jutka1 10.10.06, 13:36 Jak No_no prosi, to oprzec sie nie mozna, a tym bardziej odmowic, no. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 14:20 jutka1 napisała: > Jak No_no prosi, to oprzec sie nie mozna, a tym bardziej odmowic, no. > No masz! Sie wie Za mundurem, panny sznurem) Tylko że ja widzę Jutka, że Tobie jakby gwiazdki się cośkolwiek w oczach pieprzą No, ale dobra - muszę przyznać, że ujęłaś mnie z lekka tym generałem - przejdźmy więc do rzeczy! Czyli? Do bielizny damskiej, piórów, gipiurów, i tym podobnych, jakże wdzięcznych tematów damskich Velvet - Rock Down To (Electric Avenue) www.youtube.com/watch?v=eXolkShh_uA Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 15:13 Tę piosenkę chciałem poświęcić naszej nieodżałowanej forumowej koleżance, Marii - Ludwice - Teresie. Wspominała podczas forumowych dyskusji, że bardzo lubi słuchać jej piosenek... ML? To dla Ciebie... Sarah Brightman - Eden (live) www.youtube.com/watch?v=tuU4Cvj69j0&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 16:24 Kurt Wagner, lider zespołu Lambchop w duecie z Morcheeba w sympatycznej piosence What NY Couples Fight About www.youtube.com/watch?v=4x9yDux0ic8&mode=related&search= Miłego słuchania Ha! Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 17:10 Ja chyba gdzieś czytałem, że założycielka tego wątku kocha puszyste kotki. No to ja, w ramach sympatii oczywiście, postanowiłem poszukać jej jeszcze kilka do kolekcji. A a a kotki dwa, kolorowe oby dwa www.youtube.com/watch?v=03OVhhOUCHg miau Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 19:22 Nie takie kotki mialam na mysli )) Ale dziekuje. )) N.b. puszyste tez nie sa Odpowiedz Link
jan.kran Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 20:09 Ja Vondy Shepard ... Dbra muzyczka na skołataną głowę))) Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 18:39 Gdy nie bawi cię już... Kochaj mnie, kochaj mnie nieprzytomnie, tak, jak zapalniczka wodę, jak pusta studnia ogień, czy jakoś tak, nieprzytomnie w każdym bądź razie... Kołysanka dla nieznajomej www.youtube.com/watch?v=UEdhpSMLAYw no_no - kochaj mnie namiętnie tak Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 20:41 Gdy sięgam pamięcią wstecz, zdarza misię wtedy (nierzadko całkiem), że nachodzi mnie jakaś taka dziwna... no powiedzmy to sobie szczerze i otwarcie, melancholia tak zwana, że tak powiem... Hmmm... Pamiętacie może Abbę? Taki zespół szwedzki z lat naszej młodości dajmy na to? Pamiętacie? A taki utwór 'Many, many' na ten przykład? Pamiętacie? A? Many - to nic innego jak pienionse po polsku, przypominam. Jak pamiętacie, to cicho sza...zamieńcie się wsłuch i oddajcie dawnych wspomnień czarowi... No_no - i Ani Mru Mru www.youtube.com/watch?v=Pdn2ejaLu9g Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 21:05 O! Nie! Nie! Nie myślcie sobie, że ja tylko se muzyki słucham. O! Nie! Nie! A lesz. Proszę Państwa. Czasami też się Moralnie Niepokoję... Hmmm a szczególnie wtedy, gdy przypomnę sobie przebieg wcześniejszych egzaminów ( moich ma się rozumieć( ) no_no - ... www.youtube.com/watch?v=t56k5PnlU6Q Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 21:51 Aaaaa a. Słuchajcie! Bomba! Udało mi się najpiękniejsze utwory naszych czasów, znaczy się tych młodzieńczych, czasami chmurnych i nierzadko nawet durnych, zebrać i zamknąć w jednej pigułce. Pamiętacie może taką piosenkę Freestyler? Faka maka i coś tam jeszcze? Co? To był szał pał! Mówicie że to Kabaret, że Dno może? Eeee! Wyluzjcie troszkę, ja bardzo proszę, tak? Zapraszam do wiązanki utworów muzycznych z lat naszej młodości, pięknej, nierzadko chmurnej, a może i czasami nawet durnej, ale fajnej, no nie? A lala la ka mon! Laf mi, laf mi...no i te inni sprawy... Ha! A pamiętacie te nasze wygibasy na dyskach, prywatkach, i w innych wiejskich remizach, czy stodoałach nawet? Ach! Znowu się kurna rozmarzyłem... www.youtube.com/watch?v=riTNLO2rCpo no_no - czasami tesz i luzak pam pa ram pam Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 21:59 Ale czad.Tyle tylko że to młodość moich dzieci kochanych. No ja też podsłuchiwałam czasem. Zapodaj jeszcze no_no,coś do snu. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 10.10.06, 22:08 bystra2000 napisała: > Zapodaj jeszcze no_no,coś do snu. A lesz, Proszem Ciem bardzo. Tylko czem by Cię tu uśpić? Może tem? Clannad - Theme From Harry´s Game (Irish-Music) www.youtube.com/watch?v=CfgjwNBbyss no_no - do o bra noc bystra2000, d o o bra no noc Państwu Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 08:49 Ciekawe co nam dziś zaproponuje Dj No_no na dobry początek dnia ) Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 09:46 joujou napisała: > Ciekawe co nam dziś zaproponuje Dj No_no na dobry > początek dnia ) Śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej Ale. Może. "Niech miłość płonie w świetlistej koronie, Aborygen, Abory gen, niech tańczy na niebie..." www.youtube.com/watch?v=8tBGJrOyh_o&mode=related&search= no_no - to nie ja byłem Ewą! Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 10:30 ha,ha,ha od dziś obiecuję,że nie będę już wyć,nucić a nawet mruczeć pod nosem,bo ktoś może prztpadkiem podsłuchać no chyba,że zaszyję się wcześniej w jakimś kąciku. W "Szansie na sukces" też bywają mocne numery i te dary losu....hmm Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 10:42 www.youtube.com/watch?v=KR-gCFevwso&mode=related&search= Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 10:51 Ja się popłakałam ze śmiechu ,a Manna zatkało: www.youtube.com/watch?v=X1p2-HfyVrg&mode=related&search= Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 12:25 Wyluzowany,bez tremy. Ja bym tak nie potrafiła. Śmieszny człowieczek. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 17:42 Come on Baby Aerosmith - Crazy www.youtube.com/watch?v=LGM5GkINMMI crazy crazy ... Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 17:53 Gdzie się podziały tamte prywatki? The Pretenders - I'll Stand By You www.youtube.com/watch?v=aTWdzUjmBqA Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 17:58 no_no napisał: > Gdzie się podziały tamte prywatki? Ej, No_no, nie tylko prywatki przypomniales.... Gdzie sie podzialy tamte uczucia Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 22:02 poor_kitty napisała: > Gdzie sie podzialy tamte uczucia Tak sobie myślę, że tamte uczucia, gdzieś tam w nas jeszcze drzemią. Tyle że chyba zapadły w sen zimowy, alibo i czekają na jakieś nagłe olśnienie, czy nie wiadomo na co 10cc - I'm not in love www.youtube.com/watch?v=vZ3CtePvcDE no_no - z której strony by nie patrzeć, bardzo uczuciowy Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 22:05 Bardzo bardzo bardzo lubie I'm not in love. Dziekuje! Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 11.10.06, 23:22 no_no didzeju mój.Mogę prosić o Basię Trzetrzelewską? Już dziękuję. Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 12.10.06, 00:10 Coś całkiem nie w aproposie. Gupie, ale smiszne ) www.youtube.com/watch?v=yIqJwgN7Hmg Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 12.10.06, 09:05 bystra2000 napisała: > no_no didzeju mój. Mój? Szybko mnie przywłaszczyłaś sobie Bystra dziewczynka No_no... Jeszcze gdybyś tak w końcu youtube rozgryzła, uznałbym, że przydomek nadałaś sobie jak najbardziej zasłużenie i zgdodnie ze stanem faktycznym A tak? Pozostają jakieś takie małe wątpliwości, czy niedopowiedzenia jakby > Mogę prosić o Basię Trzetrzelewską? > Już dziękuję. Proszę. www.youtube.com/watch?v=5iWwvJpCIYU&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=puS54_tMjOU&mode=related&search= no_no - a, taki sobie, zwyczajny dzień DŻen DObry Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 12.10.06, 09:42 Kilka lat temu nazad, szedłem se bardzo spokojnie ulicą, rozglondajonc sie ciekawym wzrokiem po wystawach (sklepowych ma się rozumieć). A był to grudzień tuż przed świętami, czyli zima, jak dobrze pamiętam. Przechodzonc koło fryzjera damsko-menskiego, nagle jakaś siła kazała mi wejść do środka. No to wszedłem za jej głosem. Siadłem se panie w skórzanym fotelu jak ten lord koks bez mała, rozparłem jak basza... A nożyczki ino furkotały w renkach młodej, sprawnej, i do tego bardzo jeszcze miłej golibrody. I nagle, całkiem niespodziewanie dla mnie, z głośników popłynęła ONA (muzyka znaczy się) mile łaskocząc moje uszy... Zapytałem bardzo ciekaw: kto to? Na to młoda golibródka odpowiedziała z uśmiechem: Schiller, proszę pana. I tak to właśnie moi mili nawiązał się nieoczekiwany, dłuższy romans, który kosztował mnie wtedy raptem całe dziesięć nowych polskich złotych. Wyszedłem może z lekka uboższy o gotówkę i włosy, ale za to cały pod wrażeniem www.youtube.com/watch?v=I63T2xuPlBg Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 12.10.06, 16:10 A Ty nie wiesz,że kobiety lubią być takie bezradno-ślamazarno-infantylne? Nie bez kozery nazwałam Cię moim didżejem no_no. Jakoś wpadłeś mi w ucho. Bystreńka jestem.Jak muszę. Powiedz,że nie lubisz gotowizny. Powiedz że nie lubisz,jak Ci nadskakują. No powiedz. Myślę,że nie naraziłam się żadnej forumowiczce. A jeśli nawet to........ Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 12.10.06, 16:15 Basia oczywiście boska. Ululałam się. Senkju. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 12.10.06, 22:46 bystra2000 napisała: > A Ty nie wiesz,że kobiety lubią > być takie bezradno-ślamazarno-infantylne? Jedyne co wiem o kobietach, to to, że potrafią być różne...jak to kwiaty Nie staram się filozofować na temat kobiet, ani je 'rozgryzać'. Bo? Już dawno doszedłem do wniosku, że jedyne co mnie czeka na końcu drogi ich poznania, to połamane zęby Hołduję maksymie Oscara Wilde, który powiedział moim zdaniem bardzo mądre słowa: Kobiety są po to, by je kochać, a nie po to, by je rozumieć. Pozwolisz, że może zamiast ciągnąć tę dyskusję, posłuchamy na dobranoc Twego idola - Freddy'ego Mercury - w piosence The Great Pretender www.youtube.com/watch?v=8o8VVczCOkI Pozdrawiam i życzę dobrej nocy, obfitującej w sny kolorowe no_no - kłaniam się Odpowiedz Link
aka10 Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 12.10.06, 23:09 Radio GaduGadu, przeboje lat 80-tych tym razem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 12.10.06, 23:17 A ja mam problem, bo pobrałam i radio nie działa... Odpowiedz Link
