margotje 04.06.06, 18:11 czy moge do Was dolaczyc. 40+ to tez moja domena wiekowa, a tutaj milo i sympatycznie, ze chetnie popaplalabym sobie od czasu do czasu... Pozdrawiam wszystkich czerwcowo z krainy deszczowcow (Nl) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 18:18 Witaj Margotje Paplaj do woli, rozgosc sie, baw sie dobrze. Milego forumowania Odpowiedz Link
margotje Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 18:21 .... ja juz sie tu zadomowie .... dzieki za mily usmiech i zyczliwe powitanie Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 18:24 Usmiechow i smiechu tu co niemiara Czasem sie klocimy, ale to mija )) W ktorej czesci NL mieszkasz, jesli to nie niedyskrecja? Odpowiedz Link
margotje Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 18:29 Od roku mieszkam w prowincji Overijssel, w strefie granicznej Nl/BRD. Moja wioska graniczy bezposrednio z niemieckim miasteczkiem Gronau. A wieksze miasta "na podoredziu" to Oldenzaal, Enschede, Hengelo. Przez poprzednich 14 lat mieszkalam w Hadze, skad z radoscia ucieklam na wschod kraju. Do Hagi zas przyjechalam z Warszawy, gdzie sie urodzilam i dojrzalego wieku doczekalam.. A Ty skad klikasz, jesli wolno zapytac? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 18:40 A, to Twoich stron nie znam. Kiedys spedzilam 6-7 miesiecy w Delft Ja od poltora roku z Dolnego Slaska. Przedtem w Paryzu, w Stanach, w Warszawie Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 18:41 Plus kilka miesiecy u kanadyjskich Innuitow, ale o tym epizodzie wole zapomniec ))))) Odpowiedz Link
margotje Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 19:18 widze, ze tez dosyc dlugo mieszkalas "na walizkach" Czy Twoja obecnosc w Delft miala zwiazek z tamtejsza Politechnika? Znam Delft bardzo dobrze, bardzo mi sie podoba. Jest mile, kolorowe, pelne studentow. W ogole ma charakter! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 23:04 Z tamtejsza Politechnika czyli TU tylko posrednio: moj think-tank wtedy u nich wynajmowal biura na "odnoge" europejska Ale Delft jest przesympatycznym miastem, fakt Odpowiedz Link
en.ej Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 19:41 Nisko sie odklaniam i czekam na paplanie czesciej niz od czasu do czasu Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nisko sie klanaim i pytam 04.06.06, 21:58 Witaj Margotje Może nie powinnam jako jedna z pierwszych, bo od baaaardzo niedawna tu jestem. Jednak, jak widzę na razie wszystkich wywiało oprócz niezawodnej Jutki i Eneja. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nisko sie klanaim i pytam 05.06.06, 00:35 Dzien dobry, Margotje! To ja, nocna zmiana. Mam nadzieje ze sie Tobie bedzie tu podobalo. Milej zabawy! Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
dado11 Re: Nisko sie klanaim i pytam 05.06.06, 10:19 Witaj Margotje z Krainy deszczowców zapraszam do naszego kółeczka pogaduchowego, baw się dobrze D. Odpowiedz Link