Dodaj do ulubionych

uzupełnienie kolekcji Agatha Christie wyd.hachette

06.08.03, 16:34
jakiś czas temu zdecydowałam się na zbieranie tej serii...ale "niestety" w
tzw. miedzyczasie wyjechałam na stypendium... w związku z tym moja kolekcja
ma poważne braki. poszukuję osób, które mają podwójne numery lub po prostu
chciałyby sprzedać, którąś z pozycji "kolekcji hachette" Agathy Christie.
pozdrawiam, L.
Obserwuj wątek
    • dylan2002 Re: uzupełnienie kolekcji Agatha Christie wyd.hac 06.08.03, 20:32
      Hej!Tez zbieram te serie.Mozesz sie skontaktowac z tym wydawnictwem,adres jest
      na tej tekturce.Troche starsze wydania znajdziesz w ksiegarniach 'tania
      ksiazka'-sa po 10 zl.Sama tez nie mam kilku numerow i zaluje...Takze mam to
      pytanie:moze macie niektore egzemplarze podwojne i tanio odstapicie?
      J.
      • lunatica Re: uzupełnienie kolekcji Agatha Christie wyd.hac 06.08.03, 23:18
        ja mam podwójny nr 22 - Morderstwo w Boże Narodzenie. widziałam w "taniej
        książce", muszę się do nich udać z rozpiską, czego mi brakuje... pozdrawiam, L.
        • dylan2002 Re: uzupełnienie kolekcji Agatha Christie wyd.hac 08.08.03, 13:00
          Akurat ten numer już mam.Trzeba dobrze poszukać i nie tracić nadziej ;)
          Pozdrawiam.
    • dylan2002 Re: uzupełnienie kolekcji Agatha Christie wyd.hac 21.08.03, 12:36
      Hej!Byłam w Taniej Książce i powiedzieli mi,że już nie dostają ksiązek z tej
      serii od kilku miesiecy.Moze u ciebie jest inaczej?W jakim miescie mieszkasz?
      J.
      • lunatica Re: uzupełnienie kolekcji Agatha Christie wyd.hac 21.08.03, 14:09
        w krakowie w taniej książce na brackiej mają... dosyć spor chyba 11-12 różnych
        numerów... udało mi się wśród nich znaleźć kilka, których mi brakowało. no i
        kosztują połowę mniej - 11 zł.
        pozdrawiam, L.
      • effendi3 Re: uzupełnienie kolekcji Agatha Christie wyd.hac 06.05.04, 15:09
        możesz minapisać coto jest ta "tania książka", bo nie bardzo się orientuję, a
        sam też chciałbym kupić parę książek z kolekcji, a ja mam dostęp tylko do
        księgarni gdzie sprzedają po 19 zł. i to z pruszyńskiego
        ps. mój adres to effendi3@gazeta.pl
        jak ktoś coś wie to niech pisze(adresy, ceny, cokolwiek)
    • lunatica Re: uzupełnienie kolekcji Agatha Christie wyd.hac 15.10.03, 15:05
      prawie mi się udało... tzn. udało zdobyć część brakujących numerów z
      kolekcji... ale jeszcze kilka pozostało do zdobycia... wybieram się na
      łowy... :-)
      pozdrawiam wszystkich miłośników A.C.,
      L.
    • joanna303 Re: uzupełnienie kolekcji Agatha Christie wyd.hac 09.04.04, 10:58
      Hmm... A więc radzę wejśc na Allegro,tam tego bardzo sporo sprzedają.
      A jeśli chodzi o sklepy, to na bazarku na Wiatracznej w Warszawie jest taka
      mała budka ze starymi gazetami itp. - tam tez sporo numerow A.C. Hachette jest.
      I bardzo miła pani sprzedaje :)
      POzdrawiam
      • lunatica tak tak (i kraków) 12.04.04, 21:57
        allegro to jedno z miejsc, gdzie udało mi się zdobyć kilka brakujących
        numerów... a może ktoś zna jakieś nowe miejsce w krakowie, gdzie można kupić
        kasiążki z koleckcji hachette osobiście?
        • rybba7 pytanie 08.08.04, 17:54
          witam wszystkich miłośników agathy christie.jesli macie jakies numery z
          wydawnictwa hachette i chcielibyscie sprzedac to bardzo chetnie zakupie.prosze
          o kontakt mailowy rybba7@wp.pl.
          dziekuje i pozdrawiam
          justyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka