ancza7 16.09.11, 16:44 i zapomnieliśmy o urodzinach Agathy??? Wczoraj minęła 121 rocznica jej urodzin. Czyżby nie było tu już nikogo? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejaa Re: Urodziny 16.09.11, 18:00 Ja zaglądam tu regularnie, ale wstyd mi przyznać, że zapomniałam o tej dacie... Cieszę się jednak, że jakiś słoń miał dobrą pamięć :) Odpowiedz Link
nchyb Re: Urodziny 16.09.11, 20:37 Zło czai się wszędzie, nic więc dziwnego, że dziesięcioro murzyniątek padło ofiarą śmiertenej klątwy i ani indian, ani małych żołnierzyków nic nie uratuje przed zatrutym piórem... Więc chociaż pięć małych świnek regularnie spędza noc w bibliotece, i na forum, a niedziele na wsi, to każdy niespodziewany gość w samotnym domu niczym nemezis na plebani wykłada karty na stół i sprawia, ze na forum nie ma już nikogo... Odpowiedz Link
kindov Re: Urodziny 21.09.11, 23:49 Nchyb - bardzo fajne :) Ja też zaglądam tu dość często w nadziei, że ktoś coś napisał... O urodzinach Agathy nie zapomniałem, ale też nie przyszło mi do głowy, żeby akurat z tej okazji tu zajrzeć, a szkoda. Za to teraz mam niespodziankę - wcześniej niepublikowane opowiadanie z Panną Marple, które ukazało się w nowej książce Johna Currana: The Case Of The Caretaker’s Wife... www.dailymail.co.uk/femail/article-2030590/Miss-Marples-mystery-Jealously-passion-murder--Lost-50-years-seen-time.html#ixzz1WK6UdTMH Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link
bejaa Re: Urodziny 22.09.11, 10:07 Wiadomo, kiedy ta nowa książka pojawi się na polskim rynku? Odpowiedz Link