aka10 Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 12.10.06, 23:28 www.gaduradio.pl/index.php Moze tedy wejdziesz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aka10 Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 12.10.06, 23:32 Teraz "Honey,Honey" Abby, po szwedzku.Swego czasu to po polsku nucilam Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 13.10.06, 08:23 Cosik widzę, że ten wątek przerodził się jakby w maleńki monodramat. Tzn.? Ja coś tam gram, bujam się nawet, a reszta towarzystwa? Milczy przeważnie nieomal jak zaklęta Boże! Co za wapniaki Czy Wy niczego już nie słuchacie poza Radiem Maryja, filmami i dziennikami tele wizyjnymi? Rock The Casbah - The Clash www.youtube.com/watch?v=0_P03ZKP4_o&mode=related&search= Witam Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 13.10.06, 19:17 Nono, wysoka piatka za The Clash (jako taki) a za Rock the Casbah, w szczegolnosci.. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... Bendonc u fryzjera Odc. 4 13.10.06, 19:20 poor_kitty napisała: > Nono, > wysoka piatka za The Clash (jako taki) > a za Rock the Casbah, w szczegolnosci.. A? Za to co dostanę? www.youtube.com/watch?v=5dzB93EpZ-A no_no - czekam Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 17:14 www.youtube.com/watch?v=satxH-RhcZA Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 18:46 Grudziondz! Przepraszam!( W ramach kajania się, pokuty, i czego by tam jeszcze, posyłam Wam ładną piosenkę taką: www.youtube.com/watch?v=A0mseTJSAwo&mode=related&search= no_no - raz na ludowo Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 18:57 Ponieważ od rana mam popsuty humor, a życie wydaje się takie do de, postanowiłem zażyć kilka łyków muzyki Może i komuś z Was poprawi ona humor? Ach! Życie... życie...to jakby taki Muppets Show Cóż na wobec tego pozostaje? Chyba tylko przyjąć dobrą minę do złej gry www.youtube.com/watch?v=VL8Wo2nWDiY Mahna mahna www.youtube.com/watch?v=YevYBsShxNs&mode=related&search= no_no - mana mana Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 19:09 Nie możemy mieć zawsze pod górkę,kiedyś musi być lepiej. Na razie i nie smućcie się tak??? Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:24 To co, Szanowne Panie i Szanowni Panowie? Posłuchaliśmy rocka, and rolla też, country nawet, to ja sobie tak konstatuje, że może czas najwyższy by odpocząć przy czymś wolniejszym, a jak się uda, to i romantycznym nawet, co? W tym celu zgromadziłem w jednym miejscu trzy przeboje i dwa bożyszcza naszych lat młodzieńczych [ach!] Jeżeli ich piosenki przypadną do gustu, to myślę, że i potańczyć przy nich możemy, przytulić, chociażby i w myślach tylko Panie i Panowie, przed Państwem w kolejności wystąpią: Bobby Goldsboro - w piosence Honey www.youtube.com/watch?v=jkb3rJh3Iv0&mode=related&search= BOBBY VINTON - MR LONELY (LIVE IN 2002) www.youtube.com/watch?v=s8xOMg6ca0U Bobby Vinton - Blue Velvet www.youtube.com/watch?v=jz9LqsIZviw&mode=related&search= Brawa proszę i co? no_no - Zapraszam do tańca... Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:30 no_no napisał: > no_no - Zapraszam do tańca... > Nono, nie tylko didzejem jestes, ale jak widze dublowales Sturha w "Wodzireju" Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:34 I widzisz no_no,narzekałeś i dalej sam sie bujasz.Zacznij pobierać opłaty. Przepracowany nie jesteś?Może odpocznij dziecko. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:39 bystra2000 napisała: > Może odpocznij dziecko. no_no - może i masz rację babciu bystra2000 tym czasem, bye Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:40 Ej no_no zostań,taaak??? Taka muzyka i znikasz Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 14.10.06, 13:30 Na 2 tygodnie masz odpust no_no. Jadę do Ustki.Odpocząć. Proszę o lojalność,bo jak wrócę to..... Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 14.10.06, 13:35 www.youtube.com/watch?v=weoGpyvIqP8&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 14.10.06, 21:47 bystra2000 napisała: > Proszę o lojalność,bo jak wrócę to..... no_no - babciu - na samą myśl, że wrócisz, mam galara w spodniach HA! Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 14.10.06, 21:42 joujou napisała: > Ej no_no zostań,taaak??? Taka muzyka i znikasz Już taki jestem no_no - zimny drań Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:31 Nie jestem pewna,czy dzisiejszego wieczoru powinnam tego słuchać Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:33 joujou napisała: > Nie jestem pewna,czy dzisiejszego wieczoru > powinnam tego słuchać Nie pisz Jou, ze Boby Vinton zle Ciebie nastroi "Moja droga, ja czem kocham..." Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:35 Ja w tej chwili mogę mieć huśtawkę nastrojów,po saunie,drinku takie romantyczne utworki.No nie wiem, nie wiem Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:39 joujou napisała: > Ja w tej chwili mogę mieć huśtawkę nastrojów,po > saunie,drinku takie romantyczne utworki.No nie wiem, > nie wiem Jou, a co se bedziesz zalowac! Poswinguj, to znaczy pobujaj sie Odpowiedz Link
oqo Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:38 no_no na pewno nie odemnie braw oczekiwałeś ale klaszczę do pazurów oberwania Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 13.10.06, 22:39 To bolesne te klaskanie,ja nie jestem skłonna do takich poświęceń Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 14.10.06, 13:44 I może jeszcze to na Dzień Dobry: www.youtube.com/watch?v=ePfPlFaCT8w&mode=related&search= Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 14.10.06, 16:35 Buziaki Jou,za podwojnego Santane Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 14.10.06, 16:45 www.youtube.com/watch?v=ePfPlFaCT8w&mode=related&search= Miło mi Kitty No_no,Ty sobie dzisiaj urlopujesz,czy co? A o zgodę kogoś pytałeś? Nie??? No to zastępstwa też nie masz Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 14.10.06, 16:51 Pomyliłam się,miała być Tina.Chyba jestem już zmęczona. www.youtube.com/watch?v=C9QqLRXJHAY&mode=related&search= Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 14.10.06, 17:01 joujou napisała: > Pomyliłam się,miała być Tina.Chyba jestem już zmęczona. > Nie przejmuj sie Juo, Santany nigdy zbyt wiele) Odpowiedz Link
no_no Re: Słucham sobie szarpidrutów 14.10.06, 22:27 Tak se słucham... słucham, i uwierzyć nie mogę. Ludzie! Co tu jest grane? Wylazło se takich dwóch. Jeden biały, drugi mało, że czarny jak smoła, to jeszcze ze srebrnymi zębami! Wzięli se panie jakieś deski po_wykrzywiane, dla szpanu chyba polakierowane, a jak by tego było im jeszcze mało, to naciągnęli na nie jakieś druty! I tak se stanęli, szarpio za te druty i szarpio, aż się upocili nawet. Kiwajo sie we wte i we wte, mruczo coś pod nosem, a ludzie, jak jakieś głupie jeszcze sie cieszo jakby im kto panie w kieszenie napluł. Ha! O zgrozo! Jeszcze im brawo bijo. Rozumiecie takie zachowanie? Bo JA, nie. Ciekawym bardzo, ilu z Was wytrwa do końca tej kociej muzyki? Proszę o zgłoszenia na piśmie Gary Moore with Albert King - Stormy Monday www.youtube.com/watch?v=MUtZJ_kwG9E&mode=related&search= no_no - pi pi piiiiiiii iiiiii i pam pa ram blues Odpowiedz Link
no_no Re: Słucham sobie szarpidrutów 14.10.06, 22:42 Kokaina, Lajla, i te inni sprawy. Czyli? Tak! Brawo! Zgadła Pani Ponieważ nie będzie mnie przez kilka dni, puszczę Wam coś za jednym zamachem na dobranoc, na do widzenia i na dzień dobry Old Love Eric Clapton Robert Cray Conroy-DeBrie www.youtube.com/watch?v=NH61_W8ezMI&mode=related&search= baj! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Słucham sobie szarpidrutów 14.10.06, 22:44 no_no napisał: > www.youtube.com/watch?v=MUtZJ_kwG9E&mode=related&search= > Ciekawym bardzo, ilu z Was wytrwa do końca tej kociej muzyki? > Proszę o zgłoszenia na piśmie Prawie orgazm. Chmurek jest nie do wyjęcia. Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Słucham sobie szarpidrutów 15.10.06, 06:45 Zgłaszam na piśmie-wytrwałam. No_no ,nie mów że jedziesz do Ustki. Będziesz tęsknił? Mój didżeju,kto mi zaśpiewa na dobranoc. co to są te galary?hm? Odpowiedz Link
