16.09.11, 16:44
i zapomnieliśmy o urodzinach Agathy??? Wczoraj minęła 121 rocznica jej urodzin. Czyżby nie było tu już nikogo?
:)
Obserwuj wątek
    • bejaa Re: Urodziny 16.09.11, 18:00
      Ja zaglądam tu regularnie, ale wstyd mi przyznać, że zapomniałam o tej dacie...
      Cieszę się jednak, że jakiś słoń miał dobrą pamięć :)
      • nchyb Re: Urodziny 16.09.11, 20:37
        Zło czai się wszędzie, nic więc dziwnego, że dziesięcioro murzyniątek padło ofiarą śmiertenej klątwy i ani indian, ani małych żołnierzyków nic nie uratuje przed zatrutym piórem...
        Więc chociaż pięć małych świnek regularnie spędza noc w bibliotece, i na forum, a niedziele na wsi, to każdy niespodziewany gość w samotnym domu niczym nemezis na plebani wykłada karty na stół i sprawia, ze na forum nie ma już nikogo...
        • ancza7 Re: Urodziny 17.09.11, 09:03
          cudne :)
        • slotna Re: Urodziny 17.09.11, 14:45
          :)))
        • kindov Re: Urodziny 21.09.11, 23:49
          Nchyb - bardzo fajne :)

Ja też zaglądam tu dość często w nadziei, że ktoś coś napisał...
          O urodzinach Agathy nie zapomniałem, ale też nie przyszło mi do głowy, żeby akurat z tej okazji tu zajrzeć, a szkoda. Za to teraz mam niespodziankę - wcześniej niepublikowane opowiadanie z Panną Marple, które ukazało się w nowej książce Johna Currana:
          The Case Of The Caretaker’s Wife...

www.dailymail.co.uk/femail/article-2030590/Miss-Marples-mystery-Jealously-passion-murder--Lost-50-years-seen-time.html#ixzz1WK6UdTMH
          Pozdrawiam wszystkich!
          • bejaa Re: Urodziny 22.09.11, 10:07
            Wiadomo, kiedy ta nowa książka pojawi się na polskim rynku?
            • kindov Re: Urodziny 02.10.11, 21:42
              Niestety, nie mam pojęcia :(
              Oby jak najszybciej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka