśliwa, i poczujesz chęć natychmiastowego zabrania go do domu. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 22:02 Wojciechu, dokladnie tak bedzie, wiem, ale nie bedfe mogla zabrac... i bede tesknic do kreaturki jak bede w Stanach.. Tym slodszy bedzie powrot!!! ))) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 22:06 Wiem o tym Dobranoc. Idę spac. Jutro ciężki dzień. Pa,pa Odpowiedz Link
marialudwika Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 22:11 Wojciechu,Ty spac o tej porze? Dobranoc wiec ml Odpowiedz Link
jan.kran Re: Przepraszam ze sie wtrace... 14.12.04, 22:17 ...ale nie moge zniesc bledu w sygnaturce (( Powinno byc : Carthaginam esse delendam. W Kartaginie bylam dwa razy i wszystkim serdecznie polecam. Kran. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Przepraszam ze sie wtrace... 14.12.04, 22:41 Myli sie pani. Rozne wersje sa podawane jako prawidlowe, lacznie z ?ceterum censeo delendam esse Carthaginem" www.unrv.com/empire/third-punic-war.php www.csun.edu/~hcfll004/cato.html zanim pani na kogos napadnie, radze sprawdzic. dziekuje. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Przepraszam ze sie wtrace... 14.12.04, 22:48 Nikogo nie napadam tylko mnie ta CarthaginAM meczyli przez kilka lat , bo to jakis specalny przypadek )) Normalnie w lacinie nie ma koncowki - am jest to przeniesioe z greckiego. Kran Klasyczny . Odpowiedz Link
jowoj Re: Przepraszam ze sie wtrace... 15.12.04, 18:08 Sama tego chciałaś Grzegorzu Dyndało Nie omieszkam wytknąc Ci Twoich błędów. Oj bedę miał duuuuuuuużo pracy. Tak tylko, dla zabawy. A jeśli tyle lat Cie uczyli tego jednego zdania Catona, to powinni Cie nauczyć, że pełne powiedzenie powinno brzmieć: Cetrum censeo Carthaginam esse delendam. Jeszcze kilka lat i "zaskoczysz" Odpowiedz Link
jan.kran Re: Przepraszam ze sie wtrace... 15.12.04, 23:00 jowoj napisał: > Sama tego chciałaś Grzegorzu Dyndało Nie omieszkam wytknąc Ci Twoich > błędów. Oj bedę miał duuuuuuuużo pracy. Tak tylko, dla zabawy. A jeśli tyle lat > > Cie uczyli tego jednego zdania Catona, to powinni Cie nauczyć, że pełne > powiedzenie powinno brzmieć: Cetrum censeo Carthaginam esse delendam. > Jeszcze kilka lat i "zaskoczysz" Haaa , wiec jednak CarthaginAM ! I wygrzebalam z zakatkow pamieci ze cale zdanie to jest Accusativus cum infinitivo. Do dzis mi sie po nocach ta forma gramatyczna sni . Wrrrr! Przyznam Ci sie oprocz tego jednego zdania potwornego nudziarza Cato wlozyli mi do glowy z jedno zdanie Cycerona i ze dwa Cezara. Jak na piec lat to niewiele ((( Ale zawsze bylam tepa do jezykow. Kran. Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:46 Wiedziałem,że jesteś zdolna do takich ekstremalnych tortur. Com uczynił złego?;- ) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:48 Dobrze, przyznam się. Moim marzeniem jest lepszy przyszły rok. Bez wzlotów, ale też bez upadków. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:50 Wojciechu, i taki tez ten przyszly rok bedzie! Ja ci to mowie, wioskowa szamanka.. I tyle... Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:54 Obyś była dobrym prorokiem Jutka. Bardzo mi tego potrzeba ) Odpowiedz Link
jowoj Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:27 Przeraziły by Ci emoje życzenia. Nie wywołuj wilka z lasu ) Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 14.12.04, 20:19 jutka1 napisała: > Kuzynko Droga, > jak na hamletowskiego, ma za malo defetyzmu i za malo manichejskosci... hehehe > ))))) > > sorry Wojciechu za obrabianie - ale na twoich oczach i nie za plecami )) > Droga Kumo, ja bym nie ryzykowala mowic mezczyznie, ze ma czegos 'za malo")) Sa takie chwile, ze milczenie powinno byc zlotem)) Nie sadzisz? w radiu "Autobiografia"!!!! To sa marzenia!!! Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 15.12.04, 20:55 jutka1 napisała: > Czesc szwagierko ) > Czesc Wojciechu )) > > Po paru dniach przerwy pozwole sobie otworzyc gadugadu.. > > Malo czasu na forum mialam ostatnio, malo czasu na wszystko, co nie bylo tym, n > a co mialam > czas. Hmm. > > Powoli robie postepy w rozpakowywaniu pudel, spotykam sie, goszcze i jestem gos > zczona, i - > jak Adzielec slusznie zauwazyla - odpoczne po Swietach. Taki los ))))) > > Czytajac zeszlotygodniowy Przekroj przed chwila, stwierdzam, ze glupota ludzka > mnie poraza. I > ze nie toleruje glupoty, chamstwa, arogancji, korupcji. Wscieklam sie czytajac. > Przepraszam, to > nie ma byc temat pogaduch... > > Temat ma byc inny zupelnie. Marzenia. > Napisalam do Wedrowca, Alfredki i Wodnika w moich zyczeniach, ze trzeba marzyc, > zeby te > marzenia sie spelnily.. Zeby wygrac na loterii trzeba najpierw kupic los, czyz > nie? > Z drugiej strony, zdarzaja sie jednak rzeczy, ktore niczego nie podejrzewajaceg > o czleka > dopadna i walna jak przyslowiowy "pierun w rabarbar" ) " W nasmielszych mar > zeniach bym > nie przypuszczal, ze cos takiego moze mi sie przytrafic..." A wiec - spelnieni > e nie-marzen, > czegos, czegonie smielismy oczekiwac, albo nawet nie podejrzewalismy, ze jest m > ozliwe. > > Przykladow na te i na tamta teze mozna mnozyc. > Czyli, you never know... > > Jutka - czasem marzaca, czasem nie - i wtedy czasem jak pierun w rabarbar )) > )) > U mnie teraz w radiu "Lady in red". Kto marzy jeszce o Lady??? Kto Jutko??? Czerwone wino otwieram dla Was.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 15.12.04, 22:46 Kumo, nie wiem, czy jeszcze jestes. Ja w kazdym razie uwolniona z pedagogicznych okowow.... Oj, meczace to jest.. Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 15.12.04, 23:04 jutka1 napisała: > Kumo, nie wiem, czy jeszcze jestes. > Ja w kazdym razie uwolniona z pedagogicznych okowow.... > > Oj, meczace to jest.. > Ojjj, Kumo, znowu jest w radiu ta urokliwa pioseneczka, ktora cytowala wczoraj.) Omen??? uwzieli sie na mnie???? Wpadam na chwile.... Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 15.12.04, 23:05 ewapf napisała: > jutka1 napisała: > > > Kumo, nie wiem, czy jeszcze jestes. > > Ja w kazdym razie uwolniona z pedagogicznych okowow.... > > > > Oj, meczace to jest.. > > > > > Ojjj, Kumo, znowu jest w radiu ta urokliwa pioseneczka, ktora cytowala > wczoraj.) Omen??? uwzieli sie na mnie???? > > Wpadam na chwile.... Nie wiem, kochanie, jakjest w niebie nie pytajciemnie mnie wiem... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Comeback :-)))))) 15.12.04, 23:06 Kuzynko, pioseneczka jest na tyle urokliwa, na ile nieprawdziwa. I tak wszystko o kant marysinej zadnicy potluc. I tyle. Odpowiedz Link
ewapf Re: Comeback :-)))))) 15.12.04, 23:14 jutka1 napisała: > Kumo, nie wiem, czy jeszcze jestes. > Ja w kazdym razie uwolniona z pedagogicznych okowow.... > > Oj, meczace to jest.. > meczace, meczace.( rzadziej inspirujace))) chociaz??? Ja mam tak od 20 lat... Roku jednego dostalam w prezencie tomik wierszy od jednego mlodego czlowieka. tak po prostu, podszedl do mnie po zajeciach i dal mi go. Wzruszaja mnie takie chwile... do dzis je pamietam.. pomyslalam sobie, ze dla krotkich, pieknych sekund w zyciu wart zyc..., takich serdecznych... Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 19:59 ewapf napisała: > Gdzie oni sa? Gdzie oni sa? Są, są ... jak nie tu to tam ... ... ja tylko przelotem z życzeniami... Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 20:00 Witaj, Ew. )))) Co slychac? Jak u ciebie z marzeniami? ) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 20:03 Marzenia ? Zawsze marzę. I nawet niektóre z nich spełniają Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 20:08 Ew., To sie ciesze )) Mnie sie czasem spelnia cos, o czym nie marzylam, i tysz piknie )) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 20:15 Dzwonił syn ... muszę po niego wyjechać. Tymczasem. Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 21:51 Witaj ML. Tak, to będzie już poważny Pan Kot. Teraz to zabawne dziecko. Wiele cudownych chwil nie stanie sie Twoim udziałem. Ale też nie zasika Ci całego świata )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 21:53 Ominac dziecinstwo koteczka to duza strata ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 21:54 Witaj Wojciechu! Juz godzine temu witalam a Ty mnie nie zauwazasz ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-) -- Czesc 43 14.12.04, 21:56 To prawda Moje dwa sierściuchy wychowały się u mnie od malutkich kuleczek. I nie żaluje niczego. Dały mi ( i dają nadal) wiele radości Odpowiedz Link