joujou Re: Słucham sobie szarpidrutów 18.10.06, 19:36 no_no napisał: I tak se stanęli, szarpio za te druty i szarpio, aż się upocili nawet. Szarpio bosko i śpiewajo też ...bosko Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 18.10.06, 20:03 www.youtube.com/watch?v=6zqOty_0_dA Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 18.10.06, 20:10 Tamta wersja dość ciekawa,jak dla mnie,ale tej właściwej mogę słuchać od rana do wieczora www.youtube.com/watch?v=ySVQYOOJNJE&mode=related&search= Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 18.10.06, 22:30 Odlot... www.youtube.com/watch?v=k5ifX3aPQCg Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 18.10.06, 23:17 Na dobranoc Enigma -też lubię i słucham często: www.youtube.com/watch?vA8qL_3ZXCc&mode=related&search= W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 18.10.06, 23:22 www.youtube.com/watch?v=UfAP3zBRoRw Niech żyje Tuba! Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 00:04 Molto, molto romantico www.youtube.com/watch?v=K4H2elExp6Q Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 08:22 Troche czasu mi zajmuje sciaganie tych klipow, ale warto. Dzieki, kochani. )) Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 13:33 To co? Dżen dobry? Tak? no_no www.youtube.com/watch?v=BX9aAUGZ9Rs&mode=related&search= Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 13:52 Wybiore sie do Ritza w przyszlym tygodniu Wejde i wyjde, bo nie przepadam. ;-D I dzien dobry, No_no powrotny Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 13:49 To sa jeszcze tacy, co pamietaja Ten Years After..??? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 13:53 poor_kitty napisała: > To sa jeszcze tacy, co pamietaja Ten Years After..??? ******** Yep. Np. jorstruli )) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 14:07 poor_kitty napisała: > To sa jeszcze tacy, co pamietaja Ten Years After..??? Kiciu, wkraczamy w taki wiek, że niedługo lepiej będziemy pamiętać Fourty Years After niż A Day After. Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 14:23 poor_kitty napisała: > To sa jeszcze tacy, co pamietaja Ten Years After..??? **** A juści! I'd love to change the world But I don't know what to do So I'll leave it up to you... Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 19:15 www.youtube.com/watch?v=6xFkH_N4zCQ Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 20:14 oujou napisała: > www.youtube.com/watch?v=6xFkH_N4zCQ This video has been removed due to terms of use violation. JołJoł, coś ty zrobiła temu widełu?! Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 23:21 zbyfauch : coś ty zrobiła temu widełu?! No sama nie wiem,miało być www.youtube.com/watch?v=4RYgIBYCN3U Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 20:48 www.youtube.com/watch?v=Tb4t0Mxq3J4 Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 21:15 www.youtube.com/watch?v=DZdu94SFsjU&search=The%20Doors Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 21:23 www.youtube.com/watch?v=6uQ_Rlca2PQ&mode=related&search= oł jessss.... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 21:35 <a href="http://tinyurl.com/yxxcg3"target=_blank">Chmurek szyje Henia </a> Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 21:46 Nie wiem czy wszyscy znają powiedzonko "szyć na wiośle" czyli grać na gitarze. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 22:22 Dobranoc, tak? no_no Little Wing - Clapton/Crow www.youtube.com/watch?v=ZAOzLQEu5Do&mode=related&search= Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 19.10.06, 23:40 Dobranoc i obyś jutro miał lepszy humor,bo jakoś tak przycichłeś. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 10:55 joujou napisała: > obyś jutro miał lepszy humor,bo > jakoś tak przycichłeś. No cóż, kochani, mam chyba prawo do złych dni, tak? Zwłaszcza, że nie jestem cyborgiem, czy dajmy na to idiotą, któremu papa się nie zamyka i uśmiech z twarzy nie znika. A tak między prawdą, a Bogiem, zdradzę Ci miła Jou (w wielkim zaufaniu, oczywiście), że dopadło mnie chyba przesilenie jesienne, czyly? Tak! Dokładnie, wygląda to na ani chybił, męski period Mało wtajemniczonym chciałbym powiedzieć, że różni się tym od damskiego, że wiadomo, kiedy się zaczyna, nie wiadomo tylko jednego - kiedy się skończy Ale. Przejdźmy do wątku, który nas tutej sprowadził, tak? Kiedyś, kiedyś, a było to bardzo dawno temu, odkryłem za sprawą Boba Marley'a i jego silnej grupy z Jamajki, że również we mnie drzemią rytmy reggae. Bujam się wienc dzisiaj od rana cały w rytmach reggae w nadzieji, że okres minie, a lepsze MUSI nadejść. NO Pozdrawaiam, szczególnie moje wszystkie sympatyczki dajmy na to... The Wailers - Better Must Come (Live) www.youtube.com/watch?v=hbqzZcbblkU Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 13:00 no_no napisał: Pozdrawaiam, szczególnie moje wszystkie > sympatyczki dajmy na to... *** Fęx no_no. Czuję się szczególnie pozdrowiona, co nie? ) Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 13:50 mantra1 napisała: > no_no napisał: > > Pozdrawaiam, szczególnie moje wszystkie > > sympatyczki dajmy na to... > *** > Fęx no_no. Czuję się szczególnie pozdrowiona, co nie? ) No Masz Sie wie, samo przez sie, czy jakoś tak...Julio... A było to tak. Ona i On. On z Montecchich, ona - z Capulettich. Resztę już chyba znacie, co? No normalnie - tragedia... Posłuchajcie, jak pięknie muzycznie na tle krajobrazów, oddał uczucia łączące dwóch przykładowych kochanków z Werony, niejaki Henio Mancini. Ach! To była miłość... Henry Mancini - Love Theme From Romeo And Juliet www.youtube.com/watch?v=vQrgdRdW_6k no_no - Romek Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 13:59 Tez sie czuje pozdrowiona Ave, No_no )) Slucham sobie Diany Krall, albumu "From this moment on". Chyba najnowszy - wczoraj sobie skopiowalam od kumpla. Bardzo ladna plytka - balsam na dusze skolatana zalatwianiem pierdul "w miescie". Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 19:58 Roznamiętniam się... www.youtube.com/watch?v=9aBAMnIUi8Y Cherish the day, Romeo... Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 20:01 I jeszcze jedno wydeło. Nie mogłam sie oprzeć: www.youtube.com/watch?v=5NgtaFuNerg Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 14:47 Przyjęłam do wiadomości Dziś mnie coś dopadło i nawet nie bardzo wiem co więc chyba najlepiej będzie schować się w jakąś mysią dziurę. Odpowiedz Link
skynews Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 16:49 Dian Krall "From this moment on" - znakomity album, znakomity jazz, excellent - kupilem zaraz po ukazaniu sie))) Szczegolnie podoba mi sie ostatni tytul "The boulevard of broken dreams": Lyrics by Diana Krall I walk along the street of sorrow The boulevard of broken dreams Where gigolo and gigalette Can take a kiss without regret So they forget their broken dreams You laugh tonight and cry tomorrow When you behold your shattered dreams And gigolo and gigalette Awake to find their eyes are wet With tears that tell of broken dreams Here is where you'll always find me Always walking up and down But I left my soul behind me In an old cathedral town The joy that you find here you borrow You cannot keep it long it seems But gigolo and gigalette Still sing a song and dance along Boulevard of broken dreams Enjoy the Music ! Odpowiedz Link
skynews Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 16:51 Joujou, nie chowaj sie do dziury - to nic nie daje, do ludzi trzeba, no...)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
skynews Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 17:00 Jak juz jestesmy przy D.Krall: "The Look of Love" z alnumu pod tym samym tytulem z roku 2001: www.youtube.com/watch?v=eBvyJyzSGCE&mode=related&search= The look of love is in your eyes A look your smile can't disguise The look of love is saying so much more than just words could ever say And what my heart has heard, well it takes my breath away I can hardly wait to hold you, feel my arms around you How long I have waited Waited just to love you, now that I have found you You've got the Look of love, it's on your face A look that time can't erase Be mine tonight, let this be just the start of so many nights like this Let's take a lover's vow and then seal it with a kiss I can hardly wait to hold you, feel my arms around you How long I have waited Waited just to love you, now that I have found you Don't ever go Don't ever go Enjoy the Music ! Odpowiedz Link
skynews Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 17:04 Oj, wzielo mnie na czulosci - jeszcze raz Diana: Cry Me A River www.youtube.com/watch?v=HctmxY7Sk8s&mode=related&search= Now you say you're lonely You cry the long night through Well, you can cry me a river Cry me a river I cried a river over you Now you say you're sorry For being so untrue Well, you can cry me a river Cry me a river I cried a river over you You drove me, nearly drove me, out of my head While you never shed a tear Remember, I remember, all that you said You told me love was too plebeian Told me you were through with me and Now you say you love me Well, just to prove that you do Come on and cry me a river Cry me a river I cried a river over you I cried a river over you I cried a river...over you... Enjoy the Music ! Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 17:59 Kiedys, w zamierzchlej mlodosci, mawialo sie, ze jest to muzyka trawiasta)) Ale: lepsze nadchodzi! I to mnie przy zyciu trzyma, noooo.... Twoja sympatyczka, No-no Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 20.10.06, 18:40 Jakis gejzer czycus? Heniek, Clapton, Diana Krall)) Doorsow, gdzies widzialam/slyszalam.... No to jeszcze raz:zapinamy pasy iiiii... jedziemy )))) Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 21.10.06, 20:30 poor_kitty napisała: > Twoja sympatyczka, No-no Miło mi I'm Sorry, I Love You_When I Dream at Night www.youtube.com/watch?v=TEvD-vDPDz0 no_no ... tak? ) Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 21.10.06, 18:44 www.youtube.com/watch?v=KDUf6hfYYOE Jutko chyba się nam muzyka wylewa uszami Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 23.10.06, 15:18 Zasłyszane wczoraj: Rebe wyjaśniał Ickowi istotne różnice pomiędzy kobietami,a mężczyznami: "Kobiety mają małe nogi,a mężczyżni duże, tak więc różnice istnieją pomiędzy nogami" Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 4 23.10.06, 21:51 Ło matko,gdzie ja się wpakowałam z tym dowcipem- pomyliłam wątki.Przepraszam bardzo Odpowiedz Link