Dodaj do ulubionych

KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!!

04.12.03, 01:35
Otwieram,sama ide zas spac
ml
Obserwuj wątek
    • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 04.12.03, 01:39
      Dobranoc smile))
      Dzięki smile))
      • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 04.12.03, 06:00
        Hej! Gdzie sprawiedliwosc? U mnie polnoc a tu pustki smile) Nie pozostaje mi nic
        innego jak powiedziec dzien dobry porannej zmianie i isc spac. Dzobranoc i...
        milego czytania, bo nocna zmiana troche sie naprodukowala tym razem wink
        • maya_may Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 04.12.03, 23:27
          Nie ma tu nikogo dzisiaj? , Dobry wieczor niewidzialnym markom, smile))
          • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 04.12.03, 23:30
            Witaj,jestem ja,ale w jakims dolku...
            ml
            • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:04
              Na pewno jest ci w nim baardzo niewygodnie smile Zapraszamy na powierzchnię! smile
              • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:15
                Moze pomalu jakos wyjde?Moze ktos mnie wyciagnie na gore?
                ml
                • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:22
                  Polecam się - ale za skutek nie ręczę smile A wiadomo wszystkim, co sie dzieje z
                  dobrymi chęciami...smile
                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:26
                    Oj,wiadomo..smile
                    ml
                    P.S. Nie wiem czy mi "znaczek" dobrze wyszedl..
          • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:01
            Dobry wieczór, niewidzialna ręko..to znaczy maya_may smile
    • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 04.12.03, 23:40
      A gdzie reszta NM?????
      ml
      • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:03
        Wiekszosc Markow spi o sniegu sni!!!!
        ml
        • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:16
          Kto śpi, ten śpi smile Ja nie śpię - właśnie, czemu ja jeszcze nie śpię?smile - i
          zastanawiam się nad różnymi rzeczami, przeglądając różne posty..smile
        • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:19
          Nie śpi, i nie śni wink))
          A o śniegu to już wogóle. Jak bym miała wybór, to przez pół roku mieszkała bym
          w Polsce drugie pół w Australii smile)
          • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:21
            Ja lubie snieg w tv i za oknem...dawniej inaczej bywalo.Aktualnie kocham wiosne
            i jesien/zlota oczywiscie/
            ml
            • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:25
              Nie lubię jesieni..Jako jednosta wybitnie melancholijno-depresyjna - jesienią
              miewam zniżki nastroju..I te złocistości i czerwienie tylko pogłębiaja ów
              nastrój..Przemijanie i tak dalej..Z jesienią jedynie grzyby mnie godzą smile
    • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:24
      smile)
      • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:26
        ...jaki uroczy uśmiech smile))
        • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:27
          Witajcie. Dobry wieczor Monia - dawno Cie nie widzialem (czytalem) wink
          • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:34
            Cześć jej_mezu - wiesz, ja jestem taka raczej powolna i chyba nie nadążam za
            wami...Mam nadzieję, że po czterdziestce to się zmieni...smile))
        • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:31
          nie mam siły ani ochoty na więcej niz uśmiech
          jest mi źle i niedobrze
          mam dyskomfort
          czuję ię podle
          wszystko co robię obraca się przeciwko mnie
          taki czas głupi nastał dla mnie
          pozdrawiam
          • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:33
            "Są takie dni w tygodniu
            Gdy nic mi sie nie układa.." taka piosenka mi się błąka po głowie..
            czy to jest jeden z takich dni, Ado?
            • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:35
              Ponura i szara pogoda grudniowa sprzyja "dolkom"....
              ml
              • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:40
                No i bingo! - mamy odpowiedź - jesteśmy wszyscy niedoświetleni..smile
                No, może nie wszyscy..smile
                Ależ nasz premier miał dzisiaj farta...Cudem chyba wszyscy żyją..
                • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:03
                  Mial farta!!!Zastanawiam sie,czy to nie byl jakis zmach??
                  ml
            • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:38
              to nie tak
              wypowiedziałam się na innym poście i uraziłam Rudąkitkę
              niechcący
              i jest mi źle niedobrze
              ale myślałam, że tu moge pisać o wszystkim
              i dlatego na pewno powinnam wziąść odwyk od netu
              i już
              • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:42
                ada296 napisała:

> to nie tak
                > wypowiedziałam się na innym poście i uraziłam Rudąkitkę
                > niechcący
                > i jest mi źle niedobrze
                > ale myślałam, że tu moge pisać o wszystkim
                > i dlatego na pewno powinnam wziąść odwyk od netu
                > i już
                >
                >

Dzisiaj nie jest dobry dzien dla nikogo. Najgorsze, ze na internecie jest w
                sumie tak malo osob, ktore STARAJA sie zrozumiec a nie tylko czytac.

Tez chyba wezme dluzsza przerwe...
                • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:45
                  No tak..odwyk..a potem się martwicie, że cisza panuje..smile A ja na weekend sama
                  z komputerem zostaję...i z kim sobie wieczorkiem pogawędzę, hmm??? Sama siebie
                  zamęczę..smile
                  • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:55
                    monia.i napisała:

> No tak..odwyk..a potem się martwicie, że cisza panuje..smile A ja na weekend
                    sama
                    >
                    > z komputerem zostaję...i z kim sobie wieczorkiem pogawędzę, hmm??? Sama
                    siebie
                    > zamęczę..smile

Obiecuje; dla Ciebie bede zawsze smile
                    • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:58
                      jej_maz napisał:

> monia.i napisała:
                      >
                      > > No tak..odwyk..a potem się martwicie, że cisza panuje..smile A ja na weekend
                      >
                      > sama
                      > >
                      > > z komputerem zostaję...i z kim sobie wieczorkiem pogawędzę, hmm??? Sama
                      > siebie
                      > > zamęczę..smile
                      >
                      >
                      > Obiecuje; dla Ciebie bede zawsze smile
                      Oby nie o 5 nad ranem smile
              • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:42
                To może stwórzmy wątek "przeprosinowy"...? Nie, no żartuję trochę bez
                sensu..ale myślę, że jak rudakitka przeczyta, że jest ci przykro, to jej będzie
                przykro choć ciut mniej..smile
                • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:45
                  Hmmm... a kiedy bede mozna porozmawiac (juz nie mowie dyskutowac) jak ciagle
                  trzeba bedzie przepraszac? wink)
                  • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:53
                    jej_maz napisał:

> Hmmm... a kiedy bede mozna porozmawiac (juz nie mowie dyskutowac) jak ciagle
                    > trzeba bedzie przepraszac? wink)
                    No, _mezu, bardzo nam przykro - będziesz musiał sie poświęcić i założyć drugie
                    forum - takie do dyskusji...smile
                    • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:57
                      monia.i napisała:

> jej_maz napisał:
                      >
                      > > Hmmm... a kiedy bede mozna porozmawiac (juz nie mowie dyskutowac) jak ciag
                      > le
                      > > trzeba bedzie przepraszac? wink)
                      > No, _mezu, bardzo nam przykro - będziesz musiał sie poświęcić i założyć
                      drugie
                      > forum - takie do dyskusji...smile

W ZYCIU!!! smile Pozostawie to innym... ja nowet to zalozylem przez przypadek i po
                      co mi to bylo?
                      • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:00
                        jej_maz napisał:

> monia.i napisała:
                        >
                        > > jej_maz napisał:
                        > >
                        > > > Hmmm... a kiedy bede mozna porozmawiac (juz nie mowie dyskutowac) jak

Jak mawiają:"Każdy dobry uczynek musi być ukarany" smile
                        > ciag
                        > > le
                        > > > trzeba bedzie przepraszac? wink)
                        > > No, _mezu, bardzo nam przykro - będziesz musiał sie poświęcić i założyć
                        > drugie
                        > > forum - takie do dyskusji...smile
                        >
                        >
                        > W ZYCIU!!! smile Pozostawie to innym... ja nowet to zalozylem przez przypadek i
                        po
                        >
                        > co mi to bylo?
              • mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:44
                Wiesz Ada, to oststni okres wplynal niestety,ze wszyscy sa przeczuleni.Napewno
                Ruda wie,ze nie chcialas jej urazic. A dolki mamy typowo grudniowe - ja tez,
                chciaz jestem naogol optymistka - wszystko jest ponure i smutne. Ale to tez minie.
                Brak mi tylko spontanicznosci w pisaniu i trzeba powolutku do tego wracac.
              • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:45
                A,wszyscy sa w ostatnich dniach nieco rozdraznieni,kazdy z innych powodow.
                Mysle,ze ona zrozumiala skad pochodzi Twoja niechec..w kazdym razie ja domyslam
                sie...
                ml
                • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:47
                  A pisze i sie intuicyjnie rozgladam czy cos mnie nie hapnie za lydke...
                  Nie wiem,czy hapnie tak sie pisze?
                  ml
                  • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:50
                    ML - że tak powiem "po młodzieżowemu" - wyluzuj smile))
                    • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:53
                      O.K. to luzuje i bede probowac byc spontaniczna!!!Mow po mlodziezowemu,mow.
                      Robie luzik totalny!!!!!!!
                      ml
                      • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:56
                        Wiesz, ja tylko jakieś fragmenty tej mowy przyswajam smile Jeszcze może
                        być "spoko" - ale nie wiem, czy to nie jest zbyt przestarzałe smile
                        • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 00:58
                          Moze byc jeszcze "olewka",mam nadzieje,ze to nie jest slowo niecenzuralne???
                          Ja przyswajam od mojej wnuni..
                          ml
                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:08
                            dzięki za posty
                            mam totalny dołek
                            nie lubie tej pory roku
                            smutno, szaro, bez słoneczka
                            już kiedys myślałam, że kuchnię wywalę weg
                            i kupię sobie solarium
                            żeby ciepełko posiadać
                            jestem tutaj dla relaksu
                            do konfliktów wszelakich mam odpowiednią liczbę osób
                            a konfliktów nie lubię
                            natomiast lubię swoje życie (mimo wiatrów przeciwnych)
                            i pewnie spać powoli pójdę
                            bo może jutro będzie lepiej
                            tylko najpierw wątek przeprosinowy otworzę
                            pozdrawiam
                            • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:10
                              Spij smacznie!!!!! Jutro z pewnoscia bedzie lepiej..
                              ml
                        • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:01
                          monia.i napisała:

> Wiesz, ja tylko jakieś fragmenty tej mowy przyswajam smile Jeszcze może
                          > być "spoko" - ale nie wiem, czy to nie jest zbyt przestarzałe smile

Przyznam, ze mam z tym problem - slang angielski tutaj jest praktycznie nie do
                          przelkniecia dla kogos, kto nie "urodzil" sie z tym jezykiem, ale czasami mamy
                          ubaw z zona, jak zaczynamy uzywac naszych starych szkolnych zwrotow a dzieciaki
                          patrza nie rozumiejac smile)
                          • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:11
                            Załóż wątek o takich zwrotachsmile))
                            • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:16
                              Tak troche dla smiechu;

www.slanguage.com/canadian.html
                            • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:17
                              To dobry pomysl!!!!Tyle,ze jeszcze znam malo tych slow,ale jak sie inni
                              dopisza??Pozdro
                              ml
                              • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:20
                                OK - zacznij... ja juz koncze na dzisiaj. papapapa
                                • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:22
                                  Moi mili -opuszczam Was i ide spac>Fajnie jest w KNM bo na "luziku i spoko"
                                  i ...
                                  Dobranocka
                                  do jutra wieczor
                                  ml
                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:24
                                    Dobranoc ML smile
                                • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:23
                                  Nie zdąrzył zaczać a już skończył sad(((
                                  papa wink
                                  • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:25
                                    wywrot53 napisała:

