mammaja 27.06.07, 12:31 Oatatnia okladka Wprost budzi we mnie uczucie niesmaku i oburzenia. Nie komentuje ostatnio "zdarzen politycznych", ale to uwazam za tak niewlasciwe, ze trudno zmilczec. Poprostu obrzydliwe i glupie politycznie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Okladka Wprost 27.06.07, 12:34 Zgoda. Obrzydliwe, niesmaczne, zero klasy czy wyczucia. Fuj. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Okladka Wprost 27.06.07, 13:32 Widzialam juz te okladke podana na innym forum - jestem zniesmaczona konceptem zdjecia w sensie obyczajowym, estetycznym i politycznym tez. Zenujacy poziom ponizej sensacyjnych dziennikow. Czego sie nie robi dla zwiekszenia nakladu - ale czy "Wprost" musi sie chwytac takich taktyk? To byl kiedys calkiem ciekawy tygodnik. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Okladka Wprost 28.06.07, 11:40 Nic a nic mnie to rusza, a juz zwlaszcza nie zaskakuje. Wprost powoli, konsekwentnie od kilku lat przeobrazal sie w szmatlawca i to tylko dowodzi ze przemiana dokonala sie definitywnie. Nie kupuje, nie czytam, nie dotyczy mnie to w najmniejszym stopniu. Nie moja bajka. Fuj i koniec Odpowiedz Link
mammaja Re: Okladka Wprost 28.06.07, 18:26 Masz racje, Fed. Ale niestety potem ponosimy odpowiedzialnosc zbiorowa, kiedy w odpowiedzi gazety niemieckie traktuja nas jako narod polski. I komu ty powiesz, ze to nie twoja i moja bajka? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Okladka Wprost 28.06.07, 20:09 Nic nie powiem. Mnie to nie dotyczy jednostkowo, ogolnie ponosze odpowiedzialnosc grupowa za taki jakis nie taki ten swiat i wybor ktorego dokonalo splecznstwo. Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Okladka Wprost 29.06.07, 17:21 Nie rozumiecie na czym polega wolna prasa i ujawniacie sposób myślenia charakterystyczny dla fanatycznych muzułmanów.... www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=50754 Odpowiedz Link
mammaja Re: Okladka Wprost 29.06.07, 18:06 Pomiedzy fanatyzmem a dobrym smakiem jest jeszcze wiele innych mozliwosci, a brukowcow nigdy nie czytywalam Odpowiedz Link
skynews Re: Okladka Wprost 04.07.07, 02:01 Moze ktos jest w stanie polecic jakies polskie czasopismo, dziennik, ktory aktualnie nie ma ambicji brukowca ? Enjoy it ! Odpowiedz Link