bluefrog 30.07.05, 07:04 Gdzie w Warszawie w Klubach nocnych czy Pubach spotykaja sie 40latkowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skrzydlate Re: Kluby nocne 30.07.05, 22:53 byłam w paru miejscach, widzialam takich w Dekadzie na Ochocie, to chyba najciekawsze miejsce, u Piratów na Bielanach, ale to raczej międzypokoleniowe miejsca.... bo potancowki w Domu Chlopa, Jakimśtam Dzielnicowym Domu Kultury czy w Hotelu organizowane przez tzw Inteligenckie Kluby dla Nieparzystych .... olala .... śmierdza nieciekawym towarzyskim klimacikiem... chociaz w Domu Chlopa na dole kupa miejsca i dobra klimatyzacja, jako tańcująca ostro, polecam, ale lepiej z własnym towarzystwem przyjść, a na otoczenie popatrzeć z punktu widzenia turysty Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Kluby nocne 30.07.05, 22:54 oczywiście nie pisze o czterdziestolatkach z tego forum a ogólnie Odpowiedz Link
byfauch Re: Kluby nocne 01.08.05, 13:29 ewelina10 napisała: > to jeszcze dom chłopa istnieje ? Zapewne tuż obok domu baby. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kluby nocne 02.08.05, 08:48 jutka1 napisała: > Kiss mr ahaubie, nir przerjulu sue**Vye ******** Ale numer! Kot napisal czy jak? Bo chyba nie ten duch co mi sie po domu paleta (czyt.: pauenta) ;-( Bede musiala sie wylogowywac jak odchodze od komputera... Odpowiedz Link
lablafox Re: Kluby nocne 02.08.05, 08:52 No Jutka , jeśli to kot , albo duch , to ładny numer. jeszcze trzebaby znależć w tym sens - to znaczy co "oni" chcieli powiedzieć . Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kluby nocne 02.08.05, 15:45 lablafox napisała: > No Jutka , jeśli to kot , albo duch , to ładny numer. > jeszcze trzebaby znależć w tym sens - to znaczy co "oni" chcieli powiedzieć . ********** Sky juz sie tym zajmuje, a byfauch nawet przetlumaczyl )) Odpowiedz Link
skynews Re: Kluby nocne 02.08.05, 13:31 Jaki kot, jaki duch ??? Mi sie wydaje ze, takie napisy powstaja podczas... goracego seksu na biurku, na ktorym jest klawiatura)) Okrzyki typu kiss my, more, yessss...itd. naleza wowczas do intensywnie rozprzestrzeniajacych sie w otoczeniu, co moze spowodowac w okreslonych warunkach, przeniesienie drgan na poszczegolne klawisze)) Czy to wystarczy aby powstal tekst ? Hmmmm...,sam nie wiem, ale to ciekawe, sprawa w trakcie badan, ale jesli lover jest odpowiedni ? - wszystko mozliwe. Niektore, niby przypadkowe zestawy liter nie sa wcale przypadkowe: moze to swiadczyc ze cos przeszkodzilo lub sie zalamalo lub tez nastapila eksplozja...)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kluby nocne 02.08.05, 13:34 Przykro mi, ale bledna diagnoza... To moze w tym szyfrze jest cos zakodowane? Podejmiesz sie odszyfrowac? Odpowiedz Link
skynews Re: Kluby nocne 02.08.05, 14:17 Bledna diagnoza..., mowisz - za wczesnie jeszcze wyciagac wnioski. W takich sytuacjach czesto dochodzi do ekstazy lub transu i ... wiele rzeczy jest poczatkowo nieuchwytnych w pamieci, ale to nie jest wiekszy problem - mozna to wszystko wydobyc np. podczas hipnozy "Podejmiesz sie odszyfrowac?" Sprobuje, ale to bedzie niezwykle trudne i moze potrwac. Byc moze bede musial zadac kilka pytan, niekiedy trudnych, ale najwazniejsze, mysle, jest poznac prawde Odpowiedz Link
byfauch Re: Kluby nocne 02.08.05, 15:22 "Pocałuj mnie w haubę, zanim w przerwie se zawyję." ewentualnie "Pocałuj mistera w haubę, nim przedziałek sobie wyje." Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kluby nocne 02.08.05, 15:44 na koncu nad sygnaturka bylo "Bue", wiec chyba za bardzo to calowanie etc. sie nie podobalo! Odpowiedz Link
byfauch Re: Kluby nocne 02.08.05, 15:56 Eee tam, on po prostu prosi dodatkowo o bułę, takom z makiem abo ze serem. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Kluby nocne 02.08.05, 16:35 No co Ty, bar mleczny co najmniej. Cześc Wszystkim Odpowiedz Link
dabrovski Re: Kluby nocne 28.01.17, 12:52 Myślę, że może Cię zainteresować najlepszy gentlemans club warszawa. Serdecznie polecam coyotenightclub.pl Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Kluby nocne 28.01.17, 19:50 ... po dwunastu latach chyba zainteresowany zestarzał się .... Odpowiedz Link