> Nie zdąrzył zaczać a już skończył sad(((
                                    > papa wink

smile) jeszcze na szybkim podgladzie; zacznij Ty, bo ja na prawde nie mam "reki"
                                    ostatnio wink)
                                    • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:27
                                      I już nikt sie nie dziwi, czemu jej_maz małżonki do kompa nie dopuszcza smile))
                                    • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:35
                                      Też nie mam wolnej wink)) obydwie na klawiaturze wink))
                                • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:24
                                  A może nie zaczynaj - może po prostu wtrącajmy do rozmowy te zwroty i omawiajmy
                                  je na bieżąco?smile
                                  • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:24
                                    Czyli zostałam sama na placu boju...
                                    • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:31
                                      Więc oddalam sie z wolna na z góry upatrzoną pozycję..smile
                                      Dobranoc wszystkim!
                                      • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:37
                                        nie zostałaś samasmile moje łącze niestety nie należy do najszybszych sad((
                                        dlatego u mnei to troche trwa sad((
                                        • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:46
                                          Jak się spieszę z kolei, to wychodzą słowa dzwolągi przy literówkach, których
                                          jakoś nie potrafię wyeliminować crying((
                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:42
                                    Zdało by to egzamin, gdyby wszyscy odwiedzali KNM. Niestety, nocusiów jest jak
                                    na lekarstwo sad( A osobny watek mógłby przyciągnąć wiekdza liczbe chętnych do
                                    podrzucenia zwrotów zarówno młodzieżowych jak i wapiennych smile))
                                    • mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:51
                                      A ja jestem,chociaz juz sie zarzekalam ze pojde.A wciagnela mnie lektura i opis
                                      wypadku premiera. Dobrze,ze tak sie skonczylo - tzn.ze nie ma ofiar smiertelnych.
                                      Najbardziej podobala mi sie wypowiedz wyraznie zafascynowanego afera
                                      mieszkanca,ze w zyciu tego nie zapomni.Zapewne!.
                                      • mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:54
                                        Sluchajcie! A moze to jakis zapozniony racuch z jablkami nad lasem....Przeciez
                                        to moj kierunek.A jeszcze pare podrzucilam do Em-em w strone Slaska!
                                        • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 01:58
                                          Nie przyznawaj się głośno, bo do drzwi zastukają nocą wink))
                                          • mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 02:05
                                            Wlasnie ja tak pocichutku.I dla zmylki zaczelam nowy watek.
                                            • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 02:31
                                              Jestem ciekawa jak skończyło się posiedzenie Rady Warszawy, kiedy taka wieść
                                              gruchnęła. Czy została przerwana?
                                        • lablafox Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 08:21
                                          Hahaha , we wczorajszej Gazecie Poznanskiej podawano ,że nad Poznaniem w
                                          kierunku zachodnim przemieszczały się seriami jakieś drobne ,
                                          niezidentyfikowane obiekty latające , 2 chyba wpadły do skrzynek wedrowca. Z
                                          tym helikopterem co to "zahaczył skrzydłami o drzewo"- wyp. reporterki, to też
                                          podejrzana sprawa. Mammajko pilnuj się.
                                          Lx
                                          • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 23:14
                                            Zbliza sie pomalu "godzina duchow"!!!!Otwieram podwoje KNM..ale czy te Marki
                                            aby juz nie spia?
                                            Pozdro
                                            ml
                                            • mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 23:29
                                              Dzisiaj noc szczegolna,wiec nie mozna siedziecw klubie,trzeba dopilnowac zeby
                                              sw.Mikolaj mogl spokojnie pelnic swoja powinnosc.
                                              • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 05.12.03, 23:56
                                                Dobranoc
                                                ml
                                                • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 06.12.03, 00:12
                                                  Właśnie wybieram się w objęcia Morfeusza sad
                                                  Dostałam przykrą wiadomość i to wcale nie od Mikołaja sad
                                                  jak nie usnę to wrócę sad
                                                  • ada296 Wywrot 06.12.03, 01:07
                                                    smutno mi, że spotkała Cię przykrość
                                                    czy mogę Ci jakoś pomóc ?
                                                    pozdrawiam
                                                  • wywrot53 Re: Wywrot 06.12.03, 01:29
                                                    Tak jak przypuszczałam, nici ze spania sad
                                                    Ado, nikt nie jest w stanie pomócsad
                                                    Trzeba się tylko pogodzić.
                                                    Zmarła bliska mi osoba sad
                                                  • ada296 Re: Wywrot 06.12.03, 01:33
                                                    smutne
                                                    nie chcę się wymądrzać nad prawidłowościami
                                                    bo gdy to dotyczy bliskich osób jest zawsze cięzko
                                                    gdy miałam 10 lat zmarła moja mama
                                                    od tego czasu nic mnie nie dziwi
                                                  • wywrot53 Re: Wywrot 06.12.03, 01:49
                                                    MOże właśnie dzięki tym wszystkim znanym prawidłowościom, dość łatwo godzę się
                                                    ze stratą. Wiem, że widocznie tak musiało być. Życie toczy się dalej a żadna
                                                    rozpacz nie wskrzesi sad Pozostaje jedynie pamięć sad
                                                  • ada296 Re: Wywrot 06.12.03, 01:53
                                                    i ta pamięć jest najważniejsza
                                                    jestem przy Tobie myślami
                                                    trzymaj się
                                                    pa
                                                    dobranoc
                                                  • wywrot53 Re: Wywrot 06.12.03, 02:02
                                                    Dobranoc!!!
                                                  • ada296 Re: Wywrot 06.12.03, 02:04
                                                    Dobranoc !!!
                                                  • monia.i Re: Wywrot 06.12.03, 02:06
                                                    Smutne dzisiaj Marki były sad Tak sie stało..
                                                  • wywrot53 Re: Wywrot 06.12.03, 02:17
                                                    Niestety, życie nie składa się z samych radości sad
                                                    Nawet przy tak dużej dozie optymizmu jaką posiadam, czasami daję sobą zgiąć.
                                                    Jednak dzięki chyba mojej naturze, szybko wracam do pionu i z większą pasją
                                                    chłonę życie. Zdaję sobie sprawę, że w każdym następnym dniu może to spotkać
                                                    mnie.
                                                  • monia.i Re: Wywrot 06.12.03, 02:32
                                                    A życie jest jedno, prawda? I trzeba je przeżyć jak najlepiej...
                                                    Ostatnio przeczytałam książkę "Czasami wołam w niebo" - piekne..i smutne
                                                    zarazem.
                                                  • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 06.12.03, 02:49
                                                    Czy ta cisza oznacza, że nikogo nie ma w domu?smile
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 06.12.03, 04:13
                                                    Poszłam poczytać co się w świecie dzieje.
                                                    A teraz spróbuję usnąć.
                                                    Dobranoc smile
                                                  • em_em Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 06.12.03, 04:28
                                                    śpiochy !!
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 06.12.03, 12:54
                                                    Em_em,z Ciebie jest SUPERNOCNY Marek!!!!!Kiedy Ty wogole spisz?
                                                    ml
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 00:34
                                                    Jakos pusto dzis w KNM!!!!I ja chyba udam sie w kierunku lozka,ale jesli nie
                                                    zasne bo lysy jest w pelni to tutaj powroce!!!!
                                                    ml
                                                  • glodn-y Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 00:44
                                                    marialudwika napisała:

> Jakos pusto dzis w KNM!!!!I ja chyba udam sie w kierunku lozka,ale jesli nie
                                                    > zasne bo lysy jest w pelni to tutaj powroce!!!!
                                                    > ml
                                                    MARKI SPAĆ!!!!!JUŻ!!!
                                                  • oqo Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 00:56
                                                    ok.
                                                  • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 01:00
                                                    Ci co pukaja do klubu a nie moga sie dostac... prosze o odrobine cierpliwosci;
                                                    to tylko pierwszy raz. Przepraszam.
                                                  • lablafox Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 01:10
                                                    Jakoś nie mogę zasnąć.
                                                    Lx
                                                  • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 03:57
                                                    lablafox napisała:

> Jakoś nie mogę zasnąć.
                                                    > Lx

Nie dziwie sie, ale i tak Ci nie powiem co bylo w tym poscie adresowanym do
                                                    Ciebie... zamknij temat... nic sie nie stalo...
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 07.12.03, 09:09
                                                    Jednak pelnia ksiezyca nie daje spac!!!!
                                                    O czym Wy mowicie?
                                                    ml
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 00:31
                                                    Ciemno wszedzie....glucho wszedzie....NIKOGO nie ma wiec i ja ide sobie!!!
                                                    Czyzby NM wyszly z forum???
                                                    Dobranoc
                                                    ml
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:01
                                                    U mnie nie tylko ciemno, ale i czarno wink
                                                    MIkołaj dał prezentów ponad miarę sad
                                                    Jakby było mało jednego, dołożył awarię na łączach, teraz podłączyłam modem,
                                                    żeby zobaczyć co u was słychać,
                                                    zabrakło Mikołajowi wody i od wczoraj jest Sahara, czekam jaką następną
                                                    niespodziankę ma w worku smile
                                                  • mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:07
                                                    A czy jakas korzysc wyniknela z namiaru na PISM ?
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:08
                                                    witam wieczorkiem
                                                    nie licz już więcej na niespodzianki Mikołaja bo jego dzień już się skończył
                                                    teraz może być tylko lepiej
                                                    smile)
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:33
                                                    Ado, mam dziwne wrażenie, że mnie sobie upodobał i do Wigili będzie mnie
                                                    zarzucał prezentami wink

Mammajo, namiary się przydały i to bardzo. Przyniosła 6 stron z tytułami
                                                    książek i artykułów. Ale też przez to mam problem wink Nie wypożyczają nic do
                                                    domu, wszystko jest dostępne na miejscu i niestety muszę zaopatrzyć dziecię w
                                                    laptopa sad Ręczne notatki by jej zabrały chyba z 3 lata smile A kserowanei
                                                    wszystkiego prawdopodobnei kosztowałoby tyle co laptop wink
    • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:28
      chyba pomalutku powiem Dobranoc bo cisza tutaj straszliwa - aż w uszach dzwoni
      smile
      • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:45
        Czy aby nie przesadzasz z ta cisza? wink Toc to srodek nocy... no... przynajmniej
        dla wiekszosci wink
        • ada296 jej_maz 08.12.03, 01:48
          powiedz mi tak można napisać maila do forumowicza ?
          czym klikam, jak i kiedy
          podejrzewam, że muszę kliknąć na nicka i co dalej
          parę razy próbowałam i nie radzę sobie
          pozdrawiam smile
          • jej_maz Re: jej_maz 08.12.03, 01:51
            A wiesz ze ja tez kiedys tak myslalem? Tak bylo by logicznie; klikasz na nicka
            i wysylasz email... ale nie... GW rzadzi sie swoja logika wink) Musisz napisac
            adres nick@gazeta.pl w kolumnie na adresata
            • ada296 jej_maz 08.12.03, 01:56
              dziękuję smile
              proste i nielogiczne smile
      • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:52
        Włącz muzyczkę wink)))
        Mało, że nie słychać ciszy ale i odgłosów głębokiego snu z za ściany wink))
        • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 01:55
          Wywrot smile
          zawsze miło Cię słyszeć smile
          pozdrawiam serdecznie i życzę Ci by wszystko co złe poszło od Ciebie daleko
          ...myk...myk...
          • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 02:01
            Uciekam posiedziec troche z zonka... myk myk wink))) Dobranoc
            • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 02:04
              pa smile
              • em_em Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 02:06
                spać - a sio !!!

smile)
            • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 02:09
              papawink
              Cmoknij żonkę w naszym imieniu na przeprosiny, że zabieramy Twój czas Jej
              należny wink
          • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW IV !!! 08.12.03, 02:16
            Nie ma innej możliwości wink)) Musi pójść wink))
            Twoje i innych podtrzymywanie na duchu i śpiew Marka Torzewskiego są w stanie
            zasypać każdy dół smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka