glodn-y 03.11.03, 22:15 Ach to forum!! Jak bym dwa podujne wypił,oczka się ..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: DOBRANOC ?????? cd II 03.11.03, 22:56 No to i ja wszystkim milych senkow ! Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 03.11.03, 23:27 Dobranoc wszystkim i aby sie nie przysnil nikomu taniec wojenny.Rozkosznie jest w taki zimowy wieczor wejsc z ksiazka do lozka/wygrzanego przez psa/ ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: DOBRANOC ?????? cd II 04.11.03, 00:58 ML, gdzie Ty widzisz zimę? Jest 00.58 a za oknem 9 stopni ciepła )) Odpowiedz Link
jej_maz Re: DOBRANOC ?????? cd II 04.11.03, 06:10 wywrot53 napisała: > Jest 00.58 a za oknem 9 stopni ciepła )) Dokladnie to samo... dobranoc i dobrego dnia. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: DOBRANOC ?????? cd II 04.11.03, 06:58 Na mnie też już chyba pora Dobranoc i dzień dobry Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 04.11.03, 08:31 Co do temperatury zgadza sie,ale wieje zimny zachodni wiatr!!! I leje deszcz ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: DOBRANOC ?????? cd II 04.11.03, 10:40 Nie wiem, jaki wieje wiatr, ale napewno świeci słoneczko, bo mnie obudziło ))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 04.11.03, 10:46 Ten wiatr etc to bylo wczoraj w nocy a dzis piekna pogoda!!!Wyz atmosferyczny,zlota holenderska jesien w calej krasie!!!!!!Topole zloca sie na tle blekitu nieba!!!! Sojki i zieby w akcji a nadd sadzawke za oknem przyfruwaja dostojne czaple!!!!!Pozdrawiam optymistycznie ml Odpowiedz Link
monia.i Re: DOBRANOC ?????? cd II 04.11.03, 11:00 Ach - to ty jesteś Marią Ludwiką Holenderską, tak? Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC ?????? cd II 05.11.03, 23:41 Dobranoc , już Wszyscy śpią , to i ja do ciepłego łóżeczka i ciepłego ... idę . Papatki wszystkim i po dzisiejszych rozmowach , choć erotycznych snów życzę. Lx Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 05.11.03, 23:45 Tak to ja,krolowa ML H hi,hi.Pozdrawiam Ciebie bo my obie to i gdzie indziej bywamy,prawda????? Do milego ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 05.11.03, 23:48 Poprzedni post byl do Moni!!! A teraz zycze Wam wszystkim dobrej nocy,niech Wam sie sni,to co lubicie!!! A ja nie mam nic przeciw snom o tygrysach!! Fascynuje mnie ich natura,siersc o bajecznych kolorach i to,ze sa wielkimi kotami..mialam niedawno en,ze kupuje futro z tygrysa/ale SZTUCZNE!!!!!/ i byl ten sen kolorowy!!!! ml Odpowiedz Link
iremos Re: DOBRANOC ?????? cd II 06.11.03, 22:54 Dobranoc wszystkim P.S. Kto poluje na 10000 post? Odpowiedz Link
monia.i Re: DOBRANOC ?????? cd II 06.11.03, 23:04 To jest chyba pytanie do Największych Nocnych Marków Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 06.11.03, 23:36 chyba tak....ale ja ide spaaaaaaaaaaaaaac,dobranocnie zegnam!!! ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: DOBRANOC ?????? cd II 06.11.03, 23:58 NO nie !!!! Założyłaś klub a uciekasz wcześniej niż skowronki )) Dobranoc, Tobie ML jak i innym ))) Dzień Dobry Marku )) Odpowiedz Link
jej_maz Re: DOBRANOC ?????? cd II 07.11.03, 00:00 wywrot53 napisała: > Dzień Dobry Marku )) Witam wlasnie koncze prace... wroce pozniej... milego czytania... ) Odpowiedz Link
jej_maz Re: DOBRANOC ?????? cd II 07.11.03, 00:02 Alez trafikem z czasem w poprzednim wpisie Data: 07-11-2003 00:00 Odpowiedz Link
wywrot53 Re: DOBRANOC ?????? cd II 07.11.03, 01:49 Jakby to był Sylwester, od Wyborczej dostał byś nagrodę Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 07.11.03, 08:58 Klub zalozylam,ale w dzien,gdy zagladam na forum jestem sama i monologuje... A w nocy i Marki spia..a juz jestem "tematycznie wyprztykana",hi,hi.Licze,ze nasza Mm niebawem odzyska dawna forumowa forme !!!!!Pozdrowka i narka ml Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC ?????? cd II 07.11.03, 17:34 ML ,Kochanie,podejrzewam ,ze forumowicze są zabiegani i zapracowani.Stąd cisza w eterze, chciałoby się powiedzieć. Wiem sama po sobie ,że zawaliłam kilka spraw z powodu maniakalnego siedzenia przy klawiaturze. Teraz staram się pilnować i najpierw robić to co muszę i należy ,a przyjemność ,albo z doskoku, albo wieczorem kiedy to znów padam na pysk. Pozdrawiam Cię serdecznie lablafox Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 07.11.03, 18:38 Kazdy ma jakies obowiazki to fakt,a i ja zawalilam sporo z powodu maniakalnego stukania w...Tym niemniej/czy to sie pisze razem czy osobno??/ od czasu do czasu mozna tu zajrzec,hi,hi."Stara gwardia" jeszcze to robi,inni pouciekali-Olga 55,hr.Marica.....itd.POzdrawiam Was i te Milczki tez ml Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC ?????? cd II 07.11.03, 22:56 Dzisiaj już Was żegnam , cieplutko .Śnijcie słodkie sny , albo przeżywajcie słodkie chwile. Lx Odpowiedz Link
lablafox Re: do ML 07.11.03, 22:58 Pilnuj , Kochanie , 1000 postu, licze na Ciebie . Lx Odpowiedz Link
marialudwika Re: do ML 08.11.03, 00:11 Oki doki,spijcie smacznie i niech Was ksiezyc w pelni nie zbalamuci,hi,hi ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: DOBRANOC ?????? cd II 08.11.03, 02:47 Padam. Wbrew dobrym rada przesiedzialem caly dzien w pracy i jakezesz inaczej; roboty jak nigdy. Zauwazylem, ze jak zalezy mi na czasie, albo jak dzisiaj; czuje sie na prawde zle, to wszystko jest jak na zlosc i tylko aby mi jeszcze dokopac. Dobranoc... Odpowiedz Link
monia.i Re: DOBRANOC ?????? cd II 08.11.03, 02:54 Dobrejnocki wszystkim! Jak to dobrze, że dałeś dobry przykład! Odpowiedz Link
jej_maz Re: DOBRANOC ?????? cd II 08.11.03, 03:09 monia.i napisała: > Dobrejnocki wszystkim! Jak to dobrze, że dałeś dobry przykład! Jak wydorzeje, to bede sie przeklinal, ze nie wytrwalem w przyjemnej rozmowie. Mam jednak nadzieje, ze ktos zalozy druga czesc tematu nocnych markow Odpowiedz Link
wywrot53 Re: DOBRANOC ?????? cd II 08.11.03, 03:09 Nie mam innego wyjścia jak powiedzieć DOBRANOC i wskoczyć pod pierzynkę )) Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC ?????? cd II 08.11.03, 23:18 Pierwsza dziś mówię dobranoc , ide do realu , trochę pobyc z domownikami. Lx Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: DOBRANOC ?????? cd II 08.11.03, 23:19 Mówimy dziś zgodnym chórem, też mówię dobranoc. Trochę poczytam tekst drukowany, a nie wyświetlany. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: DOBRANOC ?????? cd II 09.11.03, 01:36 Jak wszyscy się uparli, że pora na spanie, to i ja nie mam innego wyjścia ) Dobranoc !!! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: DOBRANOC ?????? cd II 09.11.03, 23:17 Mam wrażenie, że Obcy 8 pasażer Nostromo zawitał w nasze progi. Uciekam w niebyt. Dobranoc, wasz purytański, drobnomieszczański ......... (wpiszcie co chcecie) wedrowiec Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 09.11.03, 23:33 Mam nadzieje,ze tylko na te jedna noc...uciekasz w niebyt!!!! Spij smacznie ml Odpowiedz Link
mammaja Re: DOBRANOC ?????? cd II 10.11.03, 00:18 W razie czego dolacze do ciebie w niebycie i mysle ze spotkam tam Alfredke i pojdziemy spiewajecy "byli chlopcy byli, ale sie mineli" ...prosto na herbatke (goralska). Odpowiedz Link
wywrot53 Re: DOBRANOC ?????? cd II 10.11.03, 01:02 Od rana mam mnóstwo zajęć, więc DOBRANOC !!! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: DOBRANOC ?????? cd II 10.11.03, 23:23 Obiecałam kilku osobom, że przez weeekend napiszę coś do strony www. Do dzieła - znikam z forum. dobranoc. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: DOBRANOC ?????? cd II 11.11.03, 22:47 Miałem dzisiaj nieciekawy dzień. Wybrałem się do lasu na spacer z rodzinką popstrykać fotki a tam jakiś pies bokser zaatakował mojego reksia. Złapał go za kark i chyba już dusił. Niewiele myśląc złapałem drąga i parę razy mu przywaliłem po łbie. Aż go ogłuszyło i puścił. Wtedy przybiegł dopiero właściciel. Okazało się jeszcze że to znajomy. Podobno można było odciągnąć za tylne nogi. Ale jak łapać rękami takiego wielkiego psa. Cały dzień się bałem, że mu coś zrobiłem bo krwawił z pyska. Ale wieczorem zadwoniłem i dowiedziałem się że wszystko w porządku. Co za ulga. Teraz mogę już spokojnie iść spać. Dobranoc. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: DOBRANOC ?????? cd II 11.11.03, 22:54 Rzeczywiście przykra sytuacja. Najważniejsze, że psy przetrwały. Gdy coś się stało z tym drugim psem, to przecież działałeś w obronie swojego psa. Nie miałeś wyjścia. Dobranoc Odpowiedz Link
bodzio49 Re: DOBRANOC ?????? cd II 11.11.03, 22:59 Oczywiście , że nie miałem wyjścia ale zawsze zostałoby pytanie czy trzeba było aż tak. Ale takie duże psy mają bardzo twarde życie. Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 11.11.03, 23:56 Miales okropnie stresujace przezycie!!!!! Zycze wszystkim forumowiczom dawnym i nowym /ten-filou chyba nim jest??/ dobrej nocki w swiecacym zimnym swiatlem ksiezycu!!!!! Mam nadzieje,ze nikt z nas nie jest lunatykiem??? ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 12.11.03, 23:24 A ten-filou jakos dzisiaj nas opuscil.... A dobranoc to bylo wczoraj Glodny!!! A teraz "zapodaje" dzisiejsze- milych snow Wam zycze w te jeszcze ksiazycowa noc ml Odpowiedz Link
mammaja Re: DOBRANOC ?????? cd II 12.11.03, 23:43 Dobranoc wszystkim - i nic innego nie przychodzi mi do glowy. Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC ?????? cd II 13.11.03, 21:54 Dobranoc mówię już tak szybko, bo jutro jade do Bydgoszczy Lx Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: DOBRANOC ?????? cd II 13.11.03, 22:01 Dobranoc, szerokiej drogi, uważaj na śliskie liście na drogach. Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 15.11.03, 00:17 Chyba wszyscy sa juz w ramionach..Morfeusza wiec pora opuscic to spiace forum...Moze na DZIEN DOBRY bedzie jakas zywa dusza?Dobranoc ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: DOBRANOC ?????? cd II 15.11.03, 02:42 Nie ma to jak ramiona Morfeusza ))) Dlatego na paluszkach oddalam się, żeby nie pobudzić już śpiących )) Dobranoc ML, pogram jeszcze w kulki więc na mnie rano nie licz )) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: DOBRANOC ?????? cd II 15.11.03, 00:21 Dobranoc.... Przecież jutro lub dziś przed nami noc i dzień danego dnia. Może dla nie wszystkich, ale dla większości wolne dni od pracy. Jak je spędzicie, to zależy tylko od Was . Kolorowych marzeń sennych. Odpowiedz Link
monia.i Re: DOBRANOC ?????? cd II 15.11.03, 00:30 Jak je spędzicie, to zależy tylko od Was . Kurczę...niekoniecznie Moja rodzicielka wymyśliła sobie drobny remont mieszkania - przy okazji wymiany rur i innych takich...Szczerze mówiąc - marzyła mi się leniwa sobota Dobrej nocy, Ewelinko Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 15.11.03, 23:51 Dobranoc Wam.. Zajrze jeszcze do KNM i do wyrka,ogrzanego moim Tofikiem. ml Odpowiedz Link
omeri Re: DOBRANOC ?????? cd II 16.11.03, 21:36 Dobranoc wszystkim, jutro nowy tydzień, a wiec do boju........ Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 16.11.03, 22:01 Dobranoc skowroneczku!!! sowa ml Odpowiedz Link
mammaja Re: DOBRANOC ?????? cd II 16.11.03, 22:41 Dobranoc wszystkim, jutro ide rano na badania swoich wrzodzikow. Zycze milej nocy i do jutra (jak tam nie padne,brrrrrrr). Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: DOBRANOC ?????? cd II 16.11.03, 22:43 Nie padniesz, a będziesz dobrze zdiagnozowana. Dobranoc, ja też idę spać. Jutro ostatni tydzień zajęc do późnego popołudnia. Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC ?????? cd II 16.11.03, 22:48 Też Was żegnam .Przyjemnych snów , mi się ostatnio śnią same głupoty . Dziś w nocy chciała mi ukraść portmonetkę taka mała Cyganka . Ile ja się namęczyłam ,żeby jej zamiar się nie powiódł . Pozdrawiam lablafox Odpowiedz Link
ewelina10 Re: DOBRANOC ?????? cd II 16.11.03, 22:50 mammaiko to Ty cierpiąca może ? Dlatego tak Ciebie mało ostatnio ? Przy "moich" dobry Ranigast. Przy tych lekarstwach na zapalenie nerwu, mój żołądek daje o sobie znać. Lekarz mnie uprzedził, że takie dolegliwości mogą wystąpić. Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: DOBRANOC ?????? cd II 16.11.03, 22:53 Ja biorę losec 10 mg. Drogi okrutnie, ale najbardziej skuteczny. POlskie odpowiedniki nie pomagają. Polecam cięrpiącym Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 16.11.03, 23:57 A ja biore Ranitidine...widze,ze tusami wrzodowcy/jak narazie plci pieknej!!!!!! Niestety zmienna pogoda,jesien etc. zaostrza te sprawy, w kazdym razie u mnie.Zycze Wam spokojnych snow/moje teez ostatnio jakies ja z Felliniego.../ Dobranoc ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 16.11.03, 23:58 A jakiej produkcji jest ten lek???? Pozdrawiam ml Odpowiedz Link
omeri Re: DOBRANOC ?????? cd II 17.11.03, 22:33 Zyczę wszystkim miłych snów. Jutro muszę znów wcześnie do pracy. Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 17.11.03, 23:49 Poniewaz chyba wszyscy juz spia opuszczam Was zyczac dobrej nocy! ml Odpowiedz Link
edeka5 Re: DOBRANOC ?????? cd II 18.11.03, 00:06 Jeszcze nie śpię, z przyjemnością chodzę i rozglądam się po całym forum. Ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Jeżeli dobranoc tzn. nie będę miała co czytać. Przenoszę się na gazetkę 40+. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: DOBRANOC ?????? cd II 18.11.03, 00:08 edeko - ja już kończę pracę. Kolorowych snów. Odpowiedz Link
omeri Re: DOBRANOC ?????? cd II 18.11.03, 22:31 Na dzisiaj sie żegnam i życzę wszystkim miłych snów. Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 18.11.03, 22:51 Mialam tez zadac to pytanie,ale Lx ubiegla mnie ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 19.11.03, 00:30 Zegnam wszystkich dobranocnie,milych snow i obudzenia sie w humorkach!! ml Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC ?????? cd II 19.11.03, 23:14 Nikogo już nie ma więc tym , którzy być może jeszcze przyjdą mówię dobranoc. Śpiący i tak nie usłyszą .Idę spać . W Poznaniu wieje jak diabli , aż blok się trzęsie. Nie lubię takiej pogody , jestem wówczas rozdrazniona i czepliwa , więc lepiej spać. lx Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 19.11.03, 23:47 Lx!! A ja to co???? Wiatr rozdraznia mnie okropnie i wywoluje bol glowy.Niestety i tutaj wieje.Psy tez sa przy wichurze bardzo niespokojne.. Dobranoc wszystkim ml Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: DOBRANOC ?????? cd II 19.11.03, 23:52 Dobranoc. Ja nie odczuwam wiatru, ale u sąsiadów mieszkających na wyższych piętrach wiatr wyje okrutnie. U mnie tylko deszcz bębni o parapet. Odpowiedz Link
omeri Re: DOBRANOC ?????? cd II do lx i ml 20.11.03, 20:39 Cóż, czasem muszę wcześnie opuśćic forum, bo mam jeszcze coś do zrobienia, a pożegnać się przecież wypada... Poza tym muszę rano wstawać, a tego nie lubię. Odpowiedz Link
glodn-y Re: DOBRANOC ?????? cd II do lx i ml 20.11.03, 21:14 Nic anic nie rozumiem. Ty przez sen nadajesz(lunatyczka????:_))))) Odpowiedz Link
omeri Re: DOBRANOC ?????? cd II do lx i ml do głodnego 20.11.03, 21:24 To była odpowiedż moja do komentarza ml i lx (z 18.11.) na temat chodzenia spać z kurami Odpowiedz Link
ewelina10 Re: DOBRANOC ?????? cd II 20.11.03, 21:33 Jeszcze nie Dobranoc Siusiu, paciorek, mycie ząbków i ...... "Blues Brthers" ))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
glodn-y Re: DOBRANOC ! I tak se myśle,myśle,myśle,myśle, 20.11.03, 22:06 dalej se myśle, i myśle,i ...wymyśliłem. Cholera lubię WAS Wszystkich(oczywiście pomijając kotlety dla piesków), ale pieski lubie,a moją rokitke to już ach,och i co tam chceta Odpowiedz Link
glodn-y Re: DOBRANOC ! I tak se myśle,myśle,myśle,myśle, 20.11.03, 22:09 No i widzicie jak miłość potrafi zaślepić Przecież wszedłem tu, aby dobranoc powiedzieć. I tak WAS lubię DOBREJ NOCKI Odpowiedz Link
omeri Re: DOBRANOC !!!!!!!!cd II 21.11.03, 23:24 Nie doczekam 12000 postu, bo jutro pracuję. Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: DOBRANOC ?????? cd II 21.11.03, 23:49 Równocześnie w wedrowcem żegnam się dobranocką, a ML życzę samych milutkich i sympatycznych piesków we śnie. Odpowiedz Link
lablafox Re: DOBRANOC ?????? cd II 21.11.03, 23:52 Ewelino , wykonałaś 12000 post. Gratuluję. Dobranoc Wszystkim, spokojnej nocy. Lx Odpowiedz Link
mammaja Re: DOBRANOC ?????? cd II 22.11.03, 00:09 Lbx, nareszcie mozesz isc spac! Dobranoc! Odpowiedz Link
marialudwika Re: DOBRANOC ?????? cd II 22.11.03, 00:18 Dobranoc i oby mi sie jakies...nie przysnily!!!! Czego i Wam zycze. ml Odpowiedz Link
monia.i Re: DOBRANOC ?????? cd II 22.11.03, 01:22 A ja bym chciała - żeby mi się przyśniły jakieś takie.. Odpowiedz Link
monia.i Re: DOBRANOC ?????? cd II 22.11.03, 01:53 Czy jakieś inne marki jeszcze nie śpią? Odpowiedz Link