marialudwika 04.12.03, 01:35 Otwieram,sama ide zas spac ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 04.12.03, 06:00 Hej! Gdzie sprawiedliwosc? U mnie polnoc a tu pustki ) Nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec dzien dobry porannej zmianie i isc spac. Dzobranoc i... milego czytania, bo nocna zmiana troche sie naprodukowala tym razem Odpowiedz Link
maya_may Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 04.12.03, 23:27 Nie ma tu nikogo dzisiaj? , Dobry wieczor niewidzialnym markom, )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 04.12.03, 23:30 Witaj,jestem ja,ale w jakims dolku... ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:04 Na pewno jest ci w nim baardzo niewygodnie Zapraszamy na powierzchnię! Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:15 Moze pomalu jakos wyjde?Moze ktos mnie wyciagnie na gore? ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:22 Polecam się - ale za skutek nie ręczę A wiadomo wszystkim, co sie dzieje z dobrymi chęciami... Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:26 Oj,wiadomo.. ml P.S. Nie wiem czy mi "znaczek" dobrze wyszedl.. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:01 Dobry wieczór, niewidzialna ręko..to znaczy maya_may Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:03 Wiekszosc Markow spi o sniegu sni!!!! ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:16 Kto śpi, ten śpi Ja nie śpię - właśnie, czemu ja jeszcze nie śpię? - i zastanawiam się nad różnymi rzeczami, przeglądając różne posty.. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:19 Nie śpi, i nie śni )) A o śniegu to już wogóle. Jak bym miała wybór, to przez pół roku mieszkała bym w Polsce drugie pół w Australii ) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:21 Ja lubie snieg w tv i za oknem...dawniej inaczej bywalo.Aktualnie kocham wiosne i jesien/zlota oczywiscie/ ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:25 Nie lubię jesieni..Jako jednosta wybitnie melancholijno-depresyjna - jesienią miewam zniżki nastroju..I te złocistości i czerwienie tylko pogłębiaja ów nastrój..Przemijanie i tak dalej..Z jesienią jedynie grzyby mnie godzą Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:27 Witajcie. Dobry wieczor Monia - dawno Cie nie widzialem (czytalem) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:34 Cześć jej_mezu - wiesz, ja jestem taka raczej powolna i chyba nie nadążam za wami...Mam nadzieję, że po czterdziestce to się zmieni...)) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:31 nie mam siły ani ochoty na więcej niz uśmiech jest mi źle i niedobrze mam dyskomfort czuję ię podle wszystko co robię obraca się przeciwko mnie taki czas głupi nastał dla mnie pozdrawiam Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:33 "Są takie dni w tygodniu Gdy nic mi sie nie układa.." taka piosenka mi się błąka po głowie.. czy to jest jeden z takich dni, Ado? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:35 Ponura i szara pogoda grudniowa sprzyja "dolkom".... ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:40 No i bingo! - mamy odpowiedź - jesteśmy wszyscy niedoświetleni.. No, może nie wszyscy.. Ależ nasz premier miał dzisiaj farta...Cudem chyba wszyscy żyją.. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:03 Mial farta!!!Zastanawiam sie,czy to nie byl jakis zmach?? ml Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:38 to nie tak wypowiedziałam się na innym poście i uraziłam Rudąkitkę niechcący i jest mi źle niedobrze ale myślałam, że tu moge pisać o wszystkim i dlatego na pewno powinnam wziąść odwyk od netu i już Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:42 ada296 napisała: > to nie tak > wypowiedziałam się na innym poście i uraziłam Rudąkitkę > niechcący > i jest mi źle niedobrze > ale myślałam, że tu moge pisać o wszystkim > i dlatego na pewno powinnam wziąść odwyk od netu > i już > > Dzisiaj nie jest dobry dzien dla nikogo. Najgorsze, ze na internecie jest w sumie tak malo osob, ktore STARAJA sie zrozumiec a nie tylko czytac. Tez chyba wezme dluzsza przerwe... Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:45 No tak..odwyk..a potem się martwicie, że cisza panuje.. A ja na weekend sama z komputerem zostaję...i z kim sobie wieczorkiem pogawędzę, hmm??? Sama siebie zamęczę.. Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:55 monia.i napisała: > No tak..odwyk..a potem się martwicie, że cisza panuje.. A ja na weekend sama > > z komputerem zostaję...i z kim sobie wieczorkiem pogawędzę, hmm??? Sama siebie > zamęczę.. Obiecuje; dla Ciebie bede zawsze Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:58 jej_maz napisał: > monia.i napisała: > > > No tak..odwyk..a potem się martwicie, że cisza panuje.. A ja na weekend > > sama > > > > z komputerem zostaję...i z kim sobie wieczorkiem pogawędzę, hmm??? Sama > siebie > > zamęczę.. > > > Obiecuje; dla Ciebie bede zawsze Oby nie o 5 nad ranem Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:42 To może stwórzmy wątek "przeprosinowy"...? Nie, no żartuję trochę bez sensu..ale myślę, że jak rudakitka przeczyta, że jest ci przykro, to jej będzie przykro choć ciut mniej.. Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:45 Hmmm... a kiedy bede mozna porozmawiac (juz nie mowie dyskutowac) jak ciagle trzeba bedzie przepraszac? ) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:53 jej_maz napisał: > Hmmm... a kiedy bede mozna porozmawiac (juz nie mowie dyskutowac) jak ciagle > trzeba bedzie przepraszac? ) No, _mezu, bardzo nam przykro - będziesz musiał sie poświęcić i założyć drugie forum - takie do dyskusji... Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:57 monia.i napisała: > jej_maz napisał: > > > Hmmm... a kiedy bede mozna porozmawiac (juz nie mowie dyskutowac) jak ciag > le > > trzeba bedzie przepraszac? ) > No, _mezu, bardzo nam przykro - będziesz musiał sie poświęcić i założyć drugie > forum - takie do dyskusji... W ZYCIU!!! Pozostawie to innym... ja nowet to zalozylem przez przypadek i po co mi to bylo? Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:00 jej_maz napisał: > monia.i napisała: > > > jej_maz napisał: > > > > > Hmmm... a kiedy bede mozna porozmawiac (juz nie mowie dyskutowac) jak Jak mawiają:"Każdy dobry uczynek musi być ukarany" > ciag > > le > > > trzeba bedzie przepraszac? ) > > No, _mezu, bardzo nam przykro - będziesz musiał sie poświęcić i założyć > drugie > > forum - takie do dyskusji... > > > W ZYCIU!!! Pozostawie to innym... ja nowet to zalozylem przez przypadek i po > > co mi to bylo? Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:44 Wiesz Ada, to oststni okres wplynal niestety,ze wszyscy sa przeczuleni.Napewno Ruda wie,ze nie chcialas jej urazic. A dolki mamy typowo grudniowe - ja tez, chciaz jestem naogol optymistka - wszystko jest ponure i smutne. Ale to tez minie. Brak mi tylko spontanicznosci w pisaniu i trzeba powolutku do tego wracac. Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:45 A,wszyscy sa w ostatnich dniach nieco rozdraznieni,kazdy z innych powodow. Mysle,ze ona zrozumiala skad pochodzi Twoja niechec..w kazdym razie ja domyslam sie... ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:47 A pisze i sie intuicyjnie rozgladam czy cos mnie nie hapnie za lydke... Nie wiem,czy hapnie tak sie pisze? ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:50 ML - że tak powiem "po młodzieżowemu" - wyluzuj )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:53 O.K. to luzuje i bede probowac byc spontaniczna!!!Mow po mlodziezowemu,mow. Robie luzik totalny!!!!!!! ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:56 Wiesz, ja tylko jakieś fragmenty tej mowy przyswajam Jeszcze może być "spoko" - ale nie wiem, czy to nie jest zbyt przestarzałe Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:58 Moze byc jeszcze "olewka",mam nadzieje,ze to nie jest slowo niecenzuralne??? Ja przyswajam od mojej wnuni.. ml Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:08 dzięki za posty mam totalny dołek nie lubie tej pory roku smutno, szaro, bez słoneczka już kiedys myślałam, że kuchnię wywalę weg i kupię sobie solarium żeby ciepełko posiadać jestem tutaj dla relaksu do konfliktów wszelakich mam odpowiednią liczbę osób a konfliktów nie lubię natomiast lubię swoje życie (mimo wiatrów przeciwnych) i pewnie spać powoli pójdę bo może jutro będzie lepiej tylko najpierw wątek przeprosinowy otworzę pozdrawiam Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:10 Spij smacznie!!!!! Jutro z pewnoscia bedzie lepiej.. ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:01 monia.i napisała: > Wiesz, ja tylko jakieś fragmenty tej mowy przyswajam Jeszcze może > być "spoko" - ale nie wiem, czy to nie jest zbyt przestarzałe Przyznam, ze mam z tym problem - slang angielski tutaj jest praktycznie nie do przelkniecia dla kogos, kto nie "urodzil" sie z tym jezykiem, ale czasami mamy ubaw z zona, jak zaczynamy uzywac naszych starych szkolnych zwrotow a dzieciaki patrza nie rozumiejac ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:11 Załóż wątek o takich zwrotach)) Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:16 Tak troche dla smiechu; www.slanguage.com/canadian.html Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:17 To dobry pomysl!!!!Tyle,ze jeszcze znam malo tych slow,ale jak sie inni dopisza??Pozdro ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:20 OK - zacznij... ja juz koncze na dzisiaj. papapapa Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:22 Moi mili -opuszczam Was i ide spac>Fajnie jest w KNM bo na "luziku i spoko" i ... Dobranocka do jutra wieczor ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:23 Nie zdąrzył zaczać a już skończył ((( papa Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:25 wywrot53 napisała: > Nie zdąrzył zaczać a już skończył ((( > papa ) jeszcze na szybkim podgladzie; zacznij Ty, bo ja na prawde nie mam "reki" ostatnio ) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:27 I już nikt sie nie dziwi, czemu jej_maz małżonki do kompa nie dopuszcza )) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:35 Też nie mam wolnej )) obydwie na klawiaturze )) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:24 A może nie zaczynaj - może po prostu wtrącajmy do rozmowy te zwroty i omawiajmy je na bieżąco? Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:24 Czyli zostałam sama na placu boju... Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:31 Więc oddalam sie z wolna na z góry upatrzoną pozycję.. Dobranoc wszystkim! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:37 nie zostałaś sama moje łącze niestety nie należy do najszybszych (( dlatego u mnei to troche trwa (( Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:46 Jak się spieszę z kolei, to wychodzą słowa dzwolągi przy literówkach, których jakoś nie potrafię wyeliminować (( Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:42 Zdało by to egzamin, gdyby wszyscy odwiedzali KNM. Niestety, nocusiów jest jak na lekarstwo ( A osobny watek mógłby przyciągnąć wiekdza liczbe chętnych do podrzucenia zwrotów zarówno młodzieżowych jak i wapiennych )) Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:51 A ja jestem,chociaz juz sie zarzekalam ze pojde.A wciagnela mnie lektura i opis wypadku premiera. Dobrze,ze tak sie skonczylo - tzn.ze nie ma ofiar smiertelnych. Najbardziej podobala mi sie wypowiedz wyraznie zafascynowanego afera mieszkanca,ze w zyciu tego nie zapomni.Zapewne!. Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:54 Sluchajcie! A moze to jakis zapozniony racuch z jablkami nad lasem....Przeciez to moj kierunek.A jeszcze pare podrzucilam do Em-em w strone Slaska! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:58 Nie przyznawaj się głośno, bo do drzwi zastukają nocą )) Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 02:05 Wlasnie ja tak pocichutku.I dla zmylki zaczelam nowy watek. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 02:31 Jestem ciekawa jak skończyło się posiedzenie Rady Warszawy, kiedy taka wieść gruchnęła. Czy została przerwana? Odpowiedz Link
lablafox Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 08:21 Hahaha , we wczorajszej Gazecie Poznanskiej podawano ,że nad Poznaniem w kierunku zachodnim przemieszczały się seriami jakieś drobne , niezidentyfikowane obiekty latające , 2 chyba wpadły do skrzynek wedrowca. Z tym helikopterem co to "zahaczył skrzydłami o drzewo"- wyp. reporterki, to też podejrzana sprawa. Mammajko pilnuj się. Lx Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 23:14 Zbliza sie pomalu "godzina duchow"!!!!Otwieram podwoje KNM..ale czy te Marki aby juz nie spia? Pozdro ml Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 23:29 Dzisiaj noc szczegolna,wiec nie mozna siedziecw klubie,trzeba dopilnowac zeby sw.Mikolaj mogl spokojnie pelnic swoja powinnosc. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 06.12.03, 00:12 Właśnie wybieram się w objęcia Morfeusza Dostałam przykrą wiadomość i to wcale nie od Mikołaja jak nie usnę to wrócę Odpowiedz Link
ada296 Wywrot 06.12.03, 01:07 smutno mi, że spotkała Cię przykrość czy mogę Ci jakoś pomóc ? pozdrawiam Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Wywrot 06.12.03, 01:29 Tak jak przypuszczałam, nici ze spania Ado, nikt nie jest w stanie pomóc Trzeba się tylko pogodzić. Zmarła bliska mi osoba Odpowiedz Link
ada296 Re: Wywrot 06.12.03, 01:33 smutne nie chcę się wymądrzać nad prawidłowościami bo gdy to dotyczy bliskich osób jest zawsze cięzko gdy miałam 10 lat zmarła moja mama od tego czasu nic mnie nie dziwi Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Wywrot 06.12.03, 01:49 MOże właśnie dzięki tym wszystkim znanym prawidłowościom, dość łatwo godzę się ze stratą. Wiem, że widocznie tak musiało być. Życie toczy się dalej a żadna rozpacz nie wskrzesi Pozostaje jedynie pamięć Odpowiedz Link
ada296 Re: Wywrot 06.12.03, 01:53 i ta pamięć jest najważniejsza jestem przy Tobie myślami trzymaj się pa dobranoc Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Wywrot 06.12.03, 02:17 Niestety, życie nie składa się z samych radości Nawet przy tak dużej dozie optymizmu jaką posiadam, czasami daję sobą zgiąć. Jednak dzięki chyba mojej naturze, szybko wracam do pionu i z większą pasją chłonę życie. Zdaję sobie sprawę, że w każdym następnym dniu może to spotkać mnie. Odpowiedz Link
monia.i Re: Wywrot 06.12.03, 02:32 A życie jest jedno, prawda? I trzeba je przeżyć jak najlepiej... Ostatnio przeczytałam książkę "Czasami wołam w niebo" - piekne..i smutne zarazem. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 06.12.03, 02:49 Czy ta cisza oznacza, że nikogo nie ma w domu? Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 06.12.03, 04:13 Poszłam poczytać co się w świecie dzieje. A teraz spróbuję usnąć. Dobranoc Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 06.12.03, 12:54 Em_em,z Ciebie jest SUPERNOCNY Marek!!!!!Kiedy Ty wogole spisz? ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 00:34 Jakos pusto dzis w KNM!!!!I ja chyba udam sie w kierunku lozka,ale jesli nie zasne bo lysy jest w pelni to tutaj powroce!!!! ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 00:44 marialudwika napisała: > Jakos pusto dzis w KNM!!!!I ja chyba udam sie w kierunku lozka,ale jesli nie > zasne bo lysy jest w pelni to tutaj powroce!!!! > ml MARKI SPAĆ!!!!!JUŻ!!! Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 01:00 Ci co pukaja do klubu a nie moga sie dostac... prosze o odrobine cierpliwosci; to tylko pierwszy raz. Przepraszam. Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 03:57 lablafox napisała: > Jakoś nie mogę zasnąć. > Lx Nie dziwie sie, ale i tak Ci nie powiem co bylo w tym poscie adresowanym do Ciebie... zamknij temat... nic sie nie stalo... Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 09:09 Jednak pelnia ksiezyca nie daje spac!!!! O czym Wy mowicie? ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 00:31 Ciemno wszedzie....glucho wszedzie....NIKOGO nie ma wiec i ja ide sobie!!! Czyzby NM wyszly z forum??? Dobranoc ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:01 U mnie nie tylko ciemno, ale i czarno MIkołaj dał prezentów ponad miarę Jakby było mało jednego, dołożył awarię na łączach, teraz podłączyłam modem, żeby zobaczyć co u was słychać, zabrakło Mikołajowi wody i od wczoraj jest Sahara, czekam jaką następną niespodziankę ma w worku Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:07 A czy jakas korzysc wyniknela z namiaru na PISM ? Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:08 witam wieczorkiem nie licz już więcej na niespodzianki Mikołaja bo jego dzień już się skończył teraz może być tylko lepiej ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:33 Ado, mam dziwne wrażenie, że mnie sobie upodobał i do Wigili będzie mnie zarzucał prezentami Mammajo, namiary się przydały i to bardzo. Przyniosła 6 stron z tytułami książek i artykułów. Ale też przez to mam problem Nie wypożyczają nic do domu, wszystko jest dostępne na miejscu i niestety muszę zaopatrzyć dziecię w laptopa Ręczne notatki by jej zabrały chyba z 3 lata A kserowanei wszystkiego prawdopodobnei kosztowałoby tyle co laptop Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:28 chyba pomalutku powiem Dobranoc bo cisza tutaj straszliwa - aż w uszach dzwoni Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:45 Czy aby nie przesadzasz z ta cisza? Toc to srodek nocy... no... przynajmniej dla wiekszosci Odpowiedz Link
ada296 jej_maz 08.12.03, 01:48 powiedz mi tak można napisać maila do forumowicza ? czym klikam, jak i kiedy podejrzewam, że muszę kliknąć na nicka i co dalej parę razy próbowałam i nie radzę sobie pozdrawiam Odpowiedz Link
jej_maz Re: jej_maz 08.12.03, 01:51 A wiesz ze ja tez kiedys tak myslalem? Tak bylo by logicznie; klikasz na nicka i wysylasz email... ale nie... GW rzadzi sie swoja logika ) Musisz napisac adres nick@gazeta.pl w kolumnie na adresata Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:52 Włącz muzyczkę ))) Mało, że nie słychać ciszy ale i odgłosów głębokiego snu z za ściany )) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:55 Wywrot zawsze miło Cię słyszeć pozdrawiam serdecznie i życzę Ci by wszystko co złe poszło od Ciebie daleko ...myk...myk... Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 02:01 Uciekam posiedziec troche z zonka... myk myk ))) Dobranoc Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 02:09 papa Cmoknij żonkę w naszym imieniu na przeprosiny, że zabieramy Twój czas Jej należny Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 02:16 Nie ma innej możliwości )) Musi pójść )) Twoje i innych podtrzymywanie na duchu i śpiew Marka Torzewskiego są w stanie zasypać każdy dół Odpowiedz Link