Dodaj do ulubionych

Dzisiaj w nocy dodadza na godzine!

25.10.03, 19:38
Bedziemy spali o godzine dluzej,ale za to bedzie wczesniej ciemno.Tego
najbardziej ni lubie w zmianie czasu.Czy ona wogole jest potrzebna ?
Argumentacja o oszczednoscich energetycznych nie do konca mnie przekonuje.
Czy powinno sie tego zaniechac ?
Obserwuj wątek
    • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 19:41
      Oczywiscie mialo byc nam a nie na. Na godzine to nam nikt niczego nie doda!
    • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 20:17
      Moja droga, nie ma tego............
      Wyobraż sobie jak rozwinie się wątek,seks i inne przyjemności
      • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 20:22
        Wlasnie mam zamiar upiec szarlotke w ramach tych innych
        • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 20:25
          gdzie znalazłaś antonówki smile
    • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 20:31
      Szarlotka nie jest zła ,tylko cukru troszke mniej.
      Ale moja Ty,gdybyś tak goloneczke upiekła i malutkie piwko do niej,
      to OMAMANIŁ bym Cię
      • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 20:43
        Nie bylo !!! Kupilam szare renety! rez moga byc.A goloneczka dobra rzecz.
        Renety kupilam w Mdzl. (zagadka ,zgadniesz gdzie,jezeli .....)
    • popaye Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 20:48
      mammaja napisała:

> Bedziemy spali o godzine dluzej,ale za to bedzie wczesniej ciemno.Tego
      > najbardziej ni lubie w zmianie czasu.Czy ona wogole jest potrzebna ?
      > Argumentacja o oszczednoscich energetycznych nie do konca mnie przekonuje.
      > Czy powinno sie tego zaniechac ?

ODPOWIEDZ:

mammaja napisała:

No wlasnie.(...)
      Przyznam,ze na tym forum szukam troche rozrywki,troche wymiany
      doswiadczen,przemyslen. Skrajne narzekanie na wszystko
      nosem mi wychodzi.
      Przepraszam.

Dokladnie tak!

Wyrazy szacunku i podziwu,-
      pE
      • felinecaline Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 20:58
        No to fajnie! Wy bedziecie godzine dluzej spali (ewentualnie "wrecz
        przeciwnie"), dyskutowali, wymieniali sie opiniami, ewentualnie ...nudzili a ja
        bede pracowac (sobotnio - niedzielny dyzur) - na razie jest cisza,
        ale "goraczka sobotniej nocy" jeszcze sie nie rozszalala, wiec buszuje po forum
        i pozdrawiam zdrowka zyczac (po czesci egoistycznie).
        • wedrowiec2 Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 21:01
          W czasach, gdy jeszcze dyżurowałam, też bardzo często przypadał mi dyżur w
          długą noc. Przy wiosennej zmianie czasu na ogól byłam po meczącym dyzurze, po
          którym nawet wyspac się nie mogłam. O moich zobowiązanich wobec Ciebie
          pamiętam, ale doba dziwnie jest krótka. Jednorazowo pomoże ta dodana godzina,
          ale co dalej, to nie wiemsmile)
      • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 21:00
        Cześć Popayku
        Włącz się w zgadywankę,podpowiedżsmile
        Twoja ... tam gdzieś mieszka
        A jabłuszka najtańsze są w fl
        • popaye Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 21:16
          Czesc Glodny smile

W Miedzylesiu kupila Nasza Sympatia te jabluszka i najtaniej bo..blisko!.

Uklony
          pE

Ja mam tragicznie niskie IQ - moj Przyjacielu, ale mysle iz KAZDE nawet
          najdrozsze jablka kupione blisko domciu w ilosci "na szarlotke" - sa per saldo
          tansze od tych ktore mozna moze nabyc korzystniej ale trzeba doliczyc koszty
          przejazdu i czas by dotrzec do tej "pol-darmowej" okazji smile
          • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 21:26
            Przyjacielu.
            Cholewki do tej samej???
            Jestem bliżej,za płotem.
            ps
            Co do innych wątków,smutniejszych,masz racje
            Pozdrawiam.Wirtualny kumpel
            • popaye Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 21:43
              Glodny - Przyjacielu,-

Pewnie iz zalalem sie lzami jak uswiadomilem sobie jaka przewage z racji
              bliskosci miejsca a rowniez - zapewne piekna Twojego "ciala i ducha" masz nade
              mnasad.
              Znajac jednak (wiecej z literatury i opowiesci niz z wlasnych doswiadczen)
              tzw.: Awantury z.... "Mammajkami" - obawiawiam sie iz obydwaj - jak co
              do "czego" przyjdzie dostaniemy miast mniam-mniam "szarlotki" - czarna polewke
              do wychlipania smile.
              Juz b. realna wydaje mnie sie ta "goloneczka + zimna wodka" (tez mniam-mniam)
              zjedzona w "kawalerskim gronie" na kolacyjce w ktorej z warszawskich knajp smile.

Pozdrowienia i .... nam obydwu:
              Mammajkowo-golonkowo-szarlotkowych... snow smile

pE

• glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 21:59
                Ach ta goloneczka w którejś z wa-wskich knajp ,pomysł wcale,wcale.
                Tylko ta zimna woda ?
                Do goloneczki,coś ,jakby nie tak.
                Ale artysta ze mnie żaden,więc Mammajka musi ocenić ,czy woda do goloneczki
                da się dopasować
                • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:07
                  Bingo! W Fal. unikam w sobote zakupow,tlok potworny,pol Warszawy chyba sie
                  zjezdza.Ale antonowki pewno byly.Wytropiliscie mnie!!!!!!Wzruszylam sie do lez
                  ta wizja goloneczki z zimna wodeczka i mysle ze moze kiedys ,moze akurat
                  spotkamy sie w jakims Ufo czy innej Niespodziance, nie wiedzac nawet kto jest
                  kto.Ech, romantycznosc......
                  • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:14
                    Mamamamamamjko,na samą myśl ,ze niespdzianka,to jąkać się zaczynam
                    a co do fl ,to piękny parking po przychodnią zrobili
                    • glodn-y Re: Mammajeczko !!! czyżby? 25.10.03, 22:20
                      "mordusie"znajome?
                      Popayka też?

--------------
                      Swiat to WIOCHA
                    • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:20
                      .....zrobilismy.
                      • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:22
                        Tylko mi nie mow ze jestesmy z jednej wsismile))))))))
                        • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:25
                          Byłej gminy
                      • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:24
                        Zaczynasz mnie przerażć!!!
                        Nie dość ,że za płotem ,to jeszcze w myślach czytasz
                    • marialudwika Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:39
                      To Wy jestescie sasiedzi,he,he smacznej goloneczki zycze z szarlotka na deser
                      ml
                      • ewelina10 Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:44
                        Goloneczka ...... mniam mniam mniam, ale odradzam po niej szarlotkę. Lepsze
                        piwko.
                  • popaye MM & Glodny 25.10.03, 22:43

Hmmm ....
                    Macie spore szanse na siebie "trafic" -smile
                    Szkoda, ze akurat te okolice podwarszawskie znam chyba najmniej sad
                    Jakies 2 lata temu bylem na jakims "party" u znajonmych-znajomych (he, he) w Fl.
                    a poprzednio ze...30 lat temu -smile).
                    Chociaz dla mnie - to teraz wszedzie i wszystko sie tak b.zmienilo iz nawet
                    bliskie ze wzdledu na rodzinne i dzieciece wspomnienia Konstancin czy Zalesie
                    Dln. - przez te lata sa tak "inne" iz i tam sie ... gubiesad.
                    Ale... hmmm - ja z ta golonka i wodka to.. na serio smile
                    Jeszcze mnie sie w zyciu nie zdarzylo bym jakiejs ... knajpy nie "znalazl" smile.
                    Pozdrowienia Wam obojgu,-
                    pE
                    • marialudwika Re: MM & Glodny 25.10.03, 23:06
                      Zarty zartami,ale choc W-wa taka duza to jak przyjdzie "co do czego" to
                      wszyscy sie znaja.....
                      ml
    • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:34
      Od jutra kanałami chadzam.
      Jeszcze mnie ,staruszxka,na forum opiszesz i .....,..
      ps
      hi.hi.hi Kanada,Niemcy,Holandia,Francja,Węgry,i.t.d.
      na forum, i co ,i tak trzeba się ukrywaćsmile)))
      • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:41
        Tylko trudnosci z tymi kanalami bedziesz mial.Proponuje kanal Nowa Ulga w An.
        Co po dojsciu do kolektora na Plowiecieckiej ? (I to wracajac do domu).A ty
        mnie w panike nie wpedzaj do na te liftingi jutro bede musiala sie zapisac!!!!!
        • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:45
          A malo bylych gmin w Warszawie?Dokladnie 10 .A moze mieszkam na Bialolece,
          Targowku ,Wlochach, Ursusie.Wszedzie kiepskie drogi.A goloneczke mozemy zjesc i
          na zielonej trawce (byle do wiosny).
          • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:49
            Ale nie mieszkasz!
            A goloneczka,Popaye ma rację,znajdziemy jakąś knajpe,
            niespodzianka odpada
            • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:51
              Białołęka?? Niegrzeczna byłaś?
              • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:55
                Wtedy to raczej by mnie w Goldapi zakwaterowali!!!!
                • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:56
                  A czemu niespodzianka odpada?M-zonka bywa? Na pierozkach????
                  • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 22:59
                    Ale do angeliki nie może trafić hi.hi.
                    • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:05
                      Pogramy w bilard i w pilkarzyki?
                      • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:10
                        Prowokatorka!
                        Mnie na stare lata pilkarzyki ,to GOL
                        ps
                        Bez obrazy ,starcze skojazenia,a,co mnie zostało?
                      • mammaja Re : do Popaye! 25.10.03, 23:13
                        Bo Konstancin i Zalesie sa bardziej eleganckie niz prawobrzezne .A jak sie
                        okaze ze i tu mamy wspolnych znajomych ,to ja ja ci powiem ,ze znam ludzi w
                        Dusseld.Globalna wiocha!
                        • popaye Re: Re : do MM 26.10.03, 08:23
                          Mila MM,-
                          Konstancin to byl "letniskowo-elegancki" w okresie miedzywojennym - fakt.
                          Pozniej przez czas Wladzy Mas Ludowych - byl: eeeeee... smile))))
                          Teraz jest: "paranoiczny" bo cena metra kwadratowego dzialki przekroczyla juz
                          standardy typowe dla okolic Central-Park w NY i...centrum Tokyo smile)))))).
                          Zalesie - jeszcze sie trzyma "normalnosci" - chociaz he,he domek w Amsterdamie
                          kosztuje pewnie taniej niz tam smile).
                          Sa rzeczy ktorych ja nie umiem pojac - to Wy (Ty i Glodny) jestescie experci
                          i chyba we dwoje wysrubowaliscie ceny na ten poziom smile)).
                          Wszystko przez ta... szarlotke i kluski smile)
                          buziak,-
                          pE
                          • mammaja Re: Re : do MM 26.10.03, 22:35
                            Dopiero teraz zanlazlam twoj post! Tak,oczywiscie, my z glodnym spekulujemy
                            gruntami juz od dawna ,szczegolnie w okalicach planowanej Trasy
                            Siekierkowskiej.On kupi juz ze 20m a ja 15m.Przyszlosc przed nami! Pozdro.
                    • lablafox Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:05
                      Hahaha , a mówiłam Tobie Głodny , w którymś poście ,żebyś zamiast się skarżyć,
                      poprostu ubrał się i zrobił najazd na Mammajke . Czyżbym telepatycznie
                      wyczuła ,że macie do siebie blisko ?
                      Pozdrawiam lablafox
                      • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:13
                        Nie mów hop,do Poznania wcale nie tak daleko
                        2 h ekspresem
                        • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:14
                          I moze sie okazac,ze z tymi wyjedzonymi kluseczkami to nie byly zarty!!!!!
                          • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:16
                            Czyżbyś żartowała?smile
                            No nie.Odkocham się
                            • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:18
                              Nie strasz mnie, kiedy szczescie tak blisko!!!!!!!
                              • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:23
                                Godzinka na plus,to jest szczęście,
                                a, inna opcja to super szczęście
                                • marialudwika Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:28
                                  Z A-damu moge w ciagu poltorej godziny zjawic sie na szarlotce Mm!!!!
                                  Ale goloneczka i wodeczka/z lodu/ tez nie pogardze...a kluseczki.mniam-mniam
                                  ml
                                  • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:34
                                    Chyba nie usne z wrazenia i zmarnuje cala godzine bonifikaty.Dobranoc , bo juz
                                    dluzej nie moge z emocji.Glodny , mam nadzieje ze do jutra jakos to
                                    przetrawimy.W koncu mieszka tu 70 000 ludzi. To moze jednak nie spotykamy sie
                                    codziennie na przejezdzie kolejowym?????
                                    • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:42
                                      No nareszcie wiem kto mnie walnoł,na przejeżdzie
                                      • mammaja Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:45
                                        To napewno nie bylam ja!!!!To mnie walnieto!!!
                                        • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:47
                                          Ja nie
    • glodn-y ReAspołeczni????????????? 25.10.03, 23:35
      Zobaczysz jak nas o.....,że jesteśmy nijacy,płydcy i w ogóle
      Kluseczki nam tylko w "głowie" i inne pierdoły.
      ps
      A ja i tak myśsle,że kluseczki wcześniej czy pużniej,dojdą do ...
      pozdrawiają ciepłe kluchy
      • wywrot53 Re: ReAspołeczni????????????? 25.10.03, 23:41
        A któż by śmiał dokonać takiego wyczynu?????
        • mammaja Re: ReAspołeczni????????????? 25.10.03, 23:44
          Kazdy ,droga Wywrot, kazdy kto ma ochote.I wcale mi to nie przeszkadza.Niech
          zyja kluseczki!!!!
        • glodn-y Re: ReAspołeczni????????????? 25.10.03, 23:45
          Myślisz,że nie ,są,są
          • lablafox Re: ReAspołeczni????????????? 25.10.03, 23:59
            Przeciez nie trzeba zawsze i o wszystkim na poważnie. Mamy ochotę to mówmy o
            bzdurach , bzdetach i lądujmy na płyciznach życia .To też jest potrzebne dla
            równowagi psychicznej. Lubię te Wasze pogwarki głodno- kluseczkowe.Są miłe .
            Róbcie tak dalej i nie przejmujcie się tym co powiedzą inni .
            Pozdrawiam Was ,w tę przedłużoną noc , najserdeczniej lablafox
            • marialudwika Re: ReAspołeczni????????????? 26.10.03, 09:24
              Swieta racja,nie mozna tylko "na sieriozno" bo to wrecz niezdrowe dla naszej
              psychiki..
              ml
    • glodn-y Re: Dzisiaj w nocy dodadza na godzine! 25.10.03, 23:58
      